![]() |
Nie ma sprawy. :D
|
Dziękuję bardzo! Wszystko powróciło do normy :) Pozdrawiam!
|
Ilość załączników: 1
Mówisz i masz.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
No to tutaj. ;p
|
Cytat:
|
|
Dzieki :) wiec jeszcze brakuje mi Arial Bold i Arial i wszystko bedzie cacy.
Pomozcie. dudithemaster@gazeta.pl |
najpro***347;ciej to skopiowa***263; kawa***322;ek tekstu, wrzuci***263; do Worda i pokazuje jaka to czcionka, albo polukaj w ***378;r***243;dle strony + plik *.css i wszystko wyjdzie :)
--edit-- joujoujou - wyprzedzi***322;e***347; mnie o nieca***322;***261; minutk***281; :) |
Podejrzyj ***378;r***243;d***322;o strony google, czcionki tam b***281;d***261; wymienione. :idea:
|
Dzieki :) pomogło ale nie wszedzie... tzn wyglada na to ze jeszcze brakuje czegoś. Google nadal pochylone.. jaka tam jest czcionka ?!
http://img226.imageshack.us/img226/4...onki1dj.th.jpg Tutaj są wszystkie czcionki jakie mam, czegoś brakuje ? |
Dzieki :) pomogło ale nie wszedzie... tzn wyglada na to ze jeszcze brakuje czegoś. Google nadal pochylone.. jaka tam jest czcionka ?!
|
Wyslalem, chyba sie to instalowalo wchodzac w: Panel Sterowania>Czcionki>Plik>Zainstaluj nowa czcionke
|
Właściwie to coś jest chyba skopane z czcionką Verdana jeżeli ma być pogrubiona. Wtedy staje się też pochyła...
Edit: W systemie nie mam czcionki Verdana pogrubiona, jest tylko pogrubiona kursywa i normalna. Skąd wziąć ? Mógłby ktoś przesłać ? Byłbym wdzięczny. adresik: dudithemaster@gazeta.pl |
Mialem to samo dzien po reinstalacji Windowsa. Okazalo sie ze jednej czcionki mi brakowalo. Musisz znalesc brakujaca i doinstalowac.
|
Pochyła czcionka
Witam!
Mam problem, być może mały ale nie wiem jak go rozwiązać. Włączyłem dzisiaj komputer i niektóre czcionki mam pochylone. Np: otwieram google i tam wszystkie rezultaty wyszukiwania mam napisane pochyloną czcionką! W ie i firefoxie tez. W niektorych programach również (ad-aware, ustawienia w gg)Tak jakby jedna z czcionek miałabyć standardowo pochylona. Nie wiem gdzie mam to zmienić a strasznie denerwują mnie takie pochylone, mniej czytelne czcionki! http://img365.imageshack.us/img365/3...iona9nb.th.jpg |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:58. |