![]() |
:bla:
Wystarczy tego offtopu. EOT |
albo nawet dziesiec :)
|
Cytat:
|
A ja mam a***380; 8 punkt***243;w :(
|
@ed skoro masz 51 to dlaczego wciaz jestes na pierwszym miejscu:P
|
Cytat:
|
Czepiasz si***281;. :P
Depcz***281; Ci po pi***281;tach. :> |
jestem pierwszym spamerem, który ma 51 punktów reputacji i mam jedną kropę? od kiedy druga?
P.S. Bartez wie gdzie ja to mam :szczerb: |
50 punkt***243;w :P
|
Chciał bym zapytać od ilu punktów reputacji są 2 zielone kropki ?
|
Cytat:
|
albo może niech reputy z działów związanych z nagrywaniem mają inny kolor ? jest to wykonalne ?
|
dorobic zakladke dla yahol-ao nazwie nowe posty-nagrywanie
Przynajmniej wiekszosc z Nas bedzie miala to co chce na ekranie;) |
@yahol
odnios***322;em podobne wrazenie z tym forum o wszystkim :P jak klikam na nowe posty to wi***281;kszo***347;***263; z nich to jakies bzdetne topici o niczym , choc z drugiej strony sam czasem zak***322;adam topici o wszystkim innyn tylko nie o nagrywaniu :D |
Cytat:
|
Cytat:
Pokazuje tylko, ze reputacje nie sa tak dopracowane jak bym chcial. Czyli objektywne, wiem ze to trudne, wrecz niemozliwe, ale jednak .... Dowodem niech bedzie to, ze chce reputacje zaimplementowac na swoim forum, w jakims rozsadnym najblizszym czasie. Cytat:
Ale nie w tym rzecz jest cala. Chodzi mi o to, ze forum sie rozrasta w dzialy calkiem z nagrywaniem nie zwiazane! Jasnym jest, ze nie mozna bez przerwy pisac o tym samym, ale sztuka jest w tym aby podstawowe dzialy byly priorytetem i najbardziej widoczne, a pozostale tylko tlem.Obecnie nie ma takich wyznacznikow, wszystkie subfora sa rownoprawne, a to powoduje , przynajmniej u mnie - lekkie zagubienie. Bo moim zdaniem - forum o wszystkim, powoli staje sie forum o niczym. |
Cytat:
Tekst o krytykanctwie pozostawię bez komentarza. Bez przerwy coś zmieniamy, dodajemy, poprawiamy, co tylko Wam się zamarzy. Więc nie mów, że nie zwracamy uwagi na to, co piszecie. Oczywiście pod warunkiem, że jest to konstruktywna krytyka, a nie wylewanie swoich żali. eot |
Cytat:
To z tobą też jestem! :mruga: |
tez juz o tym wspominalem, chyba nawet w tym topicu.
Z reputami jest tak albo rozdajesz, albo nie:P - nie da sie pogodzic ze tylko maja byc zasluzone, trzeba by bylo sledzic wszystkie watki. A to zajelo by troche czasu edit chyba jednak sie powstrzymam|| |
Cytat:
Jestem z tobą! :taktak: |
Cytat:
|
Prosz***281; uprzejmie o wyja***347;nienie, dr***281;cz***261;cej mnie od pewnego czasu kwestii:
-jak to jest z reputacjami? -jest user kt***243;ry zas***322;uguje na "plusa" - problem w tym, ze "+"mu juz da***322;em jaki***347; czas temu i dostaje komunikat, ze powinienem da***263; komu innemu, i tu tez mam problem, bo w czytanych przeze mnie postach nikt si***281; niczym takim nie wyr***243;***380;ni***322;, ***380;eby a***380; dosta***263; owego "+"!! I co? Pat! Zaslugujacemu nie mog***281;, a innemu si***281; nie nale***380;y! I co mam z tym zrobi***263;? Ps:zastanawiam si***281;, w jakim celu pisze tego posta, juz dawno przestano zwraca***263; uwag***281; na "krytykanctwo" na forum. |
@mac
na 1h bardzo prosze :P edit @mac jak bedziesz miał banować to powiadom mnie na GG bo chce zmienić podpis jak ban to około 20.20 bo wtedy wróće ze sklepu |
Cytat:
Cytat:
To jak :pytanie: ...dajemy na 1h i jeszcze tak w promocji od serwisu, na jeszcze kolejne 23 :> :D Ps. Co***347; tak jako***347; od tematu odbiegli***347;my :hmm: |
@rycho
tak sie spytam ne obra***378; sie czy do***347;wiadczenie cie tego nauczy***322;o ?? |
Cytat:
|
o kurcze no to jest mały problem
edit bede mógł przeglądać forum ?? |
:hmm: b***281;dzie problem...
