![]() |
Błagam o wsparcie dla mojego syna
Ilona Lackowska
Ul. Długa 77 89-652 Łag Tel. (052)398-6994 www.pomozdamianowi.friko.pl gg 2988897 Email; ilona-lackowska@wp.pl Witam i pozdrawiam. Zwracam się z uprzejma prośbą o udzielenie wsparcia na rzecz mojego syna Damiana(13 lat). Samotnie wychowuje dwoje dzieci - Emilia(12 lat) i Damian, który od urodzenia choruje na Dziecięce Porażenie Mózgowe. Wymaga ciągłej opieki i rehabilitacji, wiąże się to z dużymi nakładami finansowymi. Dotychczas w miarę moich możliwości finansowych staram się korzystać ze wszelkich możliwych sposobów usprawniania syna. Wyjazdy na leczenie i rahabilitację są bardzo kosztowne. Do tej pory Damian korzysta z możliwości wyjazdu na leczenie w Specjalistycznym Szpitalu Kompleksowej Rehabilitacji i Ortopedii Dziecięcej "Górka" w Busku Zdroju, Ośrodku Rehabilitacji i Hipoterapii "MAGDALENKA" w Wartowie oraz Ośrodku Leczniczo-Wypoczynkowym w Polańczyku. Po każdym pobycie można było zauważyæ dużą poprawę. Obecnie Damian zakwalifikował się na turnus rehabilitacyjny w Ośrodku Leczniczo-Wypoczynkowym w Polańczyku. Po ostatnim pobycie zaobserwowałam znaczna poprawę stanu jego zdrowia. Bardzo dobrze odebrał zmianę klimatu, co zmobilizowało go do ćwiczenia i walki z własną choroba. W ośrodku, Damian ma fachowa opiekę, wiele zabiegów, które pozwalają mu poprawić stan własnego zdrowia. Widząc uśmiech na twarzy mojego syna jestem najszczęśliwsza na świecie, bo wiem, ze jeśli Damian ćwiczy pod fachowym okiem specjalistów to widoczne są efekty jego rehabilitacji. Sama nie jestem w stanie zebrać kwoty potrzebnej mi na wyjazd, na rehabilitacje, wiec zwracam się z ogromna prośbą o pomoc. Zebranie Kwoty potrzebnej na rehabilitacje mojego syna to największy cel w moim życiu, dlatego proszę o pomoc. Damian ma duże szansę na poprawę stanu swego zdrowia, a brak fachowej rehabilitacji ogranicza jego szansę na normalne życie. NIE BADZ OBOJETNY - POMOZ CIERPIACEMU DZIECKU W POWROCIE DO NORMALNOSCI. KAZDY GROSIK PRZEKAZANY NA RZECZ DAMIANA PRZYBLIZA GO DO ZDROWIA. FUNDACJA DZIECIOM "ZDAŻYĆ Z POMOCA" UL. ŁOMIANSKA 5 01-685 WARSZAWA NR KONTA: PKO BP XV O/WARSZAWA 50 1020 1156 0000 79 02 0007 7248 (Z DOPISKIEM) NA LECZENIE I REHABILITACJĘ DAMIAN LACKOWSKI SWIFT ; BPKOPLPW P.S. Istnieje możliwośc wpłaty bezpośrednio na konto ośrodka rehabilitacji w Polańczyku . |
Teoretycznie regulamin zabrania tego typu postów, jednak nie czuję się uprawniony do podejmowania decyzji o zamknięciu lub skasowaniu tej dyskusji.
