![]() |
;)
|
To byl czysty fart - 120 mialem juz kikla niezlych chwil przed tym jak karawan dotarl do czerwonej strefy a wcisnolem spacje tak fartownie ze zderzak karawanu zatrzymal sie praktycznie dotykajac muru. Watpie zeby mozna bylo cos lepiej wystrzelic, 1000 raczej nie da sie osiagnac po moim farcie szacuje ze gora 950
|
REi coś ty zrobił że 'twoja' trumna tak daleko poleciała ?
Bo ja mam prędkośc trupiarki 120 MPH i wybijam się przed samym murem i nic !:( Tylko 'moja' trumna poleciała 843 m mój rekord ;) Gram dalej ale wątpie że tak daleko poleci. |
Ilość załączników: 1
fajna sprawa ta gierka. trzeba trenować dalej...
|
Narazie mój rekord za 5 razem :D
http://img74.imageshack.us/img74/6576/trumna1gx.jpg P.S. Napoczątku jak zobaczyłem wynik @REi myslałem, że to nie mozliwe, ale... :D :> Ręka już mnie boli :( |
Cytat:
Ale dalej gram może coś pobije :pisze: |
Jedziesz uderzajac strzalke w prawo, jak wjezdzasz na czerwone pole przed murkiem to walisz w spacje, 'ostatnia taxowka' hamuje, a trumna wylatuje na cmentarz i leci, leci, az nie spadnie ;)
Moj rek. na razie to 530 :| |
dzieki:) ale dalej nie lapie:| jade jade hamuje i ta trumna wcale nie leci tylko zabija mi luzika i wypada przez okno:p a jak wale w mur to tak samo nie leci:|
|
Już widziałem tą gierke moji koledzy grali w to kiedyś na informatyce ;)
Też mi się to spodobało,czeba poprostu szybko naciskac sztrzałke i puźniej oile się nie myle wyrzucić trumne spacją przed linią! |
jedna strzalka w prawo, w prawo, w prawo,(...) - jak klikasz w lewo to nie przyspiesza ;)
|
Cytat:
szczałeczki ...lewo-prawo, lewo-prawo itd. |
yy ale gdzie sie w tym przyspiesza?:|
|
moj wynik:
|
^_^
|
:haha: