![]() |
no.. chciałem umyć samochód w zeszłą sobotę. Ale spojrzałem na prognozę - miało padać przez resztę dnia (w tym momencie było słonecznie), padać w niedzielę, padać w poniedziałek. Więc sobie darowałem.
Kolejne trzy dni były bardzo słoneczne. Chciałem więc umyć, ale miało padać.. Poczekałem więc... W końcu po prawie tygodniu czekania umyłem dzisiaj przy pięknej, słonecznej pogodzie - jakąś godzinę temu... .. właśnie leje.. |
No to teraz już wszystko wiem :P
Jutro pracuję rano. Drewno tnę po południu. W piątek pracuję normalnie, w sobotę nienormalnie, w sobotę wieczorem grilluję, w niedzielę odpoczywam. Gdyby to był zwykły weekend to miałbym więcej wolnego niż w "długi" :D |
Cytat:
.. a o pogodzie zapomnijcie.. jutro myję samochód ;) |
tesknie za grillem
a jeszcze bardziej za ogniskiem |
Tez bede grillowal! :spoko: :taktak:
|
Jakby ktoś mnie szukał, to powinienem leżeć gdzieś w pobliżu grilla. :mruga:
|
w domu
w pracy w kurzu tak po trochu |
W domu.
W pracy. Przy piwie. Jak będzie okazja do grilla, to czemu nie. Zacznę jutro od rozprawienia się z dziesięcioma metrami drewna. Nie mam jeszcze informacji kiedy i na ile będę musiał się pojawić w pracy, ale jeśli jutro nie będę musiał, to przerwę cięcie dopiero z końcem drewna. W piątek pewnie cały dzień przesiedzę przy kompie - również pracując. W sobotę i w niedzielę odpoczywam ile wlezie, choć jeszcze raz - jak zobaczę grafik to będę wiedział, kiedy mogę liczyć na ten odpoczynek... W takich chwilach jak ta mam ochotę wsiąść w Ryanaira i lecieć do Jujka... |
W domu.
W pracy. Przy grillu. Przy piwie. |
W pracy. :|
|
Odkopuję :spoko:.
Gdzie w tym roku zamierzacie spędzić majówkę? Ja jeszcze nie mam upatrzonego miejsca, a przydałoby się ;). Myślę nad: -odpoczynkiem w domu (domek na wsi :P) -wyjazdem z kumplami(jak będą mieli czas) -wyjazdem do rodzinki Pochwalcie się, gdzie Wy zamierzacie się wybrać :spoko: A tymczasem :piwo: - za dobrą pogodę na te 3 dni :P |
a m***243;j weekend jeszcze trwa, i do szkoly dopiero w ponidzia***322;ek :)
|
m***243;j weekend te***380; by***322; wspania***322;y:),
by***322; przy okazji bardzo mini zlot:), @ndy dzi***281;kuj***281; jeszcze raz za ksi***261;***380;ki:) |
Ilość załączników: 1
weekend udal sie wysmienicie
o czym swiadcza chocby pewne luki w pamieci - niewielkie, czyli akurat :D ognisko, grile a przede wszystkim WSPANIALE TOWARZYSTWO! jedyne czego mi brakowalo to to: choc przepis Czechojowej ktory zaprezentowala tez sie byl wysmienity :) wlasnie w tej chwili stoi na moim biurku :D |
Ja w***322;a***347;nie wr***243;ci***322;em z weekendu :]
By***322;o :spoko: Tylko teraz mam duuu***380;o do czytania na Forum :P I reputki musz***281; przetestowa***263; :D |
Cytat:
od razu tak ostro??? może delikatnie, wiosennie jak to na majówce? :D http://gajlewicz.art.pl/wino.jpg |
Ehh.. co***347; pogoda w ten weekend majowy jak na razie 'niespecjalnie' dopisuje.. Ja ze swojego wyjazdu ju***380; raczej ca***322;kowicie zrezygnowa***322;em (jeszcze troch***281; si***281; zastanawiam, czy jutro jeszcze nie dojecha***263;), bo troch***281; si***281; zazi***281;bi***322;em i nienajlepiej czuj***281;, a jazda na zgrupowanie i cztery treningi dziennie przy takiej pogodzie, prawdopodobnie roz***322;o***380;y***322;yby mnie ju***380; ca***322;kowicie.. Szkoda, bo mia***322;em na ten wyjazd ochot***281; i planowa***322;em od dawna, ale c***243;***380;.. wezm***281; si***281; pewnie za malowanie domu, bo od dawna te***380; trzeba to zrobi***263; :)
|
Witam !
