Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Humor (https://forum.cdrinfo.pl/f27/)
-   -   Jarek Kaczynski ¶piewa hymn - wypas :) (https://forum.cdrinfo.pl/f27/jarek-kaczynski-spiewa-hymn-wypas-65900/)

Prezesik 08.06.2006 18:56

Cytat:

Napisany przez adach
Czy on stara sie spiewac do mikrofonu (na co dzien)- nie! Nie slyszalem tez, zeby uwazal siebie za dobrego spiewaka. Zapewne nie potrafi jezdzic na deskorolce. Moze nie jest tez dobrym szachista. Oj wielu rzeczy on nie potrafi i co z tego?
Wtedy znalazl sie tam, z jakiegos powodu - przypadku. Moze cos mu sie pomieszalo i za szybko wyszedl, a moze ktorys z organizatorow pomylil czasy i go wpuscil - tego nie wiem. Tak, to byla wpadka! Zapewne takich na tym zjedzie bylo wiele. To po prostu normalne, na roznego typu zjazdach zawsze cos idzie niezgodnie z planem. Tutaj akurat pechowo, ktos zostalo to zarejestrowane - a sposob w jaki to zostalo wykorzystane to pospolite ku...restwo.

to wcale nie byl przypadek, ze on znalazł się w tym czasie przy mikrofonie, no ale to pomińmy.. to, że czego¶ nie potrafi można mu wybaczyć. tyle, że wystarczyło zrobić krok w tył, w bok, tak aby mikrofon tego nie mógł "chwycić", a nawet zej¶ć z mównicy i byłoby po problemie.. a nazywanie tego co zrobiły media "ku...restwem" jest dla mnie grub± przesad±.. osoba publiczna, a zwłaszcza jedna z najważniejszych postaci w kraju powinna liczyć się z tym, że jest nieustannie obserwowana przez media. jak Edyta Górniak za¶piewała hymn, to też j± długo wytykano, do tej pory się o tym pamięta.. jak żona byłego premiera - niejakiego Leszka M. przyszła na spotkanie z cesarzem Japonii w młodzieżowej koszulce z napisem "I'm sexy" też się o tym mówiło.. przykładów można wyliczać jeszcze wiele. my¶lę, że to dobrze, że takie błędy się wytyka słynnym osobom, może dzięki temu najpierw zastanowi± się dwa razy zanim co¶ zrobi±, żeby unikn±ć ponownej kompromitacji... a pan Kaczyński dzięki temu może w końcu zrozumie, że jak się staje przed mikrofonem, to jest ryzyko, że kto¶ go usłyszy ;)

dla mnie koniec tematu. mam dosyć polityki. czas szykować się do mundialu :piwo:

Kogoro 08.06.2006 15:55

Cytat:

Napisany przez Prezesik
sam przyznałe¶, że nie każdy może ¶piewać w operze, dlatego tym bardziej Jarosław K. powinien zaniechać ¶piewania do mikrofonu, a robi±c to chciał pokazać się z dobrej strony, jako silny przywódca i patriota. Decyduj±c się na taki krok, powinien mieć tekst opracowany tak, by się nie pomylić.

Czy on stara sie spiewac do mikrofonu (na co dzien)- nie! Nie slyszalem tez, zeby uwazal siebie za dobrego spiewaka. Zapewne nie potrafi jezdzic na deskorolce. Moze nie jest tez dobrym szachista. Oj wielu rzeczy on nie potrafi i co z tego?
Wtedy znalazl sie tam, z jakiegos powodu - przypadku. Moze cos mu sie pomieszalo i za szybko wyszedl, a moze ktorys z organizatorow pomylil czasy i go wpuscil - tego nie wiem. Tak, to byla wpadka! Zapewne takich na tym zjedzie bylo wiele. To po prostu normalne, na roznego typu zjazdach zawsze cos idzie niezgodnie z planem. Tutaj akurat pechowo, ktos zostalo to zarejestrowane - a sposob w jaki to zostalo wykorzystane to pospolite ku...restwo.

