![]() |
[G³osowanie] Z³ota Strona Miesi±ca
Hej, Jak pamiêtacie, serwis CDRinfo.pl zosta³ Z³ot± Stron± Tygodnia (drugi tydzieñ marca) w konkursie Z³ote Strony "Wprost" :) Od soboty (tj. od 1 kwietnia) mo¿na g³osowaæ na marcow± Z³ot± Stronê Miesi±ca. Na tym etapie stronê wybieracie Wy drodzy internauci, w g³osowaniu SMSowym. Aby oddaæ g³os na CDRinfo.pl nale¿y wys³aæ SMSa o tre¶ci WWWM2 na numer 7155. Koszt wys³ania jednego SMSa to 1,22z³. SMSów z jednego numeru mo¿na wys³aæ wiele ;) Zachêcamy wszystkich do g³osowania na nas, jednocze¶nie za te g³osy dziêkuj±c :) Wiêcej szczegó³ów na temat konkursu znale¼æ mo¿na na stronach Wprost. |
Ja zag***322;osowa***322;em, jak zobaczy***322;em Tw***243;j opis na gg ;)
PS Mam nadzieje, ***380;e CDRinfo wygra :) |
G***322;os poszed***322; ode mnie ;p
|
G***322;os oddany :)
|
G***322;os na CDRInfo.pl oddany :)
|
co mia³em zrobiæ ??? jak i tak wiem jaka strona jest najlepsza...
|
G***322;os oddany :)
|
eeeeeeee... nooooooooooo...
@ed ma nokie :fiu: ... takiemu to sie przelewa ... || |
Zag³osowaæ zag³osujê, ale co¶ te nagrody dla zwyciêzców marne..
|
G³os oddany.:spoko:
|
Cytat:
|
przelewa sie...z butelki do kufla/szklany :D
|
A ja mam pytanie. Napisalem komentarz w newsie (jak w temacie) i... ktos go usunal. Nie bylo to jakis obrazliwy komentarz, zwykle pytanie. Prosze mi powiedziec kto tak naprawde moze pisac komentarze na cdrinfo.pl? Czy musze nalezec do jakiejs "elitarnej" grupy ludzi aby dostapic tego zaszczytu? Jak to jest?
|
Cytat:
|
G³os oddany :)
|
Cytat:
@Mac Mo¿e uda siê nam nie zbankrutowaæ, jak bêdzie wiêcej takich Forumowiczów :haha: :szczerb: |
Glos poszedl i ode mnie, no bo jakaz inna strona/forum ma taki klimat jak to ;-)? Swoja droga tyle glosow juz od nas poszlo a ledwie sie powyzej 10 % wychylilismy - ciekawe ile glosow ma Travel Polska :( ??
|
Ode mnie te***380; posz***322;o ;)
|
I ja te¿ pu¶ci³emSMSa :spoko:
|
no to z 2 nokii posz³o :)
|
no i z 3 nokii wys³ane :D
|
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/news/9647 |
jestescie mi winni 1.22 ^^
|
wyslany :)
|
Posz³o :ja_chce:
|
upsss wpisa***322;em wwwm2 zamiast .... ;) :piwo:
|
Witam !
Trochê siê zastanawia³em ;) , ale ostatecznie wys³a³em sms'a :) Mo¿e jeszcze wy¶lê, jak bêdzie pod koniec miesi±ca szansa na zwyciêstwo ;) Pozdrawiam ro29 |
Noi ja zaglosowalem...:spoko:
|
Glos oddany :)
|
niech bedzie... oddalem glos :spoko:
|
G***322;os***243;w otrzymanych: 17,5%
W imieniu GTW dzi***281;kuj***281; za wszystkie dotychczas oddane g***322;osy :) Zosta***322; jeszcze tydzie***324;, do wygrania brakuje nam ok 30% g***322;os***243;w... |
Cytat:
|
Mo***380;na. Sprawdzone ;)
Edit: 17,7% Czyli do wygranej potrzebujemy "jedyne" 150 g***322;os***243;w ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Edit: 18,1% :) I kolejne 3,6 PLN do ty³u ;) |
Posz***322;y dodatkowe smski ;)
|
Mi ***322;***261;cznie posz***322;o ok 30z***322;... jak narazie :szczerb:
|
dobijam TAK-TAKa, poszed³ nastêpny, czyli 2 od wczoraj. no i jeszcze jeden, raporty dostarczenia s±, ale system jeszcze nie odpowiedzia³...
no i z abonamentu te¿ nie mam potwierdzenia - system w niedziele o tej godzinie ¶pi? w³a¶nie sam przed chwil± zobaczy³em w prawym rogu monitora o jakich to dziwnych godzinach potrafiê siê budziæ...dalmatyniec by³ strasznie niezadowolony z zapalania ¶wiat³a i mówi³ brrrrruuuuuu...a prawda jest taka, ¿e mi siê trochê piæ chcia³o a jeszcze wiêcej je¶æ :D wiêc pije piwo i zajadam sa³atkê z pomidorów - kalorie trzeba balansowaæ :D http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1145758620http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1145758686 |
No to i ja wys***322;a***322;em SMS :D
|
A ja wys***322;a***322;em dodatkowe 2 :P
Tylko, ***380;e nie dosta***322;em smsa zwrotnego jeszcze :szczerb: |
Cytat:
19,3% :) Kto da wi***281;cej :> |
Cytat:
proboj plusa oni zliczaja nawet po 1h :D ... ja juz posa³em paczuszke z heyah teraz jechac bede na plusie :D |
21%
Uda siê, czy siê nie uda? :) Dziêki wszystkim za wys³ane smsy. Do koñca pozosta³ tydzien, a nam brakuje jakies 27% do wygrania z Travel Polska. Chyba zbankrutujê :szczerb: |
Ilo¶æ za³±czników: 1
¯eby nie by³o ¿e nie wys³a³em :P
Pozdrawiam ;) |
posz***322;o :D , ile jeszcze g***322;osow brakuje ? :>
|
no wlasnie ile to jest ok glosow??? bo jak cos kupuje starterek plusa i ok 30 do 60 powinienem wys***322;a***263; zanim zliczy :D
|
1 SMS to ok 0,2%-0,1%
|
No i przyszla pora na mnie - glos oddany przed chwila :)
|
22,3%
|
:) 3:)
|
...to ja te¿... :spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:54. |