Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zaprodzenie na polishtracker - poszukuje (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zaprodzenie-polishtracker-poszukuje-66048/)

Bartez 15.06.2006 00:31

Zamykamy. Były problemy przez torrenty, więc proszę nie tworzyć więcej tematów z prośbami o zaproszenia na polishtracker, czy inne tego typu zerwisy

Weron 15.06.2006 00:29

Cytat:

Napisany przez aeiouy
Miałem nadzieje, że polish tracker to właśnie taka stronka, gdzie można spotkać dobre filmy, a nie najnowszy shit. Takie, które nawet nie pokazały sie w kinie lub są kultowe, a o nich nigdy nie słyszałem...

Sorki za OT

Pozdrawiam

Dlatego napisalem wyzej, ze nic ciekawego tam nie ma. To co tam jest to mozesz znalezc na innych stronach i to tez nie wszystkie pozycje. Bo co za problem zassac sobie jakas nowosc? Zaden. Nawet na emule sciagniesz moment.

aeiouy 15.06.2006 00:24

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Oblukaj www.torrenty.org albo http://www.ex-torrent.pl/ (takie klony tdt)
90% releasow na takich "polskich" serwisach to i tak alieny z mininovej itp.

Bardzo ciekawe stronki. :)

Dziekuje:)

pablocoo 15.06.2006 00:17

Cytat:

Napisany przez aeiouy
... kurcze szkoda ze już nie ma torrent dream torrent (TDT) :). świetna stronka z opisami filmików i nawet nie musi być szybkia...

Oblukaj www.torrenty.org albo http://www.ex-torrent.pl/ (takie klony tdt)
90% releasow na takich "polskich" serwisach to i tak alieny z mininovej itp.

aeiouy 15.06.2006 00:02

Cytat:

Napisany przez pablocoo
@aeiouy majac dotep do takiego lacza chyba nie warto bawic sie w pt (ze wzgledu na predkosc) bo i tak sciagniesz blyskawicznie

Tak też myślałem... chociaż mparzy mi się jakiś dobry serwis torrentowy, kurcze szkoda ze już nie ma torrent dream torrent (TDT) :). świetna stronka z opisami filmików i nawet nie musi być szybkia (noc jest dluga ;) ) najważniejsze, żeby ściągało się, a nie jak na emule stało w kolejce...:( Wystawiłem tam kiedyś świetny filmik z wyścigami na 1/4 milę, poisy quadami, palenie gumy, motor z turbo po tuningu, itd. trwał 1h i był profesjonalnie przygotowany znalazlem kiedyś, że to jest 2-ga część i jest 1-sza i 3-cia. Podobno nawet w realizacji tego filmiku brał udział jakiś polak... Filmik nazywał się chyba 2fast2real for hollywood... nie pamiętam dokładnie. Niegdzie więcej nie spotkałem tego filmiku na torrentach, a w emule 4-5 osób mialo ten filmik czyli wieczność sciagania.
Miałem nadzieje, że polish tracker to właśnie taka stronka, gdzie można spotkać dobre filmy, a nie najnowszy shit. Takie, które nawet nie pokazały sie w kinie lub są kultowe, a o nich nigdy nie słyszałem...

Sorki za OT

Pozdrawiam

Weron 14.06.2006 23:27

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Co ty p.ieprzysz za przeproszeniem?

Nie dokazuj.

Piterniel 14.06.2006 23:17

Cytat:

Napisany przez Weron
To nie ma znaczenia czy dbasz o swoje ratio.
Jesl idasz jakiemus oszustowi to Ty poniesiesz za to kare. Moga Cie za to wyrzucic.
Takie sa tam reguly. Takze lepiej ostroznie do tego podchodz.

Co ty p.ieprzysz za przeproszeniem?

Weron 14.06.2006 21:54

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
a ja mam jeszcze dwa zaproszenia i dam je, kazdemu kto sie po nie zglosi, i w nosie mam czy bedzie dbal o ratio czy tez nie, ja o swoje dbam, i niech kazdy sie martwi o siebie a nie za kogos.
Pozdrawiam
pisac najlepiej na gg:1667660

To nie ma znaczenia czy dbasz o swoje ratio.
Jesl idasz jakiemus oszustowi to Ty poniesiesz za to kare. Moga Cie za to wyrzucic.
Takie sa tam reguly. Takze lepiej ostroznie do tego podchodz.

pablocoo 14.06.2006 21:51

Ratio jak ratio, ale jak bedzie czeatowal to dostaniesz warna na miesiac :czytaj:

siwy_mw 14.06.2006 21:11

a ja mam jeszcze dwa zaproszenia i dam je, kazdemu kto sie po nie zglosi, i w nosie mam czy bedzie dbal o ratio czy tez nie, ja o swoje dbam, i niech kazdy sie martwi o siebie a nie za kogos.
Pozdrawiam
pisac najlepiej na gg:1667660

pablocoo 14.06.2006 18:36

Cytat:

Napisany przez rosol
post byl edytowany...

Wczoraj wieczorem :fiu:
Koniec tego offtopica :D

@aeiouy majac dotep do takiego lacza chyba nie warto bawic sie w pt (ze wzgledu na predkosc) bo i tak sciagniesz blyskawicznie

rosol 14.06.2006 17:23

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Sorry za OT... ale czytasz @rosol? :D

hehe przedtem tych informacji nie bylo??? post byl edytowany i dlatego nie zauwazylem:fiu:

aeiouy 14.06.2006 15:29

Cytat:

Napisany przez rosol
Sorry za OT... jakie ty masz lacze?????

Napisze dokładnie co to za praca :) to jest Uczelnia ATR. moj ojczulek ma pokoj i mogę spokojnie laptopa tam u niego zostawić. niestety całą siec jest przestarzała więc wyciągam tylko 10 Megabit. Uczelnia ma wykupione 355 Megabitów. Mam dostęp również do serwera do którego biegnie światłowód... jeżeli tam się podepnę to będę mieć 100 Megabitów, ale nie chce mi się kombinować... może namówie ojca, żeby kupił AP i podepnę go na 100 Megabitów...

Jeżeli potrzebuje szybciej coś ściągnąć to idę na ogólnodostępny AP i tam jest około 2,5 raza szybciej tak mniejwiecej :)

P.s. Tylko dlatego ze mam dostęp do łącza na ATR to mogę wytrzymać 7 GB limitu na neo
Pozdrawiam

pablocoo 14.06.2006 15:16

Cytat:

Napisany przez aeiouy
(...)W domu mam neo 256, ale w pracy u ojca mam 10 megabitów i przeważnie ustawiam 500 upload i 500 download..

Sorry za OT... ale czytasz @rosol? :D

rosol 14.06.2006 12:33

Cytat:

Napisany przez aeiouy
Ok dziekuję bardzo za pomoc...:)

Teraz już wiem, że nie chce zaproszenia:)))

Sorry za OT... jakie ty masz lacze?????

Piterniel 14.06.2006 07:35

Cytat:

Napisany przez Smartek
Slaby wybor?!
Kazdy najnowszy pokazukacy sie release to slaby wybor..?

to co chciales?:>

No ja w***322;a***347;nie nie wiem czego oni chc***261; Smartek :|

Smartek 14.06.2006 07:22

Cytat:

Napisany przez Weron
Szybkosc w sumie jest niezla. Ale wiesz ja mam tylko 320 (dzielone lacze mam.)wiec gora ciagne 40. Poza tym slaby wybor jest. Naprawde zadna rewelacja.

Slaby wybor?!
Kazdy najnowszy pokazukacy sie release to slaby wybor..?

to co chciales?:>

aeiouy 14.06.2006 02:09

Cytat:

Napisany przez Weron
Szybkosc w sumie jest niezla. Ale wiesz ja mam tylko 320 (dzielone lacze mam.)wiec gora ciagne 40. Poza tym slaby wybor jest. Naprawde zadna rewelacja.

Ok dziekuję bardzo za pomoc...:)

Teraz już wiem, że nie chce zaproszenia:)))

Weron 14.06.2006 02:00

aeiouy 14.06.2006 01:48

Cytat:

Napisany przez Weron
To co na wiekszosci. Nie ma co ogladac.

A jak ma się do szybkości?? jężeli wymagane jest ratio to powinno się ściągać jak burza...:)

Weron 14.06.2006 01:41

Cytat:

Napisany przez aeiouy
nie wiem co jest na tym torencie do ściągania, więc chętnie bym sobie zobaczył,

To co na wiekszosci. Nie ma co ogladac.

aeiouy 14.06.2006 01:39

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Upload na shack - kopiuj "Thumbnail for forums 1" - wklej do posta, i już. :D

mogłem się zapytać sorki.

To wklejam jeszcze raz

http://img162.imageshack.us/img162/2391/14rl2.th.jpg

http://img162.imageshack.us/img162/7314/25it1.th.jpg

Sorki za zamieszanie

joujoujou 14.06.2006 01:07

Upload na shack - kopiuj "Thumbnail for forums 1" - wklej do posta, i ju***380;. :D

aeiouy 14.06.2006 01:06

Cytat:

Napisany przez Diabolique
a po co ci konto na stronie z wymaganym ratio? nie moge tego zrozumieć, moze mi ktos to wytlumaczyć?

Konto z wymaganym ratio czyli będzie szybciej się sciągać. nie wiem co jest na tym torencie do ściągania, więc chętnie bym sobie zobaczył, ale niestety potrzebuje zaproszenie:(

@IceManSpy

z tego co pamiętam, zaproszenia może dostać osoba ze stazem przynajmniej 1 roku na forum... nie zamykajcie tego tematu nawet, jak nie chcecie dawać zaproszenie, po co ludzie mają zakładać nowy temat

@joujoujou

sorki, ale nie mialem czasu poszukać jak wstawić te miniaturki... już kiedyś to robiłem, ale zapomniałem. Więc wstawilem w rozdziałce 800x600 jeżeli ktoś nie widzi mogę screeny przesłać na priv:||

Diabolique 14.06.2006 00:34

a po co ci konto na stronie z wymaganym ratio? nie moge tego zrozumie***263;, moze mi ktos to wytlumaczy***263;?

IceManSpy 13.06.2006 23:08

A i tak słabo widać :P . Kurczę, widzę, że za kilka lat to to forum nie wiem na co zejdzie. Nie możecie nigdzie indziej poszukać sobie zaproszeń? Najpierw Gmail teraz polishtracker.

:czytaj: Ile było tematów na ten temat? I jak się zakończyły??

Dla mnie:

:gerda: :locked:

joujoujou 13.06.2006 22:25

To mo***380;e na pocz***261;tek przytnij te screeny troch***281;, albo wstaw miniaturki z shacka, bo si***281; forum rozjecha***322;o. :wow:

aeiouy 13.06.2006 22:18

Zaprodzenie na polishtracker - poszukuje

Witam

Szukam jakiejś ciekawej stronki z torentami. Nie widzialem nigdy polishtracker więc tak szczerze mówiąc nie wiem czy chcę zaproszenie do tej stronki. korzystam tylko z thepiratebay i isohunt. chętnie porobię sobie kopie zapasowe polskich filmów i programów...:)

Kilka słów o moim seedowaniu. NIestety z tym bywa różnie. W domu mam neo 256, ale w pracy u ojca mam 10 megabitów i przeważnie ustawiam 500 upload i 500 download... Nie wszystkie torenty seeduje na jedynkę:( niektóre ściągam przez neo i później kasuje:(

Nie wiem czy zainteresuje mnie polishtracker i nie wiem kiedy będę u ojca w pracy. Czasami zostawiam u niego kompa na noc (niektóre torenty sciągają się na prawdę szybciutko || )średnie ratio mam na poziomnie 1.5

Jeżeli możecie zaufać takiej osobie i macie zaproszenia. Bardzo poproszę:)

P.s. NIE OSZUKUJE!!
Oto screeny z dzisiaj

http://img290.imageshack.us/img290/2880/10fv3.jpg
http://img63.imageshack.us/img63/2191/23da.jpg
P.s.2 niestety wszystkie tematy o zaproszeniach na polishtracker były zamknięte:( i musiałem założyć któryś z kolei o tym samym.

Pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:54.