Pozostawiam decyzję użytkownikom - jeżeli stwierdzicie, że na takie rzeczy nie ma tutaj miejsca, skasuję dyskusję. *** DO AUTORA Przykro mi, że podważam prawdziwość tej prośby, ale codziennie każdy z nas spotyka się z wieloma naciągaczami i oszustami. Jeżeli rzeczywiście potrzebna jest pomoc, to mam nadzieję, że znajdą się osoby, które zdecydują się jej udzielić (również tutaj). Powodzenia. |
http://www.google.pl/search?q=Ilona+...=&start=0&sa=N ... coś tego sporo i praktycznie wszystko do polonii.... :hmm:
|
Cytat:
|
adres i numer konta zgadza sie z: http://www.dzieciom.pl <- stronie fundacji dzieciom 'zdazyc z pomoca'
|
Ja jak tylko dostane przelew za ostatnie tlumaczenie z pewnoscia cos przeleje. Gdyby nie wsparcie finansowe ludzi podczas mojego dziecinstwa, bardzo prawdopodobne ze nie byloby mnie tu dzisiaj z Wami. Dlatego chetnie przeznaczam pieniadze na tego typu akcje!
|
Cytat:
|
Nie pytales... Z reszta to nielubiany przeze mnie temat...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jako mama Damianka chciała bym podziekować wszystkim którzy nie potępiaja mojej walki o syna . Ja walczę o syna i będę to robiła dopuki starczy mi sił. I będę wdzięczna za wszelką pomoc czy rade .
Zapewniam że wszystkie informacje sa prawdziwe i mogie a nawet hętnie odpowiem na wszystkie pytania i watpliwosci. A jeśli znajdzie sie ktos kto zechce odwiedzić nas w domu to serdecznie zapraszam. Mogie tez podac adres osrodka do którego mały jedzie na turnus można tam zasiegnać informacji a nawet wpłacić bezposrednio na konto osrodka rehabilitacji. Jeszcze raz dziekuje ża zrozumienie |
Cytat:
|
Cytat:
przelewy bankowe moga sprawiac niektorym klopot, a tak moznaby pomoc nie wychodzac z domu |
jak często są te turnusy?
|
Cytat:
W takich sytuacjach należy pomagać innym nawet symboliczną złotówką - my nie zubożejemy a dla kogoś jest to naprawdę bardzo ważne !!!!! |
W przysłym tygodniu wyślę.
Mam nieodpartą ochotę lutnąć komuś z NFZ. |
tutaj zawsze mozna liczyc na pomoc, wkrotce cos podesle
|
ed hunterTurnusów jest w zaleznosci od zebranej kwoty. PFRON dopłaca około 650 zł na rok a aby był efrkt Damian musi pojechac conajmiej 3 razy w roku. Kolejny jest od 20.02. do 12.03
ryba120Nie dziwi mnie że ludzie sa ostrozni nawet to rozumie. wysyłam tysiące emaili listów poczta tradycyjną około 400mies. szukam pomocy wszędzie i przygotowana jestem na róznego rodzaju sytuacje. A dziękuje i jestem wdzięczna za kazdy grosik bo dzięki nim mały ma szanse na to by uczyć sie wielu nowych spraw potrzebnych mu do życia |
NeoFighter Też myslałam nad akcja przez sms ale niemam zielonego pojęcia jak sie do tego zabrać . Dziękuje za rade .
CzołgistaJa taka ochotę miałam juz kilkaset razy lecz teraz juz wiem że walka z NFZ to walka z wiatrakami i jesli sama niezawalcze to nic nie uzyskam tylko wsciekłośc i bezczynne czekanie . PrediDziękuje za słowa otuchy one sa naprawde cenne pozwalają mnieć nadzieję . |
Cytat:
I będzie. Mam 2 dzieci i szlag mnie trafia , czytając takie dramatyczne apele. Nie powinno tak być :nie: |
CzołgistaDziękuję . Życze dzieciaczkom dużo dużo zdrowia i sukcesów.Ja mam jeszcze młodsza o rok córkie która przy Damianku zrobi wszystko.
|
Cieszę się, że akcja nie okazała się oszustwem i że uczestnicy forum dojrzale do tego podeszli.
