Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Synthol - apogeum debilizmu (https://forum.cdrinfo.pl/f5/synthol-apogeum-debilizmu-61890/)

Calme 03.02.2006 21:14

Synthol - apogeum debilizmu

Link:wow::wow::wow::wow:

I wszystko jasne :bicz:

pops 03.02.2006 21:24

jak dla mnie to 3/4 tych zdjęć to fotomontaż

ostryga27 03.02.2006 21:27

To ma podwójne dzialanie:najpierw wali do mózgu potem w bicepsy. ;)
a wiesz o tym fotomontażu tez pomyslalem.
jak mialbym sobie to gowno wstrzykiwac do miesni zeby jakis koles celowal nie w żyle,to wole isc do dentysty.

FatAlbert 03.02.2006 21:31

koza59 ćwiczy zaraz mu linka podam
w życiu nie widziałem takich poje*** pudzian to sie kitra hahahhahah :) lol

Calme 03.02.2006 21:31

Cytat:

Napisany przez mp666
jak dla mnie to 3/4 tych zdjęć to fotomontaż

To nie jest zaden fotomontaz dlatego wlasnie to przedstawilem - to sa efekty uzywania Syntholu.

cytat :
"Synthol. Na szczęście w Polsce jest jeszcze mało znany, za to w Stanach Zjednoczonych wciąż poszerza się krąg zwolenników. Synthol jest to mieszanina MCT (olej stosowany w odżywkach oraz substancjach energetycznych), lidokainy (środek znieczulający, miejscowo stosowany w lekach arytmicznych) oraz alkoholu benzylowego.
Synthol wstrzykiwany jest głęboko do wnętrza mięśnia, co daje niemal natychmiastowe optyczne zwiększenie. Całe zwiększenie następuje dzięki akumulacji oleju. Jest to więc nic innego jak czasowy implant. Aby utrzymać sztucznie napchane mięśnie, konieczne jest stałe powtarzanie zastrzyków z syntholu, a taka ***8222;kuracja***8221; kosztuje od 350 do 450 dolarów tygodniowo!
Synthol uważany jest za największe zło w kulturystyce. Jego zażywanie jest szalenie niebezpieczne i ryzykowne, wciąż trwają badania nad jego działaniem. Niemniej wynalazcy preparatu czerpią milionowe zyski, żerując na zdrowiu naiwnych chłopców, którzy bez żadnego wysiłku chcą być posiadaczami olbrzymich mięśni (synthol powoduje powiększenie mięśnia o 10-15 centymetrów, sterydy zaś 2,5-4 centymetrów). Dziś już wiadomo, że synthol jest substancją niesterylną - jego wstrzyknięcie może doprowadzić do infekcji, ropnia. Zakażone miejsce puchnie, a leczenie sprowadza się do przecinania ropnia lub czyszczenia chirurgicznego.Istnieje także ryzyko, że zamiast do mięśnia osoba może wkłuć się do żyły. Wystarczy niewielki bąbelek powietrza, aby zaczopować główną żyłę. Jeśli coś takiego osadzi się w naczyniach mózgu, grozi to śmiercią.
Wstrzykiwanie syntholu powoduje powstanie zrostów i nałożenie się jednych na drugie. Wygląda to mniej więcej jak piłeczki od golfa. Żeby wprowadzić synthol do mięśnia, trzeba dosłownie siłą wpychać igłę. A nie jest to przyjemne uczucie.Synthol na razie robi karierę na rynku amerykańskim. W Polsce największym zainteresowaniem cieszą się jednak opisane wcześniej sterydy. To jednak też nie jest optymistyczne. Młodzi chłopcy sięgają po czasopisma, które oprócz kolorowych zdjęć spuchniętych kulturystów, diet, wskazówek treningowych, sprawozdań z mistrzostw w kulturystyce i fitnesie, ***8222;niewinnie***8221; pouczają, co trzeba brać i jak, aby wyglądać jak atleta. Żeby dorównać kulturyście, powiedzmy sobie szczerze - trzeba mieć nie tylko predyspozycje genetyczne, ale całymi latami ćwiczyć i zażywać sterydy."

