![]() |
Przecieki maturalne (matura '06)
Tylko sprawdzone informacje: czekam:)
|
Daj spokoj... na wszystkich forach kazdy pisze ze ma arkusze... Az sie zygac chce... teraz to i tak nic nikomu nie pomoze. Trzeba bylo sie uczyc przez 3 lata :D
No ale jakby ktos klucz odpowiedzi do wypracowania mial to czemu mialby nie wstawic na forum... |
heheh, zacz***281;***322;o si***281; :szczerb:
|
Cytat:
Kto chce arkusze ze wszystkich przedmiotow to ja posiadam jedyne w swoim rodzaju... http://www.image-upload.net/files/1644/matura.jpg |
no ja też nie odmówię ;)
cokolwiek :> @Mac jak bede się śmiał ale dopiero za rok :rotfl: PS znowu reputki ? || PS2 mega lol: www.pytaniamaturalne.fora.pl |
Z tego co czytam to wszyscy mowia ze bedzie wspolczesnosc + wesele, ludzie bezdomni.
A ja sobie lece na rowerek przewietrzyc sie przed jutrzejsza meczarnia;) Powodzenia maturzysci!! |
Kurde, kiedyś przed maturą to ludzie co najwyżej jakiś opracowań szukali i uczyli się od dłuższego czasu, a teraz tylko się gotowców szuka.. ehh...
|
Pami***281;tajcie tylko ***380;e jak b***281;dzie przeciek to sobie napiszecie mature jeszcze raz.
|
Cytat:
ja obstawiam: lalka/dzuma/medaliony/inny swiat/granica :haha: Cytat:
wtedy bede wiedział jakiego tematu nie brać hehe |
Cytat:
I muszę Wam powiedzieć jedno, im dłużej czytacie posty typu "Znam pytania", "Pewniaki", tym bardziej robicie się niepewni i zestresowani. Dzień przed maturą to dzień na uspokojenie i dotlenienie umysłu... nie zmarnujcie go :) Powodzenia, oby tematy Wam dopisały :) Ps. jestem na forum sciaga.pl i przeszły mnie ciarki ??? |
cholera ja chce koniec maja ! bede sk***322;ada***263; rower ;p
|
Nooo;) dotlenilem mozg na jutro:D przejechalem sie rowerkiem a teraz trzeba sie dobrze wyspac i wstac jutro prawa noga;p
|
Powodzenia wszystkim :)
|
tutaj jest MEGA LOL:
http://www.pytaniamaturalne.fora.pl/viewtopic.php?t=244 buheheh dobra ja ide spa***263; ;] |
No koles wymiata ;p
" Widze ze sa tam zestawy w formacie PDF.... tylko sam boje sie wejsc bo mam stale IP " :rotfl: To wypada tylko powodzenia rzyczy***263; :) |
Mam pytania na jutrzejszy polski. Jak chcecie, to wpisujcie tu swoje maile :szczerb: ^_^^_^
|
ja bym wolal na wtorkowy polski :]
|
Cytat:
|
no... zostalo 9,5h do godziny "0":D czas spac:D trzymajcie kciuki!!
|
Co tam po przeciekach z matury, ja mam wyniki losowa***324; lotto na 10 kolejnych lat ;)
|
ju***380; wyspany :D
|
Czas sie szykowac;D Aj co to bedzie, co to bedzie ...??!!
|
trzymam kciuki za maturzyst***243;w <kop w ty***322;ek na szczescie>
|
Powodzenia Wszystkim Maturzystom!! :) :piwo:
|
Trzymam kciuki za wszystkich maturzystów, a szczególnie za dwie osoby. :spoko:
|
Witam !
