![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:P |
pyrki b***281;d***261; z GeEsu :)
a flaki i ***347;niadania mistrz***243;w na CePeeNie :taktak: |
Cytat:
|
Tylko kto pyrki bedzie serwowal?
|
jak dobrze p***243;jdzie to sporo os***243;b spotka si***281; w Pyrlandii ;p
|
pewnie jeszcze nad innymi krajami lecieliscie.....
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W***243;dka z rana... dobra rzecz :P :D
|
Cytat:
Cytat:
a co do tematu to ja nie spotykam się z ludźmi z internetu bo można poznać psychopatę i co wtedy ? będą ci wmuszać wódkę o 8 rano albo jeszcze jakieś gorsze zberezeństwa :P |
Cytat:
Ja Cię lubię. I andruty... |
Cytat:
|
Cytat:
czy Ty zawsze musisz być na nie.. :> w sumie ja nikogo nie poznałem przez komunikatory czy strony społecznosciowe..... za to z forum znam kogos (:piwo:) kiedys ludzi spotykalo sie w bibliotece, dzis w innym miejscu z informacjami... kazdy ma co lubi... :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
... już sobie otworzyłem nowego taba || |
nimala wczesniej na zywo nie znalem, znalem tylko z forum a przygarnalem go pod moj dach :P
|
Moją obecną narzeczoną też poznałem przez internet :)
|
Cytat:
|
Tylko widzia***322;e***347;? :P
|
widzia***322;em popsa
|
Od***347;wierz***281; temat:]
Przez net pozna***322;em swoj***261; obecn***261; dziewczyn***281;, jeste***347;my ju***380; razem 8 miesi***281;cy.. 9 leci.. i zar***281;czyny ju***380; by***322;y :) jednak da si***281; pozna***263; cz***322;owieka przez net, trzeba mie***263; szcz***281;***347;cie, ale i g***322;ow***281; na karku :] |
Cytat:
|
Cytat:
|
no ladnie to kiedy jakis wieczorek zapoznawczy z kolegami forumowiczami ale bede mial stresa jak zobacze np. @ed wtedy tylko bedzie sie trzeba uchlac :D
|
Cytat:
Pozdrawiam Twoją siostrę andrzejj9 . Jak poznała go 10 lat temu to gratuluję:) hehe można chyba powiedzieć, że jest tak jakby prekursorką takich spotkań:D |
Cytat:
A było to dobre z 10 lat temu, kiedy jeszcze takie zdarzenia nie były na porządku dziennym :) |
Witam !
Cytat:
A drugi przypadek - to już chyba raczej tak ;) Cytat:
Oczywiście są też sytuacje nie tak miłe - a także często rozczarowujące - cóz - takie życie :( Pozdrawiam ro29 |
Spotkałem się z pewną grupą ludzi poznanych w Sieci. połączyły nas już kilka lat temu wspólne zainteresowania : muzyka elektroniczna i grupa Tangerine Dream. Poprzez grupę MOO.PL, pierwszych Kolegów EL-Fanów spotkałem w Warszawie, kiedy byłem tam w odwiedzinach u Ciotki . Utrzymujemy kontakt do dzisiaj, kilka razy się spotykalismy tłumniej : na koncercie Tangerine Dream w 2001 w Warszawie, na Ricochet Gathering w Jeleniej Górze w 2004. Sa to wspaniali,ludzie. Po Warszawiakach poznałem jeszcze Kolegę z Krakowa z którym jestem także w ciągłym kontakcie. No i jest jeszcze Koleżanka :), ale tylko Koleżanka ("Ma się rozumiec"- powiedział Prosiaczek do Uszatka), także EL-fanka. Jeden z Kolegów wyemigrował do Szkocji o stamtąd się odzywa. Są jeszcze Koledzy z Łodzi, Zakopanego, Zielonej Góry.
|
memo..
..przyznaje sie, uzylem google :( |
nimal sex w lateksowym stroju Ostra murzynka z finezj***261;.
2 strona google pl ... :fiu:|| znalaz***322;o tez temat o odejsciu mallow-a tak go czytam i czytam i natkna***322;em sie na bardzo fajny text || "Pozdrawiam. I moja dobra rada jak co***347; si***281; raz nie uda***322;o to nienawiewaj. ..." kto zgadnie kto to napisa***322; ma reputke :D a nawet 2 Tak to memo :D i przyznam ze przez ten tekst malo co z krzes***322;a nie spad***322;em :D|| |
Cytat:
|
jezeli ktorys z nich wyglada ja Diesel albo Clooney to moze byc :D
|
Cytat:
Źle szukam? :> |
zawsze odpowiadlame "uzyj googla" :D swego czasu znalezienie mojej fotki nawet nie bylo takie trudne
teraz sprawdzilem - w pl wersji znalazlem na drugiej stronie wynikow niestety jakis pacan ze dwa lata temu naotwieral stron xxx pod ksywa nimal co "uprzyjemnia" szukanie :D |
Cytat:
|
A co robili***347;cie jak si***281; was kto***347; zapyta***322;, czy masz fotk***281;? Ciekawi mnie odpowied***378; na to pytanie.
