![]() |
Egzorcyzmy Emily Rose-extra film
Obejrzałem i jestem zachwycony.Co wy na to?Polecam.wszystko dopracowane,palce lizac
|
jak tu admini i modreatorzy wpadn***261; to nie b***281;dzie co zbiera***263; ;)
ju***380; dawno by***322;o o tym filmie wa***322;kowane no mo***380;e zrobi***261; dla Ciebie wyj***261;tek bo to tw***243;j pierwszy post |
ale mo***380;na potwierdzi***263;, ***380;e film niez***322;y :)
|
:spoko: film .
|
widzia***322;em ju***380; dawno, wed***322;ug mnie lipny ...
|
mnie si***281; bardzo podoba***322;, i ogl***261;dn***281; chyba jeszcze raz :)
|
Obejrza***322;em drugi raz i daje mu 8/10
Kto si***281; obudzi***322; o 0300 nad ranem ??? ;) |
MG ty chyba si***281; nudzisz za dnia :>
|
Cytat:
|
A moze by to zamknac albo wrzucic w 'Jakie filmy warto obejrzec'?
|
Cytat:
|
Chyba zartujesz? To by dopiero byl burdel... Seriale, owszem... Ale temat o filmach jest zalozony nie po to by sie rozwodzic nad filmem, tylko sklecic krotka recenzje zlozona z prywatnych odczuc by zachecic innych do jego obejrzenia. I sadze ze to jest dobre...
|
Cytat:
Cytat:
|
Max ma racje..
chyba Mac sobie nie wyobrazasz co by sie dzialo jakby kazdy film mial za moment swoj osobny temat, brr.. pomijam juz, ze w kazdym temacie robilby sie OT (jak w tym np.).. w serialach - ma to sens :) a i proponuje tez przeniesienie tematu Metal Gear Solid Movie do tego dzialu. pozdro |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
A ja jeszcze nie ogl***261;da***322;em :fiu:
|
Film na autentycznych faktach
Jak wiemy historia ta ma podłoże w rzeczywistosci.Jednak po godzinnych -szukaj w google ,jestem przerażony,demony są wśród nas.Mamy jednak wykwalifikowanych egzorcystów i to zarówno świeckich jak i duchownych.A więc jeśli dopadnie nas szatan to ratunek istnieje.Biedna Emily nie miała szans.Za stosowną opłatą jest mnogo ,,fachowców,,do egzorcyzmów.Zagalopowałem się jednak, polecam jeszcze raz film i w google szukaj,,egzorcyzmy,,:taktak:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:52. |