![]() |
Wiem, ***380;e to wina s***322;odzika, chocia***380;:
1. Nie mam orygina***322;u tej gry 2. Nie mam kopii tej gry 3. Wogule nie mam i nie zamierzam mie***263; tej gry. Gdyby***347; przeszukal to Forum te***380; wiedzialby***347;. |
Cytat:
I uwierz mi: nie ma dzialajacego slodzika do Godfathera. Musisz grac z oryginalu (ktory oczywiscie majac kopie zapasowa posiadasz :>) |
[QUOTE=Mich@ł]Nie, nie dam Ci kasy.
Tak jest w tej grze, że po zastosowaniu słodzika nie można wysiąść z samochodu. QUOTE]A jak sie dowiedziałeś, że jest to wina słodzika skoro używasz tylko oryginalne gry? :spoko: |
Ale po co ma kupowac, skoro pisal ze to kopia zapasowa... Niestety, nie uda Ci sie oszczedzac swojej oryginalny - musisz po prostu grac z niej i problem zniknie :taktak:!
|
Nie, nie dam Ci kasy.
Tak jest w tej grze, ***380;e po zastosowaniu s***322;odzika nie mo***380;na wysi***261;***347;***263; z samochodu. A pomocy Ci nikt nie udzieli, bo masz PIRATA. |
Cytat:
|
No bo jak kupisz, to Tw***243;j problem zniknie..
LOGICZNE :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
tak , to wina s***322;odzika , jezeli masz obraz "kupiony" w necie to inna sprawa wtedy od***322;aczasz nap***281;dy w mened***380;erze urz***261;dze***324; tak pisa***322; w pliku nfo s***322;ysza***322;em te***380; z SD4Hide dzia***322;a z godfather niewiem czy to prawda
|
problem z "The Godfather"
Witam wszystkich. Mam problem z grą "The Godfather" Nie bedę ukrywał że jest to kopa zapasowa :). Problem polega na tym, że nie potrafie wysiąść z samochodu. patrzyłem po opcjach, wciskałem wszystkie klawisze i dalej nic. Wejść sie da a wyjść nie bardzo. Słyszałem że podobno ma to związek z "cukierkiem". Ale ściągłem juz 4 i nadal to samo. Może ktoś zetknął się z tym problem i będzie w stanie mi pomóc. Byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam. |
ano tak i fesior
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym argument chyba najslabszy jaki slyszalem... |
jak nie chcecie pomuc to nie piraty sa lepsze od oryginal***243;w bo zawsze mi dzaially a ostatnio kupilem oryginal w auchan i byl popsuty(u 6 koleguw tez nie poszlo) zgubilem kwit i 20 zeta poszlo w las
|
To dobrze znalazles... Jeszcze jeden taki wyskok i ban...
|
ehh... andrzejj9
|
znalazlem tylko to ze trza kupic oryginal i nic wiecej
|
Bylo wytlumaczone wiele razy.. poszukaj dobrze...
|
powiedzcie ludzie lepiej jak sie z auta wychodzi wytlumaczy to ktos noobowi
|
atmpitbul j tez nie moge wysiasc z auta powiedz dokladnie jak to mam zrobic??
|
Ponawiam pytanie!
Nikt nie ma savów do Godfather ? Bo nie chcący skasowałem ? Chodzi mi o savy, ale tak zapisywane aby co najmniej co 2 misję były zapisane jedno na drugim, bo jak ktoś cała grę zapisywał na jednym save to nic z tego:( proszę odpisać na e-maila matievoo@gmail.com lub na forum. |
Mam problem, bawiłem się w Moich dokumentach i skasowałem przez przypadek savy do
Godfather:( Chciał bym prosić ,jak by ktoś miał savy i nie nad pisywał savyów tylko każda misje osobno lub jak by ktoś znał stronę z której by można było pobrać savy do Godfather! Proszę odpisać. |
Father
Cytat:
|
Problem
Siema mam problem z gra Gotfather wszystko jest git ale nieda sie wysiadać z auta jezeli ktos wie o co chodzi niech da mi odpowiedz:D
Pozdro |
Nie da sie :nie:
|
Mam pytanie, czy da się strzelać w The godfatrher prowadząc samochód ?
|
Standardo się wysiada spacją.