=============================
P.S.
Efekty po syntholu:
http://www.ronnie.cz/_img/Clanky/205_2.jpg
http://lucaseraquel.blig.ig.com.br/i.../synthol06.jpg

Ormianin 03.02.2006 21:39

Ciekawe jakie babki na to leca? Takie ktore maja wielkie tatuaze na intymnych czesciach ciala, zakolczykowane uszy, nosy, jezyki... i super platynowa postrzepiona fryzure

FatAlbert 03.02.2006 21:51

Cytat:

Napisany przez Ormianin
Ciekawe jakie babki na to leca? Takie ktore maja wielkie tatuaze na intymnych czesciach ciala, zakolczykowane uszy, nosy, jezyki... i super platynowa postrzepiona fryzure

nie dodałeś że takie lubiątylko ostry metal i hardcore a i zę są brzdykie w więkoszci

Pawel_k 03.02.2006 23:01

nie wszystko steryd co sie swieci ;)

michal_zb 03.02.2006 23:13

nawet nie klikam w link i niech zgadne.... Greg Valentino? :)
P.S.
to nie fotomontaż.... niestety....

edit:
pod koniec dopiero jest greg, a na początku jego poprzednicy :blee:

Burt 04.02.2006 03:17

Nawet nie wiedziałem,że istnieje takie *****ne homoForum :O .Trzeba mieć zdrowo naj***ne pod deklem żeby w ogóle pisać cokolwiek na tym forum.I co ? oni patrzą sobie na tych kolesi? :serdusz: Dostają erekcji? || To jest troche dla mnie za trudne. :blink:

Chyba nadszedł czas ,aby wysłać tam Chucka Norisa,żeby zrobił tam ''Deutsche Ordnung''. :respect:

kiewas 04.02.2006 04:42

Już kiedyś się naczytałem o Gregu :P
Oni naprawdę mają nasr**ne...

Ormianin 04.02.2006 09:49

Poczytajcie :)

http://www.sfd.pl/temat183948/
http://www.sfd.pl/temat52276/

i wszytsko jasne :)

Maciej 04.02.2006 10:31

fajna sprawa ten synthol, co niektórym można wstrzyknąć go w mózg.

piotrek123 04.02.2006 10:54

Cytat:

Napisany przez Ormianin

Olej z pierwszego tłoczenia
To na Kujawskim tak muły rosną :szczerb: :pompki: :paker: :1miejsce:

pops 04.02.2006 10:57

Cytat:

Napisany przez Calme
To nie jest zaden fotomontaz dlatego wlasnie to przedstawilem - to sa efekty uzywania Syntholu. [...]

to jednak ludzka głupota nnie zna granic, aż mnie ręka zabolała jak to czytałem.

luminat 04.02.2006 11:15

To, ze maja takie wielkie bicepsy, wcale nie oznacza, ze sa silniejsi od Pudziana. Zastanawiam sie czy panowie przedstawieni na zdjeciach jeszcze zyja... jesli tak, to na pewno sa juz po zawale i wylewie...

polakT 04.02.2006 11:58

ja to tam popieram takie zabiegi.... jak ktos juz wspominal.... leca na to harcore'owe panienki wiec te normalne zostaja dla nas :D

Dorian 04.02.2006 12:12

Cytat:

Napisany przez FatAlbert
nie dodałeś że takie lubiątylko ostry metal i hardcore a i zę są brzdykie w więkoszci

Raczej różowe lolitki spod dyskoteki lubiące BMW, zimny łokieć i kawałek mięśnia. Żadna znana mi metalówa ( co nie oznacza też zakolczykowana i wytatuowana ) - a znam sporo, nie leci na takich pajaców.

Goście wyglądają jak ludki z Michelin - niech sobie ten płyn wstrzykną pod brwi - tam dopiero da wymierny efekt - groźnego spojrzenia.

Stef 04.02.2006 12:28

zalosne...
jak mozna takie cos sobie samemu zrobic? z wlasnej nieprzymuszonej woli....
i komu sie to podoba? jesli oczywiscie to jest prawdziwe, bo ja jednak obstaje przy tym ze niektore z tych zdjec to fotomontaz.
dlazcego? bo ejst to zbyt nieproporcjonalne. jak mozna miec bicepsy jak armata a przedramie takie... srednie.
tak samo z klata. bo ten synthol sam nie daje takich efektow- tzreba chyba jeszcze troche pocwiczyc.

michal_zb 04.02.2006 13:21

Cytat:

Napisany przez Stef
zalosne...
jak mozna takie cos sobie samemu zrobic? z wlasnej nieprzymuszonej woli....
i komu sie to podoba? jesli oczywiscie to jest prawdziwe, bo ja jednak obstaje przy tym ze niektore z tych zdjec to fotomontaz.
dlazcego? bo ejst to zbyt nieproporcjonalne. jak mozna miec bicepsy jak armata a przedramie takie... srednie.
tak samo z klata. bo ten synthol sam nie daje takich efektow- tzreba chyba jeszcze troche pocwiczyc.

