![]() |
Jak się z tym czujesz ?
Ciekaw jestem Waszych opinii - kolejny roczek wiecej na karku ......
|
Ja się po krótce ciesze, rocznikowo mam już 18 lat ;p
Ale tak, młodość już ucieka, czuje się z tym całkiem normalnie. W tym momencie jakoś tak, poważniej ;) |
Cytat:
|
No ja jakos niestety tez sie czuje nieswojo - cos mnie dzis naszlo na takie male "rozliczenie" tego co juz zrobilem i czego nie zrobilem - i jakos wychodzi mi, ze moglem sie lepiej postarac :(
|
Cytat:
|
Ehhh.... Kolejny roczek na karku!! ;)
|
Kolejny rok - coraz bardzoek zblizam sie do wlasnej urny nad kominkiem ;)
|
Hmm...
To tak jak u kobiet... Nie ma sensu pytać ile mają lat... i starsze i młodsze odpowiedzą że 18. :respect: |
Czuję się świetnie, lepiej niż powinienem. :mruga:
Ciekawe, jak długo jeszcze? :hmm: |
Cytat:
|
Rocznikowo 20... ostatniego stycznia juz nie tylko rocznikowo.... ja czuje sie stary :(
|
Piterniel
rok imprez 18-stkowych przed Toba :D u mnie niestety sie juz skonczyl... :( |
Witam !
Sam nie wiem jak się czuję :nie: Raczej nie starzej - to zazwyczaj mnie nachodzi coś koło urodzin, czyli praktycznie w połowie roku. Choć rocznikowo ... cóż ... niestety starość nadchodzi ... ;) Teoretycznie Nowy Rok to nowe nadzieje i szanse - tylko tak się składa, że niestety ten rok może mieć dla mnie niezbyt dobre oblicze ... - aczkolwiek patrząc bardziej optymistycznie - jeśli się wezmę do działania to może być przełomowy i może się zdarzyć coś dobrego. Na pewno nie będzie spokojnie - tego jestem pewny na 100% - i mam tylko nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży ..... Szczęśliwego Nowego Roku !!!! ro29 |
mimo iż dzieci mam dorosłe to wciąż jestem młody
obecnie młody jako dziadziuś i co tu więcej można powiedzieć ;) |
Cytat:
Tylko się po prostu cieszyć !! ro29 |
Cytat:
|
ja w grudniu skonczylam 25, a tu jedna noc i czlowiekowi wmawiaja ze ma 26:( nieeepodoba mi sie to..
ale stara juz jestem , ale czuje sie jak dziecko:smoczek: :] |
Ja mam 32 lata, ale nie czuję tych lat "na karku" - to kwestia podejścia do życia, jestem z tych "wiecznie młodych" co nie przejmują się liczbami - po prostu o nich nie myślą
|
A ja wciąż nie czuję tych upływających lat, choć tęsknię za tym czasem, kiedy miałam 16-17 lat. Najpiękniejszy wiek :)
Ale w sumie - mamy tyle lat, na ile się czujemy :D Pozdrawiam. |
nie czuje sie...
rok zmian na pewno poprzedni siwetnie sie zapowiadal a ch... skonczyl wiec ten zaczynam od zlego punktu - jakos musi byc |
mi jest dobrze tak jak jest, szesnaście mogłoby zostać na zawsze ;)
choć przydałaby się jeszcze pełnoletność :) ale niestety czas płynie nieubłaganie i trzeba sobie uswiadomić, że co rok to jesteśmy starsi :( |
Proces starzenia rozpoczyna sie już w drugim bądź trzecim dniu od urodzenia
Dla tych co czują się staro szczególnie ci do 25 roku :glaszcze: Polecam maraton do 40-tki. To druga młodość. Ale jest haczyk ... statystycznie można zostać gejem :* :serdusz: :wsciekly: Aczkolwiek dawniej święta, nowy rok, wiosnę czułem faktycznie nosem a teraz nic. Te fajki mnie zabiją /wypalam około 30szt/24h/. A dla ciekawych jestem z 75r. Mamy nowe stulecie i 2006r więc dla tych najmłodszych to z 1975r a babcia z 1911 i jeszcze na chodzie coraz słabiej ale co rano odpala:respect:Jak dojdzie do eutanazji to już takich osiągów niebędzie i chyba niektórzy ją czują w kościach /myslę iż ona już jest/ a to śmieszne nie jest. Powoli stajemy się tylko ... np. "skórą" |
Cytat:
A studia.. semestr został, obrona pracy i też się skończą, a to znowu zamknięcie ostatniego chyba etapu w życiu 'beztroski'.. |
no tak, następny rok, ja też zaliczam następny od urodzenia (znaczy jeszcze nie, bo urodziłem się po 17 :D), patrzyłem na niebo, patrzyłem na śnieg, patrzyłem na drzewa, patrzyłem na ludzi, patrzyłem w telewizor itd. i za cholerę nie mogę zauważyć wielkiej zmiany od przedwczoraj...:|
coś ze mną nie tak? :D |
Niebawem na karku będzie 37 i można to już odczuć :|
Ale na razie się tym nie martwie ;) |
Nic niezwykłego w tym nie ma, dzień za dniem jak zawsze tylko się cyfry w kalendarzu zmieniły.
|
Matura w tym roku :'(
|
Ja w zasadzie to do prawie wszystkich forumowiczów powinienem mówić Pan/Pani. hehe fajnie wyszło ;)
|
Cytat:
|
Matura, jakis wyjazd moze do anglii, strata kontaktu ze znajomymi :(:(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:19. |