![]() |
Cytat:
|
Ale oni pisz***261; g***322;upoty, nigdy nie zamkn***261; emulator***243;w :D Chyba ***380;e zrobi***261; specjalne hardware do grania z zabezpieczonych cdk***243;w starforce :D
|
Ok:)
|
loki7777 nie pale ;P a angielski mam od tego roku. Zobaczymy jak to b***281;dzie z t***261; ca***322;***261; deaktywacj***261;.
|
reloaded:)
|
No, zobaczymy, zobaczymy kto pierwszy z***322;amie to zabezpieczenie ||
|
to trzeba bylo sie w szkole uczyc:) a nie na fajki chodzic:)
FrontLine 4.7 ***8211; zabezpieczenie przeciwko najnowszym emulatorom! Jest kilka emulatorow oprogramowania, ktore pozwalaja zaawansowanym uzytkownikom na uruchomienie zabezpieczonych aplikacji z kopii a nie z oryginalnych nośnikow. Na przyklad grupie Deamon Tools zabralo 8 miesiecy by oglosic nowa wersje ich emulatora Aby spełnić oczekiwania klientow StarForce Technologies zmienilo plany dotyczace wydania nowej wersji StarForce FrontLine 4.7 bedzie wydany w polowie grudnia.Wczesniejsze plany dotyczace grudnia dotyczyly wydania wersji 4.6 StarForce FrontLine 4.7 zamknie DT jak i inne nowe emulatory Wazne takze sa nastepujace zmiany:deaktywacja licencji i mozliwosc stworzenia kopii - to ulatwi zycie koncowemu uzytkownikowi Nowe uzyteczne funkcje ,takie jak: kompresja bibliotek uczyni integracje zabezpieczen bardziej wygodna dla naszych klientow |
a m***243;g***322;by kto***347; jako***347; troche przet***322;umaczy bo m***243;j inglisz kuleje
|
tego jeszcze nie ma:)po co to robia, maja az tak duzo klientow?
|
no i mamy nowa wersje StarForca 4.7. Mozna powiedziec jest to odpowiedz ze strony zespolu StarForce na nowego DT 4.06
http://www.star-force.com/protection.phtml?c=83&id=1014 Kod:
FrontLine 4.7 ***8211; protection against the latest emulators!mnie ciekawi ile do tej pory gier zabezpieczono SF 4, bo z tego co widze to niewiele :fiu: |
Jezeli chodzi o Fo2 jest juz Fix od wersji amerykanskiej która miała Securoma i działa ;] Tylko na niektórych maszynach dzwięk dostaje i jest rozciągniety.
|
Cytat:
|
vista do pobrania z torrenta i innych serwerow wymiany plikow:) wersja beta udostepniona przez ms
|
Dlaczego przy drugim sposobie jest potrzebny Windows vista i najnowsze sterowniki? ??? Nie moge tego pojąć. Sterowniki to nie problem, ale windows już tak.
A co do pierwszego sposobu, koniecznie musi być DVDR?? pozdrawiam |
to samo tutaj:)
|
by***322;o co***347; ciekawego? moze by kto***347; na priv napisa***322; tez chce po***322;amac troche :P
|
@Loleks - ***322;amiesz regulamin tego Forum.
|
Proszę bardzo...
To wam wystarczy :)
Kod:
... |
masz gwarancje na caly zestaw + na pojedyncze czesci, wiec czego sie obawiasz?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja zrobiłem to już dawno :) |
Cytat:
|
grzyb997 a testowałeś ten sposób co przedstawił robaczywy przy użyciu blindwrita 6.0??
Jestem ciekawy, czy rzeczywiście działa. |
Cytat:
Czekam z niecierpliwością na następną wersje, a tak pozatym kiedy oni dadzą se spokój ? ;> Edit: Dostałem PM o sposób odpalania więc podaje go tutaj : Potrzebujemy dostęp do kompa w sieci lokalnej bez zanistalowanej jakiejkolwiek gry z sf, montujemy tam obraz w deamonie i udostępniamy w Alcoholu według tego: http://forum.alcohol-soft.com/index.php?showtopic=20309 Na naszym kompie instalujemy Microsoft iSCSI Initiator Link: http://www.microsoft.com/downloads/d...DisplayLang=en Montujemy u nas jako CD według 2 częsci Tutka z: http://forum.alcohol-soft.com/index.php?showtopic=20309 Edit2: Chciałem dodac ze podczas montowania ustawiamy Odczyt i Zapis i ok 90 użytkowników :D Myśle że nie zagmatwałem :D |
Cytat:
Ciekawe co teraz powiedzą twórcy tej wersji. Już napewno pracują nad kolejną ulepszoną wersją, która również zostanie złamana :P |
Nie ;> Przez siec lokaln***261; udostepni***322;em nap***281;d w Alcoholu i Zamontowa***322;em u mnie przez Microsoft iSCSI Initiator ;>
:P |
odpaliles wg. ridme? fazami z napedem usb i konkretnym id plyty?