Propozycja ...mhmm - może spróbować przeżyć go tak, jakby miał być takim "prawie" ostatnim w życiu ?? Po prostu starać się go nie zmarnować - aby 3 maja wieczorem móc powiedzieć, że nie był to czas stracony ;) Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego weekendu :spoko: ro29 |
miałem dzis po pracy jechac na długi weened do krakowa ale jak zobaczyłem jakie specjały Legion serwuje w swoim barku postanowiłem zostac ;)
życze wszystkim świetnej pogodny, zimnego piwa i gorących kobiet :fala: niech się świeci pierwszy maj|| |
a gdzie kieliszki - musztardowki chcialem powiedziec:D
|
normalnie az poczula druga mlodosc :D i pyka teraz na wszystkie strony procentami :D hehehe
ps no widzisz w sam raz na wypad pod most z dziewuszka lub kolegami a jak impreza sie nakreca w blekicie paryza :D |
Propozycja genialna :P
Szkoda, ***380;e mam now***261; drukark***281; :szczerb: Jakie procent zawarto***347;ci tej butelki trafi***322; do g***322;owicy? :> |
Cytat:
ps czyszcze niby glowice w drukarce :D heheheh ale co nie podoba ci sie propozycja na weekend no nie mow ze nie jest swietna tylko pod mostem najlepiej smakuje w kartonie :D |
Jest sens pyta***263; co z tym robisz?? :szczerb:
|
Ilość załączników: 1
pogoda bedzie deszczowa wiec to moja propozycja na weekend wlasnie sie konczy musze skoczyc do chemicznego :D heheheheh
|
http://wwwa.accuweather.com/world-fo...ZNAN|&metric=1
najwyzej zmien miasto imho najlepsza prognoza - na 2-3 dni sprawdza sie o wiele lepiej niz ta na onecie czy np w tvn :) generalnie pogoda barowa :D no i majac przegladarke pande czerwona zwana czesto ognistym liskiem (czyli firefoxa) mozna miec ta pogode na pasku ;) |
A mo***380;e kto***347; z Was si***281; orientuje jaka pogoda b***281;dzie w tzw. weekend majowy?
:) |
A ja mialem jechac w gory na pare dni, nawet mialem pieniadze zabukowane. I nagle na dysku wypadly bad-sector'y i kasa na wyjazd poszla sie kochac - musialem kupic nowy dyszel...
|
a Ja w sobote , u kolegi z gim. jest taka imprezka ma***322;a xD juz sie doczeka***263; nie moge :D heh
|
Piwo, grill, ogrodek...wezcie mnie nie wkur... bo ja w pracy siedze i dopiero 2 i 3 maj mam "dlugi weekend" :)
|
A ja na rozpocz***261;cie weekendu (jutro) ide na ognisko klasowe troche za***347;wi***281;towa***263;, przy % , :piwo: i przy mentolowych :P
|
Cytat:
A ja jutro, albo w sobotę rano wyjeżdżam na zgrupowanie karate, które potrwa do środy. Ładna okolica, cztery mordercze treningi dziennie. Przyjemnie spędzony weekend :) |
Cytat:
|
Cytat:
:D |
Cytat:
|
W "sąsiednim miasteczku" prawdopodobnie będę , od niedzieli do wtorku.
Piszę prawdopodobnie bo już niczego pewien nie jestem :ysz: Jak ktoś z użytkowiników powyżej 1 roku by się chciał załapać na transport to pisać. Wyjazd miasto Karków. Abstnęci niemile widziani :> |
W prognozach na sobotę/niedzielę straszą temperaturą w okolicach 10 stopni i opadami deszczu, ale pierwszy zaplanowany w tym roku grill i tak się odbędzie (w końcu to tylko przykrywka do większej całości :haha: ). W razie czego jest jeszcze garaż. No chyba że pojedziemy do Czech na ten beer spa... :D
|
A ja jeśli mi pogoda dopisze to w końcu zrobie grilla na działce i zaproszę paru kumpli. No i w końcu umyję Golferka (mimo iż jest czarny to jest "czarny"), po ostatnim wyjeździe "w okolicę". Wygląda prawie jak po dakarze. A poza tym jeśli będzie ładnie na dworze to też sobie zrobie wycieczkę krajoznawczą.
|
Ja sobie poje***380;d***380;***281; po kraju, kt***243;ry mnie go***347;ci, niestety, tu ten d***322;ugi weekend trwa tylko 3 dni. :smutny:
|
Cytat:
Podaj adres.:D |
Cytat:
|
zabawa w ogr***243;dku oraz wyjazd do mojej najukocha***324;szej to moja propozycja :)
|
Cytat:
|
Ja cały długi weekend bede sie uczyć:sciana: :buu:super będzie:szczerb:
|
Długi weekend u progu wiosny jest po to by zapomnieć o świecie najlepiej na działce :)
|
Tam si***281; wybieram :http://www.debki.pl/index.html
|
wielki, spektakularny, juz słynny w niektórych kołach, prestizowy ZLOT palaczy nie tylko płyt, w sąsiednim miasteczku, aż sie nie moge doczekać :jupi2: :jupi2: :jupi2: :mysz: :mysz: :mysz:
|
No nie którzy jak by pojechali do tych Czech i doszło by do kąpieli w takiej
wanie to zamiast zażywać kąpieli to by pili to piwo :>|| |
kucie polskiego anglika i matmy :D
weekend jakich ma***322;o co ja bym zrobil bez 1,3,7-trimetyloksantynazy || |
jak będzie zimno to słabo, bo się na działkę wybiorę, jak będzie padać to grilla rozpalę pod dachem a 6 stopni dla piwa to dobra temperatura ;)
trzeba nakupić kurczaków bo tanie :P wińska w Makro - są tacy znajomi co piwa nie piją :nieee: różne są upodobania...a i jeszcze jedna znajoma i kuzynka nie jada mięsa...to trzeba będzie jakieś pstrągi kupić - ja też lubię. :) kurde ile to trzeba myśleć, aby imprezkę zorganizować :blink: edit: pozytyw taki, że goście zawsze coś płynnego przywożą, więc jest zapas na następny raz ;p |
Cytat:
|
Cytat:
Identycznie. A do tego :piwo: |
pewnie jakis gril lub imprzka w gronie przyjacio***322; :)
|
Cytat:
|
gril, piwo, ukochany:)
|
grill i piwo, rowerek, ew. na Mazurki :D
|
Ja na drugi koniec Polski jadę :D
Gdańsk and okolice ;) Jednak wyjazd może się średnio udać ze względu na zapowiadającą się pogodę :\ --edit-- Post numer 2000 :D |
Ja chyba zg***322;upiej***281; i b***281;d***281; gra***322; ca***322;y weekend. Z tego co zapowiadaj***261; ma by***263; tylko 6 stopni wi***281;c nawet grill odpada :(
|
na dlugi weekendzlot sasiedniego miasteczka :D
to juz niedlugo :D |
A ja sobie jade na Hel...
Nie podoba mi sie tylko to ze akurat trwa w najlepsze remont jedynej dojazdowej drogi na Hel... A dzis na dodatek sie dowiedzialem z gazet ze na ten piekny dlugi majowy weekend wybiera sie tam roniez nasz szanowny pan prezydent... ech... |
A po co jechac do Czech, mozna kupic Pilsenera Jablonowo albo Sarmackie Mocne z Biedronki w Petach i tez zazyc kapieli sie w tym wannie :)
Na dlugii weekend najlepszy jest "brak planow" a tylko spontanicznosc :) |
Propozycje na długi weekend
No właśnie! Macie jakieś ciekawe propozycje co do spędzenia czasu w czasie najbliższego weekendu?
Ja wybiorę się chyba tutaj: :taktak: :piwo: http://img242.imageshack.us/img242/8523/piwospa2wn.jpg |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:29. |