![]() |
ILe godzin:)?
ILe dziennie siedzicie przed kapem ja np okolo 7 godzin codziennie w cafe a wy:
|
ok. 7 godzin w pracy i drugie tyle w domu po pracy heh
|
ja 8 w robocie ||
i co***347; tam jeszcze w domu, a kompy chodz***261; 24/7 jak im si***281; co***347; nie stanie (ostatnio pad***322;o mi hdd :() |
|
sada ups :)
|
Pozwoli***322;em sobie doda***263; ma***322;a sond***281;.
|
W szkole od 2 do 5 godzin, zale***380;y od dnia tygodnia.
W domu to juz roznie bywa, ale komputer chodzi tak oko***322;o 8-9 godzin. Co do sondy to zaznaczy***322;em "znacznie wi***281;cej ni***380; rok temu" :] |
Zaznaczyłem więcej niż rok temu :taktak:
|
Ja zaznaczyłem "znacznie mniej niż rok temu", bo nie mam czasu przesiadywać przed kompem tylko co rok temu, przesiaduje w tym roku średnio od 1 godziny do 1,5 godziny więc to nie jest dużo.
Tak w porównaniu do Hinks to jest 'nic'. |
Widzę, że na tym tle wypadam całkiem nieźle :> U mnie ok. 8-9 h w pracy + 3-4 h w domu. Ale komputer pracuje 24/7.
|
teraz to brak b***281;dzie czasu
trzeba korzysta***263; ze s***322;o***324;ca i mojego hobby rozpoczynam sezon w***281;dkarski wszystkim w***281;dkuj***261;cym i ca***322;ej braci nie w***281;dkuj***261;cej: po***322;amania kija i taaaakiej ryby |
Popracuj nad ortografia, bo jakbym byl chamem, to bym powiedzial, ze nie rozumiem słów typu "kapem" i "sada"... wiem chodziło ci o kompem i sonda
|
Cytat:
domyślić:P |
ja wr***243;ce ze szko***322;y (ok15.00) do nocy (ok 23)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A czemu kompem, a nie konsolą? toż to spisek!:> ;p
Przed kompem nie wiem, sporo? przed konsolą - dużo? przed TV - mało...nie mylić z konsolą :rotfl: |
10-11 h na dzien tak srednio :)
|
hehe tendencja zwyzkowa
ja dalej tyle samo.. starszy a tak samo glupi ;) |
Ja siedzę więcej niż przed rokiem,
ponieważ dochodzi mi 11h (tygodniowo) lekcji w szkole, bo jeszcze 3 latka budy i Technik Informatyk (jak Oktawian89), a w domu dalej 2-4h |
Znacznie wi***281;cej ni***380; rok temu.
Je***347;li pracuj***281; 8 godzin (w pracy nie siedz***281; przy komputerze), to sp***281;dzam w domu ok. 8 godzin przy kompie. Je***347;li pracuj***281; 12 godzin (co si***281; zdarza cz***281;sto), w***243;wczas na kompa przeznaczam oko***322;o 5-6 godzin. Je***347;li w danym dniu nie pracuj***281;, siedz***281; przed kompem 12-14 godzin. Tak, jestem na***322;ogowcem. :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
brak odpowiedzi
"wiecej sie juz nie da" :D wychodzi ze mniej wiecej tyle samo czyli non stop :P |
Cytat:
Mnie mama zawsze powtarza żebym nie siedział tyle przed komputerem ;) |
a jak mam dwa kompy przed sob***261; to liczy si***281; podw***243;jnie ?
w pracy pe***322;ne 8h ale kompy chodz***261; 24/7 a w domu to r***243;***380;nie, ok 3-4 (g***322;***243;wnie przegranie paru p***322;ytek, ogl***261;dni***281;cie filmiku, a i czasem trzeba robot***281; wzi***261;***263; do domu :() |
Od 30 lat mam ju***380; tylko ojca, poza tym mieszka kilka tysi***281;cy kilometr***243;w ode mnie, wi***281;c nie bardzo wiem jak mia***322;by to zrobi***263;. :hmm:
Poza tym i tak by nie pomog***322;o. :nie: :D |
Cytat:
by suszyć mi głowę w stylu : nie garb się, nie siedź tyle przed komputerem, musisz tak dużo palić, byś się kiedyś ogolił .......... Teraz ma do nas około 10 min na nogach, w tym roku przeprowadzamy się do własnego domu, mama już kupiła sobie mieszkanie w linii prostej około 100-150 m od naszego nowego lokum. :ysz: |
Ja siedze mniej niz rok temu :-). ZNalazlem sobie inne, ciekawsze zajecia... CO wieczor tylko wchodze i odwiedzam fora. Co kilka godzina zagladam tez w poczte. Naprawde, komp to zlodziej czasu i szkoda na to zycia...
|
a co juz robimy roczne podsumowania?
|
Cytat:
Ja siedze roznie... jesli nie zasne po 2 etatatach (i tak gowniane pieniadze, ale moze joujoujou zrobi mi prezent i mnie zabierze z tej polskiej szarowy na St. Kilda - Hebrydy Zachodnie) to siedzie glownie poznym wieczorem i w nocy... w pracy pracuje przy kompie i w necie rowniez jestem... potrafie byc jednak wstrzemiezliwy jak trzeba, chyba! To znaczy prawdopodobnie chyba! A moze nie? i ktoz to wie! :) |
Tyle co w zeszlym roku. W pracy komputera nie mam. I dobrze - bo siedzialbym po kilka godzin jakby nic nie nylo do roboty. A tak to mam czas, zeby sobie poczytac, posluchac radia a czasem nawet cos popracowac :).
Komputer dziala 24/7. Drugi komp (200MMX :spoko:) czeka na jakis dysk oraz na pomysl co z nim zrobic. Trzeci dziala godzine lub dwie dziennie, ale to nie ja go uzywam. |
A ja różnie czasami 4 godziny a czasami 8-9 godzin :)
|
Ja tak samo jak kolega wyżej: zalezy od możliwości czasowych ale raczej średnio 3-5 godzin dziennie ;)
|
a ja siedze raczej mniej niz rok temu :)
|
Ja średnio 3-4 godzinny dziennie :taktak:
|
mniej,
zaczalem pracowac :/ |
witam
ja w pracy jakieś 7 godzin a w domu już mniej ale tylko dlatego że po przeprowadzeniu się :D póki co nie mam jeszcze internetu :( |
mniej bo więcej pracuję.:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:03. |