![]() |
Cytat:
|
|
chyba ktos chce miec sprawe
|
Cytat:
|
Cytat:
Kupiłem na Wolumenie w Warszawie i były droższe modele, wszystko zależało od zasięgu nadajnika i stopnia miniaturyzacji. Generalnie fajne zabawki || |
Mozna wiedzieć ile za nie dałeś?:)
|
Cytat:
Moja, jakby zdarzyła się jej sytuacja, że słyszy moje rozmowy w telewizji, to wogóle telewizora by nie wyłączała || |
Cytat:
po prostu na jakimś kanale słyszała rozmowy z telefonu ps. pluskwy jeszcze gdzieś mam w domu, w razie czego :fiu: :> |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedyś z ciekawości kupiłem 2 szt. jedną do telefonu a drugą taką co można wszędzie podrzucić
Jak przyszły znajome do mojej żony to na klatce miałem niezły ubaw stojąc z walkmanem z kolesiem :) A tą z telefonu zdjełem bo sąsiadka miała w TV nasze wszystkie rozmowy :niepow: nie chciało mi się jej stroić na inną częstotliwość |
nie lubie Was Panowie :P
nie dajecie szans ludziom, którzy wiedzą co napisać. czują się zaszczuci od początku. wiem o co chodzi :taktak: jesteście z FIRMY :> |
temu tematowi też nie wróżę świetlanej przyszłości :hahaha:
|
Cytat:
niech ludzie napiszą co wiedzą. |
Co poniektorzy, to widac cierpia, na jakis rodzaj manii, moze manijki, przesladowczej :)
Spiskowe teorie dziejow, podsluchy itepe, itede..... Nie tedy droga, nie taki sprzet, nie ci ludzie........ Moim zdaniem....do kosza....wywalic!!!!! |
pluskwy lub inne
@andrzejj9 zrobił stop na własny temat http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=60360
ja uważam, że trzeba zmodyfikować nazwę i zrobić temat o pluskwach. bo jest na czasie już od wielu lat. gdzie? szanowni modoadmini wybaczą - niech Was o to głowa boli. :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |