![]() |
Tokio Gnioty Und Blog 27
:czytaj:
Co o nich sadzicie ? Jaka jest wasza opinia na ich temat ? || Ja jak ich widze a co gorsza slysze (( musze potem sie kilka godzin kurować muzyka zespolu np . Sum41 Green day itp. puszczona na maxa w głosnikach ;) Pozdrawiam Edit Zapraszam na stronki: Anty blog TH http://www.tokio-gnioty.mylog.pl/ :rotfl: Anty blog Blog27 http://blog27.pl/forum/ :haha: |
Ten cały blog27 nic mi nie mówi (nie żałuję) :nie:
Zaś co do tokiohotel, to :zygi: |
Jak "to" widze w tv to mam ochote sie zastrzelic.
|
heh... ja caly czas myslalem ze to cos z TH jest płci zenskiej... ;)
|
Tokio Holel to banda wykreowanych na siłę tandeciarzy.A najbardzie denerwujący jest ten mały, piszczący pedałek. :taktak:
Co do Blog 27,to gdyby pokazywały cy*ki to jeszcze możnaby było jakoś to ich beczenie znieść. || Obejżałem całą tą stronę.Mocna rzecz.Gdzie jest Młodzież Wszechpolska kiedy jest potrzebna ? :haha: |
moja reakcja na te cale cos:
*odglos wymiotowania* (cichy szeppt przechodzacy w krzyk) metal... Metal.... METAL *zaklada sluchawki i podkreca volume* AAAAaaaa..... To chyba najlepiej opisuje moje odczucia. |
Jak to widzę w tv to zaraz przelączam na inny kanał :D
Jedna emotka wyraża co o nich sądzę :zygi: P.S. Gniot - ostatnio popularne słowo na forach, a szczególnie na cyberfoto.pl :D |
Matko i córko - to ktoś tego homo-niewiadomo słucha?
|
Cytat:
Wczoraj jej ściągałem TH, ale zaraz nagrywam na cd i delete z hdd :) |
U mnie w szkole wszyscy z nich zdzieraja prawie tak samo jak z rydzyka ;). Co najlepsze oficjalne forum blog 27 jest zarazem anty forum || buahahah
|
mój kumpel lubi TH choć nie wiem za co?!
ja osobiście bym takie zespoły dusił w zarodku http://forum.cdrinfo.pl/images/smilies/E18.gif a jak słyszę ich muzykę (jeżeli to wogule można nazwać muzyką) to przełączam kanał i @#$%&... |
a do tego po niemiecku :/
|
Cytat:
|
moja siostra 9letnia tez slucha blog 27, dzizas! :/
|
gowno dla nastolat.. zal
|
Cytat:
|
Cytat:
bo.. wiedzialem o tym kolesiu co ma taka fryzure jak pajac :\ |
Cytat:
|
ja mam to skomentować (TG i B27) ??
|
a ja uważam ze bardzo stereotypowo na to patrzycie :D
|
A najbardziej mnie dobijaja nastoletnie zagorzale fanki ||
np. "Wypierdalajcie antyfani, Th jest za***iste tylko wy tacy ******ni i wypisujecie bzdury o TH , od*******cie sie od nich . zazdroscicie im wszystkiego itd. Ania 12 lat " i jak tu sie nie smiać ? :haha: Moze zdnajda sie jacys fani :> TH albo blog 27 , no dalej nie wstydcie sie || |
ja jestem zagorzałym fanem Blog 27. To moj ulubiony zespół. Sluchamy z kolegami utworów codzien po 2-3 h :) Dzieki nim moze zycie zyskało na wartości :D:D:D
|
Witam.
