![]() |
Poszukuje chętnych do pomocy w tworzeniu strony z torrentami.
Chodzi mi o amatorską, a może i nie amatorską wersje torrentbits, strona jest, ale trzeba by było ją dopracować. http://sharing.grischke.net
To źródło torrentbits ściągnąłem z darmowego serwisu, ale cos z nią chyba jest nie tak lub jest okrojona, bo nie widze panelu admina :> Kto ma chęć wzięcia udziału w powstaniu stronki dla ludzi chcących dzielić się tym co mają? :P |
A masz kase na oplacenie serwera itp? :)
|
Serwer jest opłacony, o niego (jak na razie) nie należy się martwić :P
Martwie się tylko o oryginalną wersje TorrentBits.org |
jest jeszcze cos takiego http://www.btiteam.org/demo/
|
Zaraz przetestuje, jak tylko sciagnie sie z torrenta :/
|
? rejstracja sie u mnie wywala ?
|
jam jest chetny do pomocy :)
fajnie wyglada tbdev (tbdev.net) niestety str glowna nie dziala z powodu jakiejs przebudowy czy cus, ale forum dziala: http://www.tbdev.net/index.php (duzo modow) download: http://sourceforge.net/projects/tbdevnet/ |
Cytat:
|
No nawet niezle to wyglada. Jak cos to jestem chetny do pomocy. :)
|
ja takze sie zglaszam :)
nie moge sie tam zarejestrowac :( |
tez tam co moge pomajsterkowac ;)
|
Nie wiem co sie dzieje z ta wersja torrent bits, bo sciagnalem ja z sourceforge, ale normalnie to ona chyba jest platna, nie wiem ???
Zobacze jeszcze inne trackery. Kto zna sie na php? zuk4u, wiesz moze jak to zainstalowac? :> czy może trza ręcznie wrzucic baze danych? |
Cytat:
zobaczymy czy dochodza na onet |
Cytat:
|
Wywalilem torrent bits, instaluje to tbdev
|
Jesli tylko jakos moge, to chetnie pomoge :)
TB to nie jest, wiec dobrze byloby pozmieniac banerki i inne odniesienia do TB Rejestracja nie dziala (404) Pomysl dobry, miejsce gdzie uzytkownicy cdrinfo (i goscie :D) mogliby wymieniac sie plikami :spoko: OK minelismy sie z postami; w takim razie wycofuje opinie o stronie na szablonie TB i czekam na tbdev :) |
Ju***380; mam pomys***322; co pierwsze mo***380;na by udost***281;pni***263; :D na tym torrencie :)
|
oczywi***347;cie ten torrent to tylko kopie zapasowe :P bo jak piraty to...
|
Cytat:
http://www.tbdev.net/index.php?showt...l=installation jakby co moge przetlumaczyc |
Już, ale brak jednego pliku DOX.php nie wiem, ale wydaje mi się że to panel admina? :> sharing.grischke.net sprawdźcie.
Rejestracja działa, ale link aktywacyjny przychodzi z domain.com/... zamiast grischke.net/... Muszę się dostać do ustawień. Ja na razie dziala tylko w katalogu glownym :] ale musze to zmienic na podkatalog edit: już zmieniony link edit: link zmieniony, ale kazdy link odnosi się do katalogu wyżej używając "../" hmm musze pogrzebać, żeby to zmienić.. |
cos email aktywacyjny chyba zabladzil - juz z 20 min czekam :)
|
Cytat:
Ale tak jak pisałem wyżej, strona trackera znajduje sie w katalogu grischke.net/tt/ ale po każdym kliknięciu w link na stronie prowadzi do katalogu wyżej :/ czyli do lokalizaci głównej www.grischke.net, dlatego na razie pliki tez sa w kat. głównym, żeby strona działała. |
Ja moge pilnowac porzadku :>
|
jako, ze mam kupe wolnego czasu, równiez moge dołozyc swoje 5 groszy :)
ps. lista chetnych sie wydłuza... |
Cytat:
mamy konkurowac z PT i innymi, gorszymi trackerami ;) |
Ja mogę Wam robić kawę i herbatę bo nie mam pojęcia o tym co robicie :(
|
Cytat:
ps. niby sie zarejestrowałem, dostałem mejl, klikam na link i otwiera mi strone domain.com :( cos jest nie tak?? |
zmien domain.com na grischke.net i dej enter
|
Cytat:
|
Ok dziala to sie zarejestrowa***322;em :) , jak cos to tez moge pomoc ;p zawsze sie do czegos przydam ...
|
Cytat:
Moge cos pomoderowac, gdybys potrzebowal :spoko: Apeluje o usuniecie dla juz zarejestrowanych oczekiwania 48h, bo szybko sie nie rozkrecimy :) |
no moze by cos UP ale rangi brak :(
|
Ja bym si***281; ch***281;tnie przy***322;***261;czy***322;, ale ostatnio z moim ***322;***261;czem jest s***322;abo z 2mbps mam tylko 60kB/s / 15kB/s :|
|
Ja moge robi casting wszystkim userkom, jesli sie takowe trafia. Plec piekna to moj ulubiony temat i bardoz chetnie bede weryfikowal i wysylal majle z linkiem aktywacyjnym tylko tym paniom, ktore dostarcza co najmniej 20 zdjec w portoflio typu "tak jak mnie Pan Bog stworzyl" ;-)...
