![]() |
:locked: :>
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Jestem pierwszy..
Ale w czym?? :P |
ja wam m***243;wi***281; wszyscy nie macie racji :piwo:
ja jestem pierwszy i koniec jak nie wierzycie to dam screena ;) |
jestem pierwszy nanana tralala :P
|
a o co chodzi bo nie mam zamiaru dochodzić sam...? :>
|
o!!! i ja te***380; jestem pierwszy
ale ci co s***261; pierwsi b***281;d***261; ostatnimi :( |
widze ze niektorzy tu sa spostrzegawczy :rotfl:
|
Ale jaja, jestem pierwszy :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Choć wydaje mi się że dawniej tak nie było :\ |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Ilość załączników: 1
Może i to głupie , ale dla czego zawsze wyświetlam się jako pierwszy ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale co masz na myśli pisząc: OBOJE? ??? Czy chodzi ci o te instrumenty muzyczne czy raczej sugerujesz, że jeden z nas jest kobietą? :> :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
Śmiem jednak twierdzić, że raczej po mojej :taktak: :D |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
Tak jak mówisz :czytaj: Powiadomienia przychodzą jak chcą, kiedy chcą a nierzadko nawet wcale nie chcą :nieee: Oczywiście jak zawsze błąd jest po mojej stronie... :> :czar: |
Mam pytanie odno***347;nie prenumeraty dyskusji, bo jest co***347;, z czym nie mog***281; sobie poradzi***263;. Obecnie mam tak, ***380;e o cz***281;***347;ci dyskusji dostaj***281; powiadomienie na mail, o cz***281;***347;ci tylko w panelu kontrolnym, a o cz***281;***347;ci w og***243;le. Chcia***322;bym to ujednolici***263; tak, ***380;eby powiadomienia by***322;y tylko w panelu, ale o wszystkich dyskusjach.
Pr***243;bowa***322;em zaznaczy***263; w zaprenumerowanych dyskusjach wszystkie, ***380;eby zaznaczy***263; opcj***281; powiadamiania bez wiadomo***347;ci na email, ale zaznacza si***281; chyba tylko pierwsza strona. Jak zrobi***263;, ***380;eby zaznaczy***263; wszystkie dyskusje? I czy to w og***243;le jest w***322;a***347;ciwy spos***243;b, ***380;eby zrobi***263; to, co chc***281;? |
Moje problemy z emotkami zniknęły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :)
czary ? czy może ktoś się przejął moim probemem ? Mam kolejny , w zasadzie już o tym mogłem napisać przy problemie z emotami ale nie mam sumienia zasypywać szanowną administrację gradem uwag :nie: "Nowe Posty" nie są takie nowe jeśli się kliknie na "Nowe Posty" , a jak się zrobi "przybornik" ---> "Dzisiejsze posty" to wszystko jest OK. Przeglądarka Mozilla. |
Cytat:
|
Witam, czy jest mo***380;liwe dorobienie dla stylu ciemnego forum szybkiej edycji posta?
|
Jak wchodzę na forum i klikam "nowe posty" to jako pierwsze wyswietla mi :
Cytat:
A jako godzine ostatniej mojej wizyty na forum pokazuje mi godzine w której teraz wszedłem na forum.Niewiem może to ja mam cos pokrecone. |
Cytat:
|
Cytat:
wszedlem do zaprenumerowane dyskusje i zafajkowalem powiadomienia( za jednym zaznaczeniem wszystkie) - co prawda potem jak jeszcze raz sie w to wchodzi to znow jest odchaczone, ale przynajmniej mam szybko. Powiedzial bym nawet ze teraz mi to do...la ale nie chce isc na przymusowy urlop:D |
Z tym powiadaniem to jest prawda.....
Tak troche z innej beczki. Nie wiem czy zauwazyles @Vizzard - ale teraz jak wysylasz do kogos pw, to nie musisz klikac na pytanie czy chcesz potwierdzenia. Niby mala rzecz, a mnie cieszy :) |
To i ja swoje trzy grosze:
O ile przed modernizacją powiadamianie o nowych postach na email działało szybko i sprawnie O tyle teraz nie wiem czy można mówić o jakimkolwiek powiadamianiu Do niektórych dyskusji powiadomienia przychodzić potrafią nawet na drugi dzień A do niektórych nawet nie potrafią w ogóle :nieee: :ysz: |
Cytat:
|
Ehh... nawet tak nie m***243;w, bo przez to rozstrojenie dzia***322;ania forum mo***380;na dosta***263; rozstroju nerwowego... :(
|
Cytat:
|
Pytanie 'w eter' s***261; jakiekolwiek szanse na naprawienie przechodzenia do nieczytanych post***243;w? :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cosik dziwnie dzia***322;a przechodzenie do nowych nieczytanych wiadomo***347;ci... zawsze przechodzi do ostatniej mimo, ***380;e 'bia***322;e karteczki' maj***261; wiadomo***347;ci nawet wcze***347;niejsze...