Cytat:

Napisany przez SUNNA
To ktoras z rzedu pomylka naszych wspanialych ''umbilical brothers'' :p
niedawno sie wygadal ze bedzie misja naszych w iranie :p

Mylic sie jest rzecza ludzka.
Nie bede juz wspominal o goleniu, czy bagazniku bylego Prezydenta, czy tez fladze pani Prezydentowej, ale przypomne spotkania dyplomatyczne w niebieskiej koszuli, mini spodniczki pierwszej damy (pozniejszej kreatorki mody) oraz jej chec zostania blizniaczka Shazzy (co swiadczy o jej swietnym guscie).
Obrazanie wlasnych wyborcow - "niech sie pani leczy na glowe"
To tylko czesc. Niestety wtedy nikt nie wpadl na pomysl, ze Prezydentowi mozna cos wypominac i wysmiewac sie z jego wpadek. Teraz to norma, bo mamy demokracje, a media sa od krytykowania. Kiedys nie wysmiewano, bo przeciez nie mozna podwazac autorytetu glowy panstwa.
Pozdrawiam

Adach

ed hunter 08.06.2006 14:43

no kwach to cz***322;owiek kryszta***322;, wszystkie afery prowadz***261; do pa***322;acu, ale to na pewno wina dorna.

Sunna 08.06.2006 14:10

To ktoras z rzedu pomylka naszych wspanialych ''umbilical brothers'' :p
niedawno sie wygadal ze bedzie misja naszych w iranie :p

A tak ludzie najezdzali na kwacha, a kwach przy tych ludzikach to pelna kultura i wzor z sevr czy jak to sie pisze :)

O ja glup, to wina ukladu

Prezesik 08.06.2006 13:24

Cytat:

Napisany przez adach
Dobrze, ale skad przeswiadczenie, ze pomylka jest rownoznaczna z brakiem znajomosci slow hymnu.
Na pewno Jaroslaw Kaczynski nie potrafi zaspiewac hymnu. Moze po kilku piwach calkiem niezle zaspiewa jakies biesiadne pioseneczki.

Cala sprawa jest banalna i smieszna. Mozna ja pokazac w programach telewizyjnych - satyrycznych z wpadkami roznych ludzi, w roznych dziedzinach. Nic ponadto. Robienie z tego newsa i jakiegos wydarzenia, to po prostu kawal ku...stwa, i tyle.

Pozdrawiam
Adach

sam przyznałe¶, że nie każdy może ¶piewać w operze, dlatego tym bardziej Jarosław K. powinien zaniechać ¶piewania do mikrofonu, a robi±c to chciał pokazać się z dobrej strony, jako silny przywódca i patriota. Decyduj±c się na taki krok, powinien mieć tekst opracowany tak, by się nie pomylić.

Kogoro 08.06.2006 12:41

Cytat:

Napisany przez M@X
Moze z faktu ze pomylil slowa ("Z ziemi polskiej do Polski")?

Dobrze, ale skad przeswiadczenie, ze pomylka jest rownoznaczna z brakiem znajomosci slow hymnu.
Na pewno Jaroslaw Kaczynski nie potrafi zaspiewac hymnu. Moze po kilku piwach calkiem niezle zaspiewa jakies biesiadne pioseneczki.

Cala sprawa jest banalna i smieszna. Mozna ja pokazac w programach telewizyjnych - satyrycznych z wpadkami roznych ludzi, w roznych dziedzinach. Nic ponadto. Robienie z tego newsa i jakiegos wydarzenia, to po prostu kawal ku...stwa, i tyle.

Pozdrawiam
Adach

woitas 08.06.2006 07:53

po prostu wymksnęła mu się przygotowywana wła¶nie nowa wersja hymnu IV RP:

Jeszcze Polska nie umarła,
Kiedy my żyjemy.
Co nam obca przemoc wzieła,
Szabl± odbierzemy.

Marsz, marsz, D±browski,
Z ziemi polskiej do Polski,
Za twoim przewodem
Złaczym się z narodem.