Jak brałeś z kaś craka to ,go wywal i skopiuj z płyty godfathera tego craka, ja miałem tak samo i musiałem wrócić do starego craka. |
Mam problem . Nie wiem jak wysiadać z samochodów w Ojczulku . Proszę o pomoc !!!
|
Ja nie mogłem wysiąść z samochodu jak pobrałem z jakiejś strony craka,
to wtedy nie mogłem wysiąść, ale wsiąść do samochodu się dało, trochę dziwne. I teraz muszę się obyć bez craka i grać z zamontowanym obrazem. |
Forum gry The GodFather http://www.godfather.xorg.pl . Jeżeli masz jakiś problem z uruchomieniem lub nie mozesz wysias z samochodu. Zapraszam na forum :)
|
Mnie gra si***281; nie uruchamia :(
A chcia***322;em j***261; sobie por***243;wna***263; z Mafi***261;, kt***243;ra by***322;a ***347;wietna :( W takim razie zabieram si***281; jeszcze raz za Mafi***281; ;) |
Ale ja prawie przesz***322;em gre i chce zrobi***263; rozwaluche a bez kod***243;w nieda si***281; zrobi***263;.og***243;***322;em gra jest prosta ale lepiej sie gra z kodami
|
Faktem jest, ze gra jest prosta, fabula krotka, a zdobywanie wszystkich interesow w miescie czasem irytujace i z czasem nudne...
|
Cytat:
|
Cytat:
AAAAA, LUDZIE! --koniec ot-- czekam na nowego kompa i zaczne sie nowymi grami interesowac :D (oczywiscie mam tu na mysli czestsze wycieczki do empika i kupowanie oryginalow). pozdro ;) |
Już kody!
Denerwują mnie ludzie którzy się pytają o kody czy o trajnera, jak gra przynajmniej do tej pory nie sprawiła mi problemu. Ale i tak bym się starał przejść grę bez użycia kodów:> |
Siemka chciełbym sie dowiedzieć co czeba zrobić żeby działały kody?Jak ktoś ma do tej grzy trajnera to niech mi prześle na email.Z góry dzięki.
|
Moze nowe sterowniki do grafiki....?
@pablocoo : dokladnie, do uruchomienia z SFCure jesli o scislosc chodzi ;-). |
.
co jest ze w grze nie ma kolorow wszystko jest biale oprocz postaci?karte mam taka sama jak kumpel i u niego dziala.
|
mi coś gra dzwinie działa:/ co jakiś czas zawiesza się na około min, a dzwięk który w tym momencie był powtarza się po kilka razy:(
|
Dokladnie, goscie zarejestrowali sie tylko po to, zeby dostac rozwiazanie problemu z cra*kiem...
Zgadzam sie z powyzszym: jesli nie potrafisz odpalic, kup oryginal... :> @M@X to nfo, 8 punktow, to chyba z jakiejs gry ze SF? ;) |
Macie wszyscy pirata wiec odpowiedzi nie dostaniecie. Moja cierpliwosc sie nieniejszym skonczyla i zacytuje tylko fragment pliku NFO z jednej z grup, a dokladnie ostatni punkt opisu instalacji :
Cytat:
|
Cytat:
i wlasnie jak juz ktos wczesniej pisal z ta myszka ? jak to zmienic? a moze nie ma problemow jak juz sie gra na tym deamonie? hę? z gory dzieki za wskazowki! |
Czy ktoś może mi pomóc??
Mam Godfathera ale nie moge zmienić orientacji myszki tzn. jak przesune w prawo to postać patrzy w lewo. TAk sie nie da grać prosze o pomoc!! |
Mnie dzisiaj zakladka Tom's Report pokazala Missions : 100%. Tak wiec czesc fabularna ukonczona - podsmuje ja zdaniem REWELACYJNA! Wszystkie istotne fakty z filmu sa grywalne. No i scena kiedy Don Vito mianuje mnie na swoja prawa reke - PELEN KLIMAT!!! Zostalo mi zatem przejmowanie biznesow i unicestwienie jeszcze dwoch rezydencji innych rodzin (Tataglia i Barzini juz gryza glebe ;-)). Do tego dochodzi wyszukiwanie 100 tasm filmowych i mnosto innych pomniejszych faktow. Summa summarum aktualnie licznik pokazuje 41 % ukonczenia gry, a tak 30-40% biznesow na mapie jest moje - gra jest ogromna, ale nie tak ogromna jak San Andreas i przez to trudno sie w niej zgubic - ja uznaje to za plus. No i klimat, ktorego nowe GTA moim zdaniem nie mialo za grosz. Polecam wszystkim, ktorzy swiadomi sa iz najwazniejsza jest RODZINA :-)!
