![]() |
znowu update nero 7.0.1.4b
|
najgorsze jest to ze kazde takie update to 100mb. !
ciekawi mnie co na to klijenci nero :rozga: |
U mnie właśnie się instaluje... ciekawe co zmienili ? :)
|
moze z jedna ikonke :>
lub dodali obsluge jednej nowej nagrywarki ? |
moze juz nie ma problemow z nagrywaniem cdaudio...??
|
Cytat:
u mnie ladnie sie nagralo kilka plytek :tak!: |
Cytat:
|
czym objawialy Wam sie te bledy ???
podczas nagrywania, czy pozniej bylo cos nie tak z odtwarzaniem ??? |
A ja tam wole nero z seri 6
7 jest jakas insza, wszystko takie ogromne na pół ekranu (menu startowe) || |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...7&postcount=16 :) |
TU jest wersja PL
|
no jesli tak piszecie to instaluje :)
|
@icemac i tak wrócisz do 6 ;)
|
Ilość załączników: 1
czy to nero 7 zawsze robi te fotke w documentach ? mozna sie tego pozbyc ?
|
Cytat:
|
jak dla mnie troche za ciężka seria 6 była lepsza nie cza było zasysać tego z czego nigdy się nie skorzysta ;)
|
NIE WARTO!!! zawiesza kompa ,bufor to chyba se zwiększa bez naszej wiedzy no i te nero SCOUT nie moge wyłączyć !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja nie na 7 pojawia mi się ikonka w mój komputer dodatkowo, cholernie wnerwia :/ i te duże okna startowe, jakoś nie moge się przyzwyczaić wole 6, jak kiedyś nagrywarke zmienie to może wróce do 7 a tak na pewno nie ;)
|
przecież Nero Scout można wywalić spokojnie
|
scout i update check :pisze:
|
Nie wiem co jest z tym nowym Nero...
Podczas nagrywania zajętość pamięci wynosi ok. 240MB :wow: Muli jak cholera Nero 6 działa ok. |
mozę kiedyś wróće do "siódemki" ale nie narazie w sytczniu kupuje nową spaware z LG z funkcją LS póki co siedze na nero 6.xxx i używam tylko expressa wiećej nie potrzebuje
|
eh, uroki wieku mlodzienczego pernamentnej bety jaka jest nero ^_^
mi siodemka przypadla do gustu, tylko wielkosc paczki... niby mam stale lacze itd, ale 100MB oznacza co najmniej kilka minut u mnie w domu czekania... cos czuje ze updaty beda wyjatkowo zadkie || |
powiem tak, jako ze na codzien uzywam roxio, a nero tylko po to zeby wiedziec o co chodzi jak inni pisza i nie wypasc z obiegu .
wiec dla mnie nero 6 i 7 nie roznia sie wcale, i zadnych bledow w nim nie zauwazylem, przynajmniej klopotow z buforem o ktorym pisza wyzej, moze to kwestia konfig. computera ilosci rammu i predkosci hdd. klopotu ze sciaganiem update tez nie mam ,lacze 6Mbps jedyne co mi sie nie podoba w nero to ruznej masci sn. w roxio tego nie ma. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:47. |