biceps jest duży a przedramie małe, bo sobie wstrzyknęli "tylko" w biceps... jakby sobie jakiś wstrzyknął w dupsko to by miał zada na dwa fotele, a biceps i tak by mu mały został :)
i do tego specjalnie ćwiczeń nie trzeba; wstrzykujesz -> miesień rośnie (nabrzmiewa) -> "efekt" gotowy :blee:

demek 04.02.2006 13:43

wala sobie gowniarze 3 dni pod rzad przed dyskoteka, powyrywaja mlode siksy, pomocza i miesien schodzi i potem znow to samo - jednym slowem "ameryka'

czero 04.02.2006 14:06

przeciez na jednym ze zdjec jest chyba koles z "That 70's show" a nie przypominam sobie zeby mial takie muly, no chyba ze to nie on :D

jednym slowem idiotyzm Ameryki!!!

Calme 04.02.2006 14:18

Co ciekawsze, na ktoryms z linkow czytalem, ze czestym efektem nadmiernego stosowania tego syfu - sa TAK TAK ! amputacje konczyc - takze na wlasne zyczenie sie skracaja - Boze poblogoslawa Ameryke ! :serdusz:

Ghost_mode 05.02.2006 19:46

Cytat:

Napisany przez Calme
Co ciekawsze, na ktoryms z linkow czytalem, ze czestym efektem nadmiernego stosowania tego syfu - sa TAK TAK ! amputacje konczyc - takze na wlasne zyczenie sie skracaja - Boze poblogoslawa Ameryke ! :serdusz:

hehe może łameryka sama się z czasem wykończy :D

kraluk 05.02.2006 22:13

Cytat:

Napisany przez Calme

A ja myślałem, że jednak ludzka głupota ma jakąś granicę... A jednak się myliłem.

Poza tym, jakim to trzeba być lekko mówiąc *****em, aby sobie to świństwo do mięśni aplikować...

Predi 06.02.2006 00:31

a ja chce poznac ta pania:

http://www.bodybuildingpro.com/synthol/14.jpg

gdzie moge kupic ten srodek?

joujoujou 06.02.2006 02:05

Cytat:

Napisany przez Predi
a ja chce poznac ta pania:

[...]

Na moje oko, to ma max. 15 lat, więc lepiej uważaj na prokuratora. :>

:mruga:

REi 06.02.2006 02:30

Cytat:

Napisany przez FatAlbert
nie dodałeś że takie lubiątylko ostry metal

Chmmm dziwne ja znam duzo dziewczyn ktore sluchaja metalu (bo nie wiemco masz na mysli piszac 'ostry' - black? death? ) i napewno nie sa brzydkie... za to farbowanymi hej-hop blondynami to ja rzygam na 100km

Predi 06.02.2006 10:51

Cytat:

Napisany przez joujoujou

ciiii... :mruga: :D

ps. moze byc starsza, byleby tak wygladala :D

Dorian 06.02.2006 11:49

Niestety latynoski piekielnie szybko się starzeją;) Więc przedział wiekowy Predi to tak do 35, bo później łeee :P

Kris 06.02.2006 11:59

ku*wa, piankę montażową niech sobie wstrzykną... :D

Predi 06.02.2006 13:35

a tak na wszelki... to ja ja tylko przytulic chce :P :D
trzeba tylko specyfik dorwac :>

kraluk 06.02.2006 13:39

Cytat:

Napisany przez Predi
a tak na wszelki... to ja ja tylko przytulic chce :P :D
trzeba tylko specyfik dorwac :>

Każdy chciałby się pewnie przytulić... Nawet ja :D
A taki specyfik to drogi jest. TYGODNIOWA kuracja, o ile to można nazwać kuracjom, kosztuje ~400$... Czyli ok. 1600$ miesięcznie. I to jest wg mnie duuuża kasa, jak na miesiąc.

demek 06.02.2006 13:44

dlatego polacy beda stosowac pianke montazowa bo wychodzi taniej :P

Kris 06.02.2006 14:00

Cytat:

Napisany przez demek

To mój patent! :P ;) zaraz zarejestruję i będę handlował ;)
Pianka będzie lepsza, wystarczy raz wstrzyknąć, a jedna puszka starczy na całe ciało! ;) buehehehehehe...