|
@joujoujou i pewnie ju***380; nie wr***243;c***261;
|
A reput dalej nie ma... :'(
|
A mi si***281; nowa wersja forum podoba, nie podba mi si***281; tylko zmiana systemu przeczytanych/nie przeczytanych dyskusji, to poprzednie by***322;o lepsze :) teraz wywala pe***322;no dyskusji po klikni***281;ciu na ustawienia, przedtem by***322;o mniej (by***322;o lepiej)
|
Moj uwagi:
1. często jak wchodzę na jakiś temat zmienia mi się styl forum; 2. jak napiszę post często dodawane są dwa takie same; 3. nie mogę edytować niektórych postów |
Witam !
Moją uwagę zwróciła taka sytuacja (zdarzyło mi się to już dwukrotnie) - piszę post, zaznaczam opcję "Natychmiastowe powiadamianie ..", publikuję. I ponieważ zauważam błąd - wchodzę wię do edycji - i znów na końcu muszę wybrać ""Natychmiastowe powiadamianie .." - bo zmieniło się na "niepowiadamiaj ...". Poprzednio takie sytuacje raczej się chyba nie zdarzały ... Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
kilka dni sp***281;dzi***322;em {po odzyskaniu monitora z naprawy}z nowym forum i mi sie nie podoba wola***322;em poprzedni***261; wersje....
|
czy jest teraz mozliwosc kasowania postow, bo jakos nie widze tego w oknie edycji?
[edit] Hmm, dziwne ten post moge wykasowac, ale tego:http://forum.cdrinfo.pl/624274-post1227.html nie moge :/ Powtorze sie jeszcze raz, bo nie widzialem odpowiedzi na to pytanie: Po nacisnieciu odnosnika do pierwszego nowego posta (ten po lewej stronie od nazwy topicu) przenosi mnie nie do pierwszego nowego posta lecz do ostatniego w danym watku. Da sie z tym cos zrobic? Z gory dzieki za odpowiedz. |
fajnie mie***263; taki napis administrator chocia***380; przez jeden dzie***324; :)
|
Spore zmiany ostatnio , a ja mam kłopot z emotami :(
zawsze się klikało i już a teraz u mnie to nie działa :nie: "więcej" też nie chodzi :( Przeglądarka Mozilla. Ma ktoś jeszcze z tym problem ? czy tylko ja ? |
krótko
:haha: :niepow: |
dzisiaj prima aprilis ...to ***380;art jest jak najbardziej na miejscu.
|
Cytat:
|
Fajny?
G E N I A L N Y !!! :tak!: :spoko: |
@Bartez fajny ***380;arcik z okazji 1 kwietnia ;) :piwo:
http://img323.imageshack.us/img323/2...reen5ed.th.png |
Cytat:
http://img97.imageshack.us/img97/111...roup1eq7hv.gif Wodzu DZIAŁA :) PMki już są czerwone :P |
Cytat:
Dobra koniec OT ;p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, wystarczy tego spamu ;) Thx Teraz mam na czym testować :)
Edit: Już jest na czerwono. |
Cytat:
a pm podobnie jak sms możesz wysłać sam do siebie żeby sprawdzić :P :D Ale i tak Ci wyślę żebys nie czuł się samotny :) |
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Mogę prosić o wysłanie mi PM-ki? ;) Ewentualnie niech ktoś da znać, czy nieprzeczytane wiadomości są już na czerwono.
|
Cytat:
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/news/9621 Cytat:
Cytat:
|
Witam !
Może jestem niecierpliwy - ale jakoś nie widzę (jeśli przeoczyłem to przepraszam), czy ktoś z "szefostwa" wypowiedział się już w sprawie problemów z polskimi literami w części powiadomień mailowych z Forum (problem sygnalizowałem ja i jeszcze kilka osób) ? Problem niby niewielki, aczkolwiek trochę denerwujący ;) Pozdrawiam ro29 |
Chyba wczesniej juz ktos poruszyl.....dlaczego nie ma mozliwosci wyboru stylu forum w dziale z nero?
