![]() |
[Serial] 4400, The
A ja szukam kogos kto ma 4400 wszystkie odcinki, w swieta lecialo na cinemaxie, ale maraton odcinkowy (1 - 19) do 6:00 rano... szukam na gwalt ! :)
|
Cytat:
Sa wszystkie ale trzbea wyslici wzrok bo TXT :) jak dla mnie super serial tylko to co ogladalem to 17 odcinkow S1 - 5 i S2 - 12 |
Cytat:
Ahem... a co to jest, jeśli mogę spytać? |
Cytat:
|
Cytat:
Jestem zainteresowany 2 sezonami 4400 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) |
Cytat:
serial świetny a zakończenie ostatniego odcinka drugiej serii robi niesamowitego smaka na serię trzecią :D |
Jezeli chodzi o 'The 4400' pierwszy sezon ma 5 odcinkow, a drugi ma 13 z czego pierwszy i drugi odcinek w tym sezonie to part 1 i part 2, a to zaleznie od wersji jaka sie posiada :)
|
Cytat:
|
ja osobiscie polecam 4400 :) i jak sie pozniej okazuje... nie chodzi o kosmitow :)
|
Cytat:
Jednak dla mnie to akcja jest za wolna :hmm: chyba za du***380;o Bauera si***281; ostatnio naogl***261;da***322;em :P |
|
A juz w niedziele premiera 3 sezonu :) 2 odcinki. Tzn ze w poniedzialek premiera na naszych ekranach :>
|
Cytat:
u To fajnie bo juz nie ma co ogladac :D |
Rozgladam sie wlasnie za jakims serialem. I tak wlasnie sie zastanawiam. Czy sie wlasnie w niego nie zaopatrzyc.
Ale tak ogolnie porwali 4400? To strasznie duzo jest tych glownych bohaterow ;P |
Cytat:
Moda na Sukces2 ;) a na serio - podobno dobry serial, a ja nie mialem okazji ogladac ani jednego odcinka :( pozdro ;) |
Zaczalem sie w niego zaopatrywac ciekawe czy mi sie spodoba. Narazie stoje w kolejce. :D
|
na necie jest ju***380; -> The.4400.S03E01.DSR.XviD-CRiMSON.avi :D
tylko napis***243;w brak... |
Mam juz pierwszy sezon. Tylko ze wzgledu na MS czasu brak aby ogladac.
|
Pierwszy sezon niezly, chociaz krotki.
@woitas crimson jest nuked, 30 min jest powtorzone (i co z tego wynika, 30 min brakuje) |
juz jest
The.4400.S03E01.E02.The.New.World.PROPER.DSR.XviD-SAiNTS |
A jak z jakoscia DSR?
|
zastanawia mnie, dlaczego do tej pory nie ma napis***243;w do tego odcinka...
|
Bo oficjalnie nie by***322; emitowany. Premiera w t***261; niedziele tak wi***281;c napisy b***281;d***261; pewnie w poniedzia***322;ek.
|
Byl emitowany 11.06, 2 premierowe odcinki, OFICJALNIE :)
Teraz sa sesje itp. wiec trzeba bedzie czekac dluzej na napisy, szcegolnie, ze to 2 odcinki. |
hmm to musiałem sobie źle popatrzeć ;)
|
juz
The.4400.S03E03.DSR.XviD a poszukuje samego S03E02 ........... |
chyba nie znajdziesz.
jest tylko podw***243;jny 1+ 2 no i 3. ps. s***261; ju***380; napisy do pierwszego odcinka 3 serii :) |
Gdy zaczo***322;em ogl***261;da***263; my***347;la***322;em, ***380;e ten film jest bezsensu, nie ma "klimatu", ale gdy
ogl***261;dn***261;***322;em ju***380; 1x2 odcinek to tak jak by ten serial mnie nakr***281;ci***322;, troche wi***281;cej si***281; wyja***347;ni***322;o, jutro si***281; zabiore za kolejne 2 odcinki:spoko: Te moce u tych os***243;b mi si***281; najbardziej podobaj***261;, przez to film nabiera takiego "zabarwienia";) |
siedze na 1 sezone ju***380; :)
1x4.... :D film no no fajny (albo ja taki malo wybredny jestem ? :D) |
w***322;a***347;nie obejrza***322;em 4 odcinek 3 serii.
powiem tylko, ***380;e wywraca on wszystko do g***243;ry nogami, takiego czego***347; si***281; nie spodziewa***322;em... nie zdradz***281; wam, o co chodzi, bo trzeba to zobaczy***263; samemu... :D |
Cytat:
Ale ten serial musze przyzna***263; jest bardzo ciekawy, dor***243;wnuje poziomem Prison Break i LOST wed***322;ug mnie. Najbardziej mnie ciekawi co si***281; stanie gdy si***281; wyda, ***380;e Kyle Baldwin zabi***322; Dennis Ryland'a, czy jego ojciec pomo***380;e mu, aby nie wpakowali go do pud***322;a;) Jak my***347;licie co si***281; z nim dzieje, ***380;e jest nie***347;wiadomy tego co robi ? |
A ja dopiero obejrzalem pierwszy sezon. Serial taki sobie. Nie jest rewelacyjny ale mozna obejrzec. Nawet momentami wzbudza duze zainteresowanie co sie dalej wydarzy. Niedlugo przekonam sie jak bedzie wygladal drugi sezon.
