Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Sunrise with ekwador 2005 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sunrise-ekwador-2005-a-63541/)

Bartez 17.03.2006 03:32

Myślę, że najwyższy czas zamknąć ten temat. Wszystko, a nawet więcej zostało już powiedziane. To jest wstyd, żeby to się tak ciągnęło i psuło nam atmosferę forum.

W związku z tym, memorando otrzymuje zakaz dostępu do forum na okres 2 tygodni. :banned:

memorando, dajemy Ci czas 2 tygodni na wyjaśnienie WSZYSTKICH, podkreślam WSZYSTKICH spraw finansowych, aukcyjnych itp związanych z użytkownikami tego forum. Nie obchodzi mnie, gdzie jesteś, czy masz to jak zrobić, nic. Tłumaczenie, że nie masz na to czasu absolutnie do mnie nie przemawia. Jeżeli do tego czasu nie wyjaśnisz zaległych kwestii, nie masz po co wracać na forum. Zbyt długo to tolerowaliśmy i nie pozwolimy dłużej na takie postępowanie.

Burt 17.03.2006 01:04

Cytat:

Napisany przez Oktawian89
Memo Twoja glupota poraża !! :|

@Oktawian i tak jesteś dla niego delikatny.Nie chciałem zabierać głosu w tej sprawie , ale po zobaczeniu tego tekstu nie mogłem się powstrzymać aby napisać , że autor takiej wypowiedzi to zwykły cham ,który nie powinien zabierać głosu na tym forum.Dziwię się , że ten cały @memorando nie dostał bana.
Jeśli złamałem regulamin tym postem to przepraszam.

memorando 17.03.2006 00:44

Cytat:

Napisany przez demek
no to slij

mam nadzieję że odczytałes i odpisz jako mozesz na pw. To chyba jest już wyjaśnienie!!!!!!!!!! Koniec tematu.

demek 17.03.2006 00:36

no to slij

memorando 17.03.2006 00:30

Cytat:

Napisany przez demek
zamknac? zamknac to powinni ciebie w odpowiednim miejscu za poszanowanie czyjejs wlasnosci i wspaniale historie nadajace sie na kolejny odcinek w11

Nieznasz sprawy a się wypowiadasz. Za to co zrobiłem, mam już etykietkę, ale łatwo jest rzucić kamieniem. Jedni kradną miliony aby żyć w bogactwie, a drudzy jedzą beton aby tylko oddać wszystko, naprawić swoje błedy spowodowane sytuacją rodzinną nie muszę się Tobie tłumaczyć masz na pw wyjaśnienie i zachowaj to dla siebie mam nadzieję że zrozumiesz!!!!!!!!

Piterniel 17.03.2006 00:30

Cytat:

Napisany przez memorando
Bzdura. Chcę tylko odpocząć, na forum, i nic wiecej. Niechcę z nikim się żreć. I chcę świętego spokoju. Nic więcej!!!!!!

Tutaj chcesz go znalesc, dobre :rotfl:

memorando 17.03.2006 00:27

Cytat:

Napisany przez Oktawian89
No jak to po co wrocił ?!??? Przeciez on sie zmienił nawet plytki chce mi oddać to chyba o czyms swiadczy ? || Memo chce dobrze tylko WY mu utrudniacie powrot na forum ... :(

Bzdura. Chcę tylko odpocząć, na forum, i nic wiecej. Niechcę z nikim się żreć. I chcę świętego spokoju. Nic więcej!!!!!!

demek 17.03.2006 00:24

zamknac? zamknac to powinni ciebie w odpowiednim miejscu za poszanowanie czyjejs wlasnosci i wspaniale historie nadajace sie na kolejny odcinek w11

Oktawian89 17.03.2006 00:22

No jak to po co wrocił ?!??? Przeciez on sie zmienił nawet plytki chce mi oddać to chyba o czyms swiadczy ? || Memo chce dobrze tylko WY mu utrudniacie powrot na forum ... :(

memorando 17.03.2006 00:22

Cytat:

Napisany przez adixo
@memorando - Spadaj nie psuj atmosfery !
wróciłeś żeby znowu kogoś przekręcić ?

Nie! Mam nadzieję że wyjaśniłem sytuację i niechcę się kłócić. Przyznałem rację i chcę ten temat zamknąć.

ynsiwy 17.03.2006 00:21

jako osoba obserwujaca, musze przyznac ze przykro sie robi, ze sa "tacy" ktorzy potrafia zepsuc tak fajna atmosfere na forum :(

adixo 17.03.2006 00:19

@memorando - Spadaj nie psuj atmosfery !
wróciłeś żeby znowu kogoś przekręcić ?

