![]() |
44 lata = 4 pokolenia ??
W ramach regularnego wstrzasania glupota ...
Ciekawy artykul o UK wraz z badaniami i odniesieniem do sytuacji w Polsce. http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=6526 "Dziewczyna zaszła w ciążę mając 11 lat i, jak przyznaje, była wtedy pijana. Gdy urodzi za miesiąc, będzie mieć dokładnie 12 lat i 8 miesięcy. Pobije rekord z 1997 roku. Poprzednia rekordzistka, która także zaszła w ciążę po pijanemu i w wyniku ***8222;przygody na jedną noc***8221;, została mamą będąc starszą o jeden miesiąc." Co ciekawe gdyby jej corka zachowalaby sie tak samo to w wieku 23-24 lat bylaby babcia ... |
temat troche kontrowersyjny, czytałem art.
"zajść w ciążę w wieku 13 lat z 37-letnim sąsiadem" ochyda... moim zdaniem nawet 16latki nie maja nic w głowie... tymbardziej ci 37letni zakompleksieni zboczeni degeneraci...co im w głowie dzieci :sciana: |
i co tu doda***263;.. Troch***281; pocieszaj***261;ce (chocia***380; czy to mo***380;e by***263; pocieszenie?), ***380;e i w Anglii sprawa nie wygl***261;da r***243;***380;owo, a postawa tej przysz***322;ej matki jest naprawd***281; przera***380;aj***261;ca. Ale nie zmienia to faktu, ***380;e na to polskie przygotowanie do ***380;ycia seksualnego to po prostu brak s***322;***243;w..
|
Cytat:
|
Cytat:
Wszyscy powinni nimi gradzić, to sie leczy (ja mysle, ze to jednak jest nieuleczalne). Podwazanie tego takimi pytaniami nie ma sensu i jest nie na miejscu. |
Cytat:
My degeneraci mamy swoje zdanie.:D |
Cytat:
Oczywiscie zycze wszystkiego najlepszego ,,,ale zycie plata roznie figle ... |
Cytat:
|
Cytat:
Inaczej byłby(słownik pawelblu) nasz superrmario tylko mario. A mario dla chłopa to.... Zapytajcie ministra edukacji. |
Cytat:
Szanuje Twoje poglądy i stanowisko, ja nigdy pedofilem nie zostane. (bez urazy za podtekst/tak wyszło) pawelblu zalozyl ten temat w celu bardziej poważnej dyskusji, żartować można w śmietniku... |
Ehh.. Z tego, co pamiętam, u mnie w szkole lekcja przygotowania do życia w rodzinie zazwyzaj służyła:
a) jako dodatkowa lekcja biologii (uczyła mnie ta sama babka) b) lekcja wolna c) lekcja wychowawcza, na której mówiło się o tym, że młodzież nie słucha rodziców.. Tematy seksu, stosunków damsko-męskich, środków antykoncepcyjnych były omijane szerokim łukiem. |
Cytat:
Jak ja lubie być pedofilem. |
Cytat:
Już raz mnie wypierd..łeś.. Ale to z Twojego tematu na Śmietniku :P |
Cytat:
Cytat:
no niestety :( |
wg mnie "wychowanie seksualne" to jedna wielka bzdura i zwalanie opowiedzialnosci na kogos innego,
to RODZICE maja dbac i wychowywac dziecko (w tym takze w kwestii seksualnej), jacy rodzice, takie dziecko i zadne systemowe "cheaty" nic tu nie pomoga |
Cytat:
Od 1. do 2. klasy na godzinie wychowawczej mielismy matematyke (klasa matematyczna, wychowawczyni matematyczka). Lekcja proforma zaczynala sie tak: "To robimy lekcje to paleniu. Palic nie nalezy. Dobrze, zajmijmy sie matematyka." Albo: "Dobra, to wyjmujcie ksiazki do mat. a ja wymysle jakis fajny temat do wpisania do dziennika na GW. Jakies propozycje. Brak? To wpisuje - Temat zaproponowany przez uczniow, sprawy biezace." W 3. klasie na GW mielismy biologie, bo biolog wyprosil matematyczke. W 4. GW bylo co 2 tygodnie i byla to troche wolna lekcja, troche matematyka, troche przygotowanie do matury. |
Za moich czasów było przygotowanie do życia w rodzinie SOCJALISTYCZNEJ
|
Cytat:
To jaką krótką spódniczkę miała matematyczka? |
Acha - co do samego tematu, to ja tego nie traktuje jako cos powaznego, smieszne, cokolwiek.
Dla mnie to jest po prostu ZENUJACE. Ta totalna glupota i sposob postrzegania swiata wzbudza we mnie ZAZENOWANIE. rycho - chyba nosila spodnie, chociaz nie wzbudzala we mnie tego typu zainteresowania jakie sugerujesz :> . |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Natomiast sprawa od której zaczął się temat - jest jeszcze bardziej smutna, przerażająca i żenująca ... Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
@rychu
za 5 lat mozesz/mogles byc "pra pra pra dziadkiem" postarales sie o to ? :D |
Ilość załączników: 1
Dziwić się :P
|
W moim przypadku to byłaby zdecydowanie pedofilia. Ona jest młodsza od moich dzieci.
|
dlaczego mnie to nie dziwi ?! ... :D, i powiem ze jest coraz gorzej ... :\
|
Cytat:
Demek, popatrz - to Twoja siostra tyle ma! Docen, jaka porzadna! |
Cytat:
Niestety, trzeba się rejestrować.. Poczytaj tamtejsze forum :D Szczególnie wypowiedzi 12 latek w kategorii sex :P |
Cytat:
a dziwilem sie, ze ludzie z cdrinfo powoli odchodza.. ;) |
O ****a ... skupisko bez mozgiego pokolenia polakow ..:\
Zajefajne to forum ....Epuls.pl. A oto przyklad :| hanzio 12 Lat jak szybko zaci***261;gn***261;c lask***281; do ***322;uszka 15/03 19:18 jak zaci***243;gnoc lask***281; do ***322;u***380;ka szybko ja umie ale po jakim***347; czasie No comment :szczerb: |
szkda moich nerwo wiec wchodzil tam nie "bende"
|
Cytat:
Ksywa Dj-Hacker :D Do forum podchodzę z humorem tak samo jak do prezentacji :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Edit
I gdzie sa rodzice , mysla ze jak podlacza dziecku neostrade to jzu maja spokoj ? bo internet je wychowa ?! ^^ i tak oto kolejna goraca nastolatka wesz***322;a w mrok i sta***322;a sie dzieckiem neostrady O_o |
Cytat:
|
Znalazlem fajny tekst. Doczepie go tutaj.
http://wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=6713 (jak zwykle polecam lekture) |
brak s***322;***243;w, by to opisa***263;:
http://wiadomosci.onet.pl/1340823,242,1,1,kioskart.html -edit- w***322;a***347;nie zauwa***380;y***322;em, ***380;e @andrzej9 poda***322; ten link w innej dyskusji, ale to si***281; wi***261;***380;e z tematem tej dyskusji, wi***281;c niech pozostanie ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:40. |