Panowie, nie macie racji. Zjawiska, zwane Blog27 i TH - bo muzyką tego nie nazwę - występowały od zawsze pod różnymi nazwami i są nierozerwalnie związane z show biznesem. Był target w wieku 8-12 lat i musiał zostać zagospodarowany. Użalanie się nie ma specjalnie sensu, choć czasem boję się że TH wyskoczy na mnie z lodówki, gdy po browara sięgam. I, gwoli ścisłości, w domu POSIADAM płytkę Tokio Hotel, bo syn lat 10 słucha... po 5 razy dziennie :) , ale z młodą - lat 13 - już Weather Report idzie posłuchać - choć gotycki metal rządzi :D . Czyli młodsza młodzież wyrośnie, za rok nikt o TH nie będzie pamietał - ale będzie Shaghai Motel i Blog 156 - bo tak musi być. A pozytywy? - czy wiecie, że 90% łebasów w wieku ok.10 lat NIGDY nie wysłuchało CAŁEJ płyty? Różne VIVY i MTV serwują kondensat - 3-4 minuty razem z OBRAZEM, bo przecież dla karmionej najtańsza pop-kulturą dzieciarni bez OBRAZU to za długo. Ale słuchać trzeba - od małego i już - a wartościowa muzyka z czasem przyjdzie.. Pozdrawiam. Dziadek |
całe szczęście nawet nie wiem o co chodzi.
z tego co tu napisane, to chyba najlepiej to skomentował @jou w tej części wypowiedzi - :zygi: || @Dziadek - racja. :taktak: |
Cytat:
|
a wiecie jakiej płci jest ten cały Billy :zygi: z TH?
Bo ponoć Chuck Norris wie, ale mi nie chciał powiedzieć... :P :zygi: :zygi: :zygi: :zygi: |
nie wiem jak mozna sluchac czegos takiego jak TH lub B27, kto to wogole nazwal muzyka ??? ??? ??? ???
|
przeciez to sa zespoly grajace muzyke dla 10-12 latkow, wiec naprawde nie ma sie czym denerwowac :D
|
Cytat:
|
i wogole co to za nazwa tokio hotel :rotfl: :rotfl: :haha: :haha: ^_^
przeca oni sa z niemiec ^_^ |
Wiesz taka nazwa jest JOŁ i wogole uhh , ahhh :D
Ten temat jest nawet na 2# w google || http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...kaj&lr=lang_pl |
Nie śmiejscie się ze mnie, ale dzisiaj oglądając VIVE dowiedziałem się, że Blog 27 są z Polski :|
Nie słucham tego, więc nie wiedziałem :nie: |
|
Jak mo***380;na takich zespo***322;***243;w s***322;ucha***263;... Jak s***322;ysz***281; ich "muzyk***281;" to zbiera mnie na zwrot posi***322;ku... :blee:
A tutaj bardzo ciekawa strona AntyTH: http://kedziorro.internet.v.pl/index2.htm S***261; nawet pardie ich piosenek - niekt***243;re nawet ciekawe :D |
Cytat:
Jak coś to podrzuć mi na maila ze 2. Adres w podpisie :) |
no w***322;a***347;nie , nie ma mo***380;***281; kto***347; zapokiewoa***322; by sie
rapidshare.de :D |
Cytat:
|
@prezesik
m***243;gby***347; pokaza***263; skan tego arta bo niewierze ***380;***281;by niecmy tak po***380;adny i m***261;dry odwali***322; takiego babola :D |
Cytat:
|
@prezesik
jak mo***380;esz spytaj sie , moje nie skromne kole***380;anki napewno to maj***261; (tak mys***322;e) i na zach***281;tne krokodyle |
Cytat:
@ndy poświęcił swój czas, żeby napisać poradnik - może byś się z nim zapoznał? |
@Reetou
masz prawo sie czepiać , i co zrobiłem to i nie chodzi ,albo ja nieumiem tego uruchomić ??? (zeby sprawdzało) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
A wracajac do tematu ||
To mnie rozwaliło :hahaha: |
Nic w tym dziwnego nie widzę;) po za tym że jest trochę byków i opinia jak by
to kosmonauta pisał ;p |
Heh... Nie zauwazylem, ze usuneli parodie piosenek TH ze strony.
Mnie udalo sie tylko jeden utwor zachowac http://rapidshare.de/files/15958200/pokemon.mp3.html Uwaga! Amatorszczyzna, ale mozna sie posmiac. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |