![]() |
Cytat:
dla mnie koniec tematu. mam dosyć polityki. czas szykować się do mundialu :piwo: |
Cytat:
Wtedy znalazl sie tam, z jakiegos powodu - przypadku. Moze cos mu sie pomieszalo i za szybko wyszedl, a moze ktorys z organizatorow pomylil czasy i go wpuscil - tego nie wiem. Tak, to byla wpadka! Zapewne takich na tym zjedzie bylo wiele. To po prostu normalne, na roznego typu zjazdach zawsze cos idzie niezgodnie z planem. Tutaj akurat pechowo, ktos zostalo to zarejestrowane - a sposob w jaki to zostalo wykorzystane to pospolite ku...restwo. Cytat:
Nie bede juz wspominal o goleniu, czy bagazniku bylego Prezydenta, czy tez fladze pani Prezydentowej, ale przypomne spotkania dyplomatyczne w niebieskiej koszuli, mini spodniczki pierwszej damy (pozniejszej kreatorki mody) oraz jej chec zostania blizniaczka Shazzy (co swiadczy o jej swietnym guscie). Obrazanie wlasnych wyborcow - "niech sie pani leczy na glowe" To tylko czesc. Niestety wtedy nikt nie wpadl na pomysl, ze Prezydentowi mozna cos wypominac i wysmiewac sie z jego wpadek. Teraz to norma, bo mamy demokracje, a media sa od krytykowania. Kiedys nie wysmiewano, bo przeciez nie mozna podwazac autorytetu glowy panstwa. Pozdrawiam Adach |
no kwach to cz***322;owiek kryszta***322;, wszystkie afery prowadz***261; do pa***322;acu, ale to na pewno wina dorna.
|
To ktoras z rzedu pomylka naszych wspanialych ''umbilical brothers'' :p
niedawno sie wygadal ze bedzie misja naszych w iranie :p A tak ludzie najezdzali na kwacha, a kwach przy tych ludzikach to pelna kultura i wzor z sevr czy jak to sie pisze :) O ja glup, to wina ukladu |
Cytat:
|
Cytat:
Dobrze, ale skad przeswiadczenie, ze pomylka jest rownoznaczna z brakiem znajomosci slow hymnu. Na pewno Jaroslaw Kaczynski nie potrafi zaspiewac hymnu. Moze po kilku piwach calkiem niezle zaspiewa jakies biesiadne pioseneczki. Cala sprawa jest banalna i smieszna. Mozna ja pokazac w programach telewizyjnych - satyrycznych z wpadkami roznych ludzi, w roznych dziedzinach. Nic ponadto. Robienie z tego newsa i jakiegos wydarzenia, to po prostu kawal ku...stwa, i tyle. Pozdrawiam Adach |
po prostu wymksnęła mu się przygotowywana wła¶nie nowa wersja hymnu IV RP:
Jeszcze Polska nie umarła, Kiedy my żyjemy. Co nam obca przemoc wzieła, Szabl± odbierzemy. Marsz, marsz, D±browski, Z ziemi polskiej do Polski, Za twoim przewodem Złaczym się z narodem. Przejdziem Wisłe, przejdziemy Warte, Będziem Polakami, Dał nam przykład Bonaparte, Jak zwyciężać mamy. Marsz, marsz, D±browski... Jak Czarniecki do Poznania Po polskim zaborze, Dla ojczyzny ratowania Wracał się przez morze Marsz, marsz, D±browski... Mówił ojciec do swej Basi Cały zapłakany: "Słuchaj Janka, ponoć nasi Bij± w trabanty." Marsz, marsz, D±browski... |
Moze z faktu ze pomylil slowa ("Z ziemi polskiej do Polski")?
|
Cytat:
Coz, nie kazdy moze spiewac w operze! To nie grzech. Pozdrawiam Adach |
Oni chc***261; wprowadzi***263; do szk***243;***322; lekcje patriotyzmu....
Chyba sami powinni zacz***261;***263; na takie chodzi***263;, mo***380;e by ich chocia***380; hymnu na pocz***261;tek nauczyli. |
To jest zalosne... Kazdy powinien znac hymn swojego kraju i byc z niego dumnym!
|
Hmm moze J.Kaczynski jedzie na mistrzostwa spiewac hymn dla naszej reprezentacji :)
Tak jak E.Gorniak 4 lata temu :D |
Gorniak nie byla taka zla..... :|
ps. czy ja dobrze slysze "z ziemi polskiej do wlolski" ? |
no to mamy i humor :haha:
|
Oni mi sie zawsze myla :rotfl:
|
Cytat:
|
To nie humor tylko dramat jesli chodzi o jakosc. To raz.
A dwa prezydent nie jest od spiewania. Wiec nie ma co w tym szukac sensacji. |
Cytat:
|
Muszę przyznać, po tym "występie" byłem w głębokim szoku :szczena:.
|
raper jaro powinien od***347;piewa***263; hymn na mundialu - bardzo ten smutek pasuje do moich oczekiwa***324;, no i z ziemi polskiej do Polski szybko wr***243;c***261;.
no i rada jest taka - nie ***347;piewa***263; do mikrofonu, panie Jaros***322;awie, zlituj si***281; pan nad nami! :D |
:D no co, improwizowal:D
|
dobrze ze choc prezydent zna tekst hymny wlasnego panstwa :D
|
Link juz jest w smiechowych filmikach.
|
Jarek Kaczynski ¶piewa hymn - wypas :)
Zobaczcie ¶mieszny film jak Jarosław Kaczyński kaleczy hymn, z ziemi polskiej do polskiej Wypas
http://www.talenty.pl/index.php?str=linkif&filmy=5800 A na deser kultowa gra z automatów Metal Slug http://www.gry-on-line.com/index.php...inkif&gry=3944 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39. |