![]() |
|
Znacie jakieś dobre serwisy z napisami? Chodzi mi o to żeby były napisy do różnych wersji: TVrip, DVDrip itd :)
|
Cytat:
A jakoś wcale taka tragiczna nie jest ;) |
Cytat:
A jaka wersje Earth FC sciagasz, bo jak od Sainta, to raczej kompletu (poza 4 i 5 seria) nie znajdziesz. 1 niekompletna, 2 nie ma, 3 w wiekszosci - razem 26 GB serialu - jak do tej pory. A torrenty i tak sa be ! :) Edit: kiedys Woof, jak dzialala jego strona z serialami, podawal sumy do wszystkich odcinkow w TVripie. Ale jakosc lekko slaba i czesc odcinkow byla po hiszpansku. |
Cytat:
Narazie zasysa się co innego więc kolejne sezony muszą jeszcze poczekać :( |
jakie wiadomo***347;ci z frontu?
|
Nie ma problemu :D
Zatrzyma***322;o si***281; na po***322;owie drugiego sezonu, teraz szukam alternatywnego ***378;r***243;de***322;ka :D |
zarejestrowa***263; mo***380;e si***281; ka***380;dy ale z 0 (zero) kredyt***243;w :(
zreszt***261; widz***281;, ***380;e dobrze ci***261;gniesz to pode***347;l***281; Ci z 6 DVD i powinno by***263; ok :) |
***380;e lecia***322; na TVP to wiem, ale tylko pierwszy sezon :D
Co do kredyt***243;w to mam 3 GB na - ;) Zaprosze***324; tam nie cza, ka***380;dy mo***380;e si***281; zarejestrowa***263; ;) Odno***347;nie zasysania to marne 20 kB/s -> 3 godziny na odcinek |
@mgit
i jak zasysanie? jak masz tyle kredytu to bys m***243;g***322; zaproszenia porozsy***322;ac :) |
na tvp2 lecial ten serial
|
ten serial lecia***322; kiedy***347; w polskiej tv, tylko nie pami***281;tam gdzie i nie dali wtedy wszystkich serii.
|
no i pierwszy sezon jest zosta***322;y jeszcze 4 do zassania :D
|
Ale ***380;em si***281; wci***261;gn***261;***322;, ca***322;y dzie***324; zasysania i jest ju***380; 5 odcink***243;w z pierwszego sezonu ;)
|
Cytat:
:) |
aha umnie pisze ***380;e mam 774179328 ;) ciekawe sk***261;d :D
|
Cytat:
Jak zalozysz nowe konto, na poczatek masz 0 kredytow i NIE MOZESZ SCIAGAC dopoki najpierw czegos nie poseedujesz ;) @Matefusz jak kredyty na koncie spadna do 0, nie bedziesz mogl sciagac, tylko seedowac. Ale jak poseedujesz to co sciagasz, to zdobedziesz kredyty, zeby sciagac dalej (o ile nie usuna konta w miedzyczasie ;)) |
Ja już mam zassane 28% I sezonu. BTW jak trzymać to ratio? Tzn co mam robić? Używam utorrenta i średnią prędkość downloadu to 29kb a uploadu 2,5kb - czy to dobrze wygląda?
|
Cytat:
no dobra mo***380;e cza trzyma***263; raito, ale rejestracja nie jest ograniczona tym samym zawsze mo***380;na za***322;ozy***263; nowe konto ;) PS Jak kto***347; to zassa i mo***380;e wys***322;ac poczt***261; polsk***261; to dawa***263; zna***263; na PW :D |
kompletna paczka tam jest ?
wszystkie sezony ? :) |
Ja bym moze i sciagnal, ale brak miejsca na dysku ;)
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wi***281;c jak zassasz i wy***347;lesz ? jak by co to adres bym poda***322; na PW :fiu: |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
|
oc tam biega z tymi CREDITS .....
Tracker sending invalid data: Connection to tracker refused due to insufficient credits.. |
Serial Ziemia ostatnie starcie <-- potrzebna pomoc
Z racji że moje łacze jest za słabe marne 20 kB/s nie jestem w stanie zassać tego serialu a jest wypas więc może by znalazła się osoba co by mi to zassała i wysłała pocztą polską :fiu:
Reputka czeka :czytaj: Link do serialu: http://tvtorrents.com/loggedin/show.do?id=24 Opis serialu: Gatunek: Sci-Fi Tutuł english: Earth Final Conflict Opis: In the early twenty-first century Earth is visited by an alien race, the Taelons. They claim they wish to share knowledge with the rest of humanity in the hopes of getting to know us better. William Boone is assigned protector of Da'an, the Taelon "companion" for North America. But Boone is really working for the human resistance who are trying to learn the Taelons' true motives, which may not be as generous as they claim. :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26. |