|
oj spotykalo sie z ludzmi spotykalo... glownie z Forumowiczami :D i zawsze bylo super (czytaj: malo kto cos pamieta :D )
|
ja bym sie chciał spotkac z Romkiem Giertychem, no co on dla mnei jest wirtualny, nie sadze aby ktos taki mógł istniec naprawde;p
odpowiadając na pytaie to tak spotkałem sie kilak razy z ludzmi z netu, zawsze było extra |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hmmmm czy odbior osobisty towaru kupionego na allegro sie liczy? :D
albo poznanie na sieci lokalnej kogos z sasiedniego akademca? :D a tak na serio, to nigdy nie probowalem i nie bede probowal, po co... wystarczy wyjsc na ulice i sie rozgladnac ps. oczywiscie nie wliczam w to tzw. "zlotow" bo na nie zawsze chetnie, w miare mozliwosci ;) |
niop:)to akurat nie okaza***322;a si***281; pora***380;ka,ale r***243;***380;nie to bywa:D
|
Cytat:
|
Ja również jestem pozytywnie nastawiony na spotkania z ludźmi z netu,co prawda niektóre moga okazac się porażką(chodzi tutaj o spotkania z czata)własnie na czacie poznałem moją dziewczynę i jestem już z nią 3,5 roku.Pozdrawiam
|
Mnostwo przyjaciol mam, ktorych poznalem poprzez net, widzimy sie a nawet jezdzimy na wspolne wakacje, z wieloma mam nadal czynne kontakty, osoby ktore poznalem w necie od 1999 do dzis utrzymuja ze mna znajomosc i ja z nimi.
jesli chodzi o romans internetowy generalnie ja nie polecam, mialem z tym niezbyt ciekawe przeboje, po pierwsze zawsze jest jakas niepewnosc w takim kontakcie - jesli chodzi o duze odleglosci to wrecz rozczarowanie, dziewczyny, ktore spotkalem pozniej w realu poza jednym jedynym wyjatkiem (ktory najlepiej wspominam), mialy jakis problem w nawiazywaniu rozmowy, jakies emocjonalne kompleksy, internet zaslania wiele wad, ograniczen zwiazanych z charakterem, osobowscia, real to real, wirtualny swiat Ci tego nie da |
...dobrze, ***380;e mam jeszcze 2 inne numery :D jak zaczniesz bombardowanie, bed***281; mia***322;a gdzie ucieka***263; :P
|
No to teraz spodziewaj sie serii SMS-ow z SMSBombera. Poza tym... Ja o numer nie pytalem - wykazalem sie inicjatywa i znalazlem :-). Jesli ja nie upubliczniam swojego, to widocznie mam powod...
|
To mo***380;e owa rocher si***281; w temacie wypowie :D
Max to bardzo p***322;ochliwa istota panowie (wbrew pozorom.. guny i te sprawy) do tego stopnia si***281; mnie boi (a przecie***380; chyba nie wygl***261;dam na kogo***347; kto mo***380;e zrobi***263; krzywd***281;), ***380;e smsy wysy***322;a przez net, ***380;ebym nie mia***322;a jego nr kom... kurcze chyba boi si***281; jaki***347; zmasowanych atak***243;w smsowych hehehe @Max sorry nie mog***322;a sobie odpu***347;ci***263; ;) |
Moze... :-). Jakas kultura jednak zobowiazuje :-).
|
@M@X! przecie***380; utrzymujesz z @Rocher kontakt (przyzna***322;e***347; si***281; do tego publicznie) wi***281;c na co czekasz? na zaproszenie ;)
|
Cytat:
Tak troche OT: Może mój login na to nie wskazuje ale jestem męszczyzną z krwi i kości a taki sobie wybrałem bo mi sie podobał:rotfl: pisze tak bo na innym forum myśleli inaczej :rotfl: Pozdro all;] |
Ja bym Rocher chetnie poznal :-). Dobrze mi sie z nia rozmawia...
|
Cytat:
wiem JESTEM OSZCZERCĄ :P ale mówie prawdopodobnie. ;) |
No wida***263;, ***380;e jednak da si***281; pozna***263; warto***347;ciowe osoby przez neta, tak te***380; my***347;la***322;em bo ja takie pozna***322;em, mia***322;em takie szcz***281;scie:)
|
witam
a ja poznałem dziewczyne na czacie, potem pisalismy z miesiac czasu na gadu dzień w dzień. Po miesiącu doszło do spotkania i tak już nam mineło prawie 3 lata od tego czasu :) prawie pół roku już razem mieszkamy hihihi. Nigdy wczesniej nie pomyslałbym że to tak się może ułożyć :) pozdrawiam |
moja byla dziewczyne a obecnie najlepsza przyjaciolke poznalem przez internet
zanim spotkalismy sie na zywo przez internet gadalismy kilka ladnych lat |
A Ci od razu na powaznie... Nawet czlowiek z siebie nie moze dla jaj zrobic pedofila na 5 minut ;-)...
|
Cytat:
;-) pozdro |
Cytat:
uważaj żeby za takie wyznania Cie nie zawieźli np w Wawie na Rakowiecką:P:P |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Tez bym sie z kim spotkal :spoko:
:ognicho: :sluze: :ja_chce: |
Spotkałem się z paroma osobami z dwóch for (tak się to odmienia?) dyskusyjnych. Niestety na zlocie tego forum nie mogłem się pojawić :(
Do takich spotkań jestem nastawiony pozytywnie. |
To może kiedyś się jednak spotkamy :D Tyle, że ja nie full letni :(
|
@IceManSpy wszystko wyjaśnił @Czołgista duże :piwo: dla kolegi ;) przydałby się grill :)
|
Cytat:
|
Witam :piwo:
Umówiłem się jeden raz z dziewczyną poznaną przez sieć i bardzo miło to wspominam. Znajomość zapoczątkował chat na WP, chyba o temacie przyjaźń. Potem wymiana poczty, aż w końcu do spotkania doszło w grudniu, jak się nie mylę 2001 roku. Dzięki temu tematowi przypomniał mi się bardzo ciekawy epizod z mojego życia, podziękowania za to dla kolegi Gadzina18 :spoko:. pozdrawiam |
Witam !
W sumie to z osób które - mówiąc ogólnie - poznałem przez Internet - to spotkałem się tylko raz z jedną osobą z tutejszego Forum - wrażenie oczywiście pozytywne :taktak: - oraz także - choć tutaj do końca trudno mówić, że to były osoby poznane w Internecie - z kilkoma osobami z Allegro - tzn. z jednym sprzedającym, oraz jeśli dobrze pamiętam z 4 kupującymi - jak kiedyś coś sprzedawałem - wrażenia dobre lub nawet bardzo dobre. I to tyle tylko ;) A co do ryzyka itd. - uważam, że rzeczywistość pod pewnymi względami jest lepsza do zawierania znajomości - zwłaszcza tych z płcią przeciwną :) - natomiast np. żeby spotkać ludzi o podobnych zainteresowaniach, pogadać na wspólne tematy itd. - to Internet jest dobry, albo czasem nawet dużo lepszy ;) Np. te Forum ;) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
@ Piotr, byłeś u mnie więc wiesz gdzie mnie szukać ;) To samo administracja (Bartez) i kilka sympatycznych osób z forum , z bardziej znanych wymienię Rycha i M@x'a , z mniej udzielających się , nie będę wyliczał kto się litrowym Faxem zaprawił w tedy na cacy. Z resztą zapis fotograficzny jest na forum :P (chyba ?) To kiedy robimy grilla ? Generalnie kontaktów z internetu nie ma się co bać, chyba że się jest dziewczynką/chłopcem w wieku np. 13 lat. I napewno zagrożeniem nie jestem Ja. :nie: |
Ja mam mieszane uczucia co do spotka***324; z lud***378;mi z netu.. Jedna tylko znajomo***347;c zawarta przez net by***322;o OK, ciagle si***281; ci***261;gnie, ma dosy***263; burzliwy przebieg, ale wspominam to ca***322;kiem sympatycznie.
Reszta... c***243;***380; negatywne odczucia, g***322;***243;wnie ze wzgl***281;du na .. podej***347;cie os***243;b z kt***243;rymi si***281; spotka***322;am. Teraz jak bym mia***322;a jak***261;***347; fajn***261; znajomo***347;***263; w necie, to ba***322;abym si***281; w realu spotka***263;, w obawie, ***380;e po prostu taka znajomo***347;***263; si***281; zako***324;czy |
na poczatku jak milem neta, taj jakis ponad rok temu spotykalem sie z kilkoma pannami. z niektorymi mam do dzis kontakt o innych słuch zaginał. Ogolnie wspominam milo te spotkania. Cykora nie mialem nigdy ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. Spotkania z tymi osobami wspominam mile. |
Ja rok temu spotkalem sie z facetem z mojego sojuszu na X-Wars ;] Okazalo sie ze ma sporo ksiazek z fantastyli i s-f :D Malo tego nie wiedzial co z nimi zrobic ;) Jak kolego z sojuszu postanowilem go wybawic i przejechalem z ojcem pol Polski po pare ladnych pudel literatury :D
|
Cytat:
|
Ja nigdy si***281; nie spotka***322;em z nikim z internetu. Gada***322;em z jakimi***347; obcymi, ale to tylko rozmowa na gg. Nie mam takiego zaufania do 2 osoby, a jak bym mia***322; i***347;***263; na co***347; takiego to tylko z jakim***347; koleg***261;, ewentualnie aby z pewnej odleg***322;o***347;ci mnie obserwowa***322;. Ostro***380;no***347;ci nigdy nie za wiele!!