Piterniel 17.03.2006 00:14

Cytat:

hm.... udostępnisz?
Ta, jeszcze Ci doda gratisy :rotfl:
Cytat:

złamanie zasady o netykecie.Po za tym to forum dalej ma chore zasady, są równi równiejsi, na innym forum, nazwy nie podam, takie wyskoki demka się kończą ostrzeżeniem , usunięciem posta, a nawet banem.
Widze, że wnioski wysnuwasz tutaj. Może jakieś wypracowanie pykniesz to każdy sobie poczyta. Jak się nie podoba to nie loguj się tutaj.
Cytat:

Po co ma być forum zaśmiecane?
Może synonim znaczenia tego zdania. Po co się odzywasz?
Cytat:

I oktawian dostanie plytki nie pltinum ale verbatimy.
Na pewno wypije piwo z tej okazji..
Cytat:

Zona mu wysle , jak zamowię i jej dostarczą , wzglednie z mbanku dam przelew na sklep i dostarczą mu do domu.
Może opowiedz jeszcze jaka droga jest do przebycia, ile te płytki waza. Wiesz, jeszcze Tobie nie uwierza
Cytat:

Memo Twoja glupota poraża !!
huh..

memorando 17.03.2006 00:13

Cytat:

Napisany przez demek
memo ty masz chyba zatracone poczucie swiata, normalnosci, wlasnej moralnosci, uczciwosci a przede wszystkim jestes chyba psychicznie chory
oszukales goscia, zawlaszczyles jego pieniadze i ~rok czasu to oddajesz, a teraz mamy ci wyniesc na piedestal? calowac po nogach, ze laskawie chcesz (albo tylko tak piszesz i klamiesz znowu) oddac oktawianowi co jego?
i teraz napisze ostro i chetnie za to odpowiem przed adminami
CHYBA CIE DO KONCA P.O.P.I.E.R.D.O.L.I.L.O !!!!!

Nic takiego niepowiedziałem, przyznałem rację ci i czego chcesz więcej??? Nic nieodpowiadam jak zauważyłeś!!!!! To chyba świadczy że zgadzam się i niczego nie chcę. Zjechałeś mnie miałeś rację, i czego chcesz więcej???? mam ciebie całowac po rękach ??? Przyznanie się do winy oznacza że chcę zamknąć temat gwoli wyjaśnienia nie rok a 6 miesięcy a to jest różnica diametralna. Sorki ale niemam zamiaru wchodzićż w bzdurne dywagacje. Kończę temat. Wystarczająco napisałem. Mea Culpa.

demek 17.03.2006 00:09

memo ty masz chyba zatracone poczucie swiata, normalnosci, wlasnej moralnosci, uczciwosci a przede wszystkim jestes chyba psychicznie chory
oszukales goscia, zawlaszczyles jego pieniadze i ~rok czasu to oddajesz, a teraz mamy ci wyniesc na piedestal? calowac po nogach, ze laskawie chcesz (albo tylko tak piszesz i klamiesz znowu) oddac oktawianowi co jego?
i teraz napisze ostro i chetnie za to odpowiem przed adminami
CHYBA CIE DO KONCA P.O.P.I.E.R.D.O.L.I.L.O !!!!!

Oktawian89 16.03.2006 23:58

Ilość załączników: 1
Memo Twoja glupota poraża !! :|

polakT 16.03.2006 19:28

Cytat:

Napisany przez memorando
wszystko byloby dobrze jakm zjechalby mnie na na pw chodzi mi tylko o to na pw jechać nie na ogole. Po co ma być forum zaśmiecane? Po za tym oktawian ma prawo, ale nie demek , demka nie oszukalem. Owszem mam sprawy do zalatwienia jeszcze jakieś, ale mam zasady, to co ronbię źle naprawiam. I oktawian dostanie plytki nie pltinum ale verbatimy. Zona mu wysle , jak zamowię i jej dostarczą , wzglednie z mbanku dam przelew na sklep i dostarczą mu do domu. Sorki ale uwazam że powinni mnie tylko ci jechać co im coś zrobilem i na pw. Demkowi kartę wyślę jak wrócę. Po prostu mi samemu wstyd jest że doszlo do takiej sytuacji i publicznie piszę przepraszam oktawiana.

widzisz chopie po co zasmiecamy forum - to pytanie stawaisz tylko gdy ludzie sa przeciwko tobie - ale sam chetnie to czynisz.

Poczytaj swoje posty i zobczy czy TY nas nie oszukiwales - celowo wporwadzales w blad (zainteresowani wiedza)

Plytki - to nie jest kasa, ale nie o to chodzi - sam przezylbym ze nie mam plytek. Kiedys plytki dzis - jest troche roznicy...