|
Sorry ze post po postem ale coś czuje panowie ze bedzie cięzko nawet napęd udustepniony przez siec lokalną wykrywa ;[ Czyly nie za miło ;(
Edit: A jednak poszło ;] |
Zaraz dostane DVD z FaltOutem 2 To powiem wam czy nForce pozwoli mi na odpalenie jak to by***322;o w przypadku SF3
|
jak to nie tzn moze i nie ale za to pokazuj***261; ***380;e nic nie jest nie mo***380;liwe :P:D i graj***261; na nosach tw***243;rc***243;w zabezpiecze***324;. Cho***263; SF 3 by***322; udany i dawno nie z***322;amany, by***322; lekki po***347;lizg ale juz to nadrobili :D
|
a ja nie bo reloaded walczy z komercha, i zdradza innym(np dev itp, moze upublicznia)jak zrobic kopie.oni z crackowania nie czerpia korzysci
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@loki777
pewnie ch***322;opaki z reloaded nie bed***261; chcieli zdradzi***263; swojej wiedzy na temat SF 4.0 |
uruchomic nie znaczy zlamac, sf3 tez dalo sie uruchomic niedlugo po wyjsciu gry z tym zabezpieczeniem, ale to nie znaczy ze zostala zlamana, albo zrobiona kopia 1:1.to zrobiono dopiero niedawno.co takiego ma blindwriter, moze korzysta z wiedzy reloaded:)
|
Cytat:
Bo jak wiemy złamanie SF 3.0 zajęło trochę czasu, a tutaj już grę z SF 4.0 można uruchomić. |
bo alcohola nowego jeszcze nie ma, a blinda poprawione wersje wychodza bardzo czesto
|
Cytat:
Widać, że twórcy blindwrita 6.0 w łożyli w niego sporo pracy :) |
Cytat:
Cytat:
|
A testowa***322; kto***347; czy dzia***322;a z odpi***281;tymi nap***281;dami(tak jak wersje 3.x)?
|
@mgit teraz pobi***322;e***347; chyba wszystkich :] Zrobi***263; dwa b***322;***281;dy w jednym wyrazie :P
Zamiast Cytat:
"w og***243;le" |
Znowu chore zabezpieczenie :D jak t dobrze ***380;e ja w gry nowe wogule nie gram :D
|
Robaczywy. Podoba mi się metoda 1, wystarczy tylko dvd podpięty pod usb.
Ale co z tym programem Blindwrite 6.0?? Czy do nagrywania można użyć alcohola zamiast blindwrite?? |
Są dwie możliwości na obejście Starforce 4 (sorry, ale nie chce mi się tłumaczyć ich na polski|| ) - obie działają w grze flatout 2 ( to ta co na tym filmiku:) ):
1: ( z użyciem stacji dvd zewnętrznej na USB) Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
A wiecie mo***380;e jak nazywa si***281; ta nutka? ||
|
Cytat:
ja tez nie umiem niestety a film mi sie podoba i pokazuje że " polak potrafi :) " |
Cytat:
|
Cytat:
A taki filmik to kazdy mogly nagrac... |
A jak fajna nagrywarke DVD mam :D
|
SF4 Pro Cracked :]
http://www.metacafe.com/watch/176480...e_4_pro_own3d/ I Nawet z cd mu buja ;] Dodam ze filmik nagrany przez polaka ;] |
Zapewne w przypadku SF 4.0 pojawią się jego ulepszone wersje. I w tym przypadku trzeba będzie nowego cukierka stworzyć :P
|
Hmmmm lecz ponoć jest StarForce 4.0 Frontline PRO, a to to już zupełnie inna bajka. :podbite:
|
Czyli tym razem ponownie szykuje się nam cukierek znanej grupy RELOADED.
Piraci V Starforce 4.0 - 1 : 0 :D I kolejna wersja StarForca odchodzi do lamusa :D |
Jeżeli wierzyć tym informacjom ---> Tutaj <--- To nie będzie problemów :P
|
StarForce Frontline 4.0
I o to nadchodzi kolejna wersja Starforca tym razem już w wersji 4.0.
Informacja na stronie: http://www.star-force.com/protection.phtml?c=83&id=862 Czy tym razem również uda się go pokonać?? :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:49. |