Powodzenia wszystkim maturzystom !!! :) KIedy ja zdawałem maturę ... ile to lat temu było ;) - to o Internecie dopiero się słyszało w TV i że gdzieś to jest już na uczelniach itd. - a o stronach typu ściąga - raczej jako fantastyce itd. Niestety jakoś matury zbyt dobrze nie wspominam - no może poza pierwszym egzaminem z polskiego - bo poszedł mi najlepiej ze wszystkich ;) Pozdrawiam i trzymam kciuki za maturzystów ! ro29 |
ja tam mam mature za rok i sie nie bedzie przejmowal szkoda nerwów
|
no i juz po ;p
hehe znowu chlopi |
Cytat:
|
Hehe tragizm makbeta:D Na ustnej mam bohater tragiczny w literaturze antycznej, romantycznej i wspolczesnej:D No ale zobaczymy klucz odpowiedzi to bede wiedzial co i jak...
EDIT: Jak ktos bedzie mial klucz odpowiedzi to niech da znac!! |
bohater tragiczny w literaturze antycznej, romantycznej to akurat ***322;atwe :P na podstawie czterech lektur mo***380;na o tym gada***263; i z 4 godziny :P
|
Haha, Inny swiat, Medaliony, Granica :D
Przecieki pierwsza klasa :) A po probnej maturze to Chlopow sie chyba nikt nie spodziewal :P Poczekamy na wyniki, ale jestem bardziej zadowolony niz po probnej Jak ktos ma to dac link do klucza I powodzenia jutro na angielskim :) |
Cytat:
Odpowiedzi sa tutaj http://matura.onet.pl/1332683,informacje.html Test poszedl mi nawet w miare, ale znowu skopalem wypracowanie troszke. Scharatkeryzowalem ale zle porownalem;| ehhh ale mam nadzieje ze zdam. Polski do niczego nie jest mi potrzebny wiec :fiu: |
a jak myslicie na angolu co bedzie ? list formalny czy nieformalny ? :)
wilalbym nieformalny wiecej luzu jest hehe :D |
Dajcie sobie ju***380; spok***243;j, teraz to tylko trzeba na szcz***281;***347;cie liczy***263; a nie na to co kto obstawia. Ja matur***281; zdawa***322;em z marszu bez ***380;adnych przygotowa***324;, bo zawsze mia***322;em co***347; wa***380;niejszego ni***380; nauka i zda***322;em bardzo dobrze, wi***281;c liczcie na siebie i g***322;owa do g***243;ry.
|
No ja nie wiem czy w tym czasie sa wazniejsze sprawy niz matura Ricki...
|
Cytat:
|
przychodzi mi na mysl pewne przyslowie o tym szczesciu i kto je zawsze ma :D (tak wiem czarny humor mam ||)
PS Weźcie na jutro brzytwy...po co ? cobyście mieli się czego złapać :>:> |
Cytat:
|
Klucza do arkuszy z PL dalej nie ma? Wszedzie sa tylko te przyklady :/
|
ladnie
angielski 3 arkusze, kto zgapial moze miec lipe... arkusze roznily sie kolejnoscia odopowiedzi a czasem nawet samymi odpowiedziami ! mi sie pofarcilo bo osoby u ktorych patrzylem tez mialy ten sam arkusz najlepsze ze nauczyciele sami nic nie wiedzieli o roznych arkuszach, jaja niezle a angielski poszedl mi srednio, wynikow nie sprawdzam ale 86% z podstawowej napewnoe nie bede mial tak jak na probnej :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A Ty gdzie masz zamiar isc? |
Mysle nad Politechnika w Gliwicach, a kierunki moze telefomunikacja, elektronika, informatyka badz pochodne. Wczesniej zastanawialem sie jeszcze nad geodezja.
