![]() |
Manta Gambler - Płyta z grami :>
Dzisiaj uległem szałowi przecen i w Tesco wciągnąłem za 99zł Mantę Emperor Gambler
Tyle, że w środku nie było płytki z grami :smutny: Zanim zacznę pisać do Manty i łazić po sklepach po prośbie, to zapytam: Wie kto skąd w sieci można ściągnąć obraz tej płytki? :idea: Może gdzieś leży? :pytanie: Za odzew dzięki :taktak: :mruga: |
Wida***263; ci si***281; nudzi, skoro chcesz gra***263; w gry ...
:idea: kt***243;re s***261; pokroju gier na pegasus :D a sprawdza***322;e***347; na :hmm: emule :idea: :D ;) |
Cytat:
A Pegasus dla niego to póki co High-Tech || A co do - to niestety ale nie bawię się w P2P :nieee: |
Nie ma na emule, sprawdzilem.
|
ja sprawdza***322;em we wszystkich znanych mi ***378;r***243;d***322;ach ale bez powidzenia
|
Na torrencie te***380; nie widz***281;... :nie:
|
wygl***261;da, ***380;e b***281;dziesz musia***322; skontaktowa***263; si***281; ze sprzedawc***261; lub dystrybutorem
|
Zapewne...
Ale dzięki! :taktak: |
Ja mam dost***281;p do takiej p***322;ytki :D
Jednak z upni***281;ciem jej obrazu gdziekolwiek by***322;by problem :/ |
Cytat:
Ale zaraz... :idea: A jakbyś tak podzielił na przykład w .rarze i wrzucił na forum jako załączniki w tym temacie? :> :czar: |
^_^
Niech pozaklada kilkanascie kont mailowych i Ci udostepni.. A na serio - moze box.net sie przyda? |
Cytat:
|
A mo***380;e poczta-polska :P ||
Cytat:
|
Stawia sie FTP i ju***380;, problemy sobie stwarzacie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
P***322;yt***281; musz***281; najpierw po***380;yczy***263; od tego kogo***347; :) Do niedzieli si***281; wyrobi***281; :P
Jestem za NATem, porty mam wszystkie poblokowane... FTP odpada.. Box.net.. Kurde, mog***322;oby by***263;... Nie wiem ile ta p***322;yta b***281;dzie zajmowa***263;. Bo je***347;li ca***322;e 700MB, to k***322;opot z tym b***281;dzie.. @VIZZARD, najlepiej b***281;dzie mi to upn***261;***263; w technologii Peer2Mail. Wiesz na jakiej podstawie to dzia***322;a? |
@Mich@***322; wrzuc to na yousendit.com w paru czesciach.
|
@Banana Coctail u mnie z Uploadem nie jest tak ***322;atwo :)
Radi***243;wk***281; mam, poblokowane wszystko, co si***281; da, upload ograniczony, ***380;e hej. Jednak na skrzynk***281; w gmailu si***281; szybko wrzuca, co mnie dziwi :) Skrzynka jest szybka, wi***281;c raz dwa si***281; te***380; ***347;ci***261;gnie :P |
@Mich@***322; - co ty tak kombinujesz poczta polska nie istnieje czy co :hmm:
|
@VIZZARD si***281; nie wypowiedzia***322; co my***347;li o PP, wi***281;c kombinuj***281; ||
|
@Mich@ł
nagraj mu na cd-r i wyślij pocztą zapłacisz z 2,50pln więc chyba nie zbankrutujesz :mruga: |
Cytat:
Imię i nazwisko: ViZZARD Czarodziej Adres: http://forum.cdrinfo.pl http://forum.cdrinfo.pl/members/21316.html Eee.. Naklejać znaczek? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Fajnie by było gdyby tak było, że by sie tak tę sprawę załatwiło :taktak: Do iluś tam gram koperta idzie jako zwykły list więc może się zmieści w znaczku :hmm: Zresztą no problem Podaj tylko numer konta w Szwajcarii :czytaj: :mruga: PS Damy rade tak załatwić? :pytanie: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Płytę będę miał w niedzielę najpóźniej (jutro brata 18-ste urodziny, w niedzielę będę odsypiał ;) ) |
Cytat:
Fajno :przybij5: Resztę na PRIV :uklon: |
Cytat:
|
Ale ostrzegam, ***380;e na tej Mancie zbyt p***322;ynnie te gry nie chodz***261;, bo testowa***322;em ||
|
Cytat:
mgit - noo, a jaki potem wysyp gier byl na rynkach u ruskich ^_^ I np. 9 999 999 in 1 ^_^ |
W por***243;wnaniu z Pegazusem, to wida***263; r***243;***380;nic***281;..
