![]() |
Cytat:
|
Rycho - nie przesadzaj - pamietam jak dzis ze wybierajac knajpe nie sprawdzales czy maja hotspota, wiec nie jest tak zle :P
|
@rychu ty alkocholiku wirtulany :D heheheh
|
Cytat:
mysle że max. 30 :rotfl: |
Cytat:
Moja flota coś przywiozła, albo nie. ... |
Cytat:
dzień jak co dzień ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam za słabe nerwy na to :P Na forum podłogi udzielasz się coś ? |
Cytat:
Ale to już nie jest gra. W miom przypadku to czasem rosyjska ruletka. |
Cytat:
|
Hmm hmm szkoda, ze nie zrobilismy konkurs na spamera roku - 1 kwietnia oczywiscie w formie zartu :d
|
Cytat:
|
Cytat:
|
... gdyby przypadkiem nie było rycha, należałoby go czym prędzej wymyślić :taktak: :taktak: (chyba się powtarzam).
|
Cytat:
|
Rychu jest jak czas niby go nie widac ale gdzieś się kręci ;)
|
Cytat:
Dlatego piszę. I dlatego teraz masz masz reputę. Zieloną. Prawdziwą. :) Coś komuś i sobie udowodniłem. |
Cytat:
A tamte stare czasy :) Jaki pierwszy przeskoczylem 1000 postow i dostalem nawet za to od Montera? czy od SoBala? sliczna czapeczke CDRinfo. Prowadzilem w ilosci postow - az sie przestraszylem - serio - Yahol tu, Yahol tam, w kazdym topiku Yahol (bo pisalem sie z duzej litery :) ) Az strach bylo wejsc na forum. Eeech... wspomnienia.... |
Cytat:
Mój drogi przyjacielu. Aż się boję Tobie odpowiadać. Każdy temat jaki bym poruszył może Ci być aluzją do czegoś. A tak się kiedyś nam dobrze rozumiało. :) |
Cytat:
Pozdrawiam również, ładny wiersz :) |
Cytat:
Jestem. Siedzę przed tym wynalazkiem co daje mi zarabiać. Parę kliknięć i zarobiłem. Parę kliknięć i straciłem. A istota i tak leży gdzie indziej. |
Cytat:
a tak poza tym, to jestes uzalezniony, tylko nie wiem od czego bardziej: piwa czy internetu || |
;)
|
Cytat:
W nocy też pracujesz? No to wirtualne "cyk" :) |
@Rycho, nie jeste***347; za cz***281;sto, ju***380; raczej za rzadko! :mruga:
|
jak zadajesz takie pytanie to znaczy ze nie jestes juz, kiedys moze tak.
Teraz wiesz ze jestes jak jestes a jak cie nie ma tez jestes To w koncu jestes czy tylko myslisz ze jestes, bo ja mysle w koncu ze jestes??? |
Cytat:
Kładę się spać. Powiedzmy godzina 22. Budzę się. Nie wiem czy chce mi się siku, czy zapalić. Jest 1 w nocy. Włączam machinalnie komputer. Loguję się na Ogame. Wysyłam flotę. Na frajerów co dopiero wrócili z rabunku i mają dużo surowca. Kładę się spać. Nie moge zasnąć. O 3 godz. piję mocną herbatę. Oczy mi się kleją. Zasypiam. O 6tej budzi mnie dzień. Wstaję. Moja flota coś przywiozła, albo nie. Loguję się na CDRinfo. Składam życzenia solenizantom. Jadę sprawdzić czy realna poczta nie ma coś do mnie. Sprawdzam email Gram w pasjansa. Idę się wysikać. Znowu CDRinfo. Sprawdzam, czy nie mam coś do zarobienia. Jak mam to zarabiam. No i tak w kółko... Tak w skrócie. |
Cytat:
|
Eeeeee.....Rychu a pyta***322;e***347; si***281; Eli? :D
|
Rycho, nalug netowy jest wtedy gdy kladziesz sie spac i po chwili znowu siadasz do kompa cos zobaczysz, i tak w kolko
wiec sam sobie odpowiedz czy jestes uzalezniony ;) |
Prezesik umrze! jak ka***380;dy z nas :P
mafia pruszkowska gnije *kwiatek* w kryminale za znikni***281;cie reputek s***261; winni ci, kt***243;rzy b***281;d***261; ujawnieni. nasza w***322;adza ujawni wszystkich winnych. dzi***281;kuj***281; pa***324;stwu. |
Cytat:
Co Ty na to? Prezesik jeszcze coś powie? Czy zamilknie na wieki? edit: Prezesik! Pakuj się i emigruj. edit2: Co ja pier.... Podobno byłem dziś nawet w fotozagadkach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
jako, ***380;e mamy kolejny temat maj***261;cy wszelkie przes***322;anki, aby trafi***263; do zaszczytnego miejsca na tym forum, pragn***281; powiedzie***263;, ***380;e wszelkie wypowiedzi zapisuj***281; sobie na dyskietk***281; tward***261; i gdy rycho bedzie ju***380; adminem udost***281;pnie mu to (za odpowiedni***261; op***322;at***261; ma si***281; rozumie***263;) i b***281;d***261; wykorzystane w powo***322;anej w przysz***322;o***347;ci komisji ***347;ledczej.
komisja b***281;dzie 'do sprawy prze***347;ladowania rycha' |
Cytat:
|
Wszyscy znaj***261; odpowied***378; ||
|
e ? ja wiem ?
|
chyba napewno tak ;)
|
Cytat:
Wiosna idzie. A z wiosną.... Siekiera, topola, Kraków, szklanka....:) Życzę Ci wszystkiego najlepszego. Szkoda, że jesteś ukrytm userem. :piwo: |
Tak, nie jest.
Nie, nie jest. |
Tak :D
|
Czy rycho nie jest za często?
Zapytam tak jak Yachol parę lat temu.
Z tym, że ja jestem nałogowym użytkownikiem internetu. Tak, czy nie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:27. |