Uwazasz ze ludzie obserwujacy sytuacje z boku nie maja prawa wyrazic swojej opini - szczegolnie gdy jest niepochlebna - TY chyba chcialbys aby cenzura byla :/

mallow 16.03.2006 18:53

100% mojego poparcia dla wypowiedzi Demka :piwo:

memorando 16.03.2006 18:53

Cytat:

Napisany przez thomascamel
Trudno nie przyznac racji @demkowi. Przeanalizuj autorze tego topicu swoje postepowanie, obejrzyj sytuacje z boku - a zrozumiesz o co chodzi.

wszystko byloby dobrze jakm zjechalby mnie na na pw chodzi mi tylko o to na pw jechać nie na ogole. Po co ma być forum zaśmiecane? Po za tym oktawian ma prawo, ale nie demek , demka nie oszukalem. Owszem mam sprawy do zalatwienia jeszcze jakieś, ale mam zasady, to co ronbię źle naprawiam. I oktawian dostanie plytki nie pltinum ale verbatimy. Zona mu wysle , jak zamowię i jej dostarczą , wzglednie z mbanku dam przelew na sklep i dostarczą mu do domu. Sorki ale uwazam że powinni mnie tylko ci jechać co im coś zrobilem i na pw. Demkowi kartę wyślę jak wrócę. Po prostu mi samemu wstyd jest że doszlo do takiej sytuacji i publicznie piszę przepraszam oktawiana.

polakT 16.03.2006 16:49

Trudno nie przyznac racji @demkowi. Przeanalizuj autorze tego topicu swoje postepowanie, obejrzyj sytuacje z boku - a zrozumiesz o co chodzi.

demek 16.03.2006 15:39

wez tylko pod uwage ile kosztowaly wtedy a ile kosztuja teraz

a oto kolejny popis "inteligencji" i czerwona reputa
Sunrise with ekwador 2005 16-03-2006 10:46 memorando - zrób sobie dobrze brakuje ci inteligencji

Oktawian89 16.03.2006 14:35

Memo zobowiazał sie ze do konca miesiaca przysle mi plytki :> ... ale to juz nie pierwszy raz :|
wiec czekam ...

Smartek 16.03.2006 13:54

@memo - dobrze wiesz, ze zawsze Cie szanowalem i nigdy nie obrazilem..

..ale w tym momencie jestem zmuszony zgodzic sie z wypowiedziami demka - ma podstawy i silne argumenty, ktore wskazuja na to, ze jestes po prostu zwyklym oszustem/zlodziejem.
Zastanawiam sie, jak w ogole odwazyles sie wrocic na forum po tym jak oszukales np. Oktawiana?

Post, w ktorym prosisz o ukaranie demka jest conajmniej _smieszny_ !

tyle, co mialem do powiedzenia w tym temacie..
..kij z tym, ze nie wniosl nic do tematu, ale przynajmniej cos
pozytecznego dzisiaj zrobilem (inaczej mowiac - odstresowuje dzisiejszy szkolny dzien ;))
pozdro

demek 16.03.2006 12:49

ad1) nie ma wulgaryzmow ani slow obrazliwych, moj stosunek do ciebie nie jest agrysywny bo mnie nie okradles ani nie oszukales na pieniadze, napisalem co bym zrobil gdyby mnie spotkalo to co oktawiana a wiec do agresywnosci jeszcze daleko
ad4) nie ja ten temat zalozylem, temat jest w dziale offtopic a wiec we wlasciwym
ad15) a kto tutaj posty nabija? bo nie ja - wiec poprosze o przeniesienie do smietnika i nie bedzie nabijania

ty jestes chyba niepowazny - laske komus robisz, ze zwrocisz komus jego pieniadze?! chyba cos ci sie pomylilo
tak jak juz napisalem nie chce tej karty, wyslij ja komus innego
boli cie, ze nazywam cie tak jak na to zaslugujesz? czyli zlodziej i oszust? uwazasz, ze to nieprawda badz pomowienia? to zrob to co napisalem wczesniej czyli podaj mnie do sadu, dane moje masz!!

a co do forum na tweaku bo o nie ci chodzi, tam tez pisze ostro i nazywam rzeczy po imieniu !! i % za pisanie prawdy nie dostalem!

memorando 16.03.2006 12:35

Cytat:

Napisany przez Bartez
Podaj proszę punkt w regulaminie, który złamał demek, bo czytam i jakoś nie mogę się dopatrzeć. IMHO napisał prawdę.

złamanie zasady o netykecie.Po za tym to forum dalej ma chore zasady, są równi równiejsi, na innym forum, nazwy nie podam, takie wyskoki demka się kończą ostrzeżeniem , usunięciem posta, a nawet banem. Takie gadni niech uskutecznia na pw. Reasumując, żona wyśle oktawianowi, demek sobie poczeka na kartę z pół roku. I problem rozwiązany.

