Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Chce odszkodowania za orgazmy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/chce-odszkodowania-za-orgazmy-64263/)

sayan 05.04.2006 23:38

Chce odszkodowania za orgazmy

PAP za " Głosem Szczecińskim" 30-03-2006,

Były więzień Zakładu Karnego w Czarnem koło Szczecinka wystąpi do państwa o odszkodowanie za nadmierną ilość... orgazmów, które miewał podczas odbywania kary pozbawienia wolności - czytamy w "Głosie Szczecińskim"

Osadzony pracował przy maszynie wibracyjnej do produkcji betonowych płyt.

"Machinę dociskałem podbrzuszem, trzęsło solidnie, średnio co kilkanaście minut miałem wytrysk. Teraz jestem bezpłodny. Po prostu się >>wystrzelałem<<" - napisał więzień do szefa Zakładu Karnego ppłk. Franciszka Tarasewicza.

Dyrektor więzienia nie ukrywa zdziwienia, ale sprawę traktuje poważnie. "Były więzień chce się ze mną spotkać i porozmawiać o ewentualnym odszkodowaniu za poważny uszczerbek na zdrowiu, jakiego doznał będąc moim pensjonariuszem" - opowiada ppłk. Tarasewicz.

"O fakcie powiadomiłem przełożonych. Przyznaję, to najbardziej niecodzienny wniosek o odszkodowanie, jaki kiedykolwiek trafił na moje biurko" - mówi "Głosowi Szczecińskiemu" szef więzienia.

radosio 05.04.2006 23:41

:rotfl: dobre. koles sie wystrzelał :haha:

Bródka 05.04.2006 23:56

Wystrzelil sie do ostatniego plemniczka :D
:banan:

Burt 06.04.2006 00:02

Fajna ta maszyna.:D:sylwek:
Chyba się zatrudnie do pracy przy takiej.Będe pracował aż zdechne.:rotfl:

georg 06.04.2006 00:09

Powinien dopłacić za tę rozrywkę, a nie jeszcze chcieć odszkodowanie :haha:

Prezesik 06.04.2006 00:42

już wiem, czemu więzienia są przepełnione :haha:

Piterniel 06.04.2006 00:48

Ciekawe jak wygl***261;da taka Pani pracuj***261;ca na takowej maszynie...:>

Sunna 06.04.2006 01:10

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Ciekawe jak wygląda taka Pani pracująca na takowej maszynie...:>

Jak wyglada to mozna sie domyslac. Jedno jest pewne - musi sie zachowywac bardzo glosno :p

Predi 06.04.2006 01:17

hyhy najlepsze jest to, ze poskarzyl sie dopiero PO odbyciu kary a nie w trakcie (czyzby mu bylo dobrze? :> ) :D

andrzejj9 06.04.2006 08:51

Czytałem to kilka dni temu. Ale komentować nie będę, bo sam nie wiem, jak to oceniać ;)

Igloo 06.04.2006 14:23

nawet jak kole***347; jest bezp***322;odny od wibracji tej maszyny to:
po 1 primo opiera***322; si***281; jajami o maszyn***281; co jest niezgodne z przepisami BHiP,
po 2 primo za niewinno***347;***263; nie siedzia***322; wi***281;c niech spada, przynajmnej nie narobi nast***281;pnych troli jak on sam,
po 3 primo jak juz napisano powinien sprawe zg***322;osi***263; odrazu teraz niech sie buja

Zelea 06.04.2006 15:13

Cytat:

Napisany przez Predi
hyhy najlepsze jest to, ze poskarzyl sie dopiero PO odbyciu kary a nie w trakcie (czyzby mu bylo dobrze? :> ) :D

nikt nie wzial jednego pod uwage ze prawdopodobnie no bo nie wiadomo czy napewno...

ale z kad w wiezieniu mogl sie dowiedziec ze jest bezplodny ??

badania takowe prawdopodobnie zrobil po wyjsciu na wolnosc...

Cytat:

Napisany przez Igloo
po 2 primo za niewinność nie siedział więc niech spada, przynajmnej nie narobi następnych troli jak on sam,

mysle ze takie komentarze sa calkowicie nie namiejscu...

nie osadza sie ludzi po wygladzie...

nie znasz go i nie wiesz za co byl w wiezieniu...

ale taki Twoj komentarz swiadczy tylko o Tobie...

icemac 06.04.2006 15:22

a ja napisz***281; tak: SAM TO GDZIE***346; NA FORUM umie***347;ci***322;em ;)

andrzejj9 06.04.2006 15:22

Cytat:

Napisany przez Igloo
nawet jak koleś jest bezpłodny od wibracji tej maszyny to:
po 1 primo opierał się jajami o maszynę co jest niezgodne z przepisami BHiP,
po 2 primo za niewinność nie siedział więc niech spada, przynajmnej nie narobi następnych troli jak on sam,
po 3 primo jak juz napisano powinien sprawe zgłosić odrazu teraz niech sie buja

Ad1 - nigdzie nie jest powiedziane, że tak się opierał, bo i wcale nie musiał

Ad2 - pójście do więzienia nie odbiera człowiekowi prawa do życia i do zapewnienia pewnych jego warunków. To, że popełnił przestępstwo nie zwalnia nikogo z odpowiedzialności za jego życie

Ad3 - 'od razu' nie wiedział, że stanie się bezpłodny. Nie skarży sądu o odszkodowanie za warunki pracy, tylko za konsekwencje, które one ostatecznie spowodowały.

