Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jak się z tym czujesz ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jak-sie-tym-czujesz-60515/)

Calme 01.01.2006 22:12

Jak się z tym czujesz ?

Ciekaw jestem Waszych opinii - kolejny roczek wiecej na karku ......

Piterniel 01.01.2006 22:15

Ja się po krótce ciesze, rocznikowo mam już 18 lat ;p
Ale tak, młodość już ucieka, czuje się z tym całkiem normalnie. W tym momencie jakoś tak, poważniej ;)

andrzejj9 01.01.2006 22:17

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Ja się po krótce ciesze, rocznikowo mam już 18 lat ;p
Ale tak, młodość już ucieka, czuje się z tym całkiem normalnie. W tym momencie jakoś tak, poważniej ;)

A ja powiem tak, jakbym miał nie wiadomo ile, ale - Piterniel - jesteś właśnie w najlepszym wieku. Ja mam 24 i jakoś czuję się już.. "staro" (nie w fizycznym sensie). A te lata pomiędzy naście, a dwadzieścia kilka jakoś tak szybko zlatują.. ;)

Calme 01.01.2006 22:20

No ja jakos niestety tez sie czuje nieswojo - cos mnie dzis naszlo na takie male "rozliczenie" tego co juz zrobilem i czego nie zrobilem - i jakos wychodzi mi, ze moglem sie lepiej postarac :(

Piterniel 01.01.2006 22:25

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
A ja powiem tak, jakbym miał nie wiadomo ile, ale - Piterniel - jesteś właśnie w najlepszym wieku. Ja mam 24 i jakoś czuję się już.. "staro" (nie w fizycznym sensie). A te lata pomiędzy naście, a dwadzieścia kilka jakoś tak szybko zlatują.. ;)

Też mam takie wrażenie, że w tym wieku najwięcej się w moim życiu dzieje. Na pewno więcej niż dotychczas. Możliwe, że to najlepszy wiek, ale pożyjemy zobaczymy jak to się mówi ;p

georg 01.01.2006 22:46

Ehhh.... Kolejny roczek na karku!! ;)

Banana Coctail 01.01.2006 23:09

Kolejny rok - coraz bardzoek zblizam sie do wlasnej urny nad kominkiem ;)

oddwor 01.01.2006 23:40

Hmm...
To tak jak u kobiet...
Nie ma sensu pytać ile mają lat... i starsze i młodsze odpowiedzą że 18. :respect:

joujoujou 02.01.2006 00:25

Czuję się świetnie, lepiej niż powinienem. :mruga:

Ciekawe, jak długo jeszcze? :hmm:

andrzejj9 02.01.2006 01:13

Cytat:

Napisany przez Calme
No ja jakos niestety tez sie czuje nieswojo - cos mnie dzis naszlo na takie male "rozliczenie" tego co juz zrobilem i czego nie zrobilem - i jakos wychodzi mi, ze moglem sie lepiej postarac :(

No mnie niestety też bardzo często nachodzą takie refleksje.. Życie jest w sumie trochę jak gra.. czasami chciałbym wczytać sejwa z kilku lat wstecz, bo wtedy te "plansze" przeszedłbym lepiej..

REi 02.01.2006 01:22

Rocznikowo 20... ostatniego stycznia juz nie tylko rocznikowo.... ja czuje sie stary :(

Damianos L 02.01.2006 07:23

Piterniel

rok imprez 18-stkowych przed Toba :D

u mnie niestety sie juz skonczyl... :(

ro29 02.01.2006 11:44

Witam !
Sam nie wiem jak się czuję :nie:
Raczej nie starzej - to zazwyczaj mnie nachodzi coś koło urodzin, czyli praktycznie w połowie roku.
Choć rocznikowo ... cóż ... niestety starość nadchodzi ... ;)

Teoretycznie Nowy Rok to nowe nadzieje i szanse - tylko tak się składa, że niestety ten rok może mieć dla mnie niezbyt dobre oblicze ... - aczkolwiek patrząc bardziej optymistycznie - jeśli się wezmę do działania to może być przełomowy i może się zdarzyć coś dobrego.
Na pewno nie będzie spokojnie - tego jestem pewny na 100% - i mam tylko nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży .....