Minimum na dzie***324; :D |
@mac
a dostane zielonego za ten test :P dla dobra forum :P ok 15.30 ban ale tak żebym mógł przeglądać forum-chyba tak sie da :D do około - sam niewiem - z godzinke :P |
@Abidzi, we***378; si***281; zdecyduj ||
I na jaki okres :> |
@mgit
tak ładnie prosze nie dawajcie mi bana :D @ed why me ?? edit no chyba że :P|| |
[OT]Podczas czytania post***243;w eda nie mog***281; si***281; powstrzyma***263; od ***347;miechu ;););)[/OT]
|
Abidzi bardzo chce banana, wi***281;c dajcie mu jak tak ***322;adnie prosi :P
|
ktoś chyba złapał już bana na nowej wersji forum...:hmm:
ale proponuję to sprawdzić czy na pewno dobrze działa? :> oczywiście będziecie chcieli na mnie, ale ja się nie nadaję bez wcześniejszego skierowania do szpitala na oddział odwykowy od cdrinfo.pl :nieee: więc może Abidzi.....mały banik na próbę? :w00t: |
@mac
narazie nie ***347;pieszy mi sie z "awansem" :P:D @pawelblu w sumie troche szkoda bo chcia***322;em sie przekonac przy ile awansuje :P ps zeby***347;cie mnie tylko nie "awansowali" przypadkiem |
Nie ma czegos takiego z tego co mi wiadomo. Sa to pojecia zupelnie rozlaczne. Bana sie dostaje za lamanie regulaminu.
|
@Abidzi, bany s***261; niezale***380;ne od posiadanej ujemnej reputacji.
Ale nic nie stoi na przeszkodzie aby ustawi***263; odpowiedni "awans" || |
@pawelblu
mo***380;***281; ty b***281;dziesz wiedzia***322; za ile czerwonych dostaje sie bana??? mac niewiedzia***322; :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Te, Prezes, czep si***281; tramwaju ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jeszcze nie korzystam , bo chyba si***281; na inn***261; przegl***261;dark***281; przesi***261;d***281;. Przy okazji z mojej strony proponuj***281; 5szt Administratorskich dla kolegi @ndy :czytaj: @Pawelblu, u***380;ywasz wielkich s***322;***243;w do okre***347;lania ma***322;ych rzeczy ;) |
eee juz sie nie czepiajmy, autor sie kaja - to juz wystarczy :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Kiedyś poprawiałem błędy w swoich postach nawet z przed kilku dni, niestety teraz nie ma takiej możliwości :> |
Cytat:
|
Cytat:
:mruga: |
Albo z dzia***322;u Kupi***281;/Sprzedam/Zamieni***281; :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Reputki są fajne , i zabawa jest, ale warto chyba zrobić coś dla wybitnie się udzielających. Ja to głównie pierdoły piszę, ale jako zodiakalna waga w obecnym stanie widzę niesprawiedliwość. Stąd moja sugestia |
Cytat:
Zresztą - było, minęło, koniec tych akademickich rozważań. :mruga: |
Cytat:
@joujoujou Wydaje mi się, że w poprzednich wersjach też tak było. Ale głowy za to nie daję. |
Cytat:
Popraw mnie, jeśli jestem w błędzie. :hmm: |
Cytat:
czy tylko można zgłaszać administratorom przyznanie większej ilości reputacji za czyjąś dobrą pracę ? Bo rozumiem że modowie mają siłę 1. I czy jak będzie więcej głosów na priv do Adminów w sprawie dobrego postu/poradnika to będzie więcej reput za ten jeden chipotetyczny tekst ? Bo jeśli tak by było to chyba by dobrze było :taktak: |
To chyba logiczne ;) Reputacja jest za poszczególne posty. Post znika - reputacja również.
