![]() |
Przed instalacją skopiowałem go na hdd (wcześniej to niejasno opisałem).
|
Wogóle koleś definitywnie napisał ze obraz jest z NETA!! On nic niewie jak był zrobiony!
|
Cytat:
ciekawe jak uruchomiłeś instalke skoro zgrałeś go na dvd a przed instalką odłączyłeś napędy |
Cytat:
|
Cytat:
|
tak :D
|
Cytat:
|
Ja instalowałem z obrazu zgranego na dvd, przed instalka odłączyłem napędy i zrobiłem tak jak to wcześniej opisałem.
|
Cytat:
|
No niestety obraz zmodyfikowałem przez UltraISO,czyli mogę się teraz wypchać?
Mam dokładny opis jak to zrobić,ale nie rozumiem "emulować plik MIR.mds.... (musi być w folderze z plikiem mdf)to chyba przed instalacją? |
Njalepiej w Demonie 4 i zaznaczyc opcje żeby emulowało SafeDisk (nie wiem czemu ale u mnie bez tego nie poszło). Poza tym muszi odłączyć napędy, usunąć wirtuala z alcohola i użyć Star Force Nighmare (Sposób testowany i działa).
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
Cytat:
I nie baw sie w sfcure tylko podmontuj obraz w DT4 i odlacz napedy- jesli nie odpali, to patrz co napisalem wyzej... |
Patrz 13 postów niżej.
|
Nie wie m nie moge nigdzie nie widzę,wszystko do SCCT,ten też miał być niby do POP3.prosze o jakąś podpowiedz!!!!!!!
|
To jest opis do SCCT.
Do PoT2T jest inny sposób opisany na forum. Poszukaj. |
Problem z Prince of Persia T2T
Witam wszystkich.co może być nie tak,jeżeli mi nie chodzi w/w gra,w/g poniższego opisu:
Oki.Opis -Prince of Percia-T2T 1. Odpalasz to coś (fsafsb) i klikasz fscure driver. 2. reset systemu 3.znowu odpalasz i Klikasz START FSAFSB 4. Instalka gry z obrazu w alkoholu Version 1.9.5 (build 3105) Ten najnowszy :-) 5. odpalasz gre. (nie uruchomi sie ) :-))))) 6. reset ( u mnie poszło bez resetu za 2 razem) 7. Odpalasz FSAFSB i klikasz na START FSAFSB 8. Ściagasz i odpalasz STARFORCE NIGHTMARE (pacnij w disable CD i disable node) 9. odpalsz gierke i jazda..... Zapomniałbym dodać,odłączone są napedy źrodłowe,a gra jest z netu,gdzie został wykonany nowy obraz w UltraISO. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:23. |