Przejdziem Wisłe, przejdziemy Warte,
Będziem Polakami,
Dał nam przykład Bonaparte,
Jak zwyciężać mamy.

Marsz, marsz, D±browski...

Jak Czarniecki do Poznania
Po polskim zaborze,
Dla ojczyzny ratowania
Wracał się przez morze

Mówił ojciec do swej Basi
Cały zapłakany:
"Słuchaj Janka, ponoć nasi
Bij± w trabanty."

M@X 08.06.2006 06:49

Moze z faktu ze pomylil slowa ("Z ziemi polskiej do Polski")?

Kogoro 08.06.2006 06:40

Cytat:

Napisany przez M@X
To jest zalosne... Kazdy powinien znac hymn swojego kraju i byc z niego dumnym!

Skad przeswiadczenie, ze nie zna hymnu?

Coz, nie kazdy moze spiewac w operze! To nie grzech.

Pozdrawiam

Adach

grzeniu 07.06.2006 19:27

Oni chc***261; wprowadzi***263; do szk***243;***322; lekcje patriotyzmu....
Chyba sami powinni zacz***261;***263; na takie chodzi***263;, mo***380;e by ich chocia***380; hymnu na pocz***261;tek nauczyli.

M@X 07.06.2006 19:23

To jest zalosne... Kazdy powinien znac hymn swojego kraju i byc z niego dumnym!

czero 07.06.2006 19:00

Hmm moze J.Kaczynski jedzie na mistrzostwa spiewac hymn dla naszej reprezentacji :)
Tak jak E.Gorniak 4 lata temu :D

Predi 07.06.2006 16:45

Gorniak nie byla taka zla..... :|

ps. czy ja dobrze slysze "z ziemi polskiej do wlolski" ?

Arepo 07.06.2006 16:05

no to mamy i humor :haha:

Weron 07.06.2006 15:39

Oni mi sie zawsze myla :rotfl:

ed hunter 07.06.2006 15:30

Cytat:

Napisany przez Weron
To nie humor tylko dramat jesli chodzi o jakosc. To raz.
A dwa prezydent nie jest od spiewania. Wiec nie ma co w tym szukac sensacji.

ale to nie prezydent ¶piewał :rotfl: prezydent to Lech a to Jarosław spiewał :taktak:

Weron 07.06.2006 15:20

To nie humor tylko dramat jesli chodzi o jakosc. To raz.
A dwa prezydent nie jest od spiewania. Wiec nie ma co w tym szukac sensacji.

Smartek 07.06.2006 15:11

Cytat:

Napisany przez Arepo
Muszę przyznać, po tym "występie" byłem w głębokim szoku :szczena:.

mam cos podobnego, wciaz nie moge mrugac oczami :wow:

Arepo 07.06.2006 13:57

Muszę przyznać, po tym "występie" byłem w głębokim szoku :szczena:.

ed hunter 07.06.2006 13:33

raper jaro powinien od***347;piewa***263; hymn na mundialu - bardzo ten smutek pasuje do moich oczekiwa***324;, no i z ziemi polskiej do Polski szybko wr***243;c***261;.

no i rada jest taka - nie ***347;piewa***263; do mikrofonu, panie Jaros***322;awie, zlituj si***281; pan nad nami! :D

prometeusz 07.06.2006 13:26

:D no co, improwizowal:D

nimal 07.06.2006 13:23

dobrze ze choc prezydent zna tekst hymny wlasnego panstwa :D

Sunna 07.06.2006 13:18

Link juz jest w smiechowych filmikach.

krzysztofjarosz 07.06.2006 13:06

Jarek Kaczynski ¶piewa hymn - wypas :)

Zobaczcie ¶mieszny film jak Jarosław Kaczyński kaleczy hymn, z ziemi polskiej do polskiej Wypas
http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=5800

A na deser kultowa gra z automatów Metal Slug
http://www.gry-on-line.com/index.php...inkif&gry=3944

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39.