@DZIDEK19 - Odpowiedzi na Twoje pytanie nie uzyskasz, bo grasz na piracie... |
mam problem z godfatherem wiecie może jak zrobic by można było wyjsc z samochodu , wiem ze to moze byc wina ***** ale próbowałem użyc antublaxa ale pokazywał sie błąd wygenerowany przez plik exe pomocy!!!!
|
Jak dlamnie jest to połączenie GTA z Mafią z Punisherem i jeszcze troche z Splinter Cell:) ale właśnie dlatego tak mi się podoba... na razie moją ulubioną misją było podkładanie głowy konia do sypialni szefa innej rodziny :)
|
Cytat:
Co do moich poprzednich wypowiedzi, to nie pamiętam już dokładnie, co wtedy pisałem, ale i tak różnica pomiędzy ceną droższych filmów DVD (60 - 80 złotych) a gier jest jak widać znacząca (159 jest chyba dokładnie cena sugerowana tej). Dalej moje stanowisko jest takie, że kto ściąga/kupuje pirata i żadne tłumaczenia przed prawem na nic się nie zdadzą. Jednak moje prywatne zdanie w przypadku tej gry, jest takie, że producent/dystrybutor przegina pałę i musi się liczyć z odpowiednią reakcją kupujących. Nie wiem, w jakiej ilości sprzeda się ta gra w Polsce, ale na góry pieniędzy raczej bym już nie liczył. A gdyby kosztowała 60-80 złotych to pewien zysk na pewno by się pojawił.. Ale.. to kwestia decyzji innych osób i ich wybór. Dla mnie jest to kwota w żaden sposób nieadekwatna do zarobków przeciętnej polskiej rodziny i w ogóle polskich realiów. Tym samym jestem w stanie zrozumieć postępowanie osób, które i tak nie byłyby w stanie kupić tej gry w sklepie, więc żeby w ogóle mieć okazję się z nią zapoznać, ściągają z internetu. Co naturalnie nie zmienia faktu, że dalej jest to zwykłe łamanie prawa.. |
elo a nie wiecie jak zrobic < i czy sie da> jak sie ma wersje bez polskich napisow zeby je dodac do gierki ? oczywiscie do zainstalowanej juz na dysku.
|
Gra w Saturnie kosztuje 119 zł, wersja na PC
|
PS2 czy PC??
Mam pytanie na czym lepiej grac w ta giere na ps2 czy na pc?? No bo nie wiem co lepsze... Jak wy sądzicie??
|
Dla mnie ta gra jest slaba - ale nie spodziewalem siepo niej wiecej.
MAFIA byla genialna sama w sobie. A Godfather... Nie wiem, ale to nie to... Ja tam nie czuje tego klimatu, jaki sie czulo przy pierwszej czesci filmu, ani tego z Mafii. Samo miasto tez jakos bez pomyslu, malo ciekawe i ten okropny tunel do New Jersey. WIELKIE uproszczenia graficzne (zapewne dla zmniejszenia wymagan i wielkosci gry): kazdy kosciol wyglada tak samo, kazdy bar tak samo, kazdy hotel tak samo... Samochodzi NIE MAJA SZYB (!) tylko jakas lekko odblaskowa teksturke... Wlasny bohater- niby fajny pomysl, ale na tle innych postaci z rewelacyjnymi teksturami na twarzach nasz bohater byglada (doslownie) blado. O fizyce jazdy moge napisac tylko tyle, ze Mafia przy Godfatherze to prawie symulator (nie wspominajac, ze samych typow samochodow jest zaledwie kilka). Przypadly mi do gustu walki wrecz oraz strzelaniny- trzeba wykorzystywac teran, kryc sie, a nie sunac na przeciwnikow z jak najwieksza giwera w rece... Dla mnie 5,5-6 / 10 |
wiec juz wiem nie mozna kopiowac cracka tylko grac na org exe i z daemonem
|
Cytat:
|
Witam wszystkich. Zadam g***322;upie pytanie, ale naprawd***281; nie mog***281; nic zrobic. JAK MOG***280; WYSI***260;***346;***262; Z AUTA W TEJ GRZE?? Wchodz***281; spacja i nie mog***281; ju***380; wyj***347;***263;. Pr***243;bowa***322;em ka***380;dego klawisza. pom***243;***380;cie mi z g***243;ry dzi***281;kuje.
