![]() |
M@X nagie azjatki s***261; zabronione, wi***281;c nic z tego ;)
@pablocoo ty mi podsun***261;***322;e***347; pomys***322;, zrobi***281; stronk***281; o grze Splinter Cell Twoja mi si***281; spodoba***322;a i st***261;d pomys***322; :) |
Cytat:
Moze to nie podstawa, ale napewno sie przyda :spoko: A tak powaznie, to musisz sam wymyslic o czym ma byc strona :) |
Jesli chcesz zeby miala duza ogladalnosc to musza byc na niej gole azjatki ;-)!
|
dobry pomys***322;, ale ja i gastronomia to dwie r***243;***380;ne rzeczy ;)
mo***380;e jakie***347; inne propozycje? |
Cytat:
|
mam stronk***281; na fsphost.com, ale....... jest problem-brak pomys***322;u na o czym ona ma by***263;
dorad***378;cie mi co***347; tylko bez jaj prosz***281; ;) |
Cytat:
Ale dzieki za info, byc moze w ten sposob stracilem poprzednie konto :D |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. jak wyslalem na pm : Plik doszedl caly bez przerwania. |
Cytat:
idz do spozywczaka i stan przed taka.. a: "a no to moze te jabluszka jeszcze? swieze one sa?" b: "tak, prosze, cos jeszcze?" a: "nie, to juz wszystko" b: "dobrze, prosze.." [zaplacone] a: "a moze jeszcze.." i tak wkolko! kiedys wyszedlem z jednego sklepu, bo nie moglem wytrzymac, poszedlem do sklepu obok i dopiero wyszla jak wracalem z tamtego :| pozdro |
ja tam jestem pod wrazeniem na wielkiego PLUSA
dali swietne narzedzie za free z bardzo przejzystym i dosc fajnym programem do pisania jak chce sie php, sql, ftp, dns, maskowanie adresu itd to sa komercyjne oferty - calkiem niedrogie no i konstrukcja adresu jest ludzka :) a sam hosting - jak na darmowy to i tak bardzo dobry! |
Cytat:
250MB, bez reklam Tylko wywalili mi juz kisdys konto bez powodu (chyba :D) Narazie swoja strone mam na nim, mam nadzieje ze nie wywala. Jak sie zdecydujesz, daj znac na PM jak ci dziala przesylanie plikow przez ftp (bo mi sie przesylaja niepelne pliki, kazdym klientem; nie wiem czy to wina neta, czy ich serwera :ysz: ) |
jecha***322;em kiedy***347; darmowym autobusem z centrum Warszawy do IKEA w Jankach. napakowa***322;o si***281; do niego pe***322;no wsiowych bab z tobo***322;ami i robi***322;y piek***322;o kierowcy, ***380;e nie chce stan***261;***263; np. w Raszynie. w mord***281; jedzie taka za darmo, autobus ma wo***322;ami napisane, ***380;e jest z IKEA i jedzie do niej i koniec.
ale taka jest mentalno***347;***263; - dostajesz za free i si***281; nie podoba :szczerb: |
Cytat:
Oni glupkami tez nie są. Chociaz przyadłby się taki serwerek szybki jakis :D ps. nawet niezłe niektóre layouty. Jak ktos potrzebuje stronę, nie zna się na tym (nie mowie ze do celow komercyjnych bo wtedy sie placi specjalistom :D) to bez problemu stworzy ciekawą stronę. Takie jest moje zdanie. |
Jak dla mnie to jedna wielka lipa
Mam stworzona strone (wlasciwie to galerie ze zdjeciami), myslalem ze ja tylko wysle i juz. A tu ani dostepu przez ftp - kopiowac 250 plikow pojedynczo :blee:- ok, moze bym to nawet jakos wyslal, tylko nastepny problem jak utworzyc katalog? - znowu sie nie da. Domyslnie laduje sie zrobiony przez nich strona glowna, a nie moj index.html ani index.php. Ktos powie zeby wywalic ta strone glowa - znowu problem, bo sie nie da. Kodu edytowac tez sie da (mozna tylko fragmenty), ale szablon i tak musi byc ich. Marnosc, marnosc nad marnosciami :/ Na takich zasadach to moga dac nawet 1GB miejsca, bo i tak wiadomo ze nikt tego nie wykorzysta. -------- A tak poza tematem, zna ktos jakis darmowy server -tak z 30mb na strone i CALKOWICIE bez reklam? |
ifno o otworzeniu strony dostalem, teraz tylko zmusic sie do wypelnienia tego przynajmniej jakas wizytowka... heh...
|
u mnie tez ruszy***322;o, ale nie mam zbytnio czasu :mruga:
|
Cytat:
|
qrna mozilli 1.6 nie obs***322;uguje :/
|
Cytat:
Upload plikow jest rowniez via WWW... czyli wszystkie zalaczniki, zdjecia wrzucam przez stronke google.... troszke lipnie narazie to wyglada... |
Czyli tylko przez WWW jest managment stronk***261;? Mozna przez FTP sie polaczyc?
