![]() |
Problem z serwisem cdrinfo.pl
Ilość załączników: 1
Dzisiaj zaczęły się problemy z ładowaniem strony cdrinfo.pl inne serwisy internetowe nie maja takich problemów co to mocze być? Oczywiście strona się zamyka po naciśnięciu OK
EDIT Forum cdrinfo.pl działa bez zarzutów. EDIT 2 To samo (wywala sie IE )dzieje się przy próbie inwigilacji środowiska "formum Nero" |
Prawd***281; m***243;wi***261;c to otrzymasz mas***281; odpowiedzi 'Zrezygnuj z IE' ;p
Ja mam nieraz podobne szopki jak po***322;***261;czenie z internetem jest niepoprawne (w przypadku IE..). Ale wtedy ca***322;a strona si***281; nie ***322;aduje, mo***380;e masz problemy z po***322;***261;czeniem do jakiej***347; tabelki, albo pop-up'u ;) |
Na Operze jest OK :hmm:
Radze zmienic przegladarke na jakas normalna :spoko: |
Koledzy przyzwyczajenie!!
A propos na dole zdj***281;cia tam gdzie stoi: Trwa otwieranie strony .....dnserror.htm ciekawe. |
Problemem jest IE.
Rozwiazanie ---> Zmien przegladarke :] Nie ma sie tu nad czym rozwodzic ;) |
Dzi***281;ki za porady, dobrze ze nie chodzi o samoch***243;d :>
|
Tu akurat sprawa jest prosta. Bo kazde dziecko wie ze IE to syf i w ciagu 5min mozna zastapic go czyms innym. Za darmo :)
|
@czehoj - wyczy***347;***263; tempa, ciastka , has***322;a
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeszcze zostało jedno restart kompa. |
Wiem :) Masa ludzi uzywa IE ;) Ale jezeli ma sie alternatywe znacznie lepsza (i sie wie o niej) to sprawa jest chyba jasna.
|
chyba ju***380; wiem co by***322;o. Netia cos pogrzeba***322;a i pozmienia***322;a DNS. Bo na wszystkich ucz***281;szczanych przeze mnie forach musia***322;em podawac login i has***322;o (mam w***322;***261;czona opcje zapamietaj mnie) ale tylko cdrinfo wywala***322;o mnie ca***322;kowicie. Co do IE w pracy uzywamy FireFoxa ale zauwazyem czasem problemy z logowaniem na niekt***243;re moze i czasem archaiczne strony klient***243;w.
|
IE sie uzywa do pierwszego razu, kiedy na wlasnej skorze sie przekonuje, dlaczego wszyscy tak trabia ze jest bee... ;)
|
Chcialem tylko zaznaczyc ze sporo ludzi ktorzy wiedza co robia i znaja sie na rzeczy korzysta z IE, takze prosze o nietworzenie mitow.
PS. Zeby uniknac pewnych niejasnosci i posadzen - nie uzywam IE na codzien. |
IE nie jest z***322;***261; przegl***261;dark***261;... jest po prostu archaicznym ju***380; prze***380;ytkiem, kt***243;rego ostatnia wersja jest z przed ponad 5 lat.
|
Cytat:
wrocilo do normy dzial poprawnie ------------------------------------------------------------- res://C:\windows\system32\shdoclc.dll/dnserror.htm czami i u mnie to sie pojawialo pomagalo proxy lub moze ? dns tp.sa ? jesli nie masz pomoga |
Cytat:
..czas je zmienic :taktak: ;-) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:59. |