Co do samej pomocy.. Pomysł z sms-ami rzeczywiście byłby dobry, ale wtedy sporą część otrzymanych pieniędzy zabierają operatorzy, a bardzo rzadko zgadzają się zrezygnować z tej prowizji.. Ja zastanawiałbym się nad napisaniem do różnego rodzaju programów telewizyjnych, takich jak uwaga, teleexpress, czy innych. Czasami pokazują w nich właśnie osoby potrzebujące i ludzie widząc to starają się pomóc. Zawsze warto spróbować, a jak widzę - determinacji Pani nie brakuje :) ps: Ode mnie również mała pomoc. |
Zrobiła bym wszystko by Damian mógł bawić sie jak inne dzieci dlatego tak bardzo o niego walcze. Pukam wszędzie gdzie mozliwe często w gazetach regionalnych ukazuja sie artykuły o Damianku . jeśli tylko mam jakis namiar to odrazu staram sie go wcielic w zycie lecz nie zawsze to działa. Dziennikarz z Faktu już 10 miesięcy temu robił zdjecia i wywiad by napisać artykuł lecz do dzisiaj nic z tego nie wyszło tylko nadzieja. Lecz zdaje sobie sprawę że wszystko nigdy sie nie udaje.
|
Pozdrawiam Panią i apeluję do wszystkich forumowiczów o pomoc - każdy może odmówić sobię tego i owego i wspomóc Damianka - każdy z nas był dzieckiem, ma być może dzieci lub będzie je mial - nie zapominajmy o potrzebujących !
Życzę Pani dużo dużo wiary i wytrwałości oraz pomocy ludzkiej - wierzę, że los się uśmiechnię. ps. Ode mnie również mała pomoc |
W zasadzie pomysł z apelem na łamach różnych forum nie jest zły - proponuję aby napisała Pani również na znane mi fora, myślę, iż tam również znajdą się tacy, którzy pomogą - poniżej linki (wymagana rejestracja oczywiście):
http://metrixmetal.com.pl/foobar2000/forum/ jestem tam moderatorem wiec postaram sie jak najb popchnać do przodu temat http://www.cyberfoto.pl/index.php http://forum.suse.pl/ http://www.mva.pl/forum/ |
Cytat:
maja pieniadze na sprzet wiec na to moze tez sie znajdzie tylko w dziale "osla laczka" bo tam nie jest tak przychylnie jak tutaj z pomylka dzialu |
prosze o zamieszczenie tu swojego apelu..
http://www.zielonakarta.com/ogloszenia.php?&p=1 http://www.polonia-ei.de/interjob/inter.html |
Calme Dziekuje za słowa wsparcia i za pomoc oraz oczywiscie za adresy stron . Napewno dzisiaj zamieszcze Apel.
|
demek alladyn5 Super jest wiedzieć gdzie i jak zamiescić . dzięki, Nigdy nie korzystałam z Forum ale stwierdzam że są tu wspaniali ludzie o wielkim sercu.
|
Cytat:
polecam zostac tu na dluzej.. sam jakbym zarabial to bym przelal cos, ale nawet pelnoletni nie jestem :) pozddro ;) |
Postaram sie coś przelać nie bedzie tego dużo ale zawsze coś :) Kazdy grasz sie liczy :]
Pozdrawiam |
Tak to świete słowa kazdy grosik przybliza damianka do normalnosci . DZIEKUJE
|
Proponuję jeszcze to forum:
http://www.dyskusje.pl/postlist.php?Cat=&Board=silva Myślę, że znajdzie się tam kilka osób skłonnych do pomocy :) |
Juz zamieściłam . Dzieki za wspaniałe rady i podpowiedzi.
|
Cytat:
http://www.parkiet.com/forums/list.page Bardzo duże forum i sporo ludzi z kasą. Temat najlepiej dać w dziale "Akcje" Jak bankrut (jedyny mod) wykasuje to trzeba ponawiać :) tam moderatorka kuleje , a sporo inwestorów zagląda. Stresu nie ma , konta nikt nie zabanuje. Tam jest chaos. A jak by ktoś brzydko pisał w Pani temacie to proszę o meila. mtdraw@wp.pl np. rodzyn, robercik2 lub inne oszołomy. Władzy tam nie mam, ale wiem jak się tam poruszać . I lubię pyskówki || |
Cytat:
|
Czołgista dzięki za podpowiedz. Zaraz zamieszcze a przygotowana jestem na wszelkie okolicznosci ludzie sa różni i róznie reagują . . Zrobie to zaraz bo idę na 5 dni do szpitala i niebęde miała dostępu do komputera. Trzymajcie sie wszyscy i dziękuję za wsparcie w Rehabilitacji Damusia.