|
Sprawd***378;cie czy mo***380;ecie ***347;ci***261;ga***263; torranty. Kto chce co***347; uploadowa***263; niech mi da zna***263; na PM tu lub u mnie.
|
Cytat:
Not Found Sorry pal :( |
Cytat:
|
moze cos jest z tym:
"Torrent Directory Next, $torrent_dir is where the .torrent files will be stored. This does NOT have to be in a public folder. However, since it's unlikely you'll be running this script on a dedicated server, please set it to full/path/to/account/tb/torrents. If you are unsure about the full path, please ask your host. Remember this directory, you'll need it later." |
To jest cos z tym, ale robilem wed***322;ug instrukcji i cos nie trybi :/
|
Upload ju***380; dzia***322;a :D
Zapraszam do dzielenia si***281; czym tam chcecie ;) |
|
Zg***322;aszam sie do pomocy :]
Jak narazie wszystko wyglada :spoko: |
Zaczynam robic passkey system, bo nie ma tego iu nie ma ratio :P
|
Zarejestrowa***322;em si***281;. :D
Konto aktywowane. :spoko: |
Ja te***380; si***281; zarejestrowa***322;em. Wsio OK. :spoko:
:piwo: |
A ja si***281; zarejestrowa***322;em wczoraj i do teraz nie dosta***322;em linka aktywacyjnego na o2.pl - @zYxMa mo***380;esz aktywowa***263; mnie poprzez baz***281;? ;) nick jak na forum :)
|
gallus zarejestruj sie jeszcze raz ;)
|
Zarejestrowa***322;em si***281; kolejny raz i znowu aktywacji ani widu ani s***322;ychu...
|
Cytat:
|
|
jak tak to zarejestruję się, celem podniesienia frekwencji :)
|
tez sie zarejestrowalem ;)
|
niech kto***347; mnie aktywuje bo na o2 mi mail nie dochodzi, a na takich serwerach tylko tego u***380;ywam :(
|
Dzi***347; wchodze na stronke http://www.grischke.net/ i nie mog***281; si***281; zalogowa***263; nie przyjmuje mojego has***322;a :( kto***347; mi konto skasowa***322; czy co ??
|
Kont nikt nie kasowa***322; :/
Je***347;li kto***347; zapomnia***322; has***322;a to niech u***380;yje linku www.grischke.net/recover.php p.s. potrzebuje kogo***347; kto zna sie dobrze na php. B***281;d***281; wdzi***281;czny za pomoc. |
Cytat:
|
Ja tam si***281; zarejestrowa***322;em a mam mail w orange.pl:) Wi***281;cej u***380;ytkownik***243;w i jazda hyhy, pomys***322; jak najbardziej dobry.
Pozdrawiam |
Strona chwilowo nie dzia***322;a i to nie z mojej winy, tylko firma hostingowa nawali***322;a :\ pierwszy raz od kiedy mam u nich konto... musi by***263; cos powa***380;nego. Mo***380;e brak pr***261;du :]
|
ee u mnei cos z kontem jest nie tak ... caly czas pisze ze dosta***322;em wiadomosc a kiedy na nia klikne to pisze ze skrzynka jest pusta :| i nie wiem o co chodzi ...
|
Cytat:
Tak samo jest na polich tracker czy innych.. |
Je***380;eli potrzebujesz grafika i kogos kto sie lubi babrac w php to moge pomoc.
|
Cytat:
Byłbym bardzo wdzięczny :) Strona jednak dalej nie trybi :/ tzn serwery :\ Wiedziałem, że tak będzie po przeniesieniu serwerów z holenderskich na warszawskie (( P.S. Kizio jeśli znasz php to prosiłbym Ciebie o podpatrzenie tematu o passkey na http://www.tbdev.net/index.php?showtopic=28 (musisz sie zarejestrować, aby zobaczyć topick) Są w nim kody, które należy w kleić w php, i robie wszystko według opisu i niestety nie jest tak jak w teorii :/ A co do grafiki to później coś pomyślimy ;) |
:) chyba poczekam z rejestracją jak już wszystko będzie ok.
powodzenia |
Cytat:
|
Przypominam o istnieniu stronki i o nowym wygl***261;dzi***281;. Innym ni***380; ten standardowy ;)
Mo***380;e kto***347; ma ochot***281; na zrobienie ikon do kategorii? :D |
Gdy chce tylko kliknac w torrent pokazuje mi sie to ...
Not Found The requested URL /ttgrischke.net/details.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. |
Cytat:
|
Sorki, co***347; namiesza***322;em, ale juz poprawione ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:00. |