![]() |
nie ma sprawy:)
|
Sorki pomyli***322;em si***281;, ale juz nie wa***380;ne mia***322;em z***322;y dzie***324; i tyle przepraszam za zamieszanie. Pozdro
|
no to jeszcze dlaczego bylo do mnie jak to georg sobie zazartowal?
|
dobra w sumie to troszke inaczej to odebra***322;em ni***380; mieli***347;cie na my***347;li i sorki za to ;] POZDRAWIAM
|
Cytat:
|
Cytat:
ja się ostatnio zastanawiałem jak się zasysa plik z rapidshare.de - dostałem skały w głowie, zaćmiena, zwarcia mózgu....a nic nie piłem ^_^ |
ale pokaz mi w ktorym miejscu robimy sobie z ciebie jaja?
|
loki7777 wida***263; ***380;e zrozumia***322;e***347;, ale jak wida***263; dalej sobie jaja robicie no trudno wasza sprawa tylko pami***281;tajcie o tym ***380;e tez kiedy***347; zaczynali***347;cie si***281; uczy***263; r***243;***380;nych rzeczy. Pozdro
|
:roza: chupachups:) :roza::tancerka:
|
Cytat:
|
chyba do mnie, ale ja go nie obrazalem(chyba??)
|
Cytat:
i do kogo ??? ktoś coś niemiłego napisał do ciebie, bo jakoś nie widzę? |
ho ho ho jacy specjali***347;ci si***281; znale***378;li bo kto***347; nie zauwa***380;y***322; albo nie zna tej stronki. Jak dorosne to chce by***263; taki jak Wy albo chocia***380; mie***263; takiego syna ***380;ebym m***243;g***322; by***263; z niego dumny.
|
megaupload to jeszcze nic, sa inne stronki na ktorych poszukanie miejsca gdzie sciaga sie plik moze zajac dobre kilkadziesiat minut:)
|
no to może nie zczaiłem :D:D:D ps w sumie to mój pierwszy raz <lol2> thx Pozdro
|
Cytat:
zassałem sobie. |
moj drogi albo nigdy nie korzystales z megaupload albo nie wiesz jak stamtad sciagac, dostales link i trzeba odczekac ok 50 sekun i wcisnac download.reetou ci je tam przeslal
|
Niestety na tej stronce też nie ma tych programów. Trudno jeśli ktoś ma jakieś inne sugestie to czekam :D:D:D.
|
hehe żadko się zdarza <lol> Pozdrawiam
|
Widzę, że nie czyta się wiadomości prywatnych ;) Prawy, górny róg...
Programy znajdziesz tu -> http://www.megaupload.com/?d=HUCMBUMT |
CZy ktoś ma programamy SRT2bmp, Bmptoxsub i Fuse
Bardzo potrzebne są mi programy SRT2bmp, Bmptoxsub i Fuse. Jeśli ktoś posiada je i miałby czas, ochotę mi je przesłać proszę o kontak na gg 3419900. Pozdrawiam wszystkich.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:40. |