|
Panowie. Proponuje nie dyskutować , jesli ktos moze to trzeba siąść do komputera ( wiekszość z nas ma konta w e-bankach)i przelac pieniadze. Jesli każdy z nas przeleje 10-20 zeta to wyjdzie suma zblizona do zbiorki na dysk ( jesli pamietacie) , a wtedy Ilona ( pisze tak bo traktuje cie jako usera forum - a u nas nie ma pan i panow) bedzie mogla wyslac syna na dwa turnusy a nie jeden. I bedzie to piekne uzupelnienie do drobnych wrzucanych do puszek J.Owsiaka. Ja w kazdym razie tak zrobilem - zasililem fundacje ktora pomoze Damianowi i wracajac z pracy jeszcze cos do puszek Jurka rzuce
|
Cytat:
|
Nic nie umniejszajac Twojej opinii, ale... Wyobrazasz sobie Polske bez zaplecza militarnego? Kraj z ladnym kawalkiem awanturniczej historii... Od razu bym sie polasil - nawet w czasach globalnej integracji - o wywolanie wojny i zajecie tego calkiem fajnego terenu z dostepem do morza. Problemem nie jest to ze kupujemy "F-16" (swoja droga -w srodku musi byc pauza, taka nazwa widnieje w isntrukcji mysliwca), bo kupic je trzeba bylo nie tylko w imie kwachowo-buszowskiej przyjazni, ale rowniez dla ewentualnych celow defensywnych (prozaicznie - pomimo ze to zlomy, to sa mniej zniszczone niz to co mamy obecnie). Problemem jest to, ze pieniedzy do rozdysponowania jest za malo. Pomimo dotacji unijnych pieniadze nadal trafiaja do prywatnych kieszeni, a wysoko posadzonych nie interesuje dobro spoleczenstwa. Tu trzeba cos zrobic.
|
Darujcie sobie dyskusje polityczno - militarne w tym watku.
|
Cytat:
|
Ja sobie nie wyobrazam, bo tego kraju dawno by nie bylo, gdyby nasza wrodzona zadziornosc i jakie-takie zaplecze militarne. Ale przez grzecznosc odpuszcze to w tym temacie.
|
Popieram pomysł z SMS'ami .
|
Się zaczeło
http://www.parkiet.com/posts/list/30988.page mam nadzieję że pomimo bluzgów , da to coś pozytywnego. W w/w temacie się nie udzielam. Bo się tajniaczę ;) a posty wysyłam tylko pocztą pneumatyczną :) i pod psełdomimem ;) Polecam ponawiać akcje w dziale "Akcje" co jakiś czas . Mimo oszołomów jest tam sporo ludzi z sercem i kasą. |
oj ukryty ten temat, gdyby nie to ze akurat szukalem @Czołgisty i jego postow, pewnie nigdy bym nie natrafil.
Po przeczytaniu wszystkich postow oczywiscie nie moze byc inaczej jak sie dolaczyc :) . . polecialo - niech synek wraca do zdrowia :tak!: |
moze ktos przyklei temat?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witajcie wspaniali . Jestem już z wami i jestem szczęśliwa że trafiłam dowas na forum. Jestem cała obolała ale nie darowała bym by nie napisać że wróciłam i że jestescie wspaniali . Na tematy polityczno strategiczne nie będe sie wypowiadała i NFZ tym bardziej nie bo zaczynajac taka rozmowe zaczeła bym kląć bo nawalczyłam sie juz z nimi a to wkońcu walka z wiatrakami. Ich nie interesujenic prócz własnej premi czy trzynastek. Pochwale sie wam tylko że z kancelari prezydenckiej otrzymałam odp że skromny budzet nie pozwala na pomoc mojemu dziecku. To ciekawe czyż nie?
