![]() |
Jakie wydarzenie zapadło wam najbardziej w pamięć?
Wiajcie,
Jakie wydarzenie bądź post na forum cdrinfo.pl zapadło wam najbardzej w pamięc Licze na waszą wyobraźnię... |
Niech si***281; zastanowi***281; (niech wyobra***378;nia podziala)... chyba jak zobaczy***322;em Twoj***261; stron***281; internetow***261;, kt***243;r***261; tak nami***281;tnie reklamowa***322;e***347; :mruga: :rotfl:
|
Cytat:
|
i ja twierdze tak samo:D - ale przynajmniej teraz jestes rozpoznawalny
|
Cytat:
|
A teraz zapraszam do Topicu "Wielkie odliczanie". Zaczniemy odlicza***263; czas do momentu, gdy ten temat wyl***261;duje na ***347;mietniku :D
|
Cytat:
co mi zapadło hmm 3 tygodnie temu czekałem o 3 rano na rynku wrocławskim bo koledzy zgłodnieli po bibie i poszli kupic knysze, nie chiałem wejsc do środka bo od tych zpachów chciało mi sie pawiować wiec stałem ponad pół godziny na mrozie i czekałm na te "pyszności" i ogladłam panie które się lansują chodząc w mróz w mini kieckach z odkrytym brzuchem i dekoldem do pępka i nie jest im zimno:\ choć mogłem cos pominąc zwarzywszy na mój stan w jakim tam stałem || |
Cytat:
|
to było aż tak pamiętne(moja strona oczywiście???)
|
jedno***347;***263;c duchem wszystkich user***243;w podczas fizycznego odej***347;cia z tego ***347;wiata naszego kochanego ***347;p.Papie***380;a...[i]
|
hahaha
podoba mi sie okreslenie "lansuja sie" w odniesieniu do tych wlasnie panien...;) |
Cytat:
następnym razem będe bardziej uważny|| dzięki, żee zwróciłeś mi na to uwage ;) |
Cytat:
mi sie po nocach sni, a w szkole mam zamiar na tablicy ogloszen adres przyczepic :) |
taaaa....
widziałem wiele blogów, ale czegoś takiego jak strona czarnego to naprawdę nie mogę sobie przypomnieć :nie: |
|
Cytat:
UWAGA aby poźniej ktos mi nie zarzucał nietolerancji, ale sami popatrzcie http://darko.blog.onet.pl/ |
A mi najbardziej zapad***322;ow pamie***263; ... jak kto***347; da***322; adres stronki ochyda.......pl
|
o moj boże, ale blog...
|
Przynajmniej kolorowy :> :P :> ;)
|
Cytat:
|
:rotfl: ... Umiecie cz***322;owiekowi humor poprawi***263;:D
Zaczn***281; od BlOgAshha (jak ***378;le napisa***322;em to mnie poprawcie) Niby jestem tolerancyjny , ale ma to pewne granice :\ Rozumiem , ***380;e ten kole***347; kocha inaczej ale ten blog to juz przesada . Wiem ze jak mi sie nie podoba to nie musze tam wchodzi***263; , ale wejdzie tam jedna z druga GOR***260;CA 12 i potem mamy mase WyPaShIioOonYch blog***243;w ... A teraz Ty czarny wida***263; ze sie rozwijasz Twoja stronka juz wyglada ca***322;kiem ca***322;kiem ;p Jeszcze troche po***263;wiczysz i dojdziesz to perfekcji :) Rozumiem ze robi***322;es ja w html-u ? Czy moze MS Frontpage ?:> Pozdrawiam PS Smartek dosta***322; by***347; zielone ale nie moge da***263; :| ... |
w html-u notatnikiem( czasem Kedem taki edytor) z lekkim dodatkiem JavaScriptu...
|
Cytat:
|
Cytat:
:ysz: bez komentarza... |
troche zeszlismy z tematu Panowie (i panie ...)