|
Jutro matematyka... zobaczymy co bedzie... oby bylo dobrze;)
|
A oqmaliście ten 'niby' przeciek ? http://www.sendspace.com/file/i3a8qr
...bo ja nie...szkoda czasu...jeśli to jest to...to...piszemy jeszcze raz :P znalazlem ten link na sciaga.pl... |
nie ma jak stara matura hihihi
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
a propo matur: |
mieszkam niedaleko ogólniaka i ten stres śmierdzi na kilometr :D
edit: właśnie ciemne garniturki nadciągają :taktak: a sprawy sercowe, czyli zaćma na mózgu spowodowana nadinterpretacją wartości mokrej, śliskiej dziurki || mogą być dużą przeszkodą w zdaniu matury. |
Podobno jakie***347; nowe poje**ne zasady s***261; na maturze w stylu, ***380;e nauczyciele nie mog***261; si***281; przechadza***263; po sali, nie mog***261; nic czyta***263;, pisa***263;, a do kibla z dyrekcj***261; maj***261; chodzi***263;... wczoraj mi powiedzia***322;a znajoma 'sorka' siedz***261;ca w komisji... niby, ***380;e to uczni***243;w rozprasza :rotfl:
|
ciekawe czy na rowerze przez teren szko***322;y mo***380;na przejecha***263;? :D
bo jak nie to b***281;d***281; przez szpital zaiwania***322; po piwo :P |
Cytat:
Cytat:
Maskotek te***380; podobno nie mo***380;na bra***263; ze sob***261; :ysz: Za rok wszyscy b***281;d***261; prze***347;wietlani przed wej***347;ciem na sal***281; na ***347;rodku kt***243;rej b***281;dzie znajdowa***322; si***281; jaki***347; zag***322;uszacz kom***243;rek. |
Mac - ona zasn***281;***322;a! DOS***321;OWNIE! I za 10 minut jej kolega z komisji, kt***243;ry siedzia***322; obok! Nic nie mo***380;na, nie mo***380;na odezwa***263; si***281;, nie mo***380;na czyta***263;, nie mo***380;na chodzi***263; mi***281;dzy ***322;awkami, a jak wspomnia***322;em, do kibla NAUCZYCIELE maj***261; chodzi***263; z dyrekcj***261;.
Poza tym jest teraz tak, ***380;e wystarczy, ***380;e kto***347; b***281;dzie mia***322; kom***243;rk***281; przy sobie (nie wa***380;ne czy w***322;***261;czon***261; czy nie) to i tak wylatuje. A jeszcze lepszy numer - jak b***281;dzie mia***322; nauczyciel i mu piknie czy bzyknie, to matura jest niewa***380;na - takie zasady podobno wprowadzili, ***380;eby "m***322;odzie***380; si***281; nie stresowa***322;a"... Matko i c***243;rko! Co jeszcze wymy***347;l***261;! Teraz, jak Giertych jest ministrem o***347;wiaty to pewnie ka***380;e zak***322;ada***263; jednakowe mundurki dla wszystkich - jak na komuni***281;! :rotfl: |
matematyka ? BANAŁ !
moim zdaniem probna byla bardziej zakrecona....LAJCIK :) edit: w tym zadaniu z ruraciagiem to rozwalilem je tak (wg mnie): 1bok; palaczyc odcinkami srodki okregow - wychodzi trojkat, wystarczy policzyc jego wysokosc i dodac do tego 2x(1/2)srednicy 2bok; 2x srednica:rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
No i wszystko jasne. Wynik o wiele lepszy niz na probnej. Podstawowy ok. 90% rozszerzony ok. 70% (byloby wiecej ale proste bledny zrobilem zwiazane z poprawna interpretacja tresci zadania:D)
|
Cytat:
|
Cytat:
O rozszerzeniu lepiej nie pisze, bo tylko sie osmiesze ;) Cytat:
|
Cytat:
A masz cos przeciwko??:fiu: |
Cytat:
|
Cytat:
PS. No ale skoro tak sie czepiliscie... to ja tez bede uwazal jak moderatorzy uzywaja swoich klawiatur... no i slownikow...:fiu: |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
rosol!! Ty znowu na lewiźnie! Natychmiast wracaj spowrotem na Ogame. |
dziwne, myslicie ze serio przecieki maturalne ?
Pewnie już o tym czytaliscie, ale:
Cytat:
|
Tak jak pisz***261; - nie reklamujmy tej strony. :nie:
Ko***324;czymy wykopki. :mruga: :gerda: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:02. |