A w Pegazusa grywa***322;em cz***281;sto :D Szczeg***243;lnie moja ulubiona seria gier CONTRA :) |
Cytat:
Contra, Mario, Tetris i takie czolgi.. to byly fajne gierki :-D. |
a strzelanie do kaczek z pistoletu pamietacie ? :D
ja jeszcze gdzies mam pegasusa z 8000 gier w pamieci :P (oczywiscie wiekszosc sie powtarza ale sa takie hiciory jak contra, dig dug itp) :D tylko niestety zasilacz nie dziala bo pies przegryzl :/ |
Contra, Super Mario, Tank, Tetris... oj wiele tego było ;)
Moi dwaj starsi bracia kupili jak to wyszło na rynek, dali chyba 800zł :wow: Działa do dziś, tylko pady nie działają :haha: |
ja moją przygodę z konsolami zakończyłem na pongu :P
|
ja nawet szko***322;***281; sobie odpu***347;ci***322;em ***380;eby gra***263; na Pegasusie, a pady to max tydzie***324; wytrzymywa***322;y :D
|
@mgit : rozczaruje Cie ;-). Nie ma czegos takiego jak "oryginalny Pegasus". Pegasus sam w sobie byl podrobka konsoli Nintendo Entertainment System wykonana przez chinczykow. Podrobka wykonana perfekcyjnie i najlepiej z dostepnych wowczas (dlatego tyle kosztowal). Moj niestety SAVE nie mial - pamietam zostawianie wlaczonej konsoli na spauzowanych grach, zeby nie stracic z trudem zdobytego levelu... I te drobne przerwy w doplywie pradu - elektrownia skrzywila mi wtedy psychike... Ech, do dzis lubie pograc w Contre, Battletoads czy Mariana na emulatorze... ale to nei to samo ;-).
|
Cytat:
|
Supermario mi się zawsze podobał :). W którym Tesco była taka przecena ?
|
Cytat:
Za 99 zł były Emperory i Emperory 2, z dwa Gamblery, Thomsony, Grundig, Bentley i Medion Clatroniki z głośnikami za 199zł I coś tam jeszcze :idea: |
Cytat:
jasne, konsola byla wylaczona :) on byl jeszcze szczeniakiem i gryzl co popadnie, padlo na konsole tez ;) jeszcze mi sie jedna gra przypomniala, ktora mi sie wydawala ze ma suuper grafike itp The Hunt For The Red October - moja pierwsza gra na katridzu :D a i jeszcze pytanie, jakie sa emulatory pegasusa? skad mozna sciagnac? :> |
Platforma PEGASUS jako taka nigdy nie istniala jak juz pisalem - byl to NES (Nintendo Entertainment System) i pod taka nazwa nalezy go szukac - warto tez rozejrzec sie za jego bardziej rozwinieta wersja - SNES , poprzedzajaca wydanie Nintendo 64. Najwieksze na swiecie centrum emulatorow znajduje sie pod www.emuhq.com !!!
|
Cytat:
|
a ja zacz***261;***322;em bawic sie dopiero amiga...
lotus, retaliator, pinball...... |
P***322;yta z grami jakim***347; cudownym sposobem, jakby za dotkni***281;ciem r***243;***380;d***380;ki czarodzieja, znalaz***322;a si***281; u mnie na biurku.
R***243;wnie cudownym sposobem zrzuci***322;a si***281; do obrazu i le***380;y u mnie na dysku. Wa***380;y on 423MB Zdumia***322;o mnie bardzo to, ***380;e spakowa***322;a si***281; winrar'em do 74MB.. Niestety, ale czystej p***322;yty nie mam, wi***281;c jutro nie wy***347;l***281;.. :( |
Cytat:
W dzisiejszych czasach to niedopuszczalne :nie: :D |
Cytat:
To są czytelne objawy. Wynoszenie z domu przedmiotów. Najpierw czyste płytki. Potem.......:'( |
74MB to już chyba łatwiej jednak przez net wysłać..?
|
Albo nawet gołębiem... :D
:mruga: |
Cytat:
Dla mojego łącza wysłanie 74MB to udręka :P Chociaż będę próbował ;) Jeśli nie, to jutro kupię płytki i wyślę tradycyjniejszą metodą :) --UPDATE-- Upload na MEGAUPLOAD.COM leci... Aż sam jestem zaskoczony, że tak dobrze.. Już 10% |
Wysłało się ;)
http://www.megaupload.com/?d=0WK4YKZQ Czasem się nie chce ściągać, bo twierdzi, że 1500 slotów przeznaczonych dla Polski jest zapełnionych, ale wystarczy trochę poczekać i już można ściągać bez konta PREMIUM. @Vizzard napisz czy Ci się ściąga, jak nie to będę próbował znaleźć inny serwer.. |
Tez chetnie sciagne w celach edukacyjnych - zobacze strukture tej plyty itd.
|
Cytat:
Ale będę próbował dalej :taktak: |
Ja juz mam - zobacyzmy co jutro powie moj Philips, do ktorego padow nie przewidziano :-).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:jupi: Jeszcze raz dzięki serdeczne :uklon: W nocy trochę mniejszy ruch :mruga: Fajne to Spectrum :> :mruga: |
moze ktos to da***263; na rapidshare :>
|
Witam, m***243;g***322;by kto***347; jeszcze raz upn***261;***263; bo plik wygas***322; :)
|
kopacz :ysz:
:hahaha: |
Cytat:
Moja ukochana Pani Minister :) |
Ale***380; nic podobnego :nie:
Kopacz to nasz pi***322;karz....no ten tego...no***380;ny :taktak: |
krata browara za ponowny upload :help:
|
Nie b***281;dzie lekko, ale w weekend postaram si***281; co***347; za***322;atwi***263; :P
Niczego jednak nie obiecuj***281;. |
Cytat:
|
Cytat:
oczywiście browara :> |
Cytat:
|
Na ***347;mier***263; zapomnia***322;em :(
Kurde, sorrki.. Teraz jestem w akademiku, wi***281;c nie mam p***322;yty przy sobie. Dopiero przy nast***281;pnej wizycie w domu j***261; upn***281; (nast***281;pny weekend). |
Cytat:
|
T***281;dy przypomnij. :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:46. |