![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Wiecie to panowie z autopsji ??? ^_^ ^_^ joke ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a kierowce tez jako czesc sie liczy???a prezerwatywy???
|
O komplecie narzędzi była juz mowa??? :D
|
a zapasowe zaroweczki, ktore z reszta sa obowiazkowe... :jezyk:
kolejnych kilka- kilkanascie czesci! :D |
no tak i kawalek hamburgera - za siedzeniem co wgryza sie juz w podloge, a my zastanawiamy sie co to za dziwny zapach od jakiegos czasu czuc w aucie:D
|
ha! a chrupki pod siedzeniem do wyzerania w czasie nudnej drogi! a siersc psa na tylnym siedzeniu! stanik seretarki w oslonie przeciwslonecznej! tych czesci to ho ho...
|
przeginac :nie: sprawdzamy tylko ile to w sumie da czesci:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale helikopter to tylko jesli w schowku samochodu beda zapalki... a wlasnie - to dodatkowe 48 czesci + pudelko
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a apteczka?
a gasnica? czy gasnica skalada sie z przedgasnicza gasniczy i zagasnicza gasnicy nie wspominajaca o nadgasniczu gasnicy i podgasnicu gasnicy, ktore z kolei skladaja sie z przed... |
Cytat:
|
Cytat:
|
wedlug mnie nie da sie okreslic, bo zawsze mozesz dokupic np. radio z jednym przyciekiem wiecej.
Pytanie bonusowe: paliwo traktujemy jako jedna czesc? |
Może n części. Chociaż nie, zawsze przecież można zrobić n+1 dodając chociażby jedną śrubke :)
|
Cytat:
|
Odpowiedź jest oczywista - najczęściej z wszystkich części ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
fakt faktem ze samochod moze skadac sie z czesci od powiedzmy wlasnie 4 do powiedzmy 200 000, bo jak kazda srubka, kazda nakretka, kazda podkladka, kazda tulejka, kazdy sworzen czy bolec to czesc to liczba czesci jest duuuza zagadka
np. sama klima moze miec pare tysiecy podstawowych elementow, a jak by sie uprzec to jej elektronika na jednej plytce moze miec kilkaset elementow definicja slowa "czesc" wydaje sie miec tu znaczenie podstawowe |
Cytat:
|
Cytat:
a liczyli..? :> ;) |
mojemu ojcu kiedyś na francusko-niemieckim (nie międzynarodowym, ale przejechać się najczęściej udawało) przejściu granicznym rozebrali samochód dość mocno, co prawda poskładali, ale ja w Polsce składałem go dokładniej cały dzień, a historie wychodziły jeszcze długo...
|
Cytat:
Cytat:
|
samochód składa się z podwozia, nadwozia, kół i silnika - mi wychodzą 4 części :blink:
|
Cytat:
@ malaczarna Rozłożyć może i by mi się jeszcze udało, policzyć może też, ale złożyć.. No cóż.. lepiej będę pytał ;) |
Cytat:
a moze ktos bedzie tak dobry i rozbierze swoj samochod na czesci:) i policzy :) |
np. nowe bmw serii 7 sklada sie z okolo 20 tys czesci.
ogladalem ostatnio jakis program motoryzacyjny i mowili :) |
Z ilu części składa się samochód..? ;-)
Takie dziwne pytanie, ale może ktoś akurat będzie wiedział :)
Naturalnie nie chodzi mi o precyzyjną liczbę, ale jakąkolwiek orientacyjną - np. przeciętny samochód osobowy. Potrzebne mi to do projektu, jako dodatek, więc jak nie znajdę to nic się nie stanie, ale może akurat komuś coś się o uszy obiło, lub po prostu wie :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:44. |