|
Moim zdaniem 2 sezon jest lepszy, więcej się dzieje:spoko:
I dużo sie wyjaśniło rzeczy. |
Wlasnie skonczylem drugi sezon i wow :D
Koncowka niezla...;) Super serial :spoko: |
Cytat:
|
Cytat:
Wie ktoś może skąd mógł bym wziąść napisy do The 4400 03x05 ? Bo nigdzie nie mogę znaleść??? |
Cytat:
Napisy robi grupa HATAK, wiec najswiezsze napisy mozna dostac tam |
Pojawi***322;y si***281; ju***380; napisy do 3x05. Szkoda ***380;e nie t***322;umacz***261; z dnia na dzie***324; jak w przypadku Losta
|
Ja ponawiam pytanie Ormianina sprzed kilku miesiecy:
Kto ma _wszystkie_ sezony i podrzucilby poczta polska? Najlepiej w sierpniu. |
Cytat:
|
Obejrzałem już wszystkie odcinki jakie sie do tej pory ukazały.Dziś oglądałem 6 epek trzeciego sezonu.Serial jest świetny moim zdaniem drugi po LOST
|
Zostal mi ostatni odcinek dostepny odcinek z 3 sezonu.
Moim zdaniem patrzac na calosc to 4400 jest o wiele lepszy niz lost. Bo z losta poprostu zrobil sie lost. O ile na poczatku bylo tam cos co interesowalo to teraz chlam sie zrobil i padlina. Ciagle siedzieli i pstrykali w bunkrze + ci dziwni others + te glupie fabuly co tam z nimi bylo przed katastrofa. Na poczatku to moglo zainteresowac teraz to tylko nuzy. A 4400 bardzo mi sie podoba. Spokojny taki, dobrze sie oglada. |
jestem w miare na topie z tym 4400, ko***324;cze pomalutku drugi sezon :)
faktycznie z tego co do tej pory ogladalem - totalnie inna fabu***322;a i pr***281;dko***347;***263; wydarze***324;, moge nawet napisa***263;, ***380;e (jak do tej pory) ma***322;o krwi w tym by***322;o :D |
Cytat:
|
W przypadku 4400 to akurat dialogi nie sa mocno skomplikowane i aktorzy maja b. dobra dykcje.
|
Cytat:
wymawiajacych ten tekst i przydał by się taki gościu który by tak robił szybko jak do Prison break i do Lost i poprawnie. Ale w przypadku The 4400 dialogi nie są znów takie skomplikowane i aktorzy mają moge powiedzieć śmiało wspaniałą dykcje jak tu wspomniał @Weron |
Matievoo:
Raczej sztuka jest przetlumaczyc zdania aktorow i je ladnie _napisac_ - tak, by jakos to brzmialo po polsku :-). Samo rozumienie to nic, bo jak ktos zna angielski to problemu po prostu nie ma, a filmy i tak najczesciej tlumaczy sie z tekstow angielskich. A co do napisow do np. Losta nie robi ich mezczyzna tylko kobieta o ksywce SliderOh. |
najlepiej mie***263; listy dialogowe
a co do t***322;umaczenia to nie 'slowo w slowo' tylko ***322;adny i zgodny kontekst :D |
A wie ktos moze co to za muzyka leci kiedy sie serial rozpoczyna.
Zorganizowalem soundtrack z pierwszego i drugiego sezonu i jakos nie slysze tam tej muzyczki. |
moze tu co***347; bedzie: http://imdb.com/title/tt0389564/
nie szuka***322;em |
Nie tam nie ma tej pisosenki. Tam jak szukalem to od razu patrzalem :)
|
Jak ktoś wyczai gdzie można znaleśc ta muzyczke to prosze podac linka !
Bardzo spodobałą mi się ta muzyka gdy się rozpoczyna serial:spoko: |
Obejrzalem 3 odcinki z pierwszego sezonu i mam wrazenie, ze ten serial jest jakis taki.. pusty?