paragraf 1 Dotyczy to w szczególności używania wulgaryzmów i słów obraźliwych (w tym agresywnego stosunku do innych użytkowników).
paragraf 4 Nie zakładaj bezsensownych tematów. Do luźniejszych dyskusji służą odpowiednie działy.
paragraf 15 § -15-
Pisanie postów mających na celu tylko i wyłącznie nabijanie licznika bądź zdobycie określonej rangi będzie odpowiednio karane.

odsyłam do tematu montera:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=14488

Bartez 16.03.2006 11:56

Cytat:

Napisany przez memorando
proszę moda o reakcję. Złamanie regulaminu. Demek niebędę wchodzić z tobą w *****ne dywagacje , dzięki siostrze jestem do przodu 1k. Kartę ci wyślę jak znajdę czas!!!!!!! A propos oktawiana sprawa w trakcie rozwiązania jest, niekażdy ma czas siedzieć 20 h na dobę jak ty. proszę o zamknięcie topicu i ostrzeżenie dla demka.

Podaj proszę punkt w regulaminie, który złamał demek, bo czytam i jakoś nie mogę się dopatrzeć. IMHO napisał prawdę.

demek 16.03.2006 11:51

tak? gdzie zlamalem regulamin? bo jakos nie sadze zeby tak sie stalo
karty juz nie chce, szanse w moich oczach miales juz dawno niestety zawiodles mnie i innych po raz kolejny
podobno jestes za granica wiec jak chcesz wyslac?
niestety po tym co zrobiles na allegro i z oktawianem mam pelne prawo nazwac cie zlodziejem i oszustem a to na forum karane nie jest

memorando 16.03.2006 11:45

Cytat:

Napisany przez demek
szczerze?
wgram na server i sobie sciagniesz
a bedzie to trwalo tyle ile idzie do mnie karta sieciowa, ktora wyslales/miales wyslac

imho jestes zwyklym zlodziejem i nie wiem po co wogole tutaj jeszcze przychodzisz
gdybym byl na miejscu "oktawiana" wierz mi lub nie ale dawno oddalbys juz pieniadze z nawiazka!
i dziwie sie, ze jescze nikt ci wpie.....olu nie spuscil za to co robisz
jesli uwazasz moje slowa za pomowienia to prosze, rzadam, wymagam abys podal mnie do sadu a ciebie reprezentowala twoja wyimaginowana siostra
nadmienie, ze to jest czesc mojego zdania o tobie a jesli ty (albo ktos inny) chce je znac cale to zapraszam na skype

proszę moda o reakcję. Złamanie regulaminu. Demek niebędę wchodzić z tobą w *****ne dywagacje , dzięki siostrze jestem do przodu 1k. Kartę ci wyślę jak znajdę czas!!!!!!! A propos oktawiana sprawa w trakcie rozwiązania jest, niekażdy ma czas siedzieć 20 h na dobę jak ty. proszę o zamknięcie topicu i ostrzeżenie dla demka.

demek 16.03.2006 10:56

Cytat:

Napisany przez memorando
hm....:> udostępnisz?:>

szczerze?
wgram na server i sobie sciagniesz
a bedzie to trwalo tyle ile idzie do mnie karta sieciowa, ktora wyslales/miales wyslac

imho jestes zwyklym zlodziejem i nie wiem po co wogole tutaj jeszcze przychodzisz
gdybym byl na miejscu "oktawiana" wierz mi lub nie ale dawno oddalbys juz pieniadze z nawiazka!
i dziwie sie, ze jescze nikt ci wpie.....olu nie spuscil za to co robisz
jesli uwazasz moje slowa za pomowienia to prosze, rzadam, wymagam abys podal mnie do sadu a ciebie reprezentowala twoja wyimaginowana siostra
nadmienie, ze to jest czesc mojego zdania o tobie a jesli ty (albo ktos inny) chce je znac cale to zapraszam na skype

memorando 16.03.2006 09:13

Cytat:

Napisany przez demek
ja mam z 2005 na hdd w jakosci bardzo dobrej
a napewno nie jest gorsza niz ta z 2004

hm....:> udostępnisz?:>

demek 15.03.2006 23:13

ja mam z 2005 na hdd w jakosci bardzo dobrej
a napewno nie jest gorsza niz ta z 2004

memorando 15.03.2006 22:46

niewidziałem wersji w super jakości takiej jak z 2004 więc może jak ktoś zna to link na pw?

adbok 15.03.2006 22:19

albo na osiolku :)

ostryga27 15.03.2006 21:49

Mozna w "sklepach" Torrent :)

memorando 15.03.2006 21:35

Sunrise with ekwador 2005

Czy ktoś wie, gdzie można zassać film, bądż zakupić legalnie film z tej imprezki??? Potrzebuję filmu jak najlepszej jakości, sentyment.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:23.