![]() |
Allegro - samo przebijanie
Witam. Podobno jest program który automaczytnie przebija interesująca nas aukcję? Można w nim ustawić limit ceny do jakiej chcemy licytować. Spotakł się ktoś z czymś takim? Ja szukałem i nic nie znalazłem :/
|
|
genialna rzecz :D
|
swieta racja!
wygralem juz 3 rzeczy dzieki tej stronce :) pozdro ;) |
Ale za to się płaci :/
|
Cytat:
nic innego, lepszego nie znajdziesz.. nie wybrzydzaj :D pozdro ;) |
Nie wybrzydzam. Już się zarejestrowałem. Reputa dla Ciebie za pomoc ;) Jak używać tego Snip'a? Może krótki instruktarz?
|
Cytat:
|
Nie wiem czy działa, ale jest jeszcze program - nazywa się AuctionBomber
|
Również korzystałem ze Snipa i jestem zadowolony. Program uruchomiony na komputerze ma wade, że nasze łącze może nie wystarczyć ;)
|
Dodałem strzał ale nadal tego nie rozumiem? kiedy mi to zacznie licytować? Jak się zmienia datę strzału? Jakieś pop.... troche chyba to jest
|
Cytat:
żeby produkty spadywały z nieba i nic za to nie musieli płacić. Ale w niektórych rzeczach to jest nie realne:( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli Najczęściej niewidzialna opcja przez userów, którzy zadają często zadawane pytania :)
|
hyhy cos na temat http://www.bundy.neostrada.pl/sonstige.gif
|
Cytat:
^_^ ;) dobra, koniec zabaw i dziwnego poczucia humoru ;) |
|
Cytat:
Ja jak interesuje mnie jakaś aukcja, to decyduję, jaką cenę jestem w stanie maksymalnie zapłacić i taką proponuję. Jeśli ktoś mnie przebije niżej, to Allegro automatycznie wprowadzi wyższą moją ofertę. Jeśli ktoś przebije powyżej mojego maksimum to nie kupię, ale ze względu na własną wcześniejszą decyzję. Jedynym mankamentem tego jest, że teoretycznie sprzedający może z fikcyjnego konta, lub z konta znajomego podpijać sztucznie cenę, a potem wycofywać oferty, ale przy drobnych kwotach raczej się to nie opłaca, poza tym można maksimum ustawić niedługo przed końcem aukcji. |
Witam !
Cytat:
W sumie chyba chodzi tam o to, że te programy wchodzą za Ciebie do licytacji w ostatnim momencie - czyli inni nie mają już szansy i z jednej strony, nie przekroczą ustalonego maksimum - a z drugiej może udać się kupić daną rzecz taniej niż przy ręcznej licytacji. Ale prawdę mówiąc chyba głównie robią całą "robotę" za Ciebie. Natomiast masz rację co do ceny maksymalnej, jaką samemu powinno się ustalić - ja raz tak nie zrobiłem i trochę mnie poniosło na końcu licytacji ;) Pozdrawiam ro29 |
@andrzejj9 - tutaj nie chodzi o wygranie aukcji, tylko o wygranie przy jak najlepszej cenie, która nie przekracza twojego maksimum.
|
Cytat:
@ Piterniel Nie widzę związku.. Żeby ten program pozwolił coś takiego osiągnąć musiałoby to zakładać określone zachowania ze strony innych Allegrowiczów. Bo jeżeli będą oni licytować tak samo, jak licytowaliby przy jedynie ustawionym maksimum na allegro z naszej strony, to i tak ostateczna kwota dojdzie do tego samego poziomu. |
andrzej - za duzo 'filozofujesz' :|
strona jest bardzo przydatna i tyle pozdro ;) |
Cytat:
A serio to po prostu wyrażam swoją opinię, moim zdaniem te programu są zbędne i to właśnie one mogą być nazwane 'zbędnym filozofowaniem', bo to samo można osiągnąć i bez nich. |
ten program jest do strzalu w ostatniej chwili tylko, ze to samo mozna zrobic recznie. niektorzy bronia sie przed takimi dzialaniami w bardzo prosty sposob, konczac aukcje przed czasem i wcale im sie nie dziwie.
|
Cytat:
mam podobne zdanie strzalam recznie pod koniec aukcji... dlaczego ktos ma ze mna wygrac przez jakis tam program, niech sie zmierzy jak rowny z rownym nie moge sie doczekac az allegro wprowadzi okienko z literkami/cyferkami do wpisania w okienko celem uwierzytelnienia przy skladaniu oferty (o ile) |
Takie okienko i tak załatwią ( podobnie jak załatwili okienko z rapidshare - są programiki , które mimo okienka z literkami idą dalej i ściągają jak trzeba ) . Mnie taki automat podbijający o 50gr już nie raz załatwił. Wkurzające to strasznie O_o.
|
Cytat:
dodatkowo, autor aukcji moze zabronic uzywania snajpera! pozdro ;) |
dobra zobaczymy jaki to dobry program jest :>
|
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
a co to za program do rapid share'a ? ;) chetnie bym wyprobhowal... |
Cytat:
|
Ja za jakis czas bede mial konto Premium, wiec bede mogl sie ewentualnie podzielic :-).
"za jakis czas" mam na mysli okolo 20dni. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Teraz wszystkie tematy takie podobne do siebie, że każdy by się nadawał do śmietnika :D |
Cytat:
Sie sposoby ma ;-D. |
Cytat:
|
rycho czy***380;by***347; wiedzia***322; co***347; na ten temat ^^ ;P
|
Cytat:
Smartek no nie róbmy tajemnic :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:16. |