Jeszcze raz dziękuje za wszystko i pozdrawiam was bardzo bardzo gorąco. A może odwiedzcie nas było by extra. |
przelane, niestety nie duzo:(
|
Cytat:
|
malaczarna dla niektórych 10 000 to nie dużo a Damusia nawet zł to już coś wiec dzięki wielkie.
demek sejm muszą ogrodzic by nie dopadły ich tacy desperaci np jak ja. Bo gdybym miała mozliwośc powystrzelała bym 3/4 tych trzymajacych stołki w sejmie |
Cytat:
kiedys juz na tym forum powiedzialam, ze jest tu wielu dobrych ludzi.dobrze Pani trafila:) |
[QUOTE jest tu wielu dobrych ludzi.dobrze Pani trafila:)[/QUOTE]
Może nie Pani ........Wiem że sa tu wspaniali ludzie i jestem naprawde szczęśliwa że dowas trafiłam. Dzieki że jesteście. A z tym że podzieli sie ten który ma niewiele z tym zgodze sie całkowicie. |
Cytat:
|
Ja sceptycznie podchodze do tego typu tematow pomoc jak najbardziej tylko juz strasznie dluzo sie zrobilo takiej pomocy sam dostalem nie dawno o pomoc dziewczynce z udarem i nie tylko szczytny cel ale ludzie tylko maja pomagac? Gdzie sa pieniaszki na leczenie czegos takiego wydaje sie ze zyjemy w swiecie w ktorym nie ma calkowice pomocy panstwa dla takich rzeczy a orkiestra juz co roku ma coraz mniejsze dochody ludzi juz znudzila ciagla pomoca.
|
Cytat:
|
Nie wiem juz co powiedzieć . nie mam juz siły przekonywać że walczę o własne dziecko że jeśli nie pomoc zwykłych ludzi wielkiego serca to Damian niemiał by szansy na rehabilitację . PAŃSTWO to tylko wielkie słowa o niepełnosprawnych i integracji sami nie zdaja sobie sprawy z tego że kiedys rodziców dzieci zabraknie i do takiego stopnia jak uda sie je doprowadzic w takim zostana . Gdyby Ci wszyscy w rządzie mieli takie dzieci to wiedzieli by że za 144zł pielęgnacyjnego nieda sie utrzymac dziecka i jeszcze go rehabilitować
|
Cytat:
|
Co racja to racja . jednak walczyć i próbowac trzeba. Ja sie nie poddaje i wierze w ludzi . Nie mam nic do ukrycia i zawsze jestem chętna do udzielenia informacji sa zawsze wszelkie dane i wogle i zawsze można sprawdzic i nawet przyjechac by se upewnic .A pozatem istnieje mozliwosc wpłaty bezposrednio na osrodek i tam tez mozna zasiegnąc informacji o wiarygodnosci.
|
Jest pani naprawdę dzielną kobieta która wierzy w swojego syna i proszę walczyć dalej bo wiara czyni cuda :) Przeżyłam tez wiele w swoim życiu i wiem na czym polega walka z chorobą, dlatego proszę mieć nadzieję, że pani sym w pełni wyzdrowieje :) Pozdrawiam
|
Aniołek19 Dziękuje za słowa otuchy i wsparcia to naprawdę miłe .
Tak mam nadzieje że damian będzie zdrowy no może nie bedzie już nigdy taki jak jego rówieśnicy ale może uda mu sie pójśc kiedys na swój pierwszy w zyciu spacer taki bez wózka. |
Witajcie kochani
Damianek ostatnio choruje ale juz coraz lepiej ale mam super wieści dzwonił donas kierownik osrodka i mówił że mozemy przyjechac choćby jutro jest dlanas miejsce więc czekamy tylko na pogodę i pojedziemy może wróci mały w lepszej formie mam nadzieje . A i jeszcze musi najpierw wydobrzeć po grypie . Pozdrawiam ilona |
to swietnie, ze rowniez ze strony osrodka jest zainteresowanie
powodzenia zycze i niech Damian wraca do zdrowia |
Dziękuje .
