![]() |
PlexTools Professional
Wie ktoś skąd mozna ściągnąć pełną wersją PlexTools Professional (nie update)..?? Niestety pudełko ze swojego plexa wraz z zawartoscią zutylizowalem.......:sciana: myslałem że ściągnę sobie najnowszą ze stronki a tu zonk.....same update'y które wymagają zainstalowanego plextool'sa :sciana:
chyba że ktoś poratuje mnie swoim...... |
Cytat:
PlexTools Professional XL v3.08 sprawdz wiadomosci pri\ywatne :spoko: |
thx mensir67pl :spoko:
a wersje nie XL można gdzies dostać?? |
Ja te***380; poprosz***281; Mensir :)
|
Cytat:
PlexTools Professional 2.32a |
to niestety też update........ale dzięki za chęci....
Pozdro Jak ktoś może niech mnie poratuje bo zdajesie zutylizuje również tego plexa.... XL potraktowany paczykiem staje się bardzo niestabilny i niemożliwe staje się skanowanie CD..... UPDATE Doszedłem jak obejść tą pomyloną detekcję......wystarczy uzyć przełacznika A (administrative instalation) i po kłopocie.... mensir67pl wielkie dzięki . UPDATE 2 qrde nie wiem o co chodzi ale przy próbie skanowania CD wywala mi plextools... prośba w dalszym ciagu o poratowanie mnie instalką (nie update) plextoolsami professional...(nie XL) |
Ilość załączników: 1
znalazłem płytke.
Czy ktos testował CD'ki plexem 760A?? mi wywalaja sie plextoolsy zarówno normalne jak i XL.....co więcej w pro nie można przeprowadzić testu beta/jitter......wywala błąd: |
No widzisz @VANTWG!
Ledwo kupiłeś ten szajs a juz się problemy zaczęły... :> Norma... :czytaj: :mruga: |
prosze bardzo swiezo skopiowany PlexTools Professional 2.23 z oryginalnego nosnika dolaczonego do mojego Plexa:
http://rapidshare.de/files/18244674/...3_Eng.rar.html mam nadzieje ze udostepnienie tego jest w pelni legalne, jezeli nie niech jakis mod usunie linka. |
ty VIZZ wiesz że się we mnie gotuje
..........niby taki wypas a podstawowe błedy ......:sciana: @Hunter_NY dzięki.......;) |
Cytat:
|
@punisher
pr***243;bowa***322;em ale wywala ***380;e nieznaleziono "valid version".... btw. znalaz***322;em swoj***261; p***322;ytk***281;...;) uratowa***322;a si***281; razem z gwarancj***261;....;) |
Instalowałem wersję ze strony czytli 2,32a oraz z płyty i wszystko jest OK:spoko:
|
Cytat:
:> |
hehe prawie.....
|
Trochę czasu minęło a px760a kupiłem w sierpniu i z żadnymi testami w plextoolsie nie mam problemu. Oj Vizzard nie wiesz co pleciesz :haha: Ta palara to niezłe nigdy do końca nieoswojone zwierzę ||
|
Cytat:
Po prostu nie każdy potrafi to zrozumieć albo nie każdy ma ochotę || Po drugie: Zwierze w komputerze? :O Nie! Dziękuję! Aż mnie na torsje bierze :zygi: Po trzecie: nieoswojona czyli robiąca co chcąca... fajnie... :sciana: No i kto tu głupoty plecie? :> :czar: |
Kurcze i zawsze wszystko odwróci ogonem do kota... :w00t:
|
Cytat:
Nie zawsze :nie: Tylko gdy przyjdzie na to ochota :taktak: :mruga: |
vizzard
dostaje wysypki na samo slowo plextor. |
Cytat:
Ale chętnie dostałbym jakieś wysepki :taktak: Najlepiej u wybrzeży jakiegoś oceanu... :> :czar: |
Cytat:
|
Cytat:
:czar: |
Cytat:
|
Cytat:
:matrix: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:56. |