Nie zebym sie czepial, ale jest tak oczoj_e_bny [edit-cenzura], calkowicie niezgodny ze stylem cdrinfo i forum, ze co tam zajrze to mnie drazni. Zbyt agresywne kolory przede wszystkim... Niech on sobie bedzie, ale zeby byla mozliwosc zmiany dla takich jak ja, a mysle ze wielu sie takich znajdzie. |
Cytat:
|
Pr***243;ba uploadu avatara, na 100% nie przekraczaj***261;cego dozwolonych rozmiar***243;w ko***324;czy si***281; poni***380;szym komunikatem:
http://img55.imageshack.us/img55/633...ek011nm.th.jpg Czy animowane gify przesta***322;y by***263; dozwolone? :hmm: Firefox 1.5, styl MaciejT. |
Problem z edycj***261; podpisu. Za ka***380;dym razem jak pr***243;buje go zmodyfikowa***263;/usun***261;***263; ca***322;kowicie wywala mi ***380;e podpis nie mo***380;e zajmowa***263; wi***281;cej ni***380; 750 znak***243;w.
|
[opera 8.53 test]
Rzeczywiscie dziala (pojawia sie opcja edytuj, po wyslaniu wiadomosci), ale wciaz jest tak, ze moj - nowy post zlewa sie tak jakkby z poprzednim, nie ma miedzy nimi odstepu. Da sie cos na to poradzic? Aha, no i to ze po nacisnieciu odnosnika do pierwszego nowego posta (ten po lewej stronie od nazwy topicu) przenosi mnie nie do pierwszego nowego posta lecz do ostatniego w danym watku. Da sie z tym cos zrobic? :help: Z gory dziekuje za odpowiedz. |
Dzi***281;ki za pomoc.
Zrobi***322;em upgrade do 8.52 i na pierwszy rzut oka dzia***322;a ;) |
Cytat:
Pod w/w wersją Opery działa |
Cytat:
|
Opera ver. 7.54. W nowszych wersjach też jest ten problem z AJAXem? Bo jak tak, to nie robię upgradu ;)
|
Cytat:
EDIT: Aaa, Opera, teraz zauwa***380;y***322;em. Z tego co kojarz***281; z 3 przegl***261;darek (FF, IE, Opera) to w***322;a***347;nie Opera mia***322;a najwi***281;ksze problemy z AJAXem. Jaka wersja Opery? |
Od czasu upgradu forum mam dziwny efekt (przeglądarka Opera) - piszę coś w 'Szybkiej odpowiedzi', wciskam zapisz i oprócz statusu 'Wysyłanie żądania..." nic się nie dzieje. Można tak czekać parę minut i nic. Jeśli wcisnę 'Zapisz' po raz drugi wyskakuje mi stronka o treści "Ten post jest identyczny z postem, który zamieściłeś w ostatnich 5 minutach. Zostaniesz przekierowany do tego wątku" i wyświetlony zostaje wątek z zamieszczoną już moją odpowiedzią.
Trochę to denerwujące. Jakieś rady? Tak jak wspomniałem, nie miałem tego efektu przed zmianami na forum... |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
A tak na marginesie - można było chyba o tym poinformować - chociażby w dziale Ogłoszenia i komunikaty ... Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Ech, ja rozumiem ze GTW wziela sobie do serca uwagi o majlowych powiadomieniach, ale znowu cos sie s******ylo, dostaje mianowicie powiadomienia o postach napisanych... przeze mnie samego! Da sie cos z tym zrobic?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy tylko ja nie moge podpisu zmienic? czy po zamianach klikne za podglad czy zapisz zaminy to i tak mam to samo co mialem
|
Cytat:
|
@mgit - Ale chodzi o to "publikuj", kt***243;re pojawia si***281; pod podgl***261;dem postu :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@kontestator - zgadzam si***281; - u mnie jest ten sam b***322;***261;d :(
|
myślałem, że to wina moje maszyny w pracy ale w domu pojawił sie ten sam problem
kiedy po wpisaniu treści posta kliknę podgląd posta ukazuje sie post taki jaki będzie widniał juz na forum ale jesli klikam na publikuj - nic się nie dzieje http://img92.imageshack.us/img92/7186/14wg3.jpg dopiero kiedy klikne na publikuj niżej, mój post jest publikowany http://img395.imageshack.us/img395/5521/26nq.jpg tylko u mnie jest takie coś? |
Mo***380;na by da***263; jakis kolor wiadomo***347;ciom prywatnym tzn. cyferce w prawym g***243;rnym rogu kiedys chyba by***322;a czerwona???
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
ps: Czy w problemie, o którym wcześniej pisałem, coś się może ruszyło? Dalej jest to duży problem z używaniu forum.. |
Cytat:
|
Cytat:
^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
mozna samemu takie cos zrobic w swoim topicu - jak :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:02. |