![]() |
Misid,
A może źle utworzyłeś obraz płyty i stąd te problemy ?? :sciana: |
Cytat:
Dodatkowo mozesz wypalic np. w nero i dvddecrypterze-tak dla odmiany ;) |
A ze tak zapytam, wypala***322;em p***322;ytki na alkoholu z tym ze nie da***322;em ustawien specjalnych do ps2.Zamierzam zn***243;w poswiecic pare p***322;ytek ale tym razem wypale pod ps2.Warto pr***243;bowac?
|
No wiec nazwy konsoli nie podam bo nie wiem, wiem tyle ze odpalam bez płtyki i tyle ze same minusy mi czyta.Jzeli chodzi o gierke to jest to..._need_for_speed_most_wanted_black_edition-PS2.iso i ...Burnout Revenge.iso..
Nagrywarka LG zwyczajna do dvd. Jelzeli chodz o płytki wybrałem same te lepsze..TDK DVD-r i Verbatim DVD -R Advanced AZO+ Mam gierki które mi smigają na tych płytach które w/w podałem. |
Cytat:
|
Poszły mi juz 4 płyty w plecy zadna nie odpala czyli jedno co mi do głowy przychodzi to to ze mój play jest inny niz wszystkie, albo poprostu sciągnąłem cos czego mój play nie jest w stanie odczytac:)Fakt jestem uparty ale nie mam juz do tego sił.A tak na forum to nie sposób wytłumaczyc co zle robie:)
|
Cytat:
|
Nowa nowina fakt nagrywarka była do dupy udało mi sie nagrac z innej ale tu kolejny zonk hehe nie czyta płytki na Playstation czyli jednym słowem daje sobie juz z tym spokój ale dzieki za fatyge narazie:)
|
No nic za ciemny jestem poprosze o nagranie kogos kto sie na tym zna mimo wszystko dzieki wam.
ps.szcuru w *iso jest taka sama sytuacj. Pozdrawiam. |
Cytat:
PS: eee tam, nagrywasz pewnie na jakieś kaszanie ;). Napisz wszystko po ludzku czyli tak jak tu (na niebiesko, na dole): http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=55373 Pomyślimy wtedy :) |
Spóbuj zmienić rozszeżenie na *.iso
|
Zrobiłem jak mówiłeś, sciągnąłem "ECCRegen" bo nie było tam Scanner ale zapewne to jest to samo:) Próbowałem przekierowac do niego plik z obrazem *mdf i tu niespodzianka, programik nie widzie tego obrazu ?!
|
Tego że nie ma Pliku *.cue to napewno nie jest przyczyną. Poszukaj na google programu "ECC Scanner" (lub ściagnij z www.psxpl.prv.pl), otwórz nim obraz daj na "Scan" Jak Przeskanuje Zaznacz wszytskie sektory jakie Ci pokazał program i Daj na "Regenerate", nie gwarantuje ale być moze pomoże.
|
Mogła byc to wina tego ze nie załozyłem pliku (cue).??
|
Niestety nie pomogło :/ zaczynam wątpic ze wogóle dam radę to nagrac :)
|
Próbowałem wypalic w nero i alkoholu taka sama reakcja, wiec wydaje mi sie ze DVDdecrypter nie pomoze ale spróbuje dzieki.
|
Cytat:
Jak to nie pomoze podpowiemy dalej co robic ;) |
Daje na zapisz 4x zaczyna wypalac mija od1 do 3 % i pojawia sie--->Błąd podczas zapisu. zadnych szczegołów nie wyswietliło:(
|
Jaki błąd? Treść...
ewentualnie log |
Wypalanie gry dvd na ps2---błąd zapisu
Witam, posiadam gierke na ps2 z obrazem płyty(iso).Wypaliłem na płytke dvd + ale okazało sie ze mój pley sobie z nimi nie radzi.Postanowiłem wgrac na dvd- no i okazuje sie ze nosnki nie pozwala mi nagrac poniewaz widzi jakis błąd.Co zrobic zebym mógł wypalic gre na dvd-?? Oczywiscie wszystko odbywa sie za pomocą alkoholu bądz tez nero.
Dziekuje z góry za odp. :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:49. |