![]() |
X-disc mial w ofercie DLe juz dawno.
OEM i printable brane bodajze z Riteka. PODEJRZEWAM ze zrobili jakis barter z CDL, bo Piotrek robi ostatnio Speedy na tych plytach z Jagiellonskiej, natomiast w zamian oddaje towar (albumy, pudelka itd.). Niewykluczone ze wzieli rowniez DLe. Sam X-Disc nie robi DLi u siebie, pewnie bierze te od Riteka i bardzo mozliwe ze przez Piotrka bo ma juz tam dobre kontakty, a ostatnio jeszcze sie chlopaki zaprzyjaznili i jezdza na jakies integracyjne imprezy || . Tylko ze wtedy cena 3 netto jest niemozliwa. Wogole cena 3 zl. netto wydaje sie byc niemozliwa ... Obecnie takie minimalne minimum to 5zl netto jakby isc po kosztach na kazdym etapie przy minimalizacji posrednikow. |
Przecie***380; na ok***322;adce wida***263;,ten ***380;***243;***322;ty pasek po lewej,a w min czarny napis"dual sided",co tu sprawdza***263;!
|
@Smartek i @ed hunter - sprawdzcie czy to s***261; dwuwarstwowe czy dwustronne, ale pewnie to dual side, ten sam rodzaj "przeoczenia" jak w sprawie komputer***243;w wyposa***380;onych w procesory 5.66GHZ [nie pami***281;tam jaki market mia***322; je w ofercie]
|
dwustronne p***322;yrt XDISC mog***261; by***263; naprawd***281; fajne - jak si***281; tak***261; pu***347;ci z rozmachu u pe***322;nym s***322;o***324;cu to zaj***261;czki puszcza dwustronnie, jednowarstwowo ||
|
Cytat:
|
oo, akurat we wtorek do makro jade z ojcem plazmy i lcdki obejrzec :]
dam znac.. i wyjasnie sprawe z dual layer / dual side |
nie czytaja cdrinfo :)
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bo to właśnie są "dual sided" czyli dwustronne,żadne tam dual layer!!! Icemac byłeś szybszy!
|
to s***261; p***322;yty dwustronne, bo DL ma przecie***380; 8,5GB :>
http://www.x-disc.com/pl/flash/products/dualplus.html |
Cytat:
|
cos mi tu smierdzi ;) z tego co wiem to ta firma nigdy niemiała w ofercie płyty dwuwarstwowej ,wiem że na 100% są "Xdisc Double Sided" po 2,20gr za sztukę, no ale cuda się zdarzają :)
|
Oferta z Krakowa od 6 do 19 V:) 1,65zł
Wiecej szczegolow--> www.makro.pl http://img250.imageshack.us/img250/4843/oferta0th.jpg |
Jest to całkiem możliwe.
Tylko będą to płyty dwustronne (Double Sided) a nie dwuwarstwowe |
a po tygodniu wyparuj***261; z niej dane :P
|
mogę sprawdzić, bo wybieram się do makro w przyszłym tygodniu - będzie to pierwsza płyta DL jaką kupię :D co tam zobaczymy ;p
|
XDisc plyty.
Pojawila sie plotka jakoby od wtorku 06 czerwca br, mialy sie pojawic plyty dwulayerowe (8,5GB) firmy XDISC, sprzedawane w Macro, w oszalamiajaco niskiej cenie!!!
Plotka o tyle ciekawa, ze podala ja osoba dosc blisko zwiazana z firma XDISC i Macro. Cena ma byc naprawde interesujaca, bo oscylujaca w okolicy 3 zlp netto!. A poniewaz, nie robie ani zakupow, ani nawet nie posiadam karty do Macro, prosze o weryfikacje tej jak powtarzam - plotki. Edit: -nie jestem pewien, czy oferta ma dotyczyc wszystkich, czy tylko warszawskich Macro. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:17. |