![]() |
Cytat:
w sumie :peace: :taktak: przepraszam ju***380; nie robie ot. |
Cytat:
|
Cytat:
ach racja zapomniałem :fiu: |
to ja dla odmiany napisz***281; co***347; na temat :D
bojkotuj***281; walentynki i wszystkie inne imperialistyczne pr***243;by zabrania mi pieni***281;dzy przez tyrana usa. |
Cytat:
Lubi***281; Grzesia:taktak: Ja tak w og***243;le, to wszystkich lubi***281;, chyba ***380;e zaczn***261; mnie wku....***263;:rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ice, zenek:nie!:
swoją drogą muszę się wdrożyć w historie Grzesia bo widze, że chłopaka sympatią się nie darzy... Walentynki? Ja już nie mam sił na te wszystkie ostatnio święta. Urodziny mojej Pani były, rocznica nasza, święta minęły. ufff |
i ja :D
w tym roku b***281;dzie hucznie ;) do rozdania mam 12 r***243;***380; :taktak: |
Ja też:taktak:
|
Cytat:
|
Walentynki, dla chopca i dzewczynki. Sor, troch***281; za du***380;o dzisiaj wypi***322;em pepsi :szczerb: Ot***243;***380; ja nigdy tego nie zazna***322;em. :( Mia***322;em jedn***261; dziwczyn***281; ale mnie rzuci***322;a. Znalaz***322;a sobie innego. Nikt mnie nie kocha :buu: Walentynki dlatego nie s***261; dla mnie niczym szczeg***243;lnym :(
|
Na walentynki kupujecie takiego pieska - kamerke swojej sympatii, nasteptnie podlaczacie rychlo jej do komputera, ustawiacie zdalny pulpit w windowsie i juz mozecie sobie spokojnie obserwowac, czy sympatia czasem nie przyprawia was o rogi (lub w innych celach) :)
|
Co w tym roku, jakies zmiany nastawienia do swieta?;-)
|
Cytat:
|
Najlepszy prezent na walentynki to strumień uwikłany 2,3,8,12,18,27..
I koniec !! |
Cytat:
Dla młodego pokolenia. |
milosc za dwie stowy jest tansza, niz ta za darmo
|
Cytat:
Super jest to seruszko... Polecam... fajnie grzeje, fajnie wygląda... ja naprawie aparat to fotosa zrobie... |
Ed... co Ty piep*ysz za przeproszeniem?
Dziecko to właśnie owoc miłości Twojej i tej 'baby' ;) A za dwie stówy to se możesz dupę wynająć a nie miłość. |
co to znaczy kochać??? ja już nie pamioętam...
kochać to można swoje dziecko i robić dla niego wszystko, ale obcą badę??? lepszą można wynająć za dwie stówy - i to jest naprawdę taniej. już nic nie piszę..... |
Cytat:
Co do swieta, mojej Milosci nie musze kupowac nic na walentynki zeby wiedziala o tym ze ja kocham. Okazuje jej to przy kazdym spotkaniu, a nie "od swieta" :). |
Cytat:
|
Cytat:
no wlasnie to serduszko... slyszalem ze fajne :) |
Ja kupiłe swojej poduche taką fajną różową i grzejące serduszko (na allegro 20 zeta a bajerancka rzecz) :>
|
ja dostalem od kobiety w grudniu poduszke... do tego popsikala ja swoimi perfumami i jak mi ja zostawila na lozku to myslalem ze zwariuje... naprawde fajny prezencik dla Niej i dla Niego... :)
|
Cytat:
|
najlepszy prezent na walentynki to nieziemski orgazm.
czy wszyscy potrafią to dać? :> |
Św.Walenty jest patronem ludzi chorych.
a jesli chodzi o obchodzenie tego "swieta"(dla mnie to nie jest swieto) nigdy tego nie robilam. uwazam ze jesli sie kogos kocha nalezy mu to mowic czesciej niz raz do roku.a prezent moza dawac bez okazji:). |
ja już pisałem o walę tynkach....
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...0&postcount=15 |
święto głupie a szczególnie że nasze zmagdonaldyzowane społeczeństwo traktuje 14 lutego jako obowiązek kupienia czegoś komuś (jak dzień ojca i matki)
cóż :) U mnie się obędzie bez poduszek z allegro staram się wymyśleć coś własnego jakieś zachowanie lub coś własnej roboty - aby było ciekawe. (taki paradoks w tym poście ale spoko) |
ja dziewczyne straciłem dosłownie kilka dni temu :( więc w tym roku nie będe go obchodził , ale mamie kupie merci:)
|
dzien swistaka? :)
|
dobra, mniejsza czy fajne czy nie fajne swieto
ale czy znalazl ktos cos fajnego? bo w koncu o tym ten temat :) |
Co za głupie święto. Amerykanie nie mają ich wiele więc muszą coś wymyślać. Jeszcze troche i wejdzie równie głupie halloween, dzień świstaka (chociaż film był fajny), Mikołaj zamiast Gwiazdki... itp
|
taaa... coś musi napędzać... od wieków piątki napędzają popyt na nabiał i ryby... ;)
wyluzujcie chłopaki... ja chcę swojej kobitce coś kupić ładnego... :) Kocham ją, dostaje ode mnie prezenty od czasu do czasu i zamierzam jej w te walentynki coś dać, ze względu na to, że to nasze pierwsze walentynki... Po drugie: KAŻDA kobieta się ucieszy jak w walentynki coś dostanie, nawet jeśli uważa to za marketingowy bełkot, to i tak się ucieszy... taka jest prawda. Koniec i kropka. Po trzecie: też jestem zdania, że uczucia powinno się okazywać codziennie, dla mnie każdy dzień z moją Ukochaną to święto, co nie zmieni faktu, że w walentynki też coś dostanie :) |
Cytat:
podpisuje sie obiema recami i nogami :D aczkolwiek pewnie sie gdzies wyjdzie :) z prezentow juz wyroslismy... ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Fakt powinno tak być cały rok, ale w ten jeden dzień przenet mógłby być jakiś wyjątkwy :taktak: |
Cytat:
Ja tam walentynki obchodze kilka-kilkadziesiat razy w roku :D Przecież okazja do powiedzenia swojej kobiecie : "Kocham Cie" , jest praktycznie przy kazdym spotkaniu, przy kazdej rozmowie. Co do samych walentynek, nie lubie ich, bo komercyjne takie, a milosc, czy milosc jest komercyjna .... :piwo: |
Cytat:
:serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: :serdusz: |
Cytat:
|
Cytat:
Możemy zacząć obchodzić również jakieś święto plemion z dorzecza Amazonki.:) Do wypicia każdy pretekst jest dobry.:D:D |
Cytat:
|
Cytat:
mozna obchodzic to swieto, nie widze w tym nic zlego :) |
Moim skromnym zdaniem walentynki to straszna komercja i chodzi tu tylko o to zeby komus nabic portfel.
|
Ja nie mam pomysłu bo nie obchodzę tego kolejnego w naszej kulturze amerykańskiego cyrku.
|
moze jakas poduche ladna z allegro?
|
Wale(n)tynki ;-) juz tuz tuz :-P
Witka!
Macie jakies propozycje na temat prezentu walentynkowego?? Przegladalem tak allegro to ciagle tylko stringi - perfumy i roze!! To juz troche za bardzo tendencyjne... ;) Pozdrv ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:29. |