![]() |
Dzieci z Leningradzkiego ( :'( )
oglądałeś -- oglądałaś
:'( :'( :'( BEZ KOMETARZ TRAGEDIA no mysle ze w POLSCE az tak TRAGICZNIE NIE MA ? ----------------------------------------------------------------------------------------------------- "Dzieci z Leningradzkiego" zdobyły jedno z najwyższych wyróżnień w branży filmowej - w 2005 roku film został nominowany do Oscara za najlepszy dokument pełnometrażowy. Polska 2004 |
Cytat:
|
Ogladalem kawalek. Straszne!! :niepow:
|
w Polsce jest to samo...moze nie az tyle dzieci ale tez sa..tylko nasze media wola pokazywac Rosje
|
no właśnie ...przegapiłem to.
|
A w krajach 3 swiata? Albo Ameryka Poludniowa, Ameryka Lacinska... sa takie rzeczy wlasciwie na calym swiecie, co innego ze tego nikt nie chce widziec
|
Cytat:
|
Ludzie w rosji to chyba nawet serca nie maja. Poprostu tragedia...............................
I najgorsze ze taki los te dzieci spotkal z rak ich wlasnych rodzicow... :bicz: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: |
przegapiłem...nagrał ktoś?
to może na muła zapoda...albo na rapidshare w kawałkach.... e marzenia.... |
Cytat:
NO mam na DVD nagrane jak sie wyrobie (przerzuce do DIVX) i jak bym moze dostal FTP? Ale nie obiecuje :nie: |
yousendit.com jak coś to kilka osób skorzysta :)
|
Jak ktoś przegapił to można znaleźć na emule.
Film waży ok 200 MB. |
Cytat:
|
Cytat:
ed2k://|file|Dzieci%20z%20Leningradzkiego%20-%20The%20children%20of%20Leningradsky.avi|24075865 2|F24372D7FD38514B147238837497A28B|/ a tu ewentualnie drugi: ed2k://|file|Dzieci%20Z%20Leningradzkiego.avi|182691840|0 1709CD212F9213BB7B0AC5FA0B36F0B|/ |
Czy widział ktoś torrenta z tym filmem?
Bo w TV przegapiłem. :( |
zapiąłem tego emulowego linka, ale jakiś strasznie lekki ten film 22.96MB...
|
ja tez nagralem... strasznie przykry i smutny...
ale nie ma co ukrywac takie jest zycie... przykre i smutne dla bardzo wielu ludzi... :( |
Cytat:
Ed hunter - nie wiem czy używasz emule ale jeśli tak to wpisz w wyszukiwanie tytuł filmu "Dzieci z leningradzkiego" i powinien ci znaleźć te dwa powyższe pliki - przynajmniej mi tak znajduje. |
|
Przynajmniej wielkość tego drugie się zgadza.
|
The.Children.Of.Leningradsky.PL.PDTV.XviD-SiBV.torrent
to jest na polishtracker 242.79 MB (254,585,339 bajtów) :) |
Cytat:
W dziale TV jak by co ;) |
Zobaczcie, kto był sponsorem filmu:
http://www.childrenofleningradsky.com/ BTW nie mam konta na PT, miałem, ale (do tego momentu) nic tam ciekawego dla mnie nie było. ;) |
nie ogladalem, ale slyszalem opowiesci kumpli w szkole..
faktycznie nieciekawie.. u nas tak raczej nie ma? az chyba sciagne i obadam.. joujoujou - nie masz, bo bana dostales? jesli bys seedowal to moge Ci zaproszonko podrzucic, ale musisz OBIECAC :P |
Hmmm a moze ktos opisac ow film...?
|
Cytat:
|
@Smartek, usunęli mi, bo nie korzystałem, a klienta mam ustawionego na seedowanie 200% więc jeśli tylko ktoś coś chce zasysać ode mnie to zassie. Poczekam jednak, na pewno wkrótce film się pokaże na jakimś publicznym trackerze. :)
|
Cytat:
w takim razie - jesli bedziesz mial kiedys ochote na zaproszenie to zglos sie do mnie pozdro ;) |
w nocy zassam ..i zobacze ...kiedy to lecialo ?? w TV
|
wczoraj w nocy coś koł 23.00 zdaje sie ??
|
Cytat:
Forum nie pozwala na zapisywanie tak dlugich wyrazow i samo generuje spacje w tego typu linkach ;) Rzeczywiscie slyszalem, ze film dosc wstrzasajacy... sam jednak nie ogladalem, ale mam zamiar sciagnac to z emula (dzieki @dimson :piwo: ) i nadrobic zaleglosci ;) Czy mozecie to jakos porownac do filmu "dzieci z dworca zoo" czy raczej sa to dwa zupelnie inne obrazy??? |
"dzieci z dworca zoo' to film o mlodych narkomanach i ich problemach jest to film oparty na faktach......w Dzieciach z Leningradzkiego jest niby podobnie ale pokazane sa losy mlodszych ludzi oraz jest to dokument.
jezeli komus podobal sie ten dokument to jeszcze polecam "Dworcowa ballada" (Railway Station Ballad) |
Normalnie te dzieciaki to tragedia
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:20. |