|
No ja sie spotkalem jakis rok temu z niektorymi forumowiczami w Krakowie. Nie zaluje - wspaniali ludzie, mam nadzieje na jakies przyszle spotkania!
|
Tez bym chcial sie z kilkoma osobami z forum spotkac :), ale niektorzy na zywo by mnie chyba zywcem zakopali ^_^
pozdro |
Z forumowiczami, i owszem. :tak!:
W grudniu zesz***322;ego roku w Warszawie z Edem, na drugi dzie***324; z kolegami z judaspriest.pl, to pierwsze spotkanie b***281;dzie mia***322;o wkr***243;tce drug***261; edycj***281; - u mnie. Oj, b***281;dzie si***281; dzia***322;o!!! :piwo: Edit: Ubieg***322; mnie! :wow: |
Cytat:
z tego forum spotkałem jednego typa :P i mam zamiar spotkać niebawem przy polskiej kiełbasie i wyborowej, mocno na zachodzie europy :mruga: |
Nie, nigdy takich ludzi nie spotkalem || , to by musialo byc straszne !!
|
Cytat:
Jezeli mnie to tyczy, to odpowiem: NIE... kiedys jak byłem młody i głoopi ... jakies 5 lat temu rozpoczalem znajomosc z jakas dziewczyna.. znam jej adres numer teolefonu, jednak nigdy nie wzialem od niej zdjecia, nigdy nie spotkalismy sie na realu..... i dziś te decyzje uznaje za conajmniej dobra.... chociaz była tez druga znajomość z ktorej nie udało mi sie łatwo wyjść, przez przypadek spotkalismy sie w barze i tak sie skonczyla nasz znajomość :D |
No takie teksty też mnie dobijają. Ale jeżeli osoba sensownie rozmawia?? Nie byłbyś skłonny się z nią spotkać?? Ja np z jedną z osób spotkałem się dopiero po roku znajomości z gg
Edit: no fakt gg służy dla niektórych do biznesu. Sam używam go w tych celach (tak jak wyżej allegro). podzielam Twoje zdanie, ale wydaje mi się też że można spotkać na nim wartościowe osoby... ale dzisiaj coraz więcej takich co zaczynają od poklikash... z takimi nie warto gadac nawet na gg a co dopiero w realu. |
nigdy...
ja to robie w innej kolejno***347;ci - najpierw poznaje w /realu/ potem ew. wymieniamy sie jakimis adresami. A te osoby co znami wirtualnie takie pozostaj***261;... Na ruski rok jest wyjatek ale to osoba za mojej miejscowo***347;ci/okolic. tyle. |
osobiscie jestem uprzedzony do tego typu znajomosci..... prosba o zdjecie zwykle konczy sie u mnie banem na numer, to samo za: hi, kcesz poklikac.... i inne kretynskie rozmowki....
pozatym... jedynym sposobem rozmowy przez internet z ludzmi, nazwijmy to, nieznajomymi to fora i IRC na naszym kanale. GG słuzy jako forma zalatwiania interesow (np allegro), załatwiania spraw szkolnych, no i chyba najwazeniejsze: rozmowa z kobieta, rodzinka i kumplami gdzy nie mamy mozliwosci spotkania sie..... |
za dawnych czas***243;w chodzilem na imprezki z ludzmi z czata onetu bydgoszcz, ojjjj si***281; dzia***322;o :D
|
Spotkania z ludźmi z netu:D
Witam
Czy ktoś z forumowiczów spotkał się kiedykolwiek z osobą, którą poznał przez internet?? Np jakies czaty, albo portale w stylu fotka.pl?? Jak tak to jakie macie wrażenia? Pozytywne, negatywne? Nie mieliście "cykora" przed spotkaniem i podczas?? Ja np można powiedzieć że spotkałem się z 3 osobami które poznałem przez sieć. Wszystkie to dziewczyny, miałem takie szczęście, że z jedną przyjaźnie się na stałe, druga spotkała się ze mną i więcej nie chce się spotykać ale chce dalej rozmawiać na gg.. dziwne. Ostatnią poznałem całkiem niedawno, spotkaliśmy się 2 razy, całkiem fajna osóbka. Ogólnie co myślicie o takich znajomościach?? Pozdrawiam:) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:45. |