![]() |
a to ogłoszenie wogóle jeszcze aktualne ? ;)
|
uch, ja trochę za "wąski" jestem na tak fachowe pisanie. Ale będę kibicować tym, którzy tu fuszkę dostaną;)
|
dorobić trochę grosza siedząc wygodnie w domu przed komputerem?
Ja! |
Odświeżam :) Może jest ktoś chętny żeby coś popisać i dorobić trochę grosza siedząc wygodnie w domu przed komputerem? Jak coś, to zapraszam na PW.
|
może coś skrobnę ;)
tylko nie wiem co :> |
Choroba! Po***322;owy wymaga***324; nie spe***322;niam :/
|
Temat znowu aktualny. Szukamy kilku osób, które mają trochę wolnego czasu i chciałyby współpracować w ramach serwisu CDRinfo.pl. Szczegóły w 1 poście :)
|
Cytat:
A na potwierdzenie moich słow.. odklejam go ;) Nie ma komentarza od głównych zainteresowanych, to zakładam, że rzecz jest nieaktualna i jako taka nie ma potrzeby, żeby robiła niepotrzebne zamieszanie na forum. |
Wiesz sam nie wiem. W jakim***347; topicu si***281; wypowiada***322;e***347; o newsach czy jak i potem sobie cos ubzdura***322;em :) Jak si***281; okaza***322;o ca***322;kiem skutecznie :>
Na kanale by***322;o jak Smartek napisa***322;. |
Cytat:
A wtedy z andy'im sie zastanawialismy, bo akurat byly poczatki szukania nowych newswriter'ow i pojawil sie tajemniczy RS z duza iloscia nowych newsow :-). Ja to tak pamietam.. |
no dobra - ale jak powiazales "RS" z "nimal"? tak z ciekawosci draze :>
|
Cytat:
Bartez sciemniacz jeden! xD |
@nimal taaa. Kiedy***347; na kanale IRC si***281; zapyta***322;em Barteza czy inicja***322;y R.S to przypadkiem nie twoje. Zacz***261;***322; si***281; zas***322;ania***263; tajemnic***261; s***322;u***380;bow***261; i takimi tam :P
|
zostalem rozszyfrowany? ||
|
@Bartez a jednak dobrze wiedzia***322;em ***380;e to nimal pisze newsy na g***322;***243;wn***261; :P ;)
Cytat:
|
i co z tymi konkursami? beda jakies ?? ^_^^_^
|
No wlasnie gdyby temat nie wisial to nawet bym nie pytal ;)
|
Te***380; mnie interesuje czy oferta aktualna, ale z innego powodu. Je***380;eli nie, to trzeba by odklei***263; ju***380; temat..
|
Ta oferta pracy aktualna? :D bo szukam wlasnie pracy. W pisaniu newsow mam jakotakie doswiadczenie (serwis Half-Life2.pl) robie tez tam za tlumacza - z angielskim nie mam problemow. Czasu wolnego mam az zbyt duzo ;)
Tak tylko pytam - nie wiem czy jest sens cokolwiek posylac. |
Cytat:
Na pewno nie mogą to być osoby, które na oczy nie widziały konsoli lub tylko na niej grają. Nie chciałbym wtop kalibru Snake'a z 'pewnego' serwisu :fiu: na "W" ... kCDRi celuje bardziej w tą szarą, undergroundową stronę - i tacy też ludzie by się przydali. jeśli zaś chodzi o resztę... to już jest podwórko Barteza :D |
to cos nas laczy, bo mi sesja tez sie konczy 28:) potem kiedys obrona;)
|
Cytat:
|
@gallus chodzi***322;o chyba o to ;)
|
Cytat:
|
Do pracy raczej si***281; nie pisz***281; ze wzgl***281;du na brak czasu (chocia***380; pisa***263; lubi***281; i z angielskim te***380; nie ma problemu), ale tymczasem napisa***322;em kr***243;tk***261; recenzj***281; aparatu:
http://forum.cdrinfo.pl/fotografia/6...a-i-testy.html Jest to nowy model znanej w Polsce i popularnej serii Canona i pewnie sporo os***243;b by***322;oby zainteresowanych testami tego aparatu, wi***281;c mo***380;e warto wrzuci***263; jaki***347; news z linkiem na stron***281; g***322;***243;wn***261;. Je***347;li oczywi***347;cie mo***380;na tam poruszy***263; tak***380;e tematyk***281; fotograficzn***261;. |
No i jeszcze:
Cytat:
:piwo: |
Cytat:
Chodzi głównie o ten punkt: Cytat:
:D:D |
A mo***380;e Rycho czeka, a***380; to GTW mu PM wy***347;le :D :fiu:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Punkt 3 tak
Punkt 4 tak, tak, tak, tak... Punkt 1 i 2 dopracuję. Moje warunki na PW.:D:D |
Cytat:
dobra koniec OT z mojej strony pzdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@Bartez - nie spamuj tyle, tylko napisz kiedy nastepny konkurs bedzie ;) hehehe
A tak wogule to pisze tego posta, zeby temat nie spadl na druga strone :P:P:P |
[Praca]Szukamy newswritera na CDRinfo.pl
Witam,
w związku z planowanym rozszerzeniem tematyki serwisu poszukujemy osób, które byłyby chętne do objęcia stanowiska newswritera w serwisie. Wymagania to:
Oferujemy:
Dla najaktywniejszych współpracowników przewidujemy system dodatkowych motywacji oraz nagród, który z całą pewnością okaże się kolejnym argumentem przemawiającym za tym by stać się członkiem grupy ludzi tworzących serwis CDRinfo.pl. Od chętnych oczekujemy przesłania zgłoszenia (CV) za pomocą poczty e-mail na adres wspolpraca [małpa] cdrinfo.pl. Każdy list powinien zawierać podstawowe informacje o kandydacie, opis jego kwalifikacji oraz kilka słów o tym dlaczego chce współpracować z CDRinfo.pl i co wniesie jego udział do życia serwisu. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:44. |