![]() |
...to ja też... :spoko:
|
:) 3:)
|
22,3%
|
No i przyszla pora na mnie - glos oddany przed chwila :)
|
1 SMS to ok 0,2%-0,1%
|
no wlasnie ile to jest ok glosow??? bo jak cos kupuje starterek plusa i ok 30 do 60 powinienem wys***322;a***263; zanim zliczy :D
|
posz***322;o :D , ile jeszcze g***322;osow brakuje ? :>
|
Ilość załączników: 1
Żeby nie było że nie wysłałem :P
Pozdrawiam ;) |
21%
Uda się, czy się nie uda? :) Dzięki wszystkim za wysłane smsy. Do końca pozostał tydzien, a nam brakuje jakies 27% do wygrania z Travel Polska. Chyba zbankrutuję :szczerb: |
Cytat:
proboj plusa oni zliczaja nawet po 1h :D ... ja juz posałem paczuszke z heyah teraz jechac bede na plusie :D |
Cytat:
19,3% :) Kto da wi***281;cej :> |
A ja wys***322;a***322;em dodatkowe 2 :P
Tylko, ***380;e nie dosta***322;em smsa zwrotnego jeszcze :szczerb: |
No to i ja wys***322;a***322;em SMS :D
|
dobijam TAK-TAKa, poszedł następny, czyli 2 od wczoraj. no i jeszcze jeden, raporty dostarczenia są, ale system jeszcze nie odpowiedział...
no i z abonamentu też nie mam potwierdzenia - system w niedziele o tej godzinie śpi? właśnie sam przed chwilą zobaczyłem w prawym rogu monitora o jakich to dziwnych godzinach potrafię się budzić...dalmatyniec był strasznie niezadowolony z zapalania światła i mówił brrrrruuuuuu...a prawda jest taka, że mi się trochę pić chciało a jeszcze więcej jeść :D więc pije piwo i zajadam sałatkę z pomidorów - kalorie trzeba balansować :D http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1145758620http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1145758686 |
Mi ***322;***261;cznie posz***322;o ok 30z***322;... jak narazie :szczerb:
|
Posz***322;y dodatkowe smski ;)
|
Cytat:
Edit: 18,1% :) I kolejne 3,6 PLN do tyłu ;) |
Cytat:
|
Mo***380;na. Sprawdzone ;)
Edit: 17,7% Czyli do wygranej potrzebujemy "jedyne" 150 g***322;os***243;w ;) |
Cytat:
|
G***322;os***243;w otrzymanych: 17,5%
W imieniu GTW dzi***281;kuj***281; za wszystkie dotychczas oddane g***322;osy :) Zosta***322; jeszcze tydzie***324;, do wygrania brakuje nam ok 30% g***322;os***243;w... |
niech bedzie... oddalem glos :spoko:
|
Glos oddany :)
|
Noi ja zaglosowalem...:spoko:
|
Witam !
Trochę się zastanawiałem ;) , ale ostatecznie wysłałem sms'a :) Może jeszcze wyślę, jak będzie pod koniec miesiąca szansa na zwycięstwo ;) Pozdrawiam ro29 |
upsss wpisa***322;em wwwm2 zamiast .... ;) :piwo:
|
Poszło :ja_chce:
|
wyslany :)
|
jestescie mi winni 1.22 ^^
|
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/news/9647 |
no i z 3 nokii wysłane :D
|
no to z 2 nokii poszło :)
|
I ja też puściłemSMSa :spoko:
|
Ode mnie te***380; posz***322;o ;)
|
Glos poszedl i ode mnie, no bo jakaz inna strona/forum ma taki klimat jak to ;-)? Swoja droga tyle glosow juz od nas poszlo a ledwie sie powyzej 10 % wychylilismy - ciekawe ile glosow ma Travel Polska :( ??
|
Cytat:
@Mac Może uda się nam nie zbankrutować, jak będzie więcej takich Forumowiczów :haha: :szczerb: |
Głos oddany :)
|
Cytat:
|
A ja mam pytanie. Napisalem komentarz w newsie (jak w temacie) i... ktos go usunal. Nie bylo to jakis obrazliwy komentarz, zwykle pytanie. Prosze mi powiedziec kto tak naprawde moze pisac komentarze na cdrinfo.pl? Czy musze nalezec do jakiejs "elitarnej" grupy ludzi aby dostapic tego zaszczytu? Jak to jest?
|
przelewa sie...z butelki do kufla/szklany :D
|
Cytat:
|
Głos oddany.:spoko:
|
Zagłosować zagłosuję, ale coś te nagrody dla zwycięzców marne..
|
eeeeeeee... nooooooooooo...
@ed ma nokie :fiu: ... takiemu to sie przelewa ... || |
G***322;os oddany :)
|
co miałem zrobić ??? jak i tak wiem jaka strona jest najlepsza...
|
G***322;os na CDRInfo.pl oddany :)
|
G***322;os oddany :)
|
G***322;os poszed***322; ode mnie ;p
|
Ja zag***322;osowa***322;em, jak zobaczy***322;em Tw***243;j opis na gg ;)
PS Mam nadzieje, ***380;e CDRinfo wygra :) |
[Głosowanie] Złota Strona Miesiąca
Hej, Jak pamiętacie, serwis CDRinfo.pl został Złotą Stroną Tygodnia (drugi tydzień marca) w konkursie Złote Strony "Wprost" :) Od soboty (tj. od 1 kwietnia) można głosować na marcową Złotą Stronę Miesiąca. Na tym etapie stronę wybieracie Wy drodzy internauci, w głosowaniu SMSowym. Aby oddać głos na CDRinfo.pl należy wysłać SMSa o treści WWWM2 na numer 7155. Koszt wysłania jednego SMSa to 1,22zł. SMSów z jednego numeru można wysłać wiele ;) Zachęcamy wszystkich do głosowania na nas, jednocześnie za te głosy dziękując :) Więcej szczegółów na temat konkursu znaleźć można na stronach Wprost. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:46. |