Tak muszę przyznać że kierownik osrodka bardzo przychylnie podchodzi do sprawy. Zawsze stara sie jakos nam pomóc. Jestem mu za to ogromnie wdzięczna . Bo normalne ze jeśli policzy nam taniej to Damian może zostać dłużej a im dużej tym lepiej. Problem tylko w tym ze to prawie 800 kl i trzeba odpasować dobry moment do wyjazdu . Mam nadzieje jednak że koniec lutego mały będzie juz zdrowy a i aura pogodowa nam dopisze by bezpiecznie dotrzeć na miejsce. |
Teraz dopiero zobaczyłem ten temat...
Jak tylko przyjdzie zapłata za sprzedany przedmiot postaram się coś wpłacić... Nie można tak zostawiać dzieci w potrzebie... A Damianowi (i reszcie rodziny) życzę zdrowia... |
Mily_
Dzięki jesteś wielki! Wogle wszyscy tu jestescie superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Pozdrawiam was bardzo bardzo serdecznie. |
Cytat:
buziaki |
malaczarna
Jasne że jesteście wspaniali . Nie myle się znam sie na ludziech i ciesze się ze trafiłam tu do takich ludzi . jeszcze jedno jak pojadę na turnus to będę nocowała w Łodzi u znajomej więc może znajdzie sie ktos z łodzi kto zechciał by poznać Damianka ? |
Cytat:
|
Dzięki zaraz idę go ucałować i to mocno.
|
Cytat:
|
NeoFighter
Co racja to racja nie wypada całować faceta ZBYT CZĘSTO ale napewno usciskam . Dzięki |
Poszła wpłata od mojej osoby ;)
|
Piterniel
Dzięki wielkie . Uściskała bym Cię strasznie ale nie wypada więc dzięki stokrotneeeeeeeeeeeeee |
Witajcie kochani może ktos ma ochotę poznać Damianka . Jak pojadę na turnus to będe nocowała u znajomej w Łodzi . może ktoś zechce go poznać to nie widze problemu . Mi było by miło poznać kogos kto pomógł mojemu dziecku i nie zwatpił.
|
@ilona-lackowska
Z ciekawosci sprawdzilem gdzie lezy Łąg. Macie cala Polske do przejechania :) Proponuje Ilono zamiescic adres strony internetowej o Damianie i Twojej walce o jego przyszlosc w Twoim podpisie do postow. Wtedy kazdy bedzie mogl w latwy sposob o Was wiecej poczytac i obejrzec pokazna ilosc zdjec w galerii. |
NeoFighter
Witam serdecznie tak racja mamy do przejechania całą Polskie dlatego czekam na pogode bo ślisko a jadę tylko z Damusiem a on nie bedzie chciał mnie wymienić . ;) Leniuszek. I dlatego jak ktos z trasy chciał by poznać małego to nie ma sprawy bo i tak zatrzymuje sie więc przy okazji można by połaczyc przyjemne z pożytecznym. Piszesz o podaniu strony do postów to muiała bym w profilu zaznaczyć ? Pozdrawiam |
Coś pokombinowałam ale nie wiem czy to o to chodziło
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Moze przez to? Jak nie ma podpisu to automatycznie ta opcja jest odznaczona?
|
Cytat:
Jeżeli podpis nie był wcześniej zdefiniowany to przy redagowaniu nowego posta opcja "Pokazuj swój podpis" jest automatycznie odznaczana. |
Hmm, to sie da zmienic, jezeli jest potrzeba to przestawie na wszystkich postach
|
Cytat:
|
Witajcie.
Super że sie udało i znowu jestem troszkie do przodu :) Ile ja sie rzeczy nauczę będąc z wami . Dzięki wielkie . Chciała bym wam wszystkim złozyć serdecznie życzenia walentynkowe macie wspaniałe serce i życzę wam wielkich i nie skończonych miłośći . |
Witajcie wszyscy smutno nam bez kontaktu z wami . Brakuje nam komputera by z wami pisać . Damianek ćwiczy i dziękuje wam wszystkim bo to dzięki wam ma taką szansę .