Sam nie wiem, akcja wolna, pomysly scenarzystow dziwne, duze science fiction.. nie dla mnie :-). |
wypowiedz sie dopiero po odcinku 2x01 :)
|
To prawda, dopiero drugi sezon pokzauje klase :)
|
Na dodatek ostatni odcinek 2 sezonu pokazuje pewna rzecz, ktora nie zostaje nawet poruszona przez 5 odcinkow 3 sezonu. Serial ma duzy potencjal o ile go nie s*******a.
|
Cytat:
wracając do tematu, ten koleś na pewno się odnajdzie w kolejnych odcinkach. zresztą autorzy sami zapowiedzieli, że kluczową postacią 3 sezonu będzie Izabelle... świetna czekoladka z niej :D |
Obejrzalem dzisiaj najnowszy odcinek. Czarna rogi pokazuje. :) Szkoda, ze codziennie nie puszczaja tylko co tydzien.
|
The.4400.S03E13.DSR.XviD-ORENJi.avi
czyli to juz koniec? |
Sezonu ;)
Bedzie jeszcze czwarty... |
z tego co widze - jedna sprawa rozwiazana, druga ...
ale jeszcze nie nie ma informacji o sezonie 4 |
tak tak to te***380; ogl***261;dam :D
siedze sobie na odcinku 3x8 :) nawet wypas kot***322;uj***261; nie***378;le :D |
Cytat:
Co do 3 sezonu to jeszcze nie ogl***261;da***322;em fina***322;owego odcinka, jestem aktualnie na s03e12 (Terrible Swift Sword). |
Cytat:
TU nic nie ma o nowym sezonie ... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mac |
thx .. :D
|
Eh... co sie stalo z wiarą w ludzi?
Już nikt nikomu na słowo nie uwierzy. Trzeba dowody, linki... || ;p |
Cytat:
|
Achh si***281; ostro zrobi***322;o w***322;a***347;nie zobaczy***322;em 3x12 :D
robi si***281; sekciarsko :D |
Zrobilem sobie ostatnio przerwe w ogladaniu 4400. Aby pojechac ciagiem kilka ostatnich odcinkow. Takze jutro byc moze rusze do przodu aby zakonczyc caly sezon.
|
obejrzałem dzisiaj ostatni odcinek... niezły hardkor :D
ciekawe, czy isabelle odzyska swoje umiejętności? dobrze, że każdy sezon ma po 12-13 odcinków, dzięki czemu nie robi się rozlazły jak flaki z olejem i nie ma odcinków na siłę, jak to czasem miało miejsce w SG-1... |
Czy***380;by porwali nam Alane (?)
|
kiedy nowe odcinki ?
|
Cytat:
Cytat:
|
acha thx :)
|
Podobno 4400 ma pojawi***263; si***281; w TVP1 (po Lostach) :)
|
Cytat:
cytat: Serial "4400" będzie emitowany na antenie Jedynki od 4 stycznia 2007 r. we czwartki o 20:15. Co tydzień widzowie będą mogli obejrzeć po dwa odcinki produkcji. TVP1 pokaże na swojej antenie dwa pierwsze sezony, które liczą łącznie 19 odcinków. |
Cytat:
|
Cytat:
1szy sezon to tylko 5 odcinkow, wiec dlugo by sie nie napuszczali ;) |
My***347;la***322;em ***380;e 9 :hmm: ale w sumie dawno ogl***261;da***322;em...
|
5, pierwszy odcinek "podw***243;jny" (podobnie kolejne sezony: 12, 1szy podw***243;jny). :)
W TVP podw***243;jne odcinki dziel***261; (vide fina***322;y Losta), wi***281;c wychodzi im 19: 6+13. |
ile sezon***243;w 4400 wysz***322;o ??
i w kt***243;rym sezonie c***243;rka tej blondyny i czarnego przechodzi na stron***281; z***322;a ?? bo ju***380; si***281; pogubi***322;em ;) |
1. 3 sezony
2. W 3-cim |
Cytat:
czyli teraz w maju czwarty sezon się zaczyna :D |
ten serial jest fajowy zwlaszcza nasz sledczy z "Taken'a - co za ciekawe role on gra :D
|
fajny serial, wlasnie skonczylem 3 serie ;)
czekamy na 4 :) |
no i sie zaczelo ... :]
The.4400.S04E01.DSR.XviD-ORENJi <- The Wrath of Graham |
Cytat:
|
kupujemy ;)
|
Dokładnie tak jak mówisz.:taktak:
|
tylko gdzie?
na p***243;***322;kach jak narazie pusto edit: jest na mininovej tylko czy nie fake, bo na nforce nic o tym nie pisz***261;... |
Cytat:
|
Dobra.., a co z napisami?!
|
Informuje wszystkich zgromadzony, ze...:
Napisy do pierwszego odcinka czwartego sezonu sa juz dostepne na portalu napisy24, dziekuje za uwage ;>. -edit- Obejrzalem, fajny.., ale za duzo rzeczy nie pamietam z poprzedniego sezonu :-(. |
Dla niezrzeszonych w PT i innych, na BearShare te***380; jest.
|
Cytat:
|
pojawi***322; si***281; 2 odcinek: The.4400.S04E02.DSR.XviD-ORENJi szpiegu torrentowym
|
napisow brak....
|
Cytat:
|
no i co***347; troszk***281; kiszka z tym :szczerb:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:26. |