![]() |
O ob. c0rdat -cie
Sorry, ale po przejrzeniu wpisow tegoz obywatela, dotyczacych m.in. piractwa, oraz po az bijacym od niego braku checi pomocy komukolwiek, stwierdzam ze albo ow osobnik ma problemy z jaznia, albo po prostu jest zadufanym w sobie dupkiem..............I proponuje zeby nie robil z siebie takiego przemadrzalca, bo niech nie zapomina ze on tez moze kiedys oczekiwac pomocy w jakims temacie(niekoniecznie nagrywarek), a kilka z jego wypowiedzi wskazyje na fakt iz nie zawsze wypowiada sie na temat w ktorym sie orintuje....
|
Odwal sie koleś od cOrdata, jak będziesz miałjego staż to pogadamy.
|
Do Blueman. A moze nie za bardzo mozesz zrozumiec co
cOrdat pisze????????. No to nie czytaj jego postow i po klopocie ( twoim), skup sie na postach typu "wlaczylem komputer z teac 516 i nie nagrywana.A ja wlaczylem i nagrywa" |
A wiesz Blueman, ze jest demokracja?
Pewnie nie. A co do c0rdata to chociaz nie zabieralem glosu w tamtej dyskusji to uwazam, ze mial racje z tym, ze wiadomo jak jest w Polsce kiepska sytuacja finansowa... A ty tak wpadasz sobie na forum jako anonim i stwarzasz problemy. Ogolnie to kazdy powinien cie olac. Jak sie o cos spytalem c0rdata to mi odpowiedzial wiec chyba jednak pomaga( moze tobie nie pomogl i sie czepiasz?) A moze spadla ci sprzedaz plyt? Co? Jestes zapewne jednym z tych cwaniaczkow co zabezpieczaja plyty przed kolegami. A twoje posty sa w stylu "jak zabezpieczyc avi przed skopiowaniem na twardziela?" Tacy to mnie dopiero wkurzaja. Powiem krotko Odbij. |
popieram przedmuwców
|
przedmówców sorry ale byk
|
i ja tez sie dopisze
blueman mykaj z stad a skoro tak nie lubisz cOrdata to takze powinienes najechac na bgn werona zetoxa majoneza heh czyli mnie i wielu innych ktorych teraz przepraszam ze nie ich nie wymienilem a teraz ode mnie kto olewa takich zrypow jak blueman niech napisze pos spodem post ze swoja ksywka heh bedzie chyba najdluzszy od czasu istnienia forum pozdrowienia dla wszystkich normalnych forumowiczow |
hmmmmmmmmmm nie wiem czym ci zawinił c0rdat ale jest to człowiek który już coś wniósł na to forum w przeciwienstwie do ciebie a jesli ci nie odpowiadaja jego posty to pewnie i nasze tez nie bedą ci odpowiadać ...zaloguj sie popracuj na forum potem mozesz narzekać..teraz zamilcz
pozdro for all members 6 ---> c0rdat rulez |
Kurczę, nie spodziewałem się :) jak mi miło, moi Szanowni Koledzy, że mnie bronicie! :):):)
Hej, Blueman - co masz do mnie ? Brak chęci do pomocy ? Nie nagrywa Ci płyt ? A wtyczkę do gniazdka 220V włączyłeś ? Nie ? To się nie dziw. |
Nie nagrywa Ci płyt ? A wtyczkę do gniazdka 220V włączyłeś ? Nie ? To się nie dziw
dobre :) pozdro |
Cana> Chyba nasz przemily gosc Blueman wezmie cie na celownik jako kolejnego totalnego nieuzytka spolecznego i podpadniesz pod jakis paragraf i ci nagrywarka przestanie wypalac+.
|
jako jednostka wybitnie aspołeczna obdaepwana przez naturę paranoją i ego wielkości K2 ;) nawet się z tego cieszę, a co do wypałki to ciekawe która ? czy ta której sie właśnie pozbywam czy też nowa?
pozdro |
Blueman
Postąpiłeś wg zasady "Po co będziemy rozmawiać, jak możemy się bić" i dostałeś po zaworach... I taka jest istota forum - nie składa się z 0 i 1. A wiesz, że kiedyś nie było Internetu? :) |
Jestem na forum od kilku miesięcy. Sz. P. Blueman, kim pan jest? Z Pana porad w ogóle nie skorzystałem. Gdzie ich szukać?
|
Blueman może poczytaj jakas gazetke tam dopiero znajdziesz gosci co sie przemadrzaja. A po drugie co przeszkadza ci dyskusja na temat piractwa, przeciez to ani nie policja ani sad. Tutaj kazdy moze na kazdy temat. A co do pomocy, to poczytaj innego posta na ten temat, tam znajdziesz wyjasnienie.