Predi 06.04.2006 16:03

Cytat:

Napisany przez Zelea
n
ale z kad w wiezieniu mogl sie dowiedziec ze jest bezplodny ??

badania takowe prawdopodobnie zrobil po wyjsciu na wolnosc...

ciul, walic bezplodnosc, wyobraz sobie ze w robocie masz orgazmy co 15min bo sie opierasz przyrodzeniem o maszyne... uwazasz to za normalne? ja bym od razu zglosil ze "cos" jest nie tak z tym stanowiskiem pracy

@Andrzejj - jak zwykle na powaznie komentujesz ironiczny post ;)

Kris 06.04.2006 16:22

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Ad1 - nigdzie nie jest powiedziane, że tak się opierał, bo i wcale nie musiał

"Machinę dociskałem podbrzuszem, trzęsło solidnie, średnio co kilkanaście minut miałem wytrysk. Teraz jestem bezpłodny. Po prostu się >>wystrzelałem<<" - napisał więzień do szefa Zakładu Karnego ppłk. Franciszka Tarasewicza.

Nie napisał, że jajami, ale niektóre wypowiedzi czasem się powinno traktować z przymrużeniem oka a nie dosłownie. Dla mnie też jak nie wiedział że nie służy to do dociskania maszyny, to... :wow:

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
(...)
Ad3 - 'od razu' nie wiedział, że stanie się bezpłodny. Nie skarży sądu o odszkodowanie za warunki pracy, tylko za konsekwencje, które one ostatecznie spowodowały.

No wiesz, ale jak takie rzeczy są w pracy, to chyba wiadomo, że jest coś nie tak i powinien to zgłosić do kierownictwa.

Po drugie - sądzę, że facet grubo przesadza. Po trzecie - jeśli stał się bezpłodny, to bardziej lekarz powinien powiedzieć jakie były tego przyczyny - organizm jest zdolny do regeneracji a w taką ilość jego wystrzałów to raczej nie wierzę - LUDZIE! Przecież musiałoby po nim widać! :mruga: :haha:

Dla mnie to facet piep*rzy trzy po trzy i jak to nie spóźniony żart prima-aprilisowy to nie wiem co to jest... he he

MQs 06.04.2006 19:23

Kole***347; sie zjara***322; (albo taki urodzi***322;) i wymysli***322;, ***380;e ta historyjka zaje*i***347;cie trzyma si***281; kupy... w rzeczywisto***347;ci to sama ona jest kup***261; (a kolo sie jej trzyma).

Ps. Zapewne wyrabia***322; "300% normy" :spoko:

andrzejj9 06.04.2006 19:50

Cytat:

Napisany przez Predi
@Andrzejj - jak zwykle na powaznie komentujesz ironiczny post ;)

Jeśli rzeczywiście jego zamierzenie było ironiczne.. :>

@ Kristoferros

>>>Dla mnie to facet piep*rzy trzy po trzy i jak to nie spóźniony żart prima-aprilisowy to nie wiem co to jest... he he<<<

Też raczej bym się tego trzymał, zwłaszcza, że przeczytałem to właśnie gdzieś koło początku kwietnia.

ed hunter 06.04.2006 20:36

ja obstawiam, ***380;e go***347;***263; chce by***263; jeszcze raz osadzony obok tej maszyny ;p

andrzejj9 06.04.2006 20:45

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ja obstawiam, że gość chce być jeszcze raz osadzony obok tej maszyny ;p

Może kazali mu się przenieść i stąd ten pozew..? ;)

Patrix 08.02.2015 19:15

Czy ktoś wie jak po dziewięciu latach sprawa się skończyła? :szczerb:

Jarson 09.02.2015 20:18

... lekarz orzekł, że nastąpił spadek czułości na bodźce i gość dostał wspomnianą maszynę jako wspomagacz erekcji? :hmm:

andy 09.02.2015 20:36

@Patrix czego chcesz wiedzieć? Nie oceniam...ale wiesz... ;p

Patrix 09.02.2015 20:48

No jak to co... jak nie to odszkodowanie do zwrotu!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:50.