![]() |
Kopiowanie filmów DVD z wypożyczalni
W jaki sposób i czym skopiować płytę z filmem DVD z wypożyczalni?
|
|
DVDshrink i decrypter sobie nie radzą. Nawet przy włączonym AnyDVD5631 :(. DVDFab dopiero bede próbował ale jeśli to nie wyjdzie to już nie mam żadnych perspektyw i dlatego pytam
|
Cytat:
2.w wiekszosci filmów dvd da sie zrobic kopie bezpieczeństwa za pomoca shrinka,dvdfab'a,decryptera,any dvd itp. 3.wyjatkiem sa niektóre płyty Sony z którymi jest troche wiecej zabawy ale też sie da 4.do tego wszystkiego bardzo przydaje sie dobry dvdrom |
Cytat:
pozdro!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
nie wiem czy zauważyłeś ale właśnie ten post cytowałem i mam problem "płyty Sony z którymi jest troche wiecej zabawy ale też sie da" gdyby poszło tymi programam to nie pisałbym postu
|
Cytat:
pozdroo!! :rozwal: |
Treść płyty zgrałem za pomocą DVDFab (dvd shrinkiem, dvd decrypterem jak zrzuciłem tymi programami to nie mogłem się nagrać) a następnie zgrałem na płytkę za pomocą DVDshrink.
płytka została zgrana tyle tylko że po włożeniu do odtwarzacza b.długo ją kręci zanim cokolwiek się pojawi a następnie zaczyna odtwarzać. Po oglądnięciu 80% filmu zaczyna wieszać obraz. |
A konkretnie to jaki to film?
|
Cytat:
|
Cytat:
Może masz coś namieszane w kompie? |
Cytat:
pozdroo!! |
Cytat:
Wedlug jakie teori ma sie przycinac ? jak by sie klatkowal to jeszcze Przycinac to sie moze ale to od nosnika :) a nie kompresji |
Cytat:
Jakich płytek używacie? |
Cytat:
jak wersje FW nasz w DVDRW SOSW-8335 (ty chyba jakis Litek) widze ? update do ver.FW- VRS3 |
Spróbuj przegrać Clone DVD,przy zainstalowanym SlySoft.Zrywa wszystkie zabezpieczenia z filmów DVD
|
Cytat:
CLONEDVD2+ANYDVD oba możliwie jak najnowsze |
no jo pomyliłem się
|
Witam wszystkich
Mam taki film Zachować twarz oczywiście płyta sony any dvd 5.7.3.1 wszystko ok film zgrywa się na dysk ale nie można go skompesować shrinkiem jak by nie wszystkie zabezpieczenia były zdjęte. Pomóżcie macie może jakiś na to pomysł jak to obejść ? |
Dla wszystkich WYPOZYCZAJACYCH ;)
nadszedl nowy AnyDVD 5.8.1.1 || |
Cytat:
chyba zacznę... :> |
Ja nie wiem dlaczego ten temat jest tak długo ciągnięty!skoro to zakrawa na Piractwo!!!!a na płycie DVD jest napisane UWAGA,WARNING itd.a ja zostalem zbesztany za to że miałem grę z neta! którą mi ktos użyczył,nikomu nie ukradłem.A z wypożyczalni.......no Sorry!
|
Cytat:
całe szczęście, że te wszystkie zabezpieczenia są gówno warte i wszystkie moje filmy mają kopie :) |
Cytat:
I tak sobie możemy gadać...... :cool: |
masz racje wszystko zalezy od nosnika
|
Cytat:
:cool: |
mozesz sprobowac 1clickcopy to dvd on ruszyl na wielu od 4miechow nioemam problemu jesli srink nie dziala uzywam jego ale człowiek z ringu nie mogłem zgrac a w necie sa zgrane
|
Panowie poradźcie jak zrobić kopię bezpieczeństwa(z pomarańczowej płyty sony ) filmu bo wyżej jest coś wspomniane ale nic konkretnego ,może jakiś artykuł na ten temat Pozdrawiam!
|
Cytat:
:mruga: |
a ja wim
Mialem podobny problem ale na szczęście mam 2 napędy dvd i ten drugi dał sobie rade . Podstawą jest oczywiście Anydvd co do zabezpieczeń - 10 sekund i po blokadach :) A do samego zrzucenia i ewentualnie podzielenia na 2 dvd to clone dvd .
:piwo: To jest prostsze niż budowa cepa . |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:37. |