![]() |
Co pod choinke? cz2.
Witam!
Nie wiem jak wy - ja juz po kolacji i po.. prezentach.. by kontynuowac tradycje forumowo-swiateczna zapoczatkowana przez kizia (;)) stworzylem ten temat.. ^_^ co ciekawego otrzymaliscie od rodzinki? ja dostalem mnostwo slodyczy (mniam :D), troche ubranek by miec w czym zima chodzic itp. niestety, w tym roku troche gorzej niz rok temu - swieta spedzalem jedynie z rodzicami, ale atmosfera byla ok :) pozdro ;) |
ja dostalem zyczenia przy lamaniu sie oplatkiem...:)
|
Cytat:
ale.. zapomnialem o nich :niepow: |
w tym roku nie było choinki, wczoraj skończyłem remont chaty :/ ale prezenty były, ubrania, słodycze ...
|
Ja również dostałem życzenia od rodzinki i zarcia na caly tydzien;D
A tak poza tym nic ... Jesli ktos ma nadzianych rodzicow to niech sie chwali ... po to jest ten topic;D |
Ja dostałem trochę ciuchów i tony słodyczy :D
Życzenia również były :) |
Majtki, paste do zębów, słodycze i scyzoryk :)
Byli u mnie dziadki, miła atmosfera ;p |
Ja dostałem miłą atmosferę, moc życzeń i uśmiech 5-cio miesięcznej siostrzenicy :) Reszta się nie liczy.
|
Prezenty to dodatek
a najważniejsze to wspaniałe życzenia świąteczne od dzieci i kochanego wnucia Mateuszka nie wiem jak dla kogo: ale mi to najwspanialszy prezent,że w ten dzień Bożego Narodzenia można być z bliskimi , których się kocha i razem cieszyć się z nimi Świętami Oj mały prezencik też dostałem |
najlepszy prezent to 5 par skarpetek :D
|
Cytat:
Abstrahujac od tematu... swiateczna ciepla atmosfera sie najbardzej liczy |
Cytat:
|
a ja zyczenia imieninowe:) i swiateczne :D
kase i ciucha:D skromnie ale zawsze cos:) |
Cytat:
Cytat:
|
a ja dostalem dzisiaj troszke wqrw***ia na swieta ;]
do tego troszke zyczen i tyle... ogolnie w tym roku swieta dla mnie byly do kitu... |
a ja dostalem bana na serwerze bf2... co prawda wczoraj w nocy, ale to juz byl 24, wiec sie teoretycznie liczy..
palantunio nie zapakowal go nawet.. a reszta? czekolade z cynamonem :) i nowa prace :D |
A ja miałem super prezent od PC padła mu dzis karta muzyczna ;) :D
|
z materialnych rzeczy full zestaw do golenia
no cóż... idę się ogolić |
Dostałem życzenia i nawet dobrą atmosferę biorąc pod uwagę to, że dzisiaj byłem na pogrzebie mojej cioci :|
Z materialnych to gogle na narty :) |
Witam !
Ja dostałem nawet niezłą atmosferę, życzenia (niestety nie wiem, czy się spełnią - a jeśli nawet to nie tak wcześnie jak składający myślą :smutny: ), a z materialnych rzeczy - koszulę i pasek do spodni ;) - no i jeszcze kaske - ale to parę dni temu i już niestety wiem na co ją wydam - na konieczne wydatki (nie na przyjemnosci :smutny: ). Ale ogólnie wigilia była więcej niż OK, oby tylko następne dni takie były !! Pozdrawiam ro29 |
:) 50 płyt CD i 50 DVD.To jest prezent! :)
Aha i kapcie. :podbite: Wigilia OK na pasterke nie poszedłem bo grałem E.T i NFSMW. || Dostałem też wigilijnego Trojana - LowZones.Z. (( |
Cytat:
|
ja dostalem najwiekszy usmiech jaki widzialem u swoich dzieci dostaly to co napisaly do Sw. Mikolaja.
To byla jazda :serdusz: |
Cytat:
|
Dwa dni przed wigilią zrobiłem sobie operacje skrzywionej przegrody nosowej, wreszcie będe mógł swobodnie oddychać. To jest dla mnie naiwiększy prezent. :najlepsz: :jupi2:
A także miłą, ciepłą atmosfere świąt :) |
Cytat:
|
Witam!
andrzejjku moze naprostujemy ja "piachopiryna" ? :P szybko i skutecznie :) |
Cytat:
|
dostałem fajne klapcie i 100***8364;... w sumie w sam raz ^_*
|
Cytat:
Dopoki mozesz pic wodke i powietrze wydychac nosem to nic sie nie dzieje:) a lekarze... oni by zawsze cos dlubali :) |
radość dzieci gdy w pośpiechu rozrywały paczki z prezentami...:)
|
a ja dalam prezent mojej rodzinie:) stracilam przytomnosc podczas skladania zyczen:/
|
Cytat:
|
radoche Corki jak dostala maskotke wieksza od siebie :D
buzi od Zony jak w znanym sobie prezencie znalazla malego bonusa :D a tradycyjny prezent sam sobie kupilem - dwa filtry do aparatu i oslone przeciwsloneczna :D |
Generalnie w związku że wyprowadziłem sie we wrzesniu i zamieszkałem z moim KOCHANIE dostalismy raczej wspólne prezenty, ktore napewo nam sie przydadza. A co to bylo to chyba nie wazne. Wazna i najwazniejsza jest PAMIĘĆ o kims bliskim i mozliwosc spedzenia tych dni z rodzina. :)
|
Cytat:
|
Dostałem pod choinkę czytnik e-booków :spoko:
i sporo dobrych książek w nim:taktak: nic tylko czytać i czytać :czytaj: |
Ja dostałem robotę przy mitsu. :haha:
|
Cytat:
Mikołaj przyniósł mi wspomnianą już wcześniej latarkę (świeci niesamowicie, jak za tę cenę polecam bardzo, nie widziałem jeszcze tak mocnego modelu w cenie poniżej 100 zł, ba - poniżej 200). Do tego jeszcze - i to cieszy mnie jak małe dziecko - kij snookerowy :D Po pierwsze dobrze mieć własny, bo każdy pracuje nieco inaczej i biorąc jakiś w klubie traci się na precyzji - szczególnie jeśli chodzi o rotacje (różne tipy). Po drugie można ćwiczyć w domu nawet jeśli nie ma się stołu snookerowego - ot choćby ćwicząc składanie się i celowanie w ucho kubka do kawy - to wyrabia precyzję (i cieszy żonę, bo żony lubią nowe kubki w miejsce starych, rozbitych) :fiu: |
Ja dostalem zestaw besprzewodowy do VR vive , koniec z kablami :jupi:
|
Kupowałam ksiązki bo cała rodzina czyta, zachwyceni
|
Dla mnie najlepszym prezentem na święta jest to, ze mogę sobie chwilę odpocząć.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:57. |