|
Cytat:
pamiętam te wypowiedzi, że filmy DVD są drogie, bo mało osób kupuje i Twoją obronę dystrybutorów....a tu coś takiego :O nie ma przymusu grania w nowe gry, przed wakacjami będzie za 59.99 || |
Ja mam 15% ukonczone a dzisiejszy wieczor zajalem czym innym - wciagnale mnie "Kod Leonarda da Vinci" i doczytalem do konca ;-)!
|
Cytat:
:) na jakim etapie gry juz jestescie? Gierka super;) troche ta grafika uboga:(szczegolnie samochodow - sterowanie nimi tez do du**:( ale ogolnie wielki pozytyw:) Gra ma bardzo dobra fabule i trzyma w napieciu:) akurat mam rekolekcje to sie nie bede nudzil :fiu: |
Mam pytanie na czym b***281;dzie lepiej pogra***263; na PS2 czy na PC w ta wypasiona giere:D Mialem okazje gra***263; w Mafie ale na kompie bo PS2 mam od niedawna i wlasnie sie zastanawiam...
Pozdro :P |
Mi sie calkiem podoba Godfaher tylko te sterowanie autami troche badziewne jest, ale poza tym postacie i reszta niezle wygladaja no i oczywiscie klimat i fabula, chociaz co do klimatu to mam pewne zastrzezenia ale w koncu zadna gra nie jest doskonala, no moze jedna taka jak Mafia wydaje mi sie ze to byla gra doskonala pod wszystkimi wzgledami;]
|
powiem tyle - jakby kazda gra kosztowala maks 50zl to kupowalbym same oryginaly (zrezygnowalbym z kilku innych rzeczy)
pozdro ;) |
M@X - dokladnie - nie grafika czyni gre - ludzie kur... co z wami jest? Sa gry ktore potrzebuja grafiki bo nie maja nic wiecej (np Doom 3), sa tez gry ktore nie maja dobrej grafiki ale maja grywalnosc i ciekawa fabule i to sprawia ze ludzie w nie graja.
Bez obrazy ale jezeli to grafika czyni dla was gre to idzcie obejzyjcie kolejny przeladowany efektami denny amerykanski film i przypudrujcie sobie noski poprawiajac nazelowane wloski..... |
Ja moge na te gre wydac okolo 100 zl bo jest tych pieniedzy warta. Ma fabule i realizm, a nie bezsensowne "shit, mothafucka" w kolejnych czesciach GTA, ktore po trzeciej czesci stalo sie dla mnie gra po prostu bez wyrazu... Poza tym ten temat nie dotyczy walki zwolennikow GTA i Mafii, a gry "Ojciec chrzestny" i chcialbym abysmy sie trzymali tematu!
|
@Max Jest tez jeszcze jeden w ktorym nie mozna wysiasc z auta :>
Gra ogolnie daje rade ... Mafia z 2002 ?! miała lepsza grafike niz to ... ;p Taka mizerna podrobka GTA w latach 50 - tych ^^ Max za ile bym ja kupił to 30 zł ... ale 130 zł :O to jzu przegiecie ... teraz za duzo czasu nie poswiecam na gry bo go narnolmajniej w swiecie go nie mam ... szkoła / niemiecki/matma/zaliczenia ... :( :sciana: |
Cytat:
|
dzisiaj testowalem ja w MM na ps2. calkiem niezla. nie wiem jak sie sprawuje wersja pc trzeba "zakupic" i sie przekonac :fiu:
|
Ch***281;tnie zagram, bo Mafi***281; uwa***380;am za jedn***261; z lepszych gier ostatnich lat (po niej to zreszt***261; straci***322;em ca***322;kowicie zainteresowanie seri***261; GTA, kt***243;ra sta***322;a si***281; dla mnie.. po prostu biedna (przepraszam fan***243;w ;) ).