|
O czym to ja mówiłem? :hmm:
Aha! SŁUSZNĄ LINIĘ MA NASZA WŁADZA... :czytaj: :fiu: Ale jedno jest do dupy! :wsciekly: Jak napisze się posta Ktoś da za niego reputkę I przykładowo mod jakiś jeden skasuje tego posta To i reputka się kasuje :czytaj: Chamstwo! :klnie: |
Cytat:
|
Cytat:
:pytanie: |
Cytat:
|
Cytat:
To znaczy chodzi mnie o to z jaką ci najbardziej do twarzy? || :czar: |
Dla mnie bomba ! :spoko:
A jak ktoś bądzie psioczył to niech na mnie psy wiesza :P |
Cytat:
Za taką hojność reputka jak malowana ( na zielono oczywiście :czytaj: ) :D |
No to macie 50... +100 na koszt firmy ;) Czyli razem 150. Z tym, że przewijanie tego może być niezbyt wygodne, no ale sami chcieliście :)
|
50 zawsze lepsze niż 20 ;)
jak się da zrobić to Wielkie Dzięki ! :spoko: |
50 i żaden więcej :nie: , ale niech bedą :spoko:
|
Cytat:
:spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To kiedy będą te płytki zamiast kropek? :>
|
Cytat:
Cytat:
|
Wreszcie s***261; reputki! Mo***380;e bez "id***281; da***263; komu***347; reput***281;" b***281;dzie smutniej, ale to zawsze co***347;. Zielone kropki znowu ubarwiaj***261; nasze forumowe ***380;ycie... :)
|
U mnie już działa ;)
PS. samo się naprawiło ??? |
czary mary i znowu widzę jakie i od kogo dostałem reputki :) samo się naprawiło :)
|
A jak teraz będzie z listą " Wartość ostatnio otrzymanej Reputacji" ?
Bo kiedyś to tylko wyświetlało określoną ilość linijek, a reszta szła w niebyt. Czy w związku z ograniczeniem dziennej ilości reputek oraz wprowadzeniem restrykcyjnej polityki przeciwko "idącym dać komuś reputę" jest szansa na pozostawienie wszystkich wpisów ? |
Cytat:
Ten skrypt ju***380; mnie nie zdziwi ;) |
Mi juz dzia***322;a. Ale zadzia***322;a***322;o wtedy jak dosta***322;em reputk***281;.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Byle nie na Hawka ani nie na ThinkXtra :nieee: :mruga: |
Mo***380;na by tak***380;e zmieni***263; obrazek przedstawiaj***261;cy reputacje na jak***261;***347; p***322;ytk***281; CD. W ko***324;cu to serwis o nagrywaniu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img222.imageshack.us/img222/8118/13kn6.th.jpg |
Cytat:
Cytat:
|
w sumie jest nas trzech z tym problemem ;)
|
Cytat:
Ale ogólnie, masz ten sam problem co ja :) I mam nadzieje, że samo się to naprawi i to szybko!! |
@ @ndy nic takieg niemam za chwilkę wrzucę screena...
oto on: http://img247.imageshack.us/img247/8...reen9dv.th.jpg |
Cytat:
Znaj***261;c poprzednie problemy to za jakis czas naprawi si***281; samo 8 ) |
:nie:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Korzystam jak to okreslił ktoś, kiedyś z jedynej słusznej przeglądarki tzn Internet Explorer, i niegdzie niemogę znaleźć informacji o stanie reputek... :nie:
|
Cytat:
|
a gdzie to ma byc widoczne?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |