![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
Rozumiem, że u Ciebie nic się nie stało, ale to nie znaczy, że tak jest u innych, więc komentarz, który napisałeś jest co najmniej nie na miejscu. Widzę jednak, że już wiesz, że zrobiłem źle, więc nie mam zamiaru się kłócić, masz racje ... Cytat:
pozdrawiam |
Cytat:
Cytat:
http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/articlear_22247.html |
Cytat:
Cytat:
pozdrawiam |
Ja uzywam tego programu i u mnie chodzi wysmienicie. przyspieszenie bootowania po uzyciu bootvisa jest znaczace i widoczne. polecam ten program. gorzej jak ktos nie umie go obsluzyc...
na chipie pamietam byl artykul poswiecony temu programowi... jak ktos chce to moze poszukac |
Wiem. A dokładniejsza kolejność to stery płyty, DirectX i stery od grafy. Potem inne urządzenia :)
|
Witam!
Tylko pamietaj, zeby najpierw wszystkie steroniki zainstalowac (do dodatkowych sprzetow tez). |
Jak będę robił format C: dziewczynie to wybróbuje ten program. Podziele się uwagami na forum jakby co :) pozdrawiam
|
Witam!
Sprawa z BootVis wyglada tak... Jesli masz stabilny zestaw i zadnych konfliktow sterownikow, do tego czysty system (SYTEM + STEROWNIKI) to wszystko bedzie OK, ale najpierw nalezy zrobic analize, a dopiero pozniej wykonac operacje. W przeciwnym razie moga wystapic problemy. Microsoft wiedzial o tym, dlatego wycofal oficjalnie ten program. Nigdy nie mialem problemow z BootVis, ale zawsze dbalem o to, zeby go uzywac zaraz po zainstalowaniu systemu i sterownikow, na sprawdzonych zestawach. Przynajmniej to wynika z moich obserwacji i doswiadczen z BootVis - a program jest naprawde bardzo dobry (chodzi mi o skutecznosc). |
Cytat:
|
Witam
Miałem kiedyś identyczny problem. To narzędzie jest co najmniej niebezpieczne w użyciu. System po prostu przestał się uruchamiać i bez Ghost-a się nie obyło. Z tego co pamiętam, to tryb awaryjny u mnie nie działał. Wielkie brawa dla twórców za "świetny" soft, na przyszłość zalecam trzymać się od niego z daleka ;) ... pozdrawiam |
No niestety. U mnie "ostatnia dobra konfiguracja" nie pomogła. Teraz na pewno zjadzie się miejsce na hdd na "odzyskiwanie systemu" :)
|
Mialem podobnie...
Pomoglo kilka resetow albo "Ostatnia dobra konfiguracja" :P |
Wykorzystałem radę Piterniela. Naprawiłem system podczas instalowania. Wybrałem opcję "napraw" i działa ok. Wcześniej próbowałem wszystkiego. Śmieszne było to że tryb awaryjny działał a normalny nie. Pozdrawiam
|
Jak to naprawi***322;e***347;? Kto***347; mo***380;e kiedy***347; mie***263; podobny problem..
|
Już działa wszystko ładnie :)
|
Spr***243;buj naprawe systemu przez instalator
|
BootVis - dość spory problem
Postanowiłem sobie przyśpieszyć bootowanie kompa z pomocą programu BootVis. Ściągnąłem (http://download.microsoft.com/downlo...otVis-tool.exe) Włączyłem zrobiłem co trzeba było zrobić i restart. I tu zaczynają się jaja. JAk mój w2k3 chce bootować to na tym migającym pasku się zawiesza ale kontrolna hdd cały czas się świeci. Nie uśmiecha mi się zrobić format C: :/ Proszę o pomoc. Pozdrawiam
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:19. |