![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
w akadamiku jak zagladam bynajmniej u mnie w Kielcach to maja i po 1 mb... zalezy od lacza a jak na neo to nie wiem bo nie uzywalem...
|
Cytat:
|
Cytat:
wiecej niz 80KB/s nie moglem niestety wyciagnac |
Co tu dużo gadać... transer MAX... używam od pół roku...
|
mwteam.org coś mi nie działa ???
|
program jest super przesiadlem sie z glupiego osla na p2m i jest za***......fajnie i chyba nie zamienie go na nic innego no chyba ze slyszalem ze powstaje jeszcze cos lepszego ale na razie to sa proby....
|
Kurcze żadne z bardziej popularnych for p2m nie działa :(
A chciałem zasięgnąć kilku informacji || |
p2m*.tk moim zdaniem jest lepszy bo wykorzystuje inny programik typu p2m a mianowicie Durie ktory praktycznie jest "bezobslugowy" w porownaniu do naszpikowanego reklamami peer2mail
ofni.murofm2p lp.xci.sodna ;] |
Jest jeszcze p2m*.tk, ale to nie to samo. Nie oferuje takiej jakosci (uploady sa na mniejszej ilosci kont) jak ten podany powyzej.
|
a kto zna jakies inne serwisy gdzie mozna sciagac ta metoda ???
|
Cytat:
Ale są jeszcze inne :) |
Od dzisiaj rana nie dziala najbardziej znamy polski serwis poswiecony p2m - mw*.org <cenzura>
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli tak, to na Forum nikt Ci takowych nie poda :D |
Znacie jakieś dobre wyszukiwarki P2M ?
|
Cytat:
|
na skrzynkach gmail i yahoo wyciska pełna moc łącza, walla! - tutaj jest już gorzej
|
Cytat:
|
Cytat:
a co do P2M - u mnie na moich 6mbit wyciagal maks. 70KB/s - jak dla mnie niezbyt zadowalajaca predkosc i wole sciagac z wczesniej wspomnianego torrenta.. jak dobrze pojdzie to i 770KB/s osiagam :) pozdro ;) |
Cytat:
ps. Ludzie instalujcie wszystko co tylko możecie a ZOBACZYCIE ... ??? Alleluja :O ps.To jest fajne http://www.utorrent.com/ ale nie na temat :cool: |
U mnie idzie full, ale samo uzywanie jest malo wygodne... Segemnty czesta sa uwalone i trzeba sciagac ponownie... Jesli masz szybkie lacze (np. wspomnianie 400 kb/s) - warto... Ponizej 100 - odpusc... Listowanie ponowne celem sciagniecia uwalonych segmentow zajmie duzo czasu i bedzie niewspolmierne do satysfakcji.
|
Używałem tego ostatnio ale nie przekonał mnie ten program.
Ściąganie szło wolno (połowa łącza). Wole p2p :) |
Ja używam only P2M ;) Śmigam na nim już kilka miesięcy (chyba od powstania p2m) Jest to jedyny z możliwych dla mnie rozwiązań, bo p2p mam zablokowane :(
Ze skrzynek gmail na mojej radiówce wyciąga nawet 400KB/s :wow: Polecam |
A ja już sprawdzałem :) prędkość :spoko: kiedyś cos pościągałem ale jakoś tak nie przekonałem się do tego programu. Wole ściągać z FTP\http bo też idzie u mnie pełną parą
|
Sprawdz to zobaczysz...
|
Peer2Mail
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:28. |