Szczęśliwego Nowego Roku !!!!

ro29

**mondeo** 02.01.2006 12:12

mimo iż dzieci mam dorosłe to wciąż jestem młody
obecnie młody jako dziadziuś
i co tu więcej można powiedzieć ;)

ro29 02.01.2006 12:21

Cytat:

Napisany przez **mondeo**
mimo iż dzieci mam dorosłe to wciąż jestem młody
obecnie młody jako dziadziuś
i co tu więcej można powiedzieć ;)

Witam !
Tylko się po prostu cieszyć !!

ro29

**mondeo** 02.01.2006 12:26

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
Tylko się po prostu cieszyć !!

ro29

to właśnie robię i tego wszystkim życzę

malaczarna 02.01.2006 13:49

ja w grudniu skonczylam 25, a tu jedna noc i czlowiekowi wmawiaja ze ma 26:( nieeepodoba mi sie to..
ale stara juz jestem , ale czuje sie jak dziecko:smoczek: :]

Franc 02.01.2006 14:02

Ja mam 32 lata, ale nie czuję tych lat "na karku" - to kwestia podejścia do życia, jestem z tych "wiecznie młodych" co nie przejmują się liczbami - po prostu o nich nie myślą

izabellaaleksan 02.01.2006 14:17

A ja wciąż nie czuję tych upływających lat, choć tęsknię za tym czasem, kiedy miałam 16-17 lat. Najpiękniejszy wiek :)
Ale w sumie - mamy tyle lat, na ile się czujemy :D
Pozdrawiam.

nimal 02.01.2006 14:28

nie czuje sie...
rok zmian na pewno
poprzedni siwetnie sie zapowiadal a ch... skonczyl
wiec ten zaczynam od zlego punktu - jakos musi byc

TORQUE 02.01.2006 14:47

mi jest dobrze tak jak jest, szesnaście mogłoby zostać na zawsze ;)

choć przydałaby się jeszcze pełnoletność :)

ale niestety czas płynie nieubłaganie i trzeba sobie uswiadomić, że co rok to jesteśmy starsi :(

Grzegorz75 02.01.2006 14:50

Proces starzenia rozpoczyna sie już w drugim bądź trzecim dniu od urodzenia
Dla tych co czują się staro szczególnie ci do 25 roku :glaszcze: Polecam maraton do 40-tki. To druga młodość. Ale jest haczyk ... statystycznie można zostać gejem :* :serdusz: :wsciekly:
Aczkolwiek dawniej święta, nowy rok, wiosnę czułem faktycznie nosem a teraz nic. Te fajki mnie zabiją /wypalam około 30szt/24h/. A dla ciekawych jestem z 75r. Mamy nowe stulecie i 2006r więc dla tych najmłodszych to z 1975r a babcia z 1911 i jeszcze na chodzie coraz słabiej ale co rano odpala:respect:Jak dojdzie do eutanazji to już takich osiągów niebędzie i chyba niektórzy ją czują w kościach /myslę iż ona już jest/ a to śmieszne nie jest. Powoli stajemy się tylko ... np. "skórą"

andrzejj9 02.01.2006 16:14

Cytat:

Napisany przez Franc
Ja mam 32 lata, ale nie czuję tych lat "na karku" - to kwestia podejścia do życia, jestem z tych "wiecznie młodych" co nie przejmują się liczbami - po prostu o nich nie myślą

Widzisz, ja też w żaden sposób nie czuję tych lat na karku, a w kondycji fizycznej jestem cały czas takiej samej. To po prostu ta świadomość, że niektóre rzeczy mineły i już nie wrócą, jak szkoła, liceum, czy przede wszystkim to poczucie braku obowiązków, zobowiązań itp. Tego chyba najbardziej mi z lat młodości brakuje.

A studia.. semestr został, obrona pracy i też się skończą, a to znowu zamknięcie ostatniego chyba etapu w życiu 'beztroski'..

ed hunter 02.01.2006 16:22

no tak, następny rok, ja też zaliczam następny od urodzenia (znaczy jeszcze nie, bo urodziłem się po 17 :D), patrzyłem na niebo, patrzyłem na śnieg, patrzyłem na drzewa, patrzyłem na ludzi, patrzyłem w telewizor itd. i za cholerę nie mogę zauważyć wielkiej zmiany od przedwczoraj...:|

coś ze mną nie tak? :D

adixo 02.01.2006 17:27

Niebawem na karku będzie 37 i można to już odczuć :|
Ale na razie się tym nie martwie ;)

Arcadio 02.01.2006 17:34

Nic niezwykłego w tym nie ma, dzień za dniem jak zawsze tylko się cyfry w kalendarzu zmieniły.

mallow 02.01.2006 18:54

Matura w tym roku :'(

TORQUE 02.01.2006 21:07

Ja w zasadzie to do prawie wszystkich forumowiczów powinienem mówić Pan/Pani. hehe fajnie wyszło ;)

ed hunter 02.01.2006 21:14

Cytat:

Napisany przez TORQUE
Ja w zasadzie to do prawie wszystkich forumowiczów powinienem mówić Pan/Pani. hehe fajnie wyszło ;)

A propo tematu to kto jest najstarszym forumowiczem? (chodzi o wiek:) )

pan, pani to będziesz mówił jak feudalizm wróci - a na razie się nie zapowiada pomimo strasznych wizji kaczyzmofobów ;)

Damianos L 02.01.2006 22:02

Matura, jakis wyjazd moze do anglii, strata kontaktu ze znajomymi :(:(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:19.