![]() |
Cytat:
A może przy czyszczeniu brudu pod paznokciami, który to czyściłes zębami? :rotfl: :haha: |
Cytat:
Przy obgryzaniu paznokciu u nog xD. |
Cytat:
Może ktoś sprawdzi i się podzieli techikami :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a mawiali, kij Ci w oko, a tu prosze, palec... nie ma ciekawszych miejsc? no sado maso po prostu...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
o d***380;izes :O to jeszcze syn ciotki twojego ukochanego w uk***322;adzie...i by***322;a ***380;ona...***347;wiat si***281; ko***324;czy. :>
|
Cytat:
|
nic nie rozumiem....:hmm: to wesele twojego ukochanego? a ***380;ona ***322;adna? ach te dzisiejsze uk***322;ady, jak w brazylijskim serialu :> :P
|
Cytat:
|
ale chyba to wesele to nie Twoje? :>
|
Cytat:
|
ee troche nie fart :szczerb:
:);p, |
ja mialam taki nie fart ze moja mam zeskakujac z krzesla naskoczyla mi na noge i mam naderwane stawy:(, a jej nic. a dzis w nocy ukasilo mnie cos pod okiem i wygladam jakby mnie ktos pobil. kuleje i mam opuchniete oko:(
|
twix - dwa paluszki z przyjemno***347;ci***261;.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
... chociaż spróbować można, w takich sytuacjach ból ma znaczenie marginalne :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja kiedys jak bylem mlody przycisnalem sobie kciuka brama wjazdowa... ale bolalo... paznokiec mi zszedl;| no ale wtedy jeszcze nie wiedzialem ze istnieja spirytusowe srodki przeciwbolowe;D
|
Cytat:
No ten przeskok iskry czasem potrafi niezle boleć :ysz: |
Cytat:
Trochę boli i jest czerwony. Cytat:
|
Cytat:
A innym razem podczas otwierania drzwi od samochodu, sam sie walnął w glowe :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
A jak palec? |
Cytat:
|
Cytat:
aż nie potrafię sobie tego wyobrazić. i co teraz z tą ciocią? |
Cytat:
|
Cytat:
oo fuck jestem bardzo wrażliwy na teksty dotyczace oczu - aż się załzawiłem :wow: |
Cytat:
Ja jestem prosty czlowiek i sobie nie wyobrazam jak mozna przez przypadek noz i oko polaczyc. |
Cytat:
|
palec w oko to nic takiego moja ciocia przez przypadek nozem po oku sobie przejechala to jest dopiero bol
|
Zenek, cu***347; takiego robi***322;e***347;? he he
http://www.policeguide.com/Photo_Gal...finger-eye.jpg Czy cu***347; takiego? :rotfl: http://www.vtweb.com/beartownnews/im...ger%5B1%5D.jpg |
przypomniała mi sie tresc jednej pisoenki :.. wsadź se kij w oko, scyzoryk w "pupe" głęboko ..."
|
Cytat:
|
Cytat:
Edit: leeeeeeee, spoznilem sie, nie to nie :P EditII: Rumianek vs spirytus, co zwyciezy :D |
na pewno zastosowa***322;e***347; si***281; do metody spirytusowej, bo tak szybko b***243;l min***261;***322; :D
|
Cytat:
|
Już jest wszystko o.k.:)
|
zawsze można pozbyć się źródła bólu metodą rodem z Kill Billa, tylko trzeba kogoś biegłego w tej sztuce znaleźć, bo samemu to ciężko będzie :haha:
bardziej serio, kompres z rumianku powinien pomóc :spoko: Pozdrawiam |
a mo***380;e ty zenek zaczynasz kr***281;cenie scen do trzeciej cz***281;***347;ci Pi***322;y?! :)
|
... zenek, ale rozumiem, że pozostali domownicy jak najbardziej zdrowi :taktak: :D
|
Cytat:
Była taka łazienka z niby kratką u dołu i jeden w niej był, a drugi przez to zaglądał (nie że chciał go podglądać tylko jedna z wielu głupich zabaw). No a ten ze środka przełożył nagle przez tą kratkę nóż wkładając go temu z zewnątrz idealnie w oko.. Nie pytajcie jak, ale oprócz zaczerwienienia nic się nie stało i się nawet później z tego śmialiśmy.. W każdym razie nie polecam ;) Z tych kolonii (ogólnie nieciekawych, ale smaczki się zawsze znajdą) pamiętam, jak w tej samej lazience, zaczęła przeciekać rura.. Tzn. nawet nie sama rura, ale już sam zawór. No to ja - specjalista hydraulik w wielu chyba z 12 lat postanowiłem to naprawić ;) Więc zacząłem dokręcać. Tylko, że ten zawór był tak schowany koło toalety, że trudno było się tam wcisnąć i musiałem tak rękę powyginać, że już właściwie nie wiedziałem, w którą stronę powinienem kręcić. No i oczywiście wybrałem złą ;) Pamiętam, że zanim ktoś w końcu zakręcił główny zawór to woda w łazience była mniej więcej po kolana (ciśnienie wody było naprawdę imponujące), a osoby, które się zleciały, żeby pomóc naprawiać wyglądały, jakby właśnie wyszły z morza (nad którym swoją drogą byliśmy).. ;) |
mówisz ze jak włozysz palec to boli stary, wsadz kij w oko ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
...i już nigdy problemów z gałka :spoko: Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podziwiam :) Swoja droga masz dziwne pomysly. Wkladac palec do oka! Wiekszosc ludzi pakuje sobie palec do ...nosa, no do ucha ostatecznie.... Ja osobiscie bym dal palec do polizania. (i bez podtekstow - prosze) |
2 krople spirytusu na dezynfekcj***281; oka a reszta litrowej butelki ;) na dezynfekcj***281; od ***347;rodka czyli trzeba wypi***263; :piwo:
|
Cytat:
|
Sprobuj tak jak Ci radza spirytusem przez oko... lepiej kopie niz normalnie:D
|
Wystarczy jak polejesz sobie zene_k oko kwasem, to przestanie boleć
raz na zawsze. I już nie bedziesz się musiał martwić o to nieszczęsne naczynie.;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
kilka łyków czystego spirytu i od razu zapomnisz, że oko Cię boli :taktak:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
polecam dezynfekcj***281; :>
|
ciesz się, że to nie był cyrkiel albo widelec :ysz:
|
przyznaj sie - majac zamkniete oczy chciales trafic do nosa ||
|
Cytat:
|
Mia***322; - piecze strasznie, ale kiedy wpad***322; mi kawa***322; farby piek***322;o jeszcze bardziej :|
|
Palec w oku
Właśnie wbiłem sobie, oczywiście niechcąco, przecież nie jestem masochistą, palec w oko. Boli jak diabli. Miał ktoś tak??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:46. |