|
Blueman. Czytaj jak odpowiada czlowiek zadufany w sobie i majacy problemy z jaźnia ( tzn cOrdat). I życze ci rowniez dewiacji w tym kierunku
http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=19800&P=1&SID =29414#ID5 |
Blueman....powiem tak - lubie gnój ale w kubkach... jak ktos bezpodstawnie najeżdża na kogoś w tak beznadziejnie idiotyczny sposób to znaczy że mu potrzebna terapia.....taka przynajmniej roczna. Chłopie przystopuj bo sobie dziewczyny nie znajdziesz (chyba ze jesteś homo :-) ) W każdym razie potępiam takie chamstwo. Jak masz się tak mądrzyć to idź moze do szkoły a nie pierdziel 3 po 3. cOrdat - shacunek...
|
No comments...cos mi si wydaje ze to forum dla gejów.
|
Cytat:
Ciagnie wilka do lasu, co ? |
Blueman, skoro no comments to chyba jestes kobietą.....onez reguły nie komentują tylko wychodzą z pokoju...... a skoro jesteś kobietą to wiem czemu najeżdżasz na takiego faceta jak cOrdat.....one z reguły najeżdżają na mądrzejszych od siebie.....a skoro najeżdżasz na mądrzejszych od siebie to licz się z takimi komentarzami....
|
ok panowie i panie zostawmy juz tego losia (ewentualnie lanie heh) niech przemysli swoje postepowanie i skoczy na forum o cellulitis czy czyms podobnym szkoda naczych klawiatur na takich imbecyli
po raz drugi ale ostatni blueman - grzecznie mowie nie podoba sie to: turlaj dropsy i spadaj stad a swoje uwagi wysylaj do bravo - tam cie zrozymieja |
Cytat:
pozdro |
Czy tu nie ma żadnego moderatora, który by ten topic skasował?!!!
Nie warto nawet reagować na takie chamskie zagrywki. Olać gościa i po sprawie! |
????
Mialem niedawno problem z Nero, c0rdat mi bardzo pomógł! Aż sie zdziwiłem ze gościowi chciało sie pisać tak wyczerpującą odpowiedź.
Jednym słowem wiecęj takich ludzi na forum a życie bedzie prostsze! :-) |
no coz wiecej dopisac w zasadzie posty cordata swiadcza o nim samym ja sam je czytajac wiele sie dowiedzialem a ze nie odpowiada na posty w stylu "mama mi kupila na gwiazdke i cholera wie co to jest-- pomozcie" no nie ma sie co dziwic ja tez nie odpowiadam :> baaa mnie sie juz takze od anonimow dostawalo tylko ze wtedy nie byly pokazywane ip a szkoda bo by pare smurfow polecialo
cordat rob tak dalej a bedzie dobrze panowie anonimow olewamy (szczegolnie tchozliwych bluzgaczy) i tego sie trzymajmy |
ej nie wszustkie anonimy są takie jak ten pajac
|
ALLLELUJA
|
Skad sie tacy(takie)biora?????
Slyszalem nie tak dawno (?), ze takie majaczenie, jak twoje, to wina braku sexu, albo srednozaawansowanej pryszczycy. Hej? Zaraz... Juz wiem!!! Ty jestes... Podaj swoj adres, oraz jak cie zwia. Damy znac do telewizji. Ale bedzie sensacja - pierwsze zwierze hodowlane na świecie, ktore potrafi korzystac z internetu (zwierze hodowlane - bo przyzwoitosc nie pozwala mi uzywac brzydkich slow). PS: Cytat: ...oraz po az bijacym od niego braku checi pomocy komukolwiek... Hmmm, widzialem wiele postow, ale to, co napisales, to ni w pupe ni w oko. Bo checi ma. A takie najezdzanie na kogos jest nieladne i niesmaczne. Jak masz cos do niego, to poslij mu maila. |
Panowie, dajcie już spokój temu lujowi ze Świętochłowic.
Dostał (jak to się ktoś wyraził) "po zaworach" i wystyknie. Ja nie czuję się urażony jego insynuacjami, zresztą - myślę że każdy się ze mną zgodzi - nie ma czym być urażonym ;). Skończmy temat, a jak ktoś coś ma - to na priva. Pozdróffka 4 all CDR Forum's stali bywalcys. Bye |
:)
|
Cytat:
|
Znowu dawno mnie nie bylo hehe sprawy uczelniane mnie zajmowaly, a wiec olac posta bo bez sensu jest dyskusja!a tu 30 odpowiedzi heheh
c0rdat pozdrowionka dla ciebie! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:30. |