:paker: i raz i dwa i raz i dwa... :)

tom-as 06.02.2006 14:02

Cytat:

Napisany przez demek

Za pianką przemawia jeszcze to, że nie trzeba będzie sie tak często tym "pompować". Efekt bardziej długotrwały :)

edit: no i Kristoferros mnie uprzedził :ysz: ;)

ed hunter 06.02.2006 16:13

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
To mój patent! :P ;) zaraz zarejestruję i będę handlował ;)
Pianka będzie lepsza, wystarczy raz wstrzyknąć, a jedna puszka starczy na całe ciało! ;) buehehehehehe...

:paker: i raz i dwa i raz i dwa... :)

i zawsze sztywna :idea:

może do powiększania czego innego też dobra? :> :hahaha: ||

andrzejj9 06.02.2006 16:25

Cytat:

Napisany przez ed hunter
i zawsze sztywna :idea:

To też chcesz opatentować..? :>

ed hunter 06.02.2006 18:08

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
To też chcesz opatentować..? :>

na razie mogę obiecać, że nie będę testował tego na sobie :nie: :P

Calme 06.02.2006 18:19

Cytat:

Napisany przez ed hunter

Oj zakompleksieni cos nasi userzy oj :serdusz:

ed hunter 06.02.2006 19:10

Cytat:

Napisany przez Calme

kiełbasa krakowska na sztywno i na stałe :D
to dopiero bajer :hahaha:
co tam bicepsy :nie:
;)

Predi 06.02.2006 19:56

Cytat:

Napisany przez Calme

eee tam od razu zakompleksieni.... wiecej to zawsze lepiej ;p

kraluk 06.02.2006 20:49

Cytat:

Napisany przez Predi

Ale co za dużo (albo co za duże) to nie zdrowo || :D

andrzejj9 06.02.2006 20:58

Cytat:

Napisany przez Predi

Niektórzy używający tego specyfiku z tytułu tematu chyba też tak sądzą.. ;)

Morris 06.02.2006 21:23

80% Amerykanek nie widzi różnicy, więc po co przepłacać?

Kris 06.02.2006 21:46

Cytat:

Napisany przez Predi

Eeee tam... "Pij mleko, będziesz wielki!" powiedział facet maczając... ;) :niepow:

Predi 06.02.2006 22:24

Cytat:

Napisany przez Kristoferros
Eeee tam... "Pij mleko, będziesz wielki!" powiedział facet maczając... ;) :niepow:

ciiii pompuj pianke lepiej :D ;)

nimal 07.02.2006 08:33

:idea:
lol fajne
na pewno Zona mnie bedzie bardziej kochac jak se wstrzykne dziale
pianki ofkorz, bo na te olejki do opalania to droche za duzo sianka
a za co bym se siare kupil! :O

podpisuej sie pod pomyslem Macieja - do mozgu wstrzykiwac - tez na pewno dobrze urosnie!

ed hunter 07.02.2006 17:42

najadłem się kaszanki i zobaczcie ;p

sherrif 07.02.2006 19:27

haha ten dziadek wymiata :) i jeszcze te grozne dziary

http://media.bodybuildingpro.com/synthol/6.jpg

pewnie go duma rozpiera z powodu tych "miesni" :rotfl: :rotfl: :rotfl:

adams_a 07.02.2006 19:42

hmm...
Tylko gdzie haczyk (albo chaczyk)?
Czyzby to sama kaszanka?

Predi 07.02.2006 20:13

Cytat:

Napisany przez adams_a
hmm...
Tylko gdzie haczyk (albo chaczyk)?
Czyzby to sama kaszanka?

zalezy gdzie ja wlozyc ;)
bo jezeli to miesnie "jadly" to mamy tani substytut Sy-czegostam :D

M@X 07.02.2006 23:16

Cytat:

Napisany przez joujoujou

Eee taaam... 18 lat to gorna granica, jak to powiedziano w jednym z polskim filmow, i bynajmniej nie chodzilo o wiek wybornego trunku ;-)...

mallow 08.02.2006 13:24

Ten dziadek nie jest podobny do jou? :)
Zart of course ;)

TORQUE 08.02.2006 14:44

Cytat:

Napisany przez mallow
Ten dziadek nie jest podobny do jou? :)
Zart of course ;)

nie wydaje mi się
a może jest do niego podobny z włosów?
no właśnie włosy to mają takie same ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11.