![]() |
Witam.
Moim problem jest to, ***380;e po instalacji i restarcie komputera (mo***380;e ze 2-3 razy) gdy go w***322;***261;cz***281; lub od hibernuj***281; to mam zu***380;ycie procesora 100% przez pierwsze 5 min u***380;ywania komputera. Proces, kt***243;ry to robi to System (ma 100% i 256K w RAMie >o ten chodzi oczywi***347;cie<). I co zauwa***380;y***322;em, to to, ***380;e zacz***281;***322;o si***281; to robi***263; po instalacji GunZa! Jak go odinstaluj***281; to ju***380; tego nie ma. A przecie***380; nie b***281;d***281; go instalowa***322; jak chce pogra***263; ;) W czym tkwi problem?? Moje dane kompa: Win XP + SP2 ==>> ***347;wie***380;y po formacie! Sempron 64-bit 2800+ @1600MHz 512 RAM Radeon X800GT 256MB/256bit |
ee :d mi pasuje w piatek nawet kolo 22-23 ;] Jak ktos jeszcze chce grac to pisa***263; :D a i mozna by sie zgadac na skype :>
|
Ja mog***281; jak chcecie za***322;o***380;y***263; pok***243;j w pi***261;tek np ko***322;o godziny 21. Ale wi***281;cej by***347;my tutaj ustalili, kto gra, jak gramy i czy najpierw wymienili***347;my by swoje do***347;wiadczenia czy od razu team deatch match.
P.S. 10 lvl :) |
7 lvl:) Damian gdzie grasz ? na jakim serwerze ? moze soebie kiedys razem pogramy ;p
|
Wlasnie cos nie bardzo chce mi sie ich uczyc...Poza tym nie bardzo jest gdzie. W wiekszosci pokojow typu "noobs only" albo "begginers" graja goscie o bardzo duzym doswiadczeniu, ale udaja ze sa poczatkujacy. Prosto zauwazyc - postac 2 albo 3 lvl a goscie zasuwaja po scianach jak w "Przyczajony tygrys ukryty smok" :) a walka z takim trwa kilka sekund. Pogram jeszcze troche ale potem wracam do ET.
|
Co z tego,***380;e jest ich tyle. Wa***380;ne jakie ty umiesz i czy wiesz jak je u***380;y***263; :)
|
Cytat:
|
Bo bounty dostajesz za zabijanie go***347;ci :)
Ale skoro masz 4 lvl to si***281; nie spotkamy narazie :( Bo ja gram na wy***380;szym poziomie tzn. dla 6-10 lvl :( |
Mam czwarty lvl ale tylko 147 bounty...jakos nie potrafie ich zdobywac.
Gram jako...Joe_Doe (zaskoczeni? :)) |
A mo***380;e za***322;o***380;ymy klan CDRinfo ||
P.S. Mam ju***380; 8 lvl || Niech wi***281;cej os***243;b napisze, czy b***281;d***261; gra***263;. Ja gram pod nickiem: IceManSpy |
Ciekawa gierka...To co gramy? Tylko kiedy?
|
To mo***380;e si***281; um***243;wimy na jaki***347; ma***322;y sparing? ||
|
Ok juz dziala musialem zrobic restart ^^ pc i na orginalnym pliku odpalic gre
Wow mam juz 4 lvl || |
Cytat:
|
Wlasnie zasysam zobaczymy co z tego bedzie :)
Hmm naciskam magiczny przycisk i nic sie nie dzieje okienko znika i to wszystko :( |
odgrzewam kotleta :P
dopiero dzisiaj odpalilem gre (btw jesli ktos ma problem uruchomieniem gry, badz bledem torrenta, niech najpierw sciagnie full klienta stad: http://www.gunzfactor.com/downloadgunz.php , potem niech mu zaaplikuje tego loadera: http://www.uploadtemple.com/view.php/1144940528.zip) i jak wlaczylem to sie oderwalem dopiero po 3h - zdecydowanie gra wciaga |
u mnie to samo, a bez firewalla nie zamierzam siedzieć w necie, więc sobie chwilowo odpuszczam.
a szkoda, bo gra wypasik. |
Poszukałem troche po necie i dowiedziałem sie ze jak ktos jest za natem to nie moze grać ... , jezeli ktos ma router to musi przekierować port 7700
A ja jestem za natem i ma router wiec przyjdzie czekac mi na ostateczna wersjie gry :( lipa a mysalem ze sobie pogram... |
Kurde chiałem sobie w to pograć ale jak sciągnolem klienta i odpalam go to wyskauje error " invalid torrent file" :( i nie moge pogra ;/
|
no i protokół sieciowy p2p, bo bezlagowe granie z ekipą z drugiego końca świata graniczy z cudem.
|
Tez gralem - mam lvl 2.... przesmieszna giera ^^ bieganie po scianach, odbijanie sie od latarni, wbijanie katany w mory aby podskoczyc jeszcze wyzej... xD wypas tylko grafika mogla by byc lepsiejsza.
|
Gunz:The Duel Online
strona doomowa
Wszyscy Ci, którzy marzyli o Max Paynie z opcją multiplayer wraz z możliwością biegania po ścianach, akrobacji i salt rodem z filmów braci Wachowskich, dozbrajania postaci w coraz to lepsze bronie i pancerze w miarę gdy rośnie jej level lub też chcieliby poczuć pseudo cyberpunkowy klimat, wyglądać "cool" dzierżąc w dłoniach dwa karabinki automatyczne, a za pasem mieć przewieszoną katanę powinni zajrzeć na stronę producenta, zarejestrować konto i ściągnąć darmową grę online - GunZ... Grałem i powiem, że zabawa niezła. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:18. |