![]() |
Praca na geografie!!!
Mam napisać referat na 2 strony kartki A4 o wybranym prze zemnie temacie:
1.Przedstaw ***8222;ciemne***8221; oraz ***8222;jasne***8221; strony pracy marynarza lub rybaka na morzu Bałtyckim. Lub 2 temat to: 2.Co sądzisz na temat zorganizowania w przyszłości olimpiady zimowej w Zakopanym? Podaj argumenty za i przeciw. Zapisz swoje własne poglądy w tej sprawie ,gdyby to od Ciebie zależało,to***8230; Pomście ludzie,bo nie wiem od czego zacząć wogóle ! Najlepiej jak by ktoś mógł podać stronę z takim tematem ,najlepiej 1. |
Niedlugo to juz kupy samamu robic ludzie nie beda...
|
Cytat:
|
1. zimno, ciemno w nocy, jasno w dzień.
2. bzdura, wystarczy poczytać co się na Gubałówce dzieje. |
Cytat:
Robić trzeba. Jasne strony. Po dobrym połowie po trzeciej flaszce kupujemy Międzyzdroje i okolicę.:D |
Dobrze że już napisałem to zadanie ,bo tutaj nie bardzo miałbym na co czekać :\
Jestem zawiedziony,musze przyznać:( |
Cytat:
|
Cytat:
Jak ktoś zacząłby kopać dół i się zmęczył to mógłbym mu pomoc, ale jakby się gapił na ten szpadel to ja podziekował.. (taki przyklad ;p) |
Cytat:
|
OK,ale tu nawet nie było przykładów ,jakiś podpowiedzi ,gdze szukać tego,
jak zacząć tą prace :> |
Cytat:
co w tym trudnego? |
Cytat:
|
Skoro nie potrafisz napisać tak protej pracy na geografię to jak ty chcesz zdać maturę, na której musisz napisać na trudniejsze tematy???
|
Rzeczywiscie praca moze i nietrudna, wiadomo nikt za ciebie pisac nie bedzie. Co do krytyków to tak naprawde nie powiedzieliscie chocby słowa o tym który wybralibyscie temat, a samego chłopaka krytykujecie. Czasem sam wybór mógłby go jakos nakierować, bo na pewno głupie gadanie nie.
|
Raul___-dobrze mówi,ani słowa nie powiedział nikt jaki temat wybrać,ani co napisać w przybliżeniu.
Krytykujecie mnie a ani jeden nie napisał nic co było związane z tym tematem. |
:'(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:35. |