EDIT Heh.. przez chwil***281; planowa***322;em kupno tej gry, ale sprawdzi***322;em cen***281; na Merlinie.. 139z***322;otych! Kto***347; chyba naprawd***281; zdurnia***322; (a i podejrzewam, ***380;e sugerowana cena jest jeszcze wy***380;sza).. Tym samym przestaj***281; mie***263; pretensje do os***243;b z tego tematu, kt***243;re ju***380; j***261; maj***261;. Gdyby nie 3GB pewnie sam bym j***261; sobie ***347;ci***261;gn***261;***322;.. |
Nie wiem czy jest wersja na CD. Wersja DVD jest zabezpieczona SafeDisc :
[14:32:22] Signs on CD/DVD indicate SafeDisc 2/3 [14:32:40] Possible SafeDisc, Version is removed [14:32:40] --- File(s) Scan Finished [10.67s] --- Poki co nie ma do niej dzialajacego rodzynka - w jednym gra zawiesza sie przy jezdzie samochodem, a w drugim sa zamienione kierunki myszy (lewy z prawym) co uniemozliwia granie. |
Ma***322;e pytania :Czym jest zabezpieczona gra ?Czy jest wersja na cd czy tylko dvd ?
|
czy ja wiem czy pozytywne..;/ jak widziales screeny jak miala wygladac gra:) a jak wyglada:( ;/ MAFIA lepsza!!! :) (przynajmniej graficznie)
|
Ciesze sie ze widze pozytywne opinie o tej grze - pirata nie sciagne, poczekam az bedzie mnie stac na otyginal :P
|
Cytat:
|
adixo : prosze bardzo, nazywaj mnie zlodziejem... Jesli tylko najblizszy update naprawi wszystkie bugi gry (gram na oryginalnym *.exe) to jestem sklonny kupic oryginal tej gry, bo jak dla mnie ma ona klimat, jak zadna inna przez ostatnie dwa lata!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ojciec Chrzestny jest naprawdę super!!!
Podoba mi się sztrzelanka w nim, super się szczela. Ale za to jest troche do tyłu w tym , że w Mafi był licznik i lepsza sterowność autami! Ale ogólnie gierka super. I mam pytanko po każdej misji trzeba zapisywać , automatycznie się nie zapisze gra ? |
Piraci :>
http://www.idg.pl/news/90736.html |
Desden : zgadza sie, co nie zmienia faktu ze znakomita wiekszosc uzytkownikow forum PS2 nie posiada i to do nich kierowana byla uwaga o karcie graficznej.
@DJ Micha***322; - jest to gra EA, ktora po edycji autorun.cfg instaluje sie po polsku i czyni polskie wpisy do rejestru. Niemniej nie udalo mi sie uzyskac polskiego jezyka, podobnie jak w nowej czesci Harryego Pottera. Jest to o tyle dziwne ze nei bylo z tym problemu w wypadku The Sims czy Need for Speed : Most Wanted :-/... |
Na ps2 pujdzie bez wymiany sprzetu (chyba ze bedzie tez przycinac jak GTA:SA) :D
|
Skoro jest podobne do Mafii, to będzie trzeba sprawdzić.. Mafia była ŚWIETNA :D A "Ojciec Chrzestny" jest po Polsku? Muszę chyba kilka sklepów dziś odwiedzić :D
|
M***243;wisz...no to trzeba sprawdzi***263;. :)
jak na GF4 Ti 4200 chodzi na 1024x768 to na mojej GF4 440 MX poleci na 800x600 bez problemu. |
The Godfather ( Ojciec Chrzestny )
Az dziw ze do tej pory nikt nie zalozyl tematu o tejze grze, choc anonsowana byla juz od dawna. Ja wlasnie dzisiaj zaczalem grac i moje odczucia sa nadwyraz pozytywne - jak na razie pelne oddanie klimatu filmu, czuje sie atmosfere "rodziny". Sporo zapozyczen od "Mafii", ale to akurat na plus, jako ze ta wlasnei gra byla genialna pod wzgledem innowacyjnosci w grach gangsterskich. Tworzenie wlasnej psotaci w najdrobniejszych szczegolach dopelnia dziela. Na plus nalezy zaliczyc tez ze na mojej lekko leciwej juz karcie (GF 4 Ti 4200) gra bez najmniejszych zajakniec dziala w 1024 x 768! Polecam wszystkim - obyscie szybko przekonali sie, ze rodzina jest najwazniejsza... ;-)
Pozdrawiam, Don M@X :-) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:15. |