|
A co mi tam zapisze si***281;, :D
|
Wyglada na to ze nie mozna dzialac przez Opere... Firefox lub IE ;|
|
Mnie sie nawet podoba.... Prowizoryczna stronka sojuszu w Ogame juz jest :D
|
A mozna sie jakos polaczyc przez jakiegos menadzera ftp (np. total commander'a)? bo nigdzie o tym chyba nie pisza co i jak
|
ja tez moge juz dzialac. zajme sie tym jak bede mial troche czasu :D
|
kaczka by ich:
Sorry, your web browser is not yet supported. Our programming wizards tried their darndest to get Google Page Creator to work with as many browsers as possible. But alas, even the most expert practitioners of web sorcery must sleep now and again, lest their JavaScript magic run dry. So, for now, you'll need either to download a new version of Firefox or download a new version of Internet Explorer (Windows only), and then come right back. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
Do "pe***322;nej" mobilnosci calemu temu polaczonemu systemowi brakuje mozliwosc obslugi poprzez WAP. Jesli nie ma mozliwosci dodania/edycji/odczytu poczty, terminow w kalendarzu i wszelkich innych danych ktore udostepnia system, poprzez telefon komorkowy z przegladarka WAP, to nie jest to rozwiazanie mobilne. (nie mam konta wiec nie wiem jak jest)
|
Cytat:
kompa nie nosimy z sobą najczęściej, a jak już to ilość punktów dostępu do netu jest mocno mała. chyba prawie nikt nie potrzebuje aż tak neta, aby z komórkowych rozwiązań korzystać??? jeśli ten googlowy kalendarz działa też off line to czym może zaskoczyć oulooka? tym, że jakiś spider, lub żywa osoba czyta nasze terminy? |
Cytat:
|
Cytat:
Swoją droga ten kalendarz to ciekawe rozwiązanie. Jeżeli dopiszą do tego jeszcze wtyczki do Sunbirda (to całkiem realne) oraz do Outlooka to otrzymamy rewelacyjne narzędzie. Mając na komputerze PIMa będzie on się synchronizował z Google Calendar - oczywiście w obie strony. Natomiast w przypadku gdy nie mamy dostępu do własnego komputera można użyć przeglądarki. Jednym słowem pomysł super - zdalna baza zawsze aktualna a przy okazji z własnym interfejsem. Na plus można tez zaliczyć to, że kalendarz można udostępnić innym. Jeżeli ktoś dopisze do tego jakieś moduły pozwalające na integrację z WWW to już tylko krok do tego, że wchodzimy np na WWW dentysty, sprawdzamy wolne terminy i zapisujemy się na odpowiedni dla nas termin. A może poniosła mnie fantazja? |
Cytat:
Jest jakaś podstrona Google, na której opisane są pokrótce wszystkie ich projekty, ale nie pamiętam teraz adresu.. |
pieknie - dzieki BD za kolejne dobre wiesci
google chce wyraznie przejac kontrole nad wszystkim co sie nas tyczy :D darmowa swietna poczat, strona www, kalendarz, wyszukiwarka internetowa, wyszukiwarka lokana, przegladarka zdjec... a to wszystko za free i naprawde swietnej jakosci... jak ich nie kochac ;) |
Czyzby pworot starego, dobrego internetu w ktorym mozna miec duze pojemnosci na strone bez zadnych limitow i to za darmo? Cos mi sie nie chce wierzyc, ale jednak sie zapisalem... ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A jest jaka***347; mo***380;liwo***347;***263; wprowadzenia konta Gmail do jakiego***347; programu pocztowego np. The bat?
|
Cytat:
Dostępu do baz i php nie ma i raczej wątpię aby były. PS Poza stroną WWW Google udostępniło ciekawy PIM - http://www.google.com/calendar Oczywiście konto na Gmail wymagane. Warto wspomnieć o tym, że można importować dane z MS Outlook oraz kilku innych narzędzi tego typu. Moim zdaniem rozwiązanie jest bardzo wygodne dla ludzi mobilnych... |
Jest osobny temat na pro***347;by o zaproszenia do gmaila :P
Prosz***281; si***281; przenie***347;***263; tam :D |
Cytat:
|
Tez poprosze zaproszenie:)
aaa1[a t]poczta.fm |
Cytat:
|
no to czekamy... oby bylo php chociaz...
|
Cytat:
(nick z forum.małpa.poczta.onet.pl ) |
bedzie php i sql ? jak nie to badziew :)
|
r***243;wnie***380; si***281; zapisa***322;em - dzi***281;ki za info
a teraz sobie poczekamy ;) |
Cytat:
Cytat:
|
te***380; si***281; zapisa***322;em. za darmo cho***263;by ocet :D
|
Szkoda, ze tylko 100MB; na moja strone to za malo :)
Ale zawsze czesc plikow mozna trzymac gdzies indziej, wiec zaraz sie zpisze ;) @andrzejj9 chcesz zaproszenie? :) |
Ciekawa sprawa. Też bym się dołączył, ale nie mam konta na gmailu. Może w końcu założyć..
|
Ja jestem tylko ciekaw ile reklam b***281;d***261; dodawali do stronki? i nie kryje, ***380;e sam doda***322;em si***281; do listy oczekuj***261;cych ;)
|
ja tam samo ;P
|
No i ja tez juz jestem na liscie oczekujacych :D
|
Ciekawe jak dlugo bedziemy czekac :D
Dzieki za info. |
Te***380; si***281; zapisa***322;em ;)
|
Już się zapisałem :)
@Desden dzięki za info :piwo: |
lista oczekujacych :)
za to skrzyneczka mi sie powieksza caly czas :D nie wiem po co mi taka wielka, ale zawsze mozna sie cieszyc :) BIG THX za info :) |
[GOOGLE]100MB!! w prezencie na własną strone WWW...
Google wprowadza właśnie darmowe konta 100MB na załozenie wlasnej witryny WWW. Jesli ktos ma GMAILa to własnie do niego jest skierowana ta propozycja - Wesołych Świąt :spoko:
http://pages.google.com/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:25. |