Pozdrawiam . |
ja caly czas myslami jestem z tym forum i z Wami:)
|
Witajcie Witajcie Witajcie
Jestem już z wami wróciłam i straszie jestem szczęśliwa bo mały zrobił duże postępy . Współpracował z rehabilitantami aż sami sie dziwili klimat bardzo mu sprzyjał spał w nocy i do ćwiczeń był wypoczęty a w domu potrafi przekrzyczeć całe noce . a to wszystko dzięki wam dzięki tak wspaniałym ludziom o wielkim sercu . teraz na kolejny turnus Damianek ma pojechać we wrześniu jak sie uda ale zrobie wszystko by sie udało . Jeszcze raz gorąco was pozdrawiam i mam nadzieję że będziemy teraz w wiekszym kontakcie . |
@ilona-lackowska
to super, ze Damian robi postepy, a jeszcze wazniejsze, ze ma do tego checi |
NeoFighter
Tak ja też bardzo się ciesze że ma ochotę na ćwiczenia . I że są postępy w rehabilitacji wkońcu właśnie do tego dążymy . Jednak bez pomocy nie było by to możliew . Wiec dzięki wielkie wszystkim za pomoc. |
Cieszy mnie to ***380;e z Damianek robi post***281;py:) u***347;ciskaj go mocno:)
|
malaczarna
Dziękuję bardzo napewno go uściskam . Pozdrawiam Cię gorąco . Jak dobrze pójdzie to we wrześniu pojedziemy na kolejny turnus. Pozdrawiam |
Cześć wszystkim
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i mam prośbe . Jest wiosna więc czas spotkań imprez więc może przy okazji udało by sie zorganizować jakąś imprezę aukcje czy cos w tym rodzaju by zebrać nawet kilka złoty na rehabilitacje Damianka. PROSZE wiem że mogie na was liczyć bo dzięki wam udało sie nam być na poprzednim turnusie nie zostawiajcie nas i tym razem. |
No to trzeba robic zlot CDRinfo.pl sponsorowany przez jakis browar i caly zysk z jego srpzedazy na zlocie przeznaczyc na Damiana!
|
M@X
To było by świetne ale jak sie do tego zabrać . Taka akcja napewno pozwoliła by zebrać pieniadze na wyjazd . Tylko jak i gdzie to zrobić by zebrać jak największą liczbe osób i może nawet Udało by sie by Damianek zjawił sie na takim spotkaniu. |
Szczerze mwoiac... zartowalem. Ale jak sie nad tym zastanowic. Trzeba by znalezc meijsce i namowic jaks firme do wspolpracy. Rzucilem pomysl "browar", bo sadze ze przynajmniej 80% userow tego forum jak trafi na wieksza impreze nie odmowi sobie dobrej pianki. Jesli pomysl faktycznie ma "chwycic" to trzeba gadac z GTW - Bartez, Arbi, MacGyver... Wbrew pozorom bardzo ciezko zebrac forum do kupy (patrz - minizlot w Krakowie Wakacje '05). Moznaby poszukac innych sponsorow ktorzy by sobie w zamian za np. zasponsorowanie noclegow porozwieszal bannery reklamowe. Generalnei slabo sie znam na organizacji (patrz - minizlot w Krakowie Wakacje '05) i nie chce zawalic, bo to by bylo cos duzego. Tu ludzi zmotywowaloby cos wiecej, niz tylko chec spotkania forumowiczow. Tu walczylibysmy o sluszna sprawe.
BTW - Damianek cozywiscie bylby gosciem honorowym, choc gdyby ed hunter zabral sie do konsumpcji sponsorskiego trunku, to z jednej strony sadze ze nie bylby to dla malego najlepszy przyklad, a z drugiej - za tej konsumpcji moznaby wykupic ze 3 turnusy :-)... |
M@X
Jednak sądze że warto by nad tym pomysleć może coś dało by sie zdziałać . |
Czymże jest drzewo bez liści ?
Czymże jest niepełnosprawny bez nadzieji ? Odbiera mu sie wszystko Czy tak być powinno ? Gdzie przyjaźń ? Gdzie zrozumienie ? Odrzucony na bok im tylko zawadza . O nie ! Każdy zwłaszcza on ma równe prawa . To on poznał smak cierpienia To on został zraniony . |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:07. |