Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nośniki optyczne (https://forum.cdrinfo.pl/f28/)
-   -   Problem z DVD TDK i lite on-em sohw (https://forum.cdrinfo.pl/f28/problem-dvd-tdk-lite-em-sohw-60313/)

pawelblu 30.12.2005 18:15

bla bla bla, ktos pisal ze jest juz kanal IRC.

ed hunter 30.12.2005 17:50

Cytat:

Napisany przez loki7777
ed ma na mysli ze jest full niezadowolonych zytkownikow lg gsa 4167b, ja do nich nie naleze a mam to lg a ed ma neca:)Z drugiej strony pozbylem sie neca na rzecz lg i nie zaluje-wiem w swietle postow na temat problemow z lgjestem inny:)Ale albo mam szczescie albo ludzie nagrywaja na czym sie da albo albo:)

ja nie popadając w modę kupiłem NECa zamiast BenQ, zmiana w ostatniej chwili....nie chciałem należeć do sekty ||
jeśli chodzi o nowe LG, to tyle lamentu ostatnio było jak LiteOn wprowadził serię z 1 na przodzie.

loki7777 30.12.2005 17:42

ed ma na mysli ze jest full niezadowolonych zytkownikow lg gsa 4167b, ja do nich nie naleze a mam to lg a ed ma neca:)Z drugiej strony pozbylem sie neca na rzecz lg i nie zaluje-wiem w swietle postow na temat problemow z lgjestem inny:)Ale albo mam szczescie albo ludzie nagrywaja na czym sie da albo albo:)

icemac 30.12.2005 16:01

mi ???

w sumie o nic

ale nie robmy OT

FatAlbert 30.12.2005 15:55

Cytat:

Napisany przez icemac
ale przynajmniej bedzie sie udzielal i licznik postow nabijal :>

Cytat:

Napisany przez ed hunter
taaa.... Zmień na LG 4167 a już nie Opuścisz tego forum :haha:

co co wam chodzi ??

icemac 30.12.2005 14:28

z tego co pamietam to moja pierwsza propozycja tego typu ;)

loki7777 30.12.2005 13:44

icemac co ty jestes taki chetny do zamykania topicow?

icemac 30.12.2005 09:41

czyli :gerda:

odpowiedz padla powyzej i to kilka razy
P.S.
wystarczylo poszukac rowniez na forum - ten problem przewija sie juz od dawna

ed hunter 30.12.2005 09:17

Cytat:

Napisany przez icemac

nie chcę robić offtopa, ale ten licznik to bije dobrze nawet bez LG :>

LiteOn'y nie lubią minusowych płyt, a TDK ostatnio stoi na równi z Esperanzą....:|

icemac 30.12.2005 09:08

Cytat:

Napisany przez ed hunter

ed hunter 30.12.2005 09:02

Cytat:

Napisany przez FatAlbert
juzpo temacie topicku wiedziąłęm że to litek 1653S wiem bo właśnie tez go mam wyrzućcie do kosza to ścierwo :bicz: nie warte ceny właśnie dlatego zmieniam go na LG w wersji z LS >heell je bicz<

icemac 30.12.2005 08:57

duzo bylo tematow dotyczacych plytek dvd-r i tdk w liteonie :taktak:

jak trafisz na partie nosnikow, ktore "polubi" twoj naped to bedzie ok ale litek i tdi tak samo jak litek i dvd-r to niezbyt zgrane duety

FatAlbert 30.12.2005 01:02

juzpo temacie topicku wiedziąłęm że to litek 1653S wiem bo właśnie tez go mam wyrzućcie do kosza to ścierwo :bicz: nie warte ceny właśnie dlatego zmieniam go na LG w wersji z LS >heell je bicz<

boorackievitch 29.12.2005 23:14

Problem

Tez mam taki problem. Mam LiteON SOHW - 1653S. Po nagraniu plyta chodzi, ale po jakims dluzszym okresie czasu ni da sie za ch... To samo sie tyczy DVD-R. 'Plusy' smigaja jak burza a te drugie... Pomozcie mi, bo zaczyna mnie to wnerwiac. Aha bios nagrywarki sciagnalem stad :)

icemac 28.12.2005 20:27

duzo danych podales :bluzga:

sohw jest w "pyte"
plytki tdk masz z tej samej partii, czy z innej (partie sie roznia miedzy soba)

i to moze byc ten wlasnie problem :tak!:

a po kolejne litek i tdk to niezbyt zgrany duet

lvqe 28.12.2005 02:02

Problem z DVD TDK i lite on-em sohw

Problem polega na tym ze po nagraniu na ta wlasnie plyte komputer jej nie odczytuje, a czasem nawet wyskakuje blad ze nie poprawnie nagrano plyte. Nie wiem co zrobic juz zepsulem bardzo duza ilosc plyt !!!! czy wie ktos czemu tak jest ??? na innych plytach nagrywam bez problemow i odczytuje mi idealnie a TDK nie chce. Na samym poczatku mi bez problemowo nagrywalo i odczytywalo plyty tej firmy a teraz nie chce to po formacie sie stalo :/ moze ktos wie o co chodzi ??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:20.