|
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
A już za dwa dni będziemy obchodzić rocznicę ... A strona kolegi @czarny91, nie jest wcale tak tragiczna - od czegoś trzeba zacząć - mnie np. osobiście bardziej denerwują tzw. martwe strony - nawet czasem bardzo ładne - ale założone np. przez firmę z 2-3 lata temu i praktycznie niezmieniane - z totalnie nieaktualnymi często wiadomościami. Pozdrawiam ro29 |
Najbardziej w pamięć zapadł mi Avatar kolegi @Czarny91.Jest wyjątkowo dekoncentrujący:taktak: .Zmień go jeśli możesz.||
A strona kolegi Czarny się rozwija oby w dobrym kierunku.:D |
dzieki za miłe słowa:D
na pewno bedę te stronke dalej rozwijał... |
Mnie najbardziej w pamiec zapdl minizlot forum CDRinfo.pl - poznalem na zywo swietnych ludzi, zobaczylem jacy userzy sa w zyciu codziennym - zmiazdzylo mnie poczucie humory Air'a, nie sadzilem ze moge dogadywac sie z kims ponad dwukrotnie starszym ode mnie, dopoki nie poznalem rycha, bardoz polubilem Czolgiste (wspolczuje tych samcyh kobitek w domu ;-)). Przyjemnie bylo poznac tez Bartez'a od chyba ktorego miedzy innymi wszystko sie zaczelo - czekam na dalsze inicjatywy!
|
Cytat:
|
niexle zrobili administratorzy cdrinfo nie?
wszyscy sa administratorami.... czerwone kropy razem z zielonymi... |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
mnie najbardziej zapadło w pamięci chyba to... :hahaha:
|
Cytat:
|
Dlaczego wszystkich zrobiono administratorami ?
Może wszyscy zasłużyli ?P; |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
----EDIT A swoją drogą - zauważyliście, że licząc wszystkie działy i subfora mamy w sumie teraz na forum 43 działy! :wow: I pomyśleć, że jak tu przyszedłem, to były chyba.. 2? ;) |
Cytat:
Fajnie, że takie coś wymyślono. |
Witam !
W temacie co mi zapadło w pamięć - to chyba to co się dziś wydarzyło na Forum w związku z Prima Aprilis, jest bardzo wysoko w mojej hierarchi wydarzeń ;) Pozdrawiam ro29 |
Skoro mowa o elicie ,to ja chc***281; by***263; zwyk***322;ym userem. To b***281;dzie dopiero elita!!
|
no nieźle... a czy "Kąciki" zostaną na stałe???
|
Cytat:
ale o przeniesienie do śmietnika już napisałem podanie. :szczerb: |
Cytat:
podanie to za malo, musisz jeszcze posatwic pollitra |
w kazdym razie dwa na pewno powinny zostać...
Twój. ed hunterze i "Kącik Rysia z Klanu" |
Co się stało z reputkami w lewym dolnym rogu pod awatarem ?
Admini zadecydowali, że nie będą ? Pusto jakoś bez tych reputek! |
-wybory nowych moderatorów bo rozłamie na forum
-cała postać i twórczość Sida :) -memo :) |
Gdzie sie podziały nasze reputki? I czy kiedys powrócą ?
W Panelu tez ich nie mam... |
Cytat:
Jest taki dział "Błędy na forum itd..." wrócą zapewne |
fajnie jakby nie wrocily :)
|
no to wracamy do tematu?
|
@czarny91 - co to chat jest, co ty za wie***347; odwalasz powiedz mi..?
|
Wiesz takim czymś może sobie nabić posty.
Ale z tymi reputami musiałem zapytać ,po prostu ciekawość:P |
A mo***380;e mnie kim***347; mianujecie??
|
a wracając do pamietnego wydarzenia, czyli mojej strony:
zachecam do rejestracji na moim forum... ogłosilem konkurs na moderatorów(są fajne działy) Moze z czasem to forum bedzie popularne...??? |
Cytat:
no i jeszcze inna kwestia, moim zdaniem bardzo ważna. mianowicie, jak się przepisuje/kopiuje czyjś text, informacje, opinie itp. wypadałoby przynajmniej podać źródło lub autora.. ewentualnie napisać na kogo się powołujesz.. bez tego jest to najzwyklejszy plagiat :ysz: |
Witam, mam zaszczyt przedstawic wam kolejną odjechana stronke , tym razem nie mojego autorstwa:
http://www.rosol91.cba.pl najciekawszym elementem tej strony był przebój muzyczny pt.: "Intro" ale autor niestety go usunął ale nie martwcie się ta piosenka jest dosępna na mojej stronie w "dziale Śmiechu" http://www.czarnecki.cba.pl/glowna.htm |
Hmm.. Ten temat te***380; zaczynasz traktowa***263; jako "miejsce na reklam***281;" :bicz:
|
:spam:
myślę, że to forum jest zbyt poważne, żeby traktować je jako miejsce na reklamę dla durnych blogów stworzonych przez niedojrzałych "ziomali".. i właśnie teraz poważnie odczuwam brak reputacji :fiu: a póki co